ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 13/11: Κινήσου με προγραμματισμό στα εργασιακά !

No Rating

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 13/11 ΑΠΟ ΤΟ ASTROLOGY.GR

ΚΡΙΟΣ

Το εξάγωνο Ήλιου-Πλούτωνα ευνοεί τις οικονομικές επιδιώξεις σου και αν νοιώθεις πως έχεις στερηθεί πράγματα, ήρθε η ώρα για να τα αποκτήσεις, μέσω των άλλων! Επιπλέον, η Αφροδίτη στον Τοξότη ευνοεί τα ταξίδια και τις μετακινήσεις σου, ενώ η καθημερινότητά σου αναμένεται να διανθιστεί με περισσότερες χαρές και απολαύσεις. Ίσως μάλιστα να ακούσεις όμορφα και εμψυχωτικά λόγια αλλά μπορείς κι εσύ να τα… πεις! Μάλιστα, με τον Χείρωνα στο ζώδιό σου να σε κάνει πολύ πιο ευαίσθητο/η, είναι πιθανό να αναλάβεις δράση και πρωτοβουλίες, υπέρ αδυνάτων.

ΤΑΥΡΟΣ

Το εξάγωνο Ήλιου-Πλούτωνα κάνει τους/τις άλλους/ες πιο πρόθυμους/ες να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ή τα αιτήματά σου, κάτι που μπορείς να εκμεταλλευτείς για να γίνει αυτό που θέλεις, όπως το θέλεις. Επιπλέον, η Αφροδίτη στον Τοξότη μπορεί να σου φέρει κέρδη ή αποκτήματα αλλά και φορολογικά ή ασφαλιστικά πλεονεκτήματα. Κατά τα άλλα βέβαια, ο Χείρωνας και ο Άρης στον άξονα 12ου –  6ου  οίκου μπορεί να σε αναστατώσουν με ένα οξύ θέμα υγείας, που έχει ρίζες στο παρελθόν σου ή ένα ξέσπασμα απωθημένων που θα προβληματίσει κι εσένα τον/την ίδιο/α.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Η Αφροδίτη απέναντί σου, διαμορφώνει ένα καλό κλίμα στις διαπροσωπικές αλλά και τις δημόσιες σχέσεις σου, φέρνοντας συμμάχους που θα σε στηρίξουν απέναντι σε κάθε τι το απρόβλεπτο που θα σου συμβεί. Επιπλέον, το εξάγωνο Ήλιου-Πλούτωνα σε καλεί να αλλάξεις ότι σε βλάπτει στην διατροφή και τις συνήθειές σου, περνώντας σε μια νέα και αναγεννητική φάση, ενώ φέρνει και κομβικές εξελίξεις στην δουλειά σου. Παράλληλα, ο Χείρωνας στον Κριό σε ωθεί να ασχοληθείς με κοινωνικά και ανθρωπιστικά ζητήματα, μπορεί όμως εύκολα να προκύψουν προστριβές με φίλους/ες ή μια εσωτερική φαγωμάρα στα πλαίσια μιας συλλογικής προσπάθειας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Το εξάγωνο Ήλιου-Πλούτωνα φέρνει κομβικές εξελίξεις για ένα αγαπημένο σου πρόσωπο, σηματοδοτώντας και μια δική σου επανεκκίνηση σε δημιουργικό επίπεδο. Επιπλέον, η Αφροδίτη στον Τοξότη φέρνει περισσότερες ευκολίες στην δουλειά σου και ευκαιρίες για ξεκούραση, ενώ οι συνθήκες ευνοούν την απόκτηση ενός pet. Παράλληλα, ο Χείρωνας στον Κριό σε ωθεί να συνεχίσεις μια προσπάθεια από εκεί που την άφησαν κάποιοι παλαιότεροι, από την άλλη πλευρά όμως,  αναβιώνει καταστάσεις που σε είχαν πληγώσει κι αν «σε πάρει από κάτω», μπορεί να βρεθείς σε μεγάλη ταραχή.

ΛΕΩΝ

Το εξάγωνο Ήλιου-Πλούτωνα φέρνει νέα και επωφελή δεδομένα στο σπίτι ή το γραφείο, ίσως μάλιστα να «κληρονομήσεις» εξοπλισμό, που θα καλύψει μια σειρά από ανάγκες και επιθυμίες σου. Επιπλέον με την Αφροδίτη στον Τοξότη, πολλά είναι εκείνα που θα αρχίσουν να εξελίσσονται ευνοϊκά για σένα, με «αιχμή» τις προσωπικές υποθέσεις σου αλλά και τις σχέσεις σου με αγαπημένα πρόσωπα. Παράλληλα, ο Χείρωνας στον Κριό σε ωθεί να «σκαλίσεις» το παρελθόν, ίσως όμως να φέρει κι ένα έκτακτο νομικό ζήτημα, στο οποίο εμπλέκονται συγγενικά σου πρόσωπα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Αφροδίτη στον Τοξότη ευνοεί τα οικογενειακά και περιουσιακά θέματα, ενώ σε καλεί να ομορφύνεις τον χώρο σου, πολύ περισσότερο αν πρόκειται να φιλοξενήσεις ένα αγαπημένο σου πρόσωπο. Επιπλέον, το εξάγωνο Ήλιου-Πλούτωνα ευνοεί έρευνες, μελέτες και επαφές με άτομα που ξέρουν πολλά, ενώ δεν αποκλείεται να αποκτήσεις κι ένα μέσον που θα… χάσει κάποιος/α άλλος/η! Παράλληλα, ο Χείρωνας και ο Άρης στον άξονα 8ου – 2ου οίκου μπορεί να προκαλέσουν έναν οικονομικό συναγερμό, είτε λόγω μιας έκτακτης ανάγκης, είτε εξ αιτίας μιας έξωθεν διεκδίκησης από τα παλιά.

