ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 13/01 : ΟΡΓΑΝΩΣΕ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΣΟΥ ΜΕΘΟΔΙΚΑ !

No Rating

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 13/01 ΑΠΟ ΤΟ ASTROLOGY.GR

ΚΡΙΟΣ

Το… σερί των Κρονοπλουτωναίων συνεχίζεται, σήμερα μάλιστα μπορεί να τους «νοιώσεις στο πετσί σου», μέσα από την ανάληψη νέων καθηκόντων, που εύκολα δεν τα λες αλλά συνιστούν για σένα μια δοκιμασία, με τις εμπειρίες και τα διδάγματα που θα αποκομίσεις από αυτήν να είναι το «ζουμί» της υπόθεσης. Θα στριμωχτείς; Ναι αυτό είναι το πιο «φυσιολογικό». Το πιο σωστό βέβαια θα ήταν να τελειώσεις πρώτα με υποχρεώσεις και καθήκοντα που περιμένουν στην «ουρά» κι ύστερα να ξεκινήσεις αλλά ξέρεις κι εσύ πως μερικές φορές τα πράγματα δεν έρχονται όπως ακριβώς τα θέλεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Η σύνοδος του Ήλιου με Κρόνο και Πλούτωνα μαζί διαμορφώνει ένα κλίμα που δεν είναι διόλου ξένο με την νοοτροπία σου, ίσα-ίσα που η σαφής τοποθέτηση ορίων και τα ξεκαθαρίσματα που θα γίνουν θα σε βοηθήσουν να κατασταλάξεις σε πολλά. Αν μάλιστα δώσεις έμφαση στην πνευματική σου εξέλιξη και μπεις στην διαδικασία να εμβαθύνεις, τότε θα φτάσεις στον πυρήνα της αλήθειας σου και τα όσα θα συνειδητοποιήσεις θα γίνουν φάρος και οδηγός για την συνέχεια. Σε κάποια εξωτερικά ζητήματα βέβαια (ταξίδια, νομικές υποθέσεις και σχέσεις με συγγενείς) θα μπει ένα στοπ.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Η πολυαστρία στον Αιγόκερω σε παραπέμπει σε οικονομικές υποθέσεις, που… επιτέλους πρέπει να τελειώνουν ανεξάρτητα από το κόστος που θα υπάρξει για σένα. Η γενική οδηγία βέβαια είναι να μην επενδύσεις, αφού θα ατυχήσεις και να μην δανειστείς, ιδιαίτερα με όρους που σε δένουν χειροπόδαρα. Αν πάλι δανείσεις, να το κάνεις τηρώντας όλους τους τύπους κι όχι απλά «να δώσεις τα χέρια», μήπως και… σώσεις κάτι από τα δανεικά! Μπορείς ωστόσο να πουλήσεις ή να ξεφορτωθείς οτιδήποτε δεν έχει πια λόγο ύπαρξης στην ζωή σου ή αποτελεί εμπόδιο για την συνέχεια.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μια ακόμη «ώρα της αλήθειας» έφτασε για σένα κι αν η… σκληρή μοίρα σου συμπεριφερθεί άσχημα, να ξέρεις πως δεν μπορούσες να κάνεις τίποτε για να αποτρέψεις το «μοιραίο», σημασία έχει λοιπόν η στάση που θα κρατήσεις απέναντι στα νέα δεδομένα κι επειδή έχεις την τάση να «κολλάς», σου το υπογράφω, πως είναι ότι χειρότερο μπορείς να κάνεις σε μια τέτοια φάση. Ότι τελείωσε, τελείωσε και δες το πώς θα αναγεννηθείς, όχι άμεσα αλλά εν ευθέτω χρόνω, αφού η σύνοδος του Ήλιου με Κρόνο και Πλούτωνα μαζί δεν προσφέρεται για νέα ξεκινήματα, ούτε βέβαια για συνεργασίες.

ΛΕΩΝ

Ο «κακός χαμός» που γίνεται εδώ και μέρες στον Αιγόκερω δεν επηρεάζει κάποιον σημαντικό τομέα της ζωής σου κι από αυτήν την άποψη μπορείς να παραμείνεις… χαλαρός και προσηλωμένος/η στα προσωπικά σου και στο πως θα κάνεις ευτυχέστερο τον εαυτό σου, μέσα από κατακτήσεις που σε εξιτάρουν. Κάποια δυσάρεστα περιστατικά βέβαια που συμβαίνουν στο εργασιακό σου περιβάλλον, διαμορφώνουν νέες ισορροπίες, στις οποίες ο ρόλος σου θα είναι επιβαρυμένος αλλά… έχεις καιρό για αυτά! Σε πρώτη φάση η υγεία και η διατροφή σου είναι που προέχουν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Το τέλος ενός κύκλου είναι το μήνυμα που σου στέλνουν οι Κρονοπλουτωναίοι, είτε αυτό αφορά μια προσωπική σου υπόθεση, είτε εξελίξεις στην ζωή ενός αγαπημένου σου προσώπου, με την θέση σου όμως να είναι διαφορετική ανάλογα με την περίπτωση. Γιατί στην δεύτερη εκείνο που προέχει είναι το να σταθείς «ψυχή τε σώματι» στον άνθρωπό σου, ενώ στην πρώτη καλείσαι να πάρεις τις αποφάσεις σου επάνω σε τετελεσμένα και μακάρι να… προλάβεις να τα δημιουργήσεις εσύ αυτά, αφού το ποιος/α παίρνει την πρωτοβουλία έχει μεγάλη σημασία από ψυχολογική άποψη.

ΖΥΓΟΣ

Οικογενειακά και επαγγελματικά προβλήματα σε έχουν βάλει στην «πρέσα», ίσως μάλιστα κάποιες καταστάσεις να μην έχουν επιστροφή, εδώ όμως είναι που η στάση σου θα κρίνει πολλά για την συνέχεια. Το ζητούμενο είναι να πάψεις να ορίζεσαι από αυτά που θέλουν οι άλλοι και να κάνεις πιο συγκεκριμένη την «ταυτότητά» σου. Το να μείνουν ικανοποιημένες όλες οι πλευρές, είναι κάτι που δεν γίνεται πάντα και είσαι σε μια φάση όπου ο κάθε «κατεργάρης» πρέπει να πάει στον «πάγκο» του. Πιο πρακτικά πάντως, η μέρα δεν προσφέρεται για νέα ξεκινήματα αλλά κυρίως για να κλείσεις έναν κύκλο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η πλανητική «συγχορδία» στον Αιγόκερω εξυπηρετεί την τάση σου να εμβαθύνεις και να αναζητάς την ρίζα των πραγμάτων, κάτι που σε πνευματικό επίπεδο θα σε βοηθήσει να κατασταλάξεις, απορρίπτοντας ενδεχομένως πεποιθήσεις και «κολλήματα» που σε συνοδεύουν μέχρι και σήμερα. Επιπλέον, η αξιοπιστία που πάντα είναι σημαντική για σένα, βρίσκεται «στα πάνω της». Ενδέχεται βέβαια να συμβούν και κάποια δυσάρεστα στην καθημερινότητά σου, δες τα όμως σαν την ευκαιρία που σου δίνεται να τελειώνεις μια και καλή με οτιδήποτε ήταν απλά και μόνον μια σύμβαση για σένα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η σύνοδος του Ήλιου με Κρόνο και Πλούτωνα μαζί, μάλλον σε αφήνει αδιάφορο/η, αφού το βαρύ «προφίλ» της σου είναι εντελώς ξένο και αν «ρίξει» την ψυχολογία σου, θα πρόκειται για κάτι προσωρινό. Ευκαιρίας δοθείσης πάντως κάνε κι ένα… κόπο να σκεφθείς τι είναι αυτό τελικά που έχει αξία για σένα, πέρα από την χαρά της ζωής. Το χρήμα και η ευμάρεια είναι μια απάντηση, πρόσεξε όμως μήπως την πατήσεις άσχημα επιδιώκοντας να «πλουτίσεις» σε μια συγκυρία που δεν είναι διόλου ευνοϊκή. Αντίθετα το σύμπαν σε καλεί να ξεσκαρτάρεις από οτιδήποτε δεν σου χρειάζεται πια.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Οι Κρονοπλουτωναίοι σου πάνε και σε… πάνε, αφού είναι ασορτί με την νοοτροπία σου, ίσως μάλιστα να δικαιωθείς σε πολλά, την ίδια στιγμή που κάποιοι άλλοι «κλαίνε την μοίρα τους». Επιπλέον καλείσαι να ξεκινήσεις μια νέα πορεία, πάνω σε γερές βάσεις, ευελπιστώντας στην καταξίωσή σου κι από όλους τους εκπροσώπους των άλλων ζωδίων είσαι σίγουρα εκείνος/η που μπορεί να το κάνει, αφού αυτά που φέρονται ως δυσκολίες για τους άλλους, για σένα είναι μα απλή… ρουτίνα! Μην παραλείψεις ωστόσο να απαιτήσεις και την διοίκηση των πραγμάτων, ώστε να έχεις «και το μαχαίρι και το πεπόνι»

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ίσα-ίσα που προλαβαίνεις να αξιοποιήσεις τις τελευταίες ώρες της Αφροδίτης στο ζώδιό σου, κερδίζοντας σε αναγνώριση και… καλοπέραση, παράλληλα όμως μην παραλείψεις να δώσεις την σημασία που πρέπει στην υγεία και την διατροφή σου, ενώ θα «μετρήσει» πολύ για την συνέχεια και μια ενδοσκόπηση σε σχέση με το ποιος/α είσαι τελικά και που βαδίζεις. Επιπλέον, η σύνοδος του Ήλιου με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα μαζί προσφέρεται για να κλείσεις ένα κεφάλαιο στα εργασιακά σου ή να ξεκαθαρίσεις τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις σου, όχι όμως και για να κάνεις μια νέα αρχή

ΙΧΘΕΙΣ

Ο Κρόνος και ο Πλούτωνας βάζουν την σφραγίδα τους στις διαπροσωπικές σχέσεις σου, κάτι που σημαίνει πως… τέρμα τα αστεία και οι υπεκφυγές! Εσύ βέβαια μπορεί να συνεχίσεις να κάνεις πως δεν βλέπεις, αναζητώντας μια ακόμη δίοδο διαφυγής, αυτήν την φορά όμως οι δρόμοι είναι κλειστοί και μάλλον θα αναγκαστείς να βιώσεις την «σκληρή πραγματικότητα», είτε αυτή έχει να κάνει με το κλείσιμο ενός κύκλου στις φιλίες σου, είτε άπτεται ακόμη πιο προσωπικών θεμάτων. Στην περίπτωση τώρα που σου προταθεί ή νιώσεις την ανάγκη να συμμετάσχεις σε κάτι συλλογικό, απλά… πρόσεξε που πας να μπλέξεις!