ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 11/11: Η ζεστασιά και η αρμονία επανέρχονται στη σχέση…!

No Rating

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 11/11 ΑΠΟ ΤΟ ASTROLOGY.GR

ΚΡΙΟΣ

Με το εξάγωνο Άρη-Δία οι σχέσεις και οι συνεργασίες σου γίνονται πιο πολύ του… γούστου σου, ενώ δεν αποκλείεται να δικτυωθείς με πρόσωπα που έχουν τα μέσα για να σε διευκολύνουν! Επιπλέον μπορεί να καρπωθείς την επιτυχία ενός δικού σου ανθρώπου. Παράλληλα, ο Ήλιος κι ο Ερμής στον Σκορπιό φέρνουν μια καταναλωτική «έξαψη» αλλά και εκατέρωθεν διεκδικήσεις στα οικονομικά σου, με τα έντονα σκαμπανεβάσματα να δείχνουν αναπόφευκτα. Από την άλλη πλευρά όμως είναι πιθανό να βρεις κάποιον χρηματοδότη ή να κερδίσεις αρκετά ύστερα από ένα ρίσκο που θα πάρεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Το εξάγωνο Άρη-Δία σε βοηθά να βελτιώσεις την θέση σου στην δουλειά σου, ίσως μάλιστα να κερδίσεις πολλά ύστερα από μια δική σου «τολμηρή» διεκδίκηση. Παράλληλα, ο Ήλιος κι ο Ερμής απέναντί σου μπορεί να σε κάνουν περισσότερο θερμό και εκδηλωτικό/η στις ενέργειές σου, κάτι που μπορεί να έχει τόσο θετικές, όσο και αρνητικές συνέπειες. Γιατί από την μια πλευρά θα πετύχεις άμεσα και γρήγορα κάποιους από τους στόχους σου, από την άλλη όμως δεν θα αποφύγεις και τις «αψιμαχίες». Επιπλέον, οι σχέσεις και οι συνεργασίες σου τίθενται σε κατάσταση… συναγερμού!

ΔΙΔΥΜΟΣ

Το εξάγωνο Άρη-Δία σου φέρνει μια περιπετειώδη αλλά και «νικηφόρα» ημέρα, ενώ μπορεί να σηματοδοτήσει μια σπουδαία επιτυχία ενός αγαπημένου σου προσώπου. Παράλληλα, με τον Ήλιο και τον Ερμή στον Σκορπιό να επιταχύνουν τους ρυθμούς στην εργασία σου, καλείσαι να δράσεις άμεσα ώστε να αντιμετωπίσεις κάποια θέματα που «τρέχουν» και δεν παίρνουν αναβολή. Ωστόσο μέσα στις εντατικές ενασχολήσεις σου, καλό είναι να «κλέψεις» και λίγο χρόνο για ξεκούραση, αφού κινδυνεύεις από μια αδιαθεσία που μπορεί να είναι προϊόν υπερκόπωσης ή κακής διαχείρισης της ενέργειας σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Το εξάγωνο Άρη-Δία είναι ένα καλό «χαρτί» για σένα σε οικογενειακά ή περιουσιακά ζητήματα, όπου μπορείς «να τους πάρεις όλους παραμάζωμα» ενώ είναι πιθανό να εμπλουτίσεις τον χώρο σου με νέα αποκτήματα. Παράλληλα βέβαια, ο Ήλιος κι ο Ερμής στον Σκορπιό φέρνουν συναισθηματικές εντάσεις, βάζοντας σε πρώτο πλάνο ζήλειες και ανταγωνισμούς. Κινδυνεύεις λοιπόν να άγεσαι και να φέρεσαι από τα «καμώματα» κάποιων που «σε παίζουν», γι’ αυτό είναι σκόπιμο να βάλεις στην άκρη τα πάθη σου αλλά και να λειτουργήσεις ψύχραιμα απέναντι σε προβλήματα αγαπημένων σου.

ΛΕΩΝ

Το εξάγωνο Άρη-Δία σηματοδοτεί επιτυχίες για τους δικούς σου ανθρώπους αλλά και για σένα, ενώ συνολικά φέρνει περισσότερες «exciting» στιγμές στην ζωή σου. Τόλμησε λοιπόν το κάτι παραπάνω κι έχε εμπιστοσύνη στις δυνατότητες αλλά και την τύχη σου. Παράλληλα, ο Ήλιος κι ο Ερμής στον Σκορπιό σε θέλουν πιο αποφασιστικό/η αλλά και συνετό/η σε οικογενειακά θέματα, αφού αν αφήσεις τους εγωισμούς και τις αντιζηλίες να επικρατήσουν, ουδείς θα ωφεληθεί. Επιπλέον, είναι πιθανό να προβείς σε τεχνικές εργασίες στον χώρο σου, με τα αποτελέσματα των προσπαθειών σου να είναι θετικά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Το εξάγωνο Άρη-Δία ευνοεί τις οικονομικές υποθέσεις σου κι αν «ξανοιχτείς», τα αποτελέσματα θα σε δικαιώσουν, είτε πρόκειται για μια επενδυτική κίνηση, είτε για την διεκδίκηση όσων σου αναλογούν. Παράλληλα, ο Ήλιος κι ο Ερμής στον Σκορπιό προσδίδουν στην καθημερινότητά σου έντονους ρυθμούς και ανεξάρτητα με το ότι κάποιος/α αποφασίζει για σένα χωρίς εσένα ή αυθαιρετεί απέναντί σου, τελικά με τους κατάλληλους, όσο και… αστραπιαίους χειρισμούς, μπορείς να πετύχεις αυτό που θέλεις. Επιπλέον θα σου δοθεί η ευκαιρία για να ενταχθείς σε ένα ταχύρρυθμο πρόγραμμα σπουδών.

