ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 13/04 : Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΜΕΡΑ ΕΥΝΟΕΙ ΤΗΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ !

No Rating

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 13/04 ΑΠΟ ΤΟ ASTROLOGY.GR

ΚΡΙΟΣ

Ο Ήλιος κι ο Ερμής στο ζώδιό σου σε καλούν να ασχοληθείς με λεπτομέρειες, σχετικές με την δουλειά ή την καθημερινότητά σου, ίσως μάλιστα να λάβεις τα δέοντα μέτρα και για την υγεία σου. Παράλληλα, ο Κρόνος στον 11ο ηλιακό οίκο σου σηματοδοτεί δυσκολίες ή/και απογοητεύσεις στις διαπροσωπικές σχέσεις σου αλλά εσύ σε κάθε περίπτωση οφείλεις να φερθείς ακριβοδίκαια και σε αυτό δεν χωράνε ούτε φιλίες, ούτε «ρουσφέτια»! Επιπλέον, η συμμετοχή σου σε μια συλλογική προσπάθεια μπορεί να συνοδευτεί από την ανάληψη μιας δυσανάλογης ευθύνης, που καλό είναι να αρνηθείς.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Σελήνη στο ζώδιό σου σε… αποσυντονίζει την πιο ακατάλληλη στιγμή, αφού με τον Κρόνο στον 10ο ηλιακό οίκο σου είναι πιθανό να προκύψουν πιεστικές αναγκαιότητες στην ζωή σου και θα ήταν λάθος να φανείς ασυνεπής ή αδιάφορος/η, αφού μπορεί να κριθείς αυστηρά. Κάνε λοιπόν την… καρδιά σου πέτρα και αφοσιώσου στο έργο σου! Παράλληλα, το τετράγωνο Ήλιου-Έριδος ανακινεί εργασιακά ζητήματα, όπου κάποιες λεπτομέρειες θα «μετρήσουν», ενώ σε θέματα υγείας και διατροφής δείχνει απαραίτητη την συνδρομή ενός ειδικού, που θα σου δώσει την κατάλληλη συνταγή.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Ο Ήλιος κι ο Ερμής στον Κριό προσδίδουν στις διαπροσωπικές σχέσεις σου έναν «χρησιμοθηρικό» χαρακτήρα, κάτι που μπορεί να σε «βολέψει» σε μια σειρά από υποθέσεις που σε απασχολούν. Ίσως όμως να σου ασκηθεί και μια αυστηρή κριτική από έναν φίλο ή μια φίλη, που θα σε προτιμούσε λιγότερο συμφεροντολόγο/α. Παράλληλα, ο Κρόνος στον 9ο ηλιακό οίκο σου μπορεί να δυσκολέψει τις επαφές και τις μετακινήσεις σου, ιδιαίτερα αν έχουν ψυχαγωγικό χαρακτήρα, ενώ σε όλες τις συναλλαγές σου οφείλεις να επιδείξεις την δέουσα υπευθυνότητα ή υπομονή και να είσαι νομότυπος/η.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Ήλιος κι ο Ερμής στον Κριό σε καλούν να… ξεχάσεις τα πολλά συναισθηματικά και να ασχοληθείς λεπτομερώς με ζητήματα σχετικά με την καριέρα σου, ίσως μάλιστα κάποιες λύσεις να έρθουν με την βοήθεια της τεχνολογίας ή κάποιου ειδικού. Παράλληλα, με τον Κρόνο στον 8ο ηλιακό οίκο σου είναι πιθανό να πιεστείς από ένα οικονομικό θέμα, που δεν εξελίσσεται όπως θες, ενώ οφείλεις να είσαι «σφιχτός/η» στην διαχείριση των χρημάτων σου, αφού όλο και κάποια έκτακτη υποχρέωση θα προκύψει. Από την άλλη πλευρά μπορείς να πουλήσεις κάτι αλλά και να βάλεις μια τάξη στα οικονομικά σου.

ΛΕΩΝ

Η Σελήνη στον Ταύρο αλλάζει τα δεδομένα στην καριέρα σου, να θυμάσαι όμως ότι με τον Κρόνο απέναντί σου δεν ευνοούνται οι συνεργασίες, ούτε οι νομικές υποθέσεις σου. Επιπλέον, οι άλλοι σου ζητούν να κάνεις πολύ περισσότερα από αυτά που υποχρεούσαι κι αν δεν βάλεις έγκαιρα τα όρια σου, θα τα πάρεις όλα επάνω σου, χωρίς να ωφεληθείς σε κάτι. Από την άλλη πλευρά βέβαια ένας «δικός σου» άνθρωπος ζητά την συμπαράστασή σου. Παράλληλα, με τον Ήλιο και τον Ερμή στον Κριό μπορεί να κάνεις ένα επαγγελματικό ταξίδι ή να ρυθμίσεις τις τεχνικές λεπτομέρειες μιας υπόθεσής σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με τον Ήλιο και τον Ερμή στον Κριό τείνεις να ασχοληθείς με οικονομικά θέματα, ισολογισμούς κλπ κι εδώ είναι που θα «μετρήσει» θετικά η επιμονή σου σε λεπτομέρειες, «ανύπαρκτες» για τους άλλους. Παράλληλα, με τον Κρόνο στον 6ο ηλιακό οίκο σου είναι σκόπιμο να μην αμελήσεις οτιδήποτε σχετίζεται με την σωματική και ψυχική ευεξία σου, ξεκινώντας ίσως από τον περιορισμό συνηθειών που σε βλάπτουν. Επιπλέον, ενδέχεται να αντιμετωπίσεις εμπόδια, καθυστερήσεις και τεχνικά προβλήματα στις επαγγελματικές συναλλαγές σου αλλά… ξέρεις εσύ από αυτά!

