ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 12/12 : ΜΗΝ ΒΙΑΣΤΕΙΣ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΣΗΜΕΡΑ !

No Rating

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 12/12 ΑΠΟ ΤΟ ASTROLOGY.GR

ΚΡΙΟΣ

Η Πανσέληνος φέρνει επαφές και μετακινήσεις «στα κουτουρού» ή απανωτά λάθη και αστοχίες στην καθημερινότητά σου, ενώ καλό είναι να μην πιστεύεις ό,τι σου λένε, αφού τα fake news είναι στην ημερήσια διάταξη. Επιπλέον και η Δήμητρα στον Αιγόκερω σου τάζει λαγούς με πετραχήλια και βέβαια δεν πρέπει να «τσιμπήσεις» σε προτάσεις συνεργασίας, εκτός κι αν πρόκειται για καλλιτεχνικές ή ανθρωπιστικές δράσεις. Παράλληλα, ο Άρης στον Σκορπιό δημιουργεί κινδύνους απώλειας περιουσίας, είτε λόγω ενός πάθους σου είτε εξ αιτίας της δράσης σε βάρος σου ατόμων του περιθωρίου.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Πανσέληνος αναδεικνύει οικονομικά θέματα, ίσως μάλιστα να πιστέψεις ότι βρίσκεσαι κοντά σε μια σημαντική επιτυχία ή να «ξανοιχτείς» με αγορές, ωστόσο, οφείλεις να είσαι πολύ προσεκτικός/η στις συναλλαγές σου, αφού γύρω σου περιφέρονται κάθε λογής απατεώνες. Επιπλέον, η Δήμητρα στον Αιγόκερω καθιστά άκυρες νομικές πράξεις και συμβάσεις, πρόσεξε όμως, μήπως χαθούν και πράγματα σε ένα ταξίδι σου. Παράλληλα, ο Άρης απέναντί σου σε καλεί να ξεκόψεις οριστικά από όποιον σου παίζει βρώμικο παιχνίδι, ίσως όμως και να συμβεί κάτι το δραματικό σε έναν δικό σου άνθρωπο.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Η Πανσέληνος σου φέρνει άτομα που έχουν πράγματι ανάγκη συμπαράστασης αλλά και κάποια άλλα που στοχεύουν στην εξαπάτησή σου. Δικαιούσαι βέβαια κι εσύ να κινηθείς… λαθραία, είναι όμως πιο «υγιές» να ασχοληθείς με τέχνες ή απλά να το φιλοσοφήσεις. Επιπλέον, η Δήμητρα στον Αιγόκερω σε βάζει να ονειρεύεσαι… μάταια πλούτη και παλάτια, ίσως όμως και να τύχεις μιας χαριστικής ρύθμισης ή να προσφέρεις τον οβολό σου για ένα «θεάρεστο έργο». Παράλληλα, με τον Άρη στον Σκορπιό γίνεται «σφαγή» στα εργασιακά σου, ενώ, αν σε απασχολεί κάποιο θέμα υγείας, απαιτούνται ριζικές λύσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Πανσέληνος σε καλεί να φροντίσεις την υγεία και την διατροφή σου και σίγουρα η καλή ψυχολογία είναι το πρώτο «σκαλί» για να φθάσεις στην ευεξία σου, μην ακούς όμως αυτά που σε συμβουλεύουν κάποιοι, αφού μάλλον δεν ξέρουν τι τους γίνεται! Επιπλέον, η Δήμητρα απέναντί σου υψώνει απαγορευτικό για συμφωνίες και συνεργασίες, σου δίνει ωστόσο το δικαίωμα να «δραπετεύσεις» από τα δύσκολα. Παράλληλα, ο Άρης στον Σκορπιό φέρνει… θύελλες και τρικυμίες στις σχέσεις σου με αγαπημένα πρόσωπα κι αν έχεις παιδιά, μάλλον θα χρειαστεί να αναλάβεις την προστασία τους.

ΛΕΩΝ

Η Πανσέληνος σε «ποτίζει» με ιδεολογίες και οράματα, πρόσεξε όμως, μήπως τελικά «μαζέψεις» γύρω σου κάποιους/ες που επιδιώκουν να σε εκμεταλλευτούν, ίσως μάλιστα να πληρώσεις αδρά το τίμημα της εμπιστοσύνης σου σε άτομα, που χρησιμοποιούν την συλλογικότητα για να εξυπηρετήσουν ίδια συμφέροντα!Επιπλέον, η Δήμητρα στον Αιγόκερω σε καλεί να μην προβείς σε κινήσεις στα εργασιακά σου, αφού «άνθρακες ο θησαυρός». Παράλληλα, ο Άρης στον Σκορπιό φέρνει κινδύνους για το σπίτι ή την οικογένειά σου και μάλλον πρέπει να… φυλάξεις σκοπιά!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Πανσέληνος τεστάρει τη λογική σου, αφού η επιτυχημένη διεκπεραίωση αυτών, που θα προκύψουν μέσα στην ημέρα, εξαρτάται σε σημαντικό βαθμό από την δυνατότητά σου να «διαβάζεις» τα αφερέγγυα άτομα, αφού… μόνο τέτοια θα συναντήσεις στο διάβα σου! Επιπλέον, η Δήμητρα στον Αιγόκερω βάζει στο «τραπέζι» και μια απιστία ή προδοσία, είτε από την δική σου πλευρά είτε από την άλλη. Παράλληλα, ο Άρης στον Σκορπιό «απειλεί» με ζημιές και καταστροφές στον εξοπλισμό που χρησιμοποιείς, ενώ μπορεί γίνει και κάτι δυσάρεστο σε έναν γείτονα ή συγγενή σου.

