ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 14/01: ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΣΤΟ ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ !

No Rating

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 14/01 ΑΠΟ ΤΟ ASTROLOGY.GR

ΚΡΙΟΣ

Όσον αφορά στην καριέρα σου, η σύνοδος Ήλιου-Δήμητρας στον Αιγόκερω σε φέρνει σε συνεννοήσεις προκειμένου να διευκρινιστούν οι υποχρεώσεις σου και να μην γίνεις το παιδί για όλες τις δουλειές. Επιπλέον, μια συνεργασία μπορεί να σε προωθήσει, αρκεί φυσικά να μην κάνεις… μόνο του κεφαλιού σου! Με τα εργασιακά σου ασχολείται και η Σελήνη στην Παρθένο ζητώντας μια στοιχειώδη οργάνωση και ιεράρχηση για να μην πνιγείς σε μια κουταλιά νερό. Παράλληλα όμως ο Χείρωνας στο ζώδιό σου «φορτώνει» σε συναίσθημα και μπορεί να έχεις κάποιο ξέσπασμα.

ΤΑΥΡΟΣ

Μια ρύθμιση ή σύμβαση φαίνεται να βάζει τέλος σε μια περίοδο αβεβαιότητας και άγχους και μπορείς πλέον να κοιμάσαι ήσυχος ή πιο σωστά να αφοσιωθείς στα όσο ωραία σου φέρνουν η Σελήνη και η Αφροδίτη στον άξονα των διαπροσωπικών σου σχέσεων, γιατί και η διασκέδαση είναι στο πρόγραμμα. Έχεις λοιπόν εξασφαλισμένες τις ισορροπίες σε κάποιους από τους βασικούς τομείς της ζωής σου, όχι όμως και σε εκείνον που σε ενδιαφέρει περισσότερο απ’ όλους. Γιατί «παιχνίδι» στα οικονομικά σου κάνει ο Άρης, που σήμερα όλο και κάτι θα προσπαθήσει να σου… αρπάξει στη ζούλα!

ΔΙΔΥΜΟΣ

Ο Άρης απέναντί σου δημιουργεί… ακραία συναισθηματικά φαινόμενα και όσο πιθανό είναι να «ταυτιστείς» με κάποιον/α, άλλο τόσο είναι να «πλακωθείτε», ίσως μάλιστα να συμβούν και τα δύο διαδοχικά με το ίδιο πρόσωπο. Εδώ θα έλεγα πως χρειάζεσαι περισσότερη λογική αλλά μάλλον λείπει σε ταξίδι και δεν θα σου κάνει τη χάρη! Ωστόσο σε οικονομικά και επαγγελματικά ζητήματα διαμορφώνεται μια βατή κατάσταση κι εσύ μπορείς να εξασφαλίσεις τις εγγυήσεις που θέλεις και μάλιστα με επίσημο τρόπο. Κατά τα άλλα, η Σελήνη στην Παρθένο φέρνει ανακατατάξεις στον χώρο σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Στην άλλη πλευρά του τραπεζιού έχεις ανθρώπους που επιθυμούν μια συνεννόηση μαζί σου και αρκεί ένα νεύμα από την πλευρά σου για να υπάρξει μια αμοιβαία επωφελής συμφωνία. Το θέμα όμως είναι ότι εσύ είσαι «κολλημένος/η» και συναισθηματικά ανήμπορος/η να αποδεχθείς μια κατάσταση που σε έχει πονέσει, με συνέπεια όλα τα προηγούμενα να σου μοιάζουν με «δώρον, άδωρον». Δεν είναι έτσι όμως κι αν τα πράγματα έρθουν σε μια ρέγουλα θα βοηθηθείς κι εσύ να ξεχάσεις τους καημούς σου και να κοιτάξεις το συμφέρον σου. Παράλληλα η Σελήνη στην Παρθένο φέρνει πολλές επαφές και μετακινήσεις.

