ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 13/07 : Οι καταστάσεις και οι σημερινές συγκυρίες εξυπηρετούν τα σχέδιά σας !

No Rating

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 13/07 ΑΠΟ ΤΟ ASTROLOGY.GR

ΚΡΙΟΣ

Η σύνοδος Άρη-Χείρωνα σε ωθεί να συνταχθείς με τους «δικούς σου» έχοντας απέναντι τους «άλλους» αλλά… προς τι το μίσος και ο αλληλοσπαραγμός;  Ίσα-ίσα που όποιος κι αν «νικήσει», το θέμα θα έχει και συνέχεια. Αντίθετα η αναζήτηση κοινών σημείων θα έχει πιο θετικά αποτελέσματα. Παράλληλα, η Αφροδίτη στους Διδύμους σε καλεί να δώσεις λύσεις σε μικρά καθημερινά ζητήματα, ενώ δεν αποκλείεται να συμμετάσχεις σε δρώμενα και παραστάσεις, γνωρίζοντας αρκετά νέα πρόσωπα. Το αν βέβαια θα συζητήσεις μαζί τους κάτι το «σοβαρό» είναι ένα άλλο ζήτημα.

ΤΑΥΡΟΣ

Η σύνοδος Άρη-Χείρωνα σε θέλει πιο προσεκτικό/η σε σχέση με το τι διαμείβεται στα παρασκήνια, αφού μια προσωπική αντιζηλία, που έχει ρίζες στο παρελθόν, μπορεί τελικά να εξελιχθεί σε μεγάλο… μπελά για σένα. Κι επειδή η λογική δεν «χωρά» σε αυτό, μην υποτιμήσεις τίποτε και κανέναν. Επιπλέον είναι σκόπιμο να μην ταλαιπωρήσεις τον εαυτό σου με κοπιαστικές εργασίες, αφού οι αντοχές σου δεν είναι αξεπέραστες. Παράλληλα βέβαια η Αφροδίτη στους Διδύμους σε… εισάγει στο «ευ ζην» κι έχεις κάθε λόγο να είσαι ικανοποιημένος με τα «τυχερά» που θα σου συμβούν.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Η Αφροδίτη στο ζώδιό σου, είναι βέβαια ότι το… καλύτερο θα μπορούσες να ζητήσεις για να περάσεις όμορφα και να επικοινωνήσεις τις ιδέες ή τα σχέδιά σου «μεταξύ τυριού και αχλαδιού». Επιπλέον, η ημέρα έχει για σένα έναν πλούσιο επικοινωνιακό χαρακτήρα, με ευχάριστες επαφές και μετακινήσεις. Παράλληλα βέβαια, η σύνοδος Άρη-Χείρωνα πριμοδοτεί εντάσεις στον κοινωνικό σου περίγυρο, με τους «μεν» και τους «δε» να οχυρώνονται στο δικό τους κόσμο, φοβούμενοι μην χάσουν τα προνόμιά τους. Ίσως μάλιστα να πάρεις κι εσύ θέση τελικά, υπέρ της μιας ή της άλλης πλευράς.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η σύνοδος Άρη-Χείρωνα αναδεικνύει διασπαστικές τάσεις στην καριέρα σου, πολύ περισσότερο αν στις δουλειές σου συμμετέχουν και οικείοι σου. Και παρότι το σωστό θα ήταν να μονιάσετε, αν δεν βγάζεις άκρη, ας ορίσει ο καθένας την μοίρα του. Ίσως όμως να σου προκύψει και μια συναισθηματική ταραχή που δεν κοντρολάρεται εύκολα. Παράλληλα με την Αφροδίτη στους Διδύμους, μπορεί να δημοσιοποιηθούν κάποια «προσωπικά δεδομένα» σου, ίσως όμως και να προβείς εσύ στην αποκάλυψη ενός παρασκηνίου. Όσο για την υγεία σου, όσο περισσότερο ξεκουραστείς, τόσο πιο γρήγορα θα… γιάνεις!

ΛΕΩΝ

Η σύνοδος Άρη-Χείρωνα φέρνει εντάσεις στις σχέσεις σου με γείτονες και συγγενείς, ενώ ανακινεί κι ένα νομικό-περιουσιακό ζήτημα. Ίσως μάλιστα να επανακάμψει δριμύτερη μια διεκδίκηση που οι ρίζες της χάνονται στο παρελθόν. Με το τελευταίο ωστόσο μπορεί να υπάρξει και μια πολύ πιο γόνιμη σχέση, μέσα από έρευνες και αναζητήσεις. Παράλληλα, με την Αφροδίτη στους Διδύμους, μια φιλική συντροφιά μπορεί να σου προσφέρει περισσότερες στιγμές χαλάρωσης ή διασκέδασης αλλά και να σε εμπνεύσει για μια προσπάθεια που θα γίνει από κοινού και θα στεφθεί με επιτυχία.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με την Αφροδίτη στους Διδύμους καλείσαι να «εξαργυρώσεις» τους κόπους σου, κατακτώντας μια θέση ή έναν στόχο που σου αξίζει και το μόνο που σου απομένει είναι να δικαιωθείς… εκ νέου ασκώντας αποτελεσματικά τα καθήκοντα σου κι έχοντας την υποστήριξη ενός «ισχυρού». Αν μάλιστα οι δραστηριότητές σου απευθύνονται στο κοινό, τότε έχεις έναν λόγο παραπάνω να νιώσεις ευτυχής από το αποτέλεσμα, ενώ σε κάθε περίπτωση το όνομα σου θα ακουστεί. Παράλληλα βέβαια, η σύνοδος Άρη-Χείρωνα φέρνει εντάσεις και διεκδικήσεις για οικονομικά και περιουσιακά θέματα.