ΖΥΓΟΣ

Το εξάγωνο Ήλιου-Πλούτωνα ευνοεί τα οικονομικά σου κι είναι πιθανό να σου προσφερθεί κάτι που επιθυμείς ή να προβείς σε μια σημαντική αγορά-επένδυση. Επιπλέον, η Αφροδίτη στον Τοξότη δημιουργεί τις κατάλληλες προϋποθέσεις για να ενταχθείς σε μια διασκεδαστική παρέα ή να απολαύσεις τις χαρές ενός ταξιδιού, ενώ είναι πιθανό να λάβεις ένα ευχάριστο μήνυμα. Παράλληλα βέβαια, με τον Χείρωνα απέναντί σου να επηρεάζεται από τον Άρη στο ζώδιό σου, τα δεδομένα στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου αλλάζουν απότομα, ύστερα από την επανεμφάνιση κάποιου/ας, που ζητάει το… μερτικό του!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Το εξάγωνο Ήλιου-Πλούτωνα θα σου φέρει μια ευκαιρία από εκείνες που δεν πρέπει να χάσεις, προσπέρασε λοιπόν τους δισταγμούς σου και κάνε την επανεκκίνησή σου, είτε στα προσωπικά σου, είτε συνολικά στην ζωή σου. Επιπλέον, η Αφροδίτη στον Τοξότη θα σου προσφέρει τις υλικές και συναισθηματικές εξασφαλίσεις που ζητάς, ενώ μπορεί να σου δωρίσουν κάτι όμορφο. Παράλληλα βέβαια, ο Χείρωνας στον Κριό, αναμοχλεύει παλιές καταστάσεις στο εργασιακό σου περιβάλλον αλλά και στην υγεία σου κι είναι πιθανό να εμφανιστούν προβλήματα που θεωρούσες πως έχουν ξεπεραστεί.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Αφροδίτη στο ζώδιό σου σε βοηθά να γίνεις πιο όμορφος/η, μέσα από αισθητικές παρεμβάσεις, κορυφώνει την γοητεία σου και σου ανοίγει «πόρτες», καλό είναι όμως να κάνεις σωστή χρήση του πλεονεκτήματός σου! Επιπλέον, με το εξάγωνο Ήλιου-Πλούτωνα, είναι πιθανό να σου αποκαλυφθεί κάτι κρυμμένο, ίσως μάλιστα να πρόκειται για μια οικονομική ευκαιρία. Παράλληλα ο Χείρωνας στον Κριό φέρνει ραγδαίες εξελίξεις στις διαπροσωπικές σχέσεις σου αλλά αν τυχόν έχουν αρνητικό «πρόσημο» και προκύψουν… δράματα, η αγκαλιά σου είναι το πιο κατάλληλο γιατρικό.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Το εξάγωνο Ήλιου-Πλούτωνα φέρνει αποδοτικές επαφές με φίλους/ες ή συλλογικούς φορείς, ίσως μάλιστα να αποκομίσεις και κάποια «χειροπιαστά» οφέλη, είτε άμεσα, είτε μακροπρόθεσμα. Επιπλέον, με την Αφροδίτη στον Τοξότη μπορεί να λάβεις παρασκηνιακές βοήθειες σε προσωπικά ζητήματα ή να μάθεις ένα μυστικό που θα σε κάνει να ηρεμήσεις. Παράλληλα βέβαια, ο Χείρωνας στον Κριό και ο Άρης στον Ζυγό μπορεί να φέρουν εντάσεις στον χώρο σου ή ένα πολεμικό κλίμα στις ενδοοικογενειακές σχέσεις σου, ενώ δεν αποκλείεται να δημιουργηθεί θέμα και με τα περιουσιακά σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Το εξάγωνο Ήλιου-Πλούτωνα σε καλεί να κάνεις ένα εξελικτικό «άλμα» στην καριέρα σου, πολύ περισσότερο που η τωρινή «βολική» κατάστασή σου, δεν θα κρατήσει για πολύ ακόμη. Επιπλέον, η Αφροδίτη στον Τοξότη διευρύνει τον κύκλο των γνωριμιών σου και δημιουργεί μια ζεστή ατμόσφαιρα στις φιλίες σου, από όπου θα έχεις κάθε είδους συμπαράσταση. Παράλληλα, ο Χείρωνας στον Κριό σε ωθεί να μελετήσεις το ιστορικό μιας υπόθεσης ή να εντρυφήσεις στην Παράδοση, όσον αφορά όμως στις εξωστρεφείς δράσεις σου, δεν αποκλείεται να έρθεις σε αντιπαράθεση με άτομα που «είναι κλεισμένα στο σύμπαν τους» και σε βλέπουν σαν απειλή.

ΙΧΘΕΙΣ

Η Αφροδίτη στον Τοξότη σου ανοίγει κάποιους εύκολους δρόμους, ίσως μάλιστα να εξαργυρώσεις… ποικιλοτρόπως την συμπάθεια που τρέφει για σένα ένα ισχυρό πρόσωπο. Επιπλέον, το εξάγωνο Ήλιου-Πλούτωνα μπορεί να σου φέρει μια πρόταση από το εξωτερικό ή ένα ταξίδι, που θα αλλάξει πολλά στην ζωή σου. Παράλληλα, ως προς τα οικονομικά σου, με τον Χείρωνα στον Κριό αποκτούν προτεραιότητα τα ζητήματα ακίνητης περιουσίας και όσο πιθανό είναι να σου προκύψει κάποιος/α «άρπαγας», άλλο τόσο είναι να τον/την βάλεις στην θέση του, με τον… τρόπο σου!