ΛΕΩΝ

Η ημέρα σου θα είναι αφιερωμένη σε εργασιακά ζητήματα κι όχι άσκοπα, αφού είναι απόλυτα εφικτό το να βρεθούν λύσεις ύστερα από συνεννόηση με κάθε ενδιαφερόμενο, ίσως μάλιστα να σου προκύψει και μια win-win συνεργασία. Παράλληλα, η Σελήνη στην Παρθένο ανακινεί οικονομικά ζητήματα με τις ανάγκες και τις επιθυμίες σου να θυμίζουν ενίοτε… ασανσέρ, ότι κι αν γίνει όμως, χαμένος δεν θα βγεις, να ‘ναι καλά η Αφροδίτη στους Ιχθύς! Τα πιο ενδιαφέροντα ωστόσο συμβαίνουν στις διαπροσωπικές σχέσεις σου, όπου ένα πάθος μπορεί να σε «απογειώσει» αλλά και να σε «διαλύσει»!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Σελήνη στο ζώδιό σου φέρνει στο προσκήνιο τα θέματά σου αλλά κι εσένα τον/την ίδιο/α, συχνά με… ενοχλητικό τρόπο, ίσως μάλιστα κάποια στιγμή να νιώσεις πως το σύμπαν σε έχει βάλει κάτω και σε βαράει ανελέητα! Αυτή όμως είναι η μισή αλήθεια αφού όντως ένα οικογενειακό ζήτημα με οικονομικές προεκτάσεις μπορεί να σε κάνει άνω-κάτω κι εδώ είναι που θα πρέπει να αναζητήσεις μια φόρμουλα συνεννόησης, ώστε να μειωθούν οι ακρότητες, χωρίς φυσικά να πάψεις να «φυλάς καραούλι» για τους «κακούς». Από την άλλη πλευρά όμως η Αφροδίτη απέναντί σου θα φέρει και κάποιες πολύ καλές στιγμές.

ΖΥΓΟΣ

Από την μια πλευρά η διπλωματία σου αποδίδει και με την συνδρομή σου μπορεί να βρεθούν ικανοποιητικές λύσεις για κάθε πλευρά, ξεκινώντας φυσικά από την δική σου. Αυτό αναφέρεται πρωτίστως σε οικογένεια και καριέρα και μάλλον έρχεται πάνω στην ώρα, αφού κάποια πράγματα είχαν στραβώσει εντελώς. Από την άλλη σε πιο προσωπικά σου θέματα, η παρέμβαση γνωστών ή συγγενών μπορεί να σας κάνει «από δυό χωριά χωριάτες», ανακατεύοντας μάλιστα και ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Παράλληλα, η Σελήνη στην Παρθένο σε καλεί να φροντίσεις για την σωματική και ψυχική σου ευεξία.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Όσον αφορά την… λογική των πραγμάτων, η σύνοδος Ήλιου-Δήμητρας στον Αιγόκερω θα συνεισφέρει στο να συνεννοηθείς για πρακτικά ζητήματα, στα πλαίσια μιας αμοιβαίας ωφέλειας. Επιπλέον, μπορεί να δικτυωθείς με διακεκριμένα πρόσωπα αλλά και να προωθήσεις τα σχέδιά σου, ενώ η Σελήνη στην Παρθένο διευρύνει γενικότερα τον κοινωνικό κύκλο σου. Υπάρχουν ωστόσο και τα… παράλογα, που έχουν να κάνουν με οικονομικά και εργασιακά ζητήματα, αφού εκεί έχουν πάρει κεφάλι τα μίση και τα πάθη κι άκρη δεν βγαίνει, ενώ δεν αποκλείεται να ανακύψουν και έριδες του παρελθόντος.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με αφορμή κι αιτία ένα προσωπικό ζήτημα, ο Άρης στο ζώδιό σου σε κάνει πολύ πιο θερμό/η στις εκδηλώσεις σου αλλά συνάμα και πιο ευαίσθητο/η και δεν απέχεις πολύ από μια συναισθηματική αναταραχή, που τελικά θα σου αποκαλύψει τι και ποιος/α σε «καίει», ανεξάρτητα με το τι θες να πιστεύεις. Παράλληλα η Σελήνη στην Παρθένο σε έχει στο… τρέξιμο προκειμένου να διεκπεραιώσεις ποικίλες υποθέσεις, που η κάθε μια τους έχει τις δικές της… ενοχλητικές λεπτομέρειες και σίγουρα θα χρειαστεί να βάλεις λίγο νερό στο κρασί σου, προκειμένου να γίνουν όλα με τον σωστό τρόπο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σήμερα είναι η ώρα των συσκέψεων και των συναντήσεων προκειμένου «να μπουν στα αυλάκι» τα σχέδιά σου και βέβαια ο ρόλος σου είναι –και θα πρέπει