ΖΥΓΟΣ

Η Πανσέληνος σε κάνει πιο «χαοτικό/η» στις επαφές και τις μετακινήσεις σου και υπάρχει ένα σοβαρό ενδεχόμενο αποπροσανατολισμού ή μιας λανθασμένης εκτίμησης, χώρια τα… ψέματα που θα ακούσεις! Αντίθετα, μπορείς να αναζητήσεις μια γόνιμη διέξοδο μέσα από καλλιτεχνικά δρώμενα. Επιπλέον, η Δήμητρα στον Αιγόκερω ρίχνει ομίχλη σε περιουσιακά ζητήματα, ενώ σου εφιστά την προσοχή και για ένα ενδεχόμενο κλοπής στον χώρο σου. Παράλληλα, ο Άρης στον Σκορπιό σου εφιστά την προσοχή σε άτομα του περιθωρίου, αφού αν σε βάλουν στο στόχαστρό τους, την έχεις… ψιλοπατήσει!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με την Πανσέληνο να επηρεάζει τα οικονομικά σου, πρόσεξε, μήπως πέσεις θύμα εξαπάτησης, ενώ ό,τι αγοράσεις σήμερα ενδέχεται να κλαπεί στο μέλλον και προκειμένου να πετάξεις τα λεφτά σου, είναι χίλιες φορές προτιμότερο να τα… χαρίσεις! Επιπλέον, η Δήμητρα στον Αιγόκερω φέρνει ακυρώσεις ραντεβού και εξαφανίσεις αντικειμένων, εγγράφων ή αρχείων. Παράλληλα, ο Άρης στο ζώδιό σου σε ωθεί να τελειώνεις «μια κι έξω» με πρόσωπα ή καταστάσεις που σου μπαίνουν εμπόδιο και σίγουρα έχεις την δύναμη, έχε το νου σου όμως μην καταστρέψεις τελικά κάτι που δε θα έπρεπε.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Πανσέληνος στρέφει το ενδιαφέρον σου στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου, τίποτα όμως δεν εγγυάται ότι όλα είναι όπως φαίνονται, γι’ αυτό μην δίνεις σημασία σε υποσχέσεις και «ταξίματα». Επιπλέον, η Δήμητρα στον Αιγόκερω φέρνει απάτες και αυταπάτες στα οικονομικά σου, μην «τσιμπάς» λοιπόν σε προτάσεις. Μπορείς ωστόσο να προσφέρεις βοήθειες σε πάσχοντες. Παράλληλα, ο Άρης στον Σκορπιό σε καλεί να μην αδιαφορήσεις για ύποπτα συμπτώματα στην υγεία σου, αλλά και για «περίεργες» συμπεριφορές στο περιβάλλον σου, αφού «κάτι σάπιο υπάρχει στο βασίλειο της Δανιμαρκίας».

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Πανσέληνος φέρνει μπερδέματα και ακυρώσεις στα εργασιακά σου και δεν είναι σκόπιμο να πασχίσεις για το οτιδήποτε. Προτίμησε, λοιπόν, να ξεκουραστείς και σε κάθε περίπτωση ακολούθησε την διαίσθησή σου κι όχι τη λογική σου. Αν πάλι ταλαιπωρηθείς από ένα θέμα υγείας, το πιθανότερο είναι να φύγει, όπως ήρθε, αλλά σε κάθε περίπτωση ζήτα και μια δεύτερη γνώμη. Επιπλέον, με την Δήμητρα στο ζώδιό σου θα έρθει και μια «τζούφια» πρόταση συνεργασίας. Παράλληλα, ο Άρης στον Σκορπιό σε καλεί να «ξεκόψεις» από άτομα ή φορείς που παίζουν «βρώμικα» παιχνίδια σε βάρος σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Πανσέληνος σε ωθεί να «ρομαντζάρεις» κοντά σε αγαπημένα σου πρόσωπα, όση ευτυχία ή «έκσταση» όμως κι αν νοιώσεις, έχε σε μια άκρη του μυαλού σου το ότι κάποια πράγματα δείχνουν ιδανικά, αλλά στην πραγματικότητα… δεν είναι έτσι! Επιπλέον, η Δήμητρα στον Αιγόκερω διασπείρει φήμες και ψευτιές στο περιβάλλον σου και βέβαια μπορεί να πάρουν κι εσένα τα «σκάγια»! Παράλληλα, ο Άρης στον Σκορπιό σε βάζει να φορτσάρεις για να πετύχεις έναν σημαντικό στόχο σου, στις επαφές σου ωστόσο με «ισχυρούς» να ξέρεις πως έχεις να κάνεις με συμφέροντα που «δεν παίζουν».

ΙΧΘΕΙΣ

Η Πανσέληνος μπορεί να προκαλέσει μια προσωρινή αναστάτωση στο οικογενειακό σου περιβάλλον, είτε λόγω μιας φιλοξενίας είτε εξ αιτίας υδραυλικών προβλημάτων ή πλημμυρικών φαινομένων. Επιπλέον, με την Δήμητρα στον Αιγόκερω μπορεί να συμμετάσχεις σε κάτι συλλογικό, αν όμως δεν πρόκειται για κάτι καλλιτεχνικού ή ανθρωπιστικού χαρακτήρα, κράτα… πολύ μικρό καλάθι, αφού άλλα λέγονται κι άλλα γίνονται. Παράλληλα, ο Άρης στον Σκορπιό προκαλεί κινδύνους στις μετακινήσεις σου, ενώ αν έχεις ανοικτή κάποια νομική υπόθεσή σου, να ξέρεις πως έχεις να κάνεις με «θηρία», που δεν έχουν ιερό και όσιο!