ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 12/06 : Τόλμησε νέα πράγματα στα επαγγελματικά !

No Rating

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 12/06 ΑΠΟ ΤΟ ASTROLOGY.GR

ΚΡΙΟΣ

Ο Ερμής στον Καρκίνο μπορεί να συμβάλλει στην ρύθμιση μιας περιουσιακής υπόθεσης αλλά και στο να λάβεις παροχές ή ένα κληροδότημα από την οικογένεια. Επιπλέον, είναι πιθανό να δεχθείς επισκέψεις στον χώρο σου ή να φιλοξενηθείς εσύ κάπου αλλού. Παράλληλα, η Σελήνη στους Ιχθύς θα συνεισφέρει σε αποκαλύψεις γύρω από επαγγελματικά αλλά και προσωπικά θέματα –καλό είναι βέβαια να μην είναι δικές σου αμαρτίες- αναμένονται ωστόσο και σημαντικές διευκολύνσεις στην εργασία αλλά και την υγεία σου. Πρόσεξε μόνον μην «ξεφύγεις» με διατροφικές καταχρήσεις!

ΤΑΥΡΟΣ

Με την Σελήνη στους Ιχθύς οι συνθήκες είναι κατάλληλες για να γνωρίσεις σημαίνοντα πρόσωπα αλλά και για να εκφράσεις τις πιο ιδιαίτερες κλίσεις σου, που απευθύνονται σε ένα πλατύ κοινό. Μπορεί ακόμη να συμμετάσχεις σε μια συλλογική προσπάθεια ή σε μια παρέα με… διασκεδαστικά χαρακτηριστικά! Παράλληλα, ο Ερμής στον Καρκίνο προάγει την τάση σου να διερευνήσεις το παρελθόν ή το ιστορικό μιας υπόθεσης, Επιπλέον μπορεί να περιέλθουν στην κατοχή σου παλαιά έγγραφα ή αντικείμενα αξίας, τα οποία βέβαια μπορείς να εκμεταλλευτείς κατά το δοκούν.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Με την Σελήνη στους Ιχθύς να σε «ανεβάζει» ψυχολογικά, οι «πόρτες» στην ζωή και την καριέρα σου ανοίγουν η μια μετά την άλλη, ενίοτε χωρίς καν να χρειαστεί να αναλάβεις δράση. «Παίζει» και μια βοήθεια από ισχυρό πρόσωπο, ενώ σε κάθε περίπτωση μπορείς να κρύψεις ότι κρίνεις ως ενοχλητικό. Παράλληλα, ο Ερμής στον Καρκίνο μπορεί να αναβιώσει μια παλιά οικονομική υπόθεσή σου, δίνοντας το έναυσμα για την ρύθμιση της, ενώ δεν αποκλείεται να αποκτήσεις κάτι που έχει και συναισθηματική αξία. Επιπλέον, καλείσαι να ασχοληθείς με ζητήματα τροφοδοσίας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Ερμής στο ζώδιό σου σε καλεί να αναζητήσεις τις ρίζες σου, κάνοντας μια ανακεφαλαίωση των όσων έχουν συμβεί στο παρελθόν σου και ανασυντάσσοντας τις δυνάμεις σου. Επιπλέον, θέματα του σπιτιού και της οικογένειάς σου έχουν τον πρώτο λόγο. Παράλληλα, η Σελήνη στους Ιχθύς μπορεί να σε φέρει σε επαφή με άτομα που ξεχωρίζουν για την αισιοδοξία τους, συνθέτοντας τελικά μια παρέα, ικανή να σε κάνει να ξεχάσεις κάθε τι το στενόχωρο. Επιπλέον, οι μετακινήσεις σου αποκτούν έναν πιο ψυχαγωγικό χαρακτήρα, ενώ δεν αποκλείεται να λάβεις και μια ευχάριστη είδηση.

ΛΕΩΝ

Με την Σελήνη στους Ιχθύς, οι εξελίξεις στον οικονομικό τομέα είναι καλές και δεν έχεις παρά να χαρείς τα όσα σου προσφέρονται, είτε πρόκειται για κάτι «τυχερό», είτε για δανεικά που σου επιτρέπουν να κάνεις την δουλειά σου! Πρόσεξε μόνον μήπως «χαλαρώσεις» υπερβολικά και προβείς σε σπατάλες ή δώσεις «τα άγια στα σκυλιά», παρασυρμένος/η από εφήμερα κίνητρα. Παράλληλα, ο Ερμής στον Καρκίνο μπορεί να σου αποκαλύψει το παρασκήνιο μιας παλιάς υπόθεσής σου, ενώ σε φέρνει σε… απ’ ευθείας επαφή με το υπερπέραν ή το υποσυνείδητό σου, φωτίζοντας κάποιες κρυφές πλευρές της ζωής σου!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Σελήνη απέναντί σου σε καλεί να «φρεσκάρεις» τις σχέσεις και τις συνεργασίες σου, μέσα από δράσεις που δεν έχουν απαραίτητα κάποιον σοβαρό χαρακτήρα αλλά συντελούν στην διαμόρφωση ενός πιο χαρούμενου κι ανάλαφρου κλίματος, ίσως μάλιστα να έχεις και τα τυχερά σου, από άτομα που «σε πάνε»! Παράλληλα, ο Ερμής στον Καρκίνο μπορεί να σε φέρει σε επαφή με άτομα ή κύκλους που σου θυμίζουν έντονα το παρελθόν σου κι όλη αυτή η αναβίωση θα σου ξυπνήσει και το ενδιαφέρον σου για πράγματα που κάποτε σε συγκινούσαν κι έχουν ακόμη να σου… δώσουν από όλες τις απόψεις!