ΖΥΓΟΣ

Το εξάγωνο Άρη-Δία σε κάνει να μην ανέχεσαι περιορισμούς που μέχρι πρότινος θεωρούσες «φυσιολογικούς», αυτό όμως μόνο… κακό δεν είναι, αφού έχεις όλα τα περιθώρια για να γίνουν τα πράγματα όπως τα θέλεις. Παράλληλα, ο Ήλιος κι ο Ερμής στον Σκορπιό σε φέρνουν σε επαφή με άτομα που διαφωνούν για τον τρόπο με τον οποίο χειρίζεσαι τα οικονομικά σου αλλά και με «αρπακτικά» που μπορεί να σου κάνουν την ζημιά. Από την άλλη πλευρά όμως, σε βοηθά να καλύψεις γρήγορα το πλάνο σου, ενώ μπορεί να προβείς σε μια επιτυχημένη επενδυτική κίνηση υψηλού ρίσκου ή σε ένα «πακέτο» αγορών.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Το εξάγωνο Άρη-Δία φέρνει μια «άπλα» στις δουλειές σου, ενώ είναι πιθανό να σου αποκαλυφθεί κι ένα μυστικό. Επιπλέον, ευνοείσαι από παρασκηνιακές ενέργειες, ενώ ένα θέμα υγείας βρίσκεται κοντά στην λύση του. Παράλληλα, ο Ήλιος κι ο Ερμής στο ζώδιό σου σε ωθούν να δράσεις για να ξεμπλοκάρεις διαδικασίες και να πας μπροστά, ίσως μάλιστα να πετύχεις και μια μεγάλη επίδοση. Επιπλέον, σε αυτήν σου την προσπάθεια, πέρα από τους ανταγωνιστές που θα «κατατροπώσεις», θα τύχεις και μιας ένθερμης συμπαράστασης από άτομα που σε θαυμάζουν κι έχουν για σένα και… άλλου είδους βλέψεις!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Το εξάγωνο Άρη-Δία σου φέρνει ικανοποιήσεις και βοήθειες από φίλους/ες, παρέες ή από έναν συλλογικό φορέα, ενώ έχεις κάθε λόγο να… πανηγυρίζεις για την νίκη της ομάδος σου και όχι μόνον στα σπορ! Παράλληλα, ο Ήλιος κι ο Ερμής στον Σκορπιό λειτουργούν ως «κρυφός άσσος στο μανίκι σου» και είναι πιθανό να ευνοηθείς παρασκηνιακά. Ίσως μάλιστα να ξεσκεπάσεις μια υπόθεση που θα κάνει μεγάλο πάταγο! Σε κάθε περίπτωση πάντως έχε τον νου σου και στην υγεία σου, αφού «απειλείται» από περαστικά μεν αλλά έντονα συμπτώματα, που χρήζουν άμεσης αντιμετώπισης…

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Το εξάγωνο Άρη-Δία, είναι «το δέκα το καλό» για τις κεντρικές επιδιώξεις σου, αφού θα προοδεύσεις ανεξάρτητα με το αν έχεις πραγματικά τα προσόντα ή όχι (τύχη το λένε αυτό, αν θες να ξέρεις…). Παράλληλα, ο Ήλιος κι ο Ερμής στον Σκορπιό σε ωθούν να πάρεις στις πλάτες σου μια συλλογική προσπάθεια, η οποία όμως διέπεται από αντιπαραθέσεις και η διατήρηση των ισορροπιών μόνον εύκολη υπόθεση δεν είναι! Επιπλέον, κάποιες ζήλειες και παρεξηγήσεις θα σε αποσπάσουν από τις προτεραιότητες σου, εκτός πια κι αν το κύριο μέλημά σου είναι η κατάκτηση ενός προσώπου που σε ενδιαφέρει!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Το εξάγωνο Άρη-Δία σου δίνει την ευκαιρία να πεις και να κάνεις πολλά, ίσως μάλιστα να επεκτείνεις την δράση σου και στο εξωτερικό ή να κάνεις ένα ταξίδι γεμάτο εμπειρίες. Παράλληλα, με τον Ήλιο και τον Ερμή στον Σκορπιό να «παίρνουν φωτιά», κάποια πράγματα είναι προτιμότερο να τα κάνεις μόνος/η σου, αφού αν μπλεχτείς ή σε μπλέξουν με άλλους/ες, το πιθανότερο είναι ότι θα εκνευριστείς ή θα τσακωθείς, χαλώντας πέρα από την εικόνα σου και τις σχέσεις σου με κάποια πρόσωπα που δεν θα έπρεπε ή απλά δεν ευθύνονται για όλη αυτήν την ένταση.

ΙΧΘΕΙΣ

Το εξάγωνο Άρη-Δία ευνοεί τις αγορές και τα οικονομικά-επενδυτικά ανοίγματα, ίσως μάλιστα να βρεις ορθάνοικτες κάποιες «πόρτες», που μέχρι χθες παρέμεναν κλειστές για σένα. Παράλληλα, ο Ήλιος κι ο Ερμής στον Σκορπιό ταράζουν την καθημερινότητα σου με ποικίλα περιστατικά μερικά από τα οποία δεν αντιμετωπίζονται παρά μόνον με… υπομονή και είτε πρόκειται για παρενοχλήσεις είτε για αυθαιρεσίες σε βάρος σου, δεν πρόκειται να βγάλεις άκρη με τις αντιπαραθέσεις. Από την άλλη πλευρά βέβαια ενδέχεται να πετύχεις πολλά λειτουργώντας υπό πίεση.