ΖΥΓΟΣ

Η σύνοδος Άρη-Χείρωνα βάζει την «υπογραφή» της στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου κι όσο πιθανό είναι να βρεις κάποιον/α νέο/α συνοδοιπόρο, άλλο τόσο είναι και το να  «τα τσουγκρίσεις» με έναν δικό σου άνθρωπο και να γίνετε «από δυό χωριά χωριάτες». «Παίζει» επίσης το να πέσεις θύμα μιας ρατσιστικής συμπεριφοράς. Σε κάθε περίπτωση πάντως αναζήτησε αυτά που σε ενώνουν κι όχι εκείνα που σε χωρίζουν. Παράλληλα, η Αφροδίτη στους Διδύμους βάζει ευχάριστες «πινελιές» στην καθημερινότητά σου, με ταξίδια και γνωριμίες ενώ σε καλεί να δημοσιοποιήσεις ιδέες ή σχέδια.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αν σε «καίει» το οικονομικό και ψάχνεις τρόπους για να βρεις τα αναγκαία κεφάλαια ή να αυξήσεις το εισόδημα σου, αγχώνεσαι… τζάμπα, αφού με την Αφροδίτη στον 8ο ηλιακό οίκο σου, όλα μπορούν να εξελιχθούν υπέρ σου. Ίσως μάλιστα να αποκομίσεις κέρδος από ένα τυχερό παιχνίδι. Παράλληλα βέβαια, η σύνοδος Άρη-Χείρωνα κτυπά καμπανάκι για την υγεία σου, ίσως μάλιστα να σε… ξαναθυμηθεί ένα παλιό σου πρόβλημα. Όσο για τα εργασιακά σου, αναμένονται κάποιες επείγουσες εργασίες, που καλό είναι να τις ολοκληρώσεις χωρίς «φαγωμάρες», για να μην μείνουν όλα στην μέση.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Αφροδίτη απέναντί σου σε φέρνει σε επαφή με νεαρά ως επί το πλείστον άτομα, ενώ ευνοεί και τις συνεργασίες- συμφωνίες σου, ωστόσο σε «καυτά» προσωπικά ζητήματα, με την σύνοδο Άρη-Χείρωνα είναι εξαιρετικά δύσκολο να ελέγξεις τα συναισθήματά σου και μένει να δεις το τι ακριβώς θα προκύψει από αυτήν την «ζαριά», αφού η «κόλαση» από τον «παράδεισο» δεν απέχουν και πολύ. Επιπλέον, μπορεί να προκύψει «θέμα» με ένα αγαπημένο σου πρόσωπο, που είτε δοκιμάζεται συναισθηματικά και «το ‘χει χάσει», είτε κάνει «του κεφαλιού του» σπέρνοντας τον… πανικό!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η σύνοδος Άρη-Χείρωνα φέρνει για σένα «φουρτούνες» κι είναι πιθανό να «γίνει χαμός» στο σπίτι ή την οικογένειά σου, ακόμη και από εξωγενείς αιτίες, υπάρχει ωστόσο και το ενδεχόμενο να κάνεις εργασίες στον χώρο σου, με κίνδυνο να κτυπήσεις, εξ αιτίας της άγνοιας ή της βιασύνης σου. Παράλληλα βέβαια, η Αφροδίτη στους Διδύμους σε καλεί να ξεκουραστείς, αφήνοντας σε άλλους/ες την πρωτοβουλία, έστω και κάτω από την επίβλεψή σου. Επιπλέον, η ημέρα είναι κατάλληλη για να αναζητήσεις εργασία ή να στείλεις το βιογραφικό σου, ενώ σε θέματα υγείας βρίσκεσαι σε καλό «φεγγάρι».

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με την σύνοδο Άρη-Χείρωνα έρχονται στο προσκήνιο παρεξηγήσεις με συγγενείς ή άτομα του περιβάλλοντός σου, ίσως μάλιστα να αναβιώσει και μια παλιά έχθρα. Επιπλέον, κινδυνεύεις να εγκλωβιστείς σε μια μετακίνησή σου, γι’ αυτό κινήσου σε όσο γίνεται πιο ανοικτό πεδίο. Αν όμως ρίξεις το βάρος των προσπαθειών σου στον πνευματικό τομέα, θα «φωτιστείς» για ιστορικά ζητήματα. Παράλληλα, με την Αφροδίτη στους Διδύμους να «κάνει παιχνίδι» στα προσωπικά σου, μπορείς να ελπίζεις στα καλύτερα, ενώ πρόοδος θα σημειωθεί και στις υποθέσεις ενός αγαπημένου σου προσώπου.

ΙΧΘΕΙΣ

Η Αφροδίτη στους Διδύμους σε καλεί να «ανοίξεις» το σπίτι σου ή να συμμετάσχεις σε μια κοινωνική εκδήλωση που γίνεται σε άλλο χώρο. Επιπλέον είναι πιθανό να αποκτήσεις οικιακά είδη, να λάβεις ένα κληροδότημα αλλά και να υπογράψεις ένα συμβόλαιο για τα περιουσιακά σου. Παράλληλα, η σύνοδος Άρη-Χείρωνα σε ωθεί να καταναλώσεις ή να διεκδικήσεις περισσότερα αλλά συνάμα σε καλεί να προστατέψεις τα κεκτημένα σου από επιβουλές. Ίσως μάλιστα να σου προκύψει ξανά ένα θέμα που νόμιζες πως είχε κλείσει οριστικά, από την άλλη πλευρά όμως μπορεί να «ξεθάψεις» κάτι πολύτιμο.