ΖΥΓΟΣ

Ο Ερμής στον Καρκίνο μπορεί να επαναφέρει στο προσκήνιο μια επαγγελματική υπόθεση ή καταστάσεις του παρελθόντος, με κίνδυνο να «κολλήσεις». Από την άλλη πλευρά όμως θα ωφεληθείς από την επαφή σου με κάποιον πρεσβύτερο. Παράλληλα, με την Σελήνη στους Ιχθύς μια «τυχερή» εξέλιξη μπορεί να αλλάξει προς το καλύτερο τα δεδομένα στην δουλειά σου, ίσως όμως να πρόκειται απλά για μια πιο «χαλαρή» κι ανέμελη ημέρα. Αν πάλι αναζητάς μια νέα απασχόληση, θα έχεις τις ευκαιρίες σου, είτε πρόκειται για κάτι επ’ αμοιβή, είτε για μια δραστηριότητα που σε ευχαριστεί και σε διασκεδάζει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Σελήνη στους Ιχθύς σε καλεί να διασκεδάσεις κοντά σε αγαπημένα πρόσωπα, χωρίς «μαύρες» ή «δεύτερες» σκέψεις, αφού σήμερα επιτρέπονται πολλά από εκείνα που… δεν εγκρίνεις! Επιπλέον, είναι πιθανό να διακριθεί ένας «δικός σου» άνθρωπος αλλά και να κερδίσεις κάτι σημαντικό σε ένα τυχερό παιχνίδι. Παράλληλα, ο Ερμής στον Καρκίνο σε καλεί να εξέλθεις αλλά και να «βουτήξεις» στο παρελθόν, προκειμένου να ανασύρεις «θαμμένες» αλήθειες ή… συνταγές, ενώ φαίνεται πως θα ωφεληθείς τα μέγιστα από τις επαφές σου με συγγενικά πρόσωπα μιας κάποιας ηλικίας!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με την Σελήνη στους Ιχθύς οι διαθέσιμες ευκολίες σου πολλαπλασιάζονται, όχι όμως εξ αιτίας των δικών σου προσπαθειών γι’ αυτό βγες για λίγο από τις συνήθεις ασχολίες σου και εμπιστεύσου περισσότερο τον παράγοντα τύχη! Επιπλέον, είναι καλή ημέρα για να ανανεώσεις και να εξωραΐσεις τον χώρο σου, ενώ αν υπάρχουν οικογενειακές εκκρεμότητες, είναι βέβαιο ότι θα ρυθμιστούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για σένα. Παράλληλα, ο Ερμής στον Καρκίνο σε κάνει πιο συναισθηματικό σε οικονομικές υποθέσεις, κάτι που αναδεικνύει το «ανθρώπινο» πρόσωπό σου και μόνον να κερδίσεις έχεις από αυτό.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Ερμής στον Καρκίνο μπορεί να αναβιώσει μια παλιά συνεργασία σου με ένα άτομο ή φορέα που έχει τον τρόπο και τα μέσα να σε βοηθήσει, όχι από συμφέρον αλλά από αγάπη! Παράλληλα, με την Σελήνη στους Ιχθύς δεν έχεις παρά να «κυκλοφορήσεις» στον έξω κόσμο και να διανθίσεις την καθημερινότητά σου με ευχάριστες δραστηριότητες, από παιχνίδια, μέχρι εκδρομές και περιπάτους. Επιπλέον θα λάβεις μια ευχάριστη είδηση, από την άλλη πλευρά όμως είναι πιθανό να… συγχυστείς από τις επιπολαιότητες κάποιων, ιδιαίτερα σε σχέση με κάποια πράγματα που θα έπρεπε να μείνουν κρυφά!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Σελήνη στους Ιχθύς αλλάζει υπέρ σου το σκηνικό στα οικονομικά σου κι αν μη τι άλλο θα μπορέσεις να αποκτήσεις ότι επιθυμείς ή σου λείπει αλλά και να απολαύσεις κάποιες από τις μικρές «αμαρτίες» της καθημερινότητας! Παράλληλα, ο Ερμής στον Καρκίνο σε καλεί να «φτιάξεις» μια οικογενειακή ατμόσφαιρα στην δουλειά σου, ποντάροντας περισσότερο στις ανθρώπινες σχέσεις, παρά στον τεχνικό εξοπλισμό και τους κανόνες του μάρκετινγκ. Υπάρχουν βέβαια και τα θέματα υγείας ή διατροφής που σε «πιλατεύουν» κι εδώ είναι σκόπιμο να καταφύγεις σε παραδοσιακές «συνταγές».

ΙΧΘΕΙΣ

Με την Σελήνη στο ζώδιό σου, ότι εύχεσαι μπορεί να γίνει, ακόμη και το πιο… απίθανο, γι’ αυτό έχε πίστη! Επιπλέον, η κοινωνικότητά σου «πιάνει τόπο» και είτε πρόκειται για μια σοβαρή υπόθεση, είτε για κάτι πιο ανάλαφρο, έχεις τον τρόπο να κερδίσεις όλες τις εντυπώσεις και να γίνεις αποδέκτης πολλών κολακευτικών σχολίων. Και βέβαια αν βάλεις μπροστά ένα από τα πολλά σχέδιά σου, θα έχεις ακόμη πιο εντυπωσιακά αποτελέσματα! Παράλληλα, ο Ερμής στον Καρκίνο σε καλεί να ασχοληθείς με πρόσωπα και υποθέσεις του παρελθόντος, αναβιώνοντας μια προοπτική.