ΖΥΓΟΣ

Ο Ήλιος κι ο Ερμής απέναντί σου συνηγορούν στο να ρυθμίσεις τις λεπτομέρειες μιας συνεργασίας ή σύμβασης, με «επαγγελματικά» κι όχι με συναισθηματικά κριτήρια αλλά και γενικότερα στο να βάλεις σε ένα πρόγραμμα την ζωή σου. Παράλληλα, με τον Κρόνο στον 5ο ηλιακό οίκο σου καλό είναι να ξεχάσεις για την ώρα όλα εκείνα τα ωραία που θα ήθελες και σε ευχαριστούν, είτε γιατί δεν θα σου «βγουν», είτε λόγω της προτεραιότητας που αποκτά για σένα ένα πρόβλημα αγαπημένου σου προσώπου. Ίσως όμως να δώσεις τις συμβουλές σου και για ζητήματα τρίτων.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Την ίδια στιγμή που η Σελήνη απέναντί σου μπορεί να σε «τρελάνει» με τις αντιδράσεις των άλλων, μια οικογενειακή υποχρέωση μπορεί να σε φορτώσει με άγχος αλλά με τον Κρόνο στον 4ο ηλιακό οίκο σου το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να «παγώσεις» τις εξελίξεις. Επιπλέον σήμερα δεν ευνοούνται μισθώσεις ή/και αγορές οικιακού εξοπλισμού, αντίθετα όμως μπορείς να ξεφορτωθείς με το αζημίωτο ότι δεν χρειάζεσαι πια! Παράλληλα, ο Ήλιος κι ο Ερμής στον Κριό… απευθύνονται στα εργασιακά σου, όπου οφείλεις να δώσεις πρακτικές λύσεις, ενώ είναι πιθανό να κάνεις κι ένα τσεκ απ στην υγεία σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Ήλιος κι ο Ερμής στον Κριό προωθούν το πρακτικό πνεύμα στις διαπροσωπικές σχέσεις σου κι όποιος/α δεν είναι χρήσιμος/η σε κάτι, αναγκαστικά θα μπει στο περιθώριο, κάτι όμως που συμπεριλαμβάνει κι… εσένα, κόψε λοιπόν τα πολλά λόγια! Παράλληλα, με τον Κρόνο στον 3ο ηλιακό οίκο σου να σηματοδοτεί αναποδιές στις επαφές ή τις μετακινήσεις σου οφείλεις να κινηθείς προνοητικά, ενώ είναι προτιμότερο να καθυστερήσεις ή ακόμη και να απορρίψεις ένα σχέδιο, παρά να μπεις σε μια άγονη διαδικασία. Επιπλέον, κράτα αποδείξεις κι έχε μαζί σου τα αναγκαία έγγραφα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Ήλιος κι ο Ερμής στον Κριό συνηγορούν στο να βάλεις σε μια τάξη το σπίτι ή το γραφείο σου, ξεκινώντας από την… φασίνα και φτάνοντας μέχρι τον εξοπλισμό σου κι εδώ ίσως χρειαστείς την συνδρομή των ειδικών. Παράλληλα, με τον Κρόνο στον 2ο ηλιακό οίκο σου οφείλεις να θέσεις τα όριά σου σε οικονομικές απαιτήσεις που δεν είναι της παρούσης. Καλό είναι επίσης να περιοριστείς στα εντελώς αναγκαία, μεριμνώντας κυρίως για την κάλυψη των βασικών αναγκών σου και να δώσεις προτεραιότητα στις οικονομικές υποχρεώσεις σου. Ίσως όμως να επωφεληθείς κι από μια πώληση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μπορεί η Σελήνη στον Ταύρο να φέρνει νέα δεδομένα στο σπίτι ή/και στην καριέρα σου αλλά αν δεν θες να υποστείς μια «ήττα», με τον Κρόνο στο ζώδιό σου οφείλεις να ακολουθήσεις μια ρεαλιστική πολιτική, αφήνοντας για αργότερα τα πολλά… φιλελεύθερα! Επιπλέον αν ξεκινήσεις κάτι σημαντικό δεν θα «τρέξει» εύκολα, γι’ αυτό μην ξανοίγεσαι και μείνε κυρίως σε διορθωτικές κινήσεις. Παράλληλα, ο Ήλιος κι ο Ερμής στον Κριό σε βάζουν να ασχοληθείς με λεπτομέρειες γύρω από επικοινωνιακά ή/και τεχνικά ζητήματα κι αν δεν ξέρεις από αυτά, η συνδρομή ενός ειδικού δείχνει μονόδρομος.

ΙΧΘΕΙΣ

Ο Ήλιος κι ο Ερμής στον Κριό σε θέλουν πιο τυπικό και προσεκτικό με τις λεπτομέρειες μιας οικονομικής υπόθεσης κι αν δεν σκαμπάζεις γρι απ’ όλα αυτά, απευθύνσου σε λογιστή ή φοροτεχνικό για να μην κάνεις κάποια «πατάτα». Παράλληλα, ο Κρόνος στον 12ο ηλιακό οίκο σου «απαιτεί» να προσφέρεις τις υπηρεσίες σου σε πάσχοντες αλλά κι εσύ δεν πρέπει να υπερβείς τις αντοχές σου κι αν σε ταλαιπωρήσει μια αδιαθεσία, μην την υποτιμήσεις. Επιπλέον, οφείλεις να δώσεις σημασία και στο «μέσα» σου, αφού κάποια πράγματα αρχίζουν να σε βαραίνουν υπέρ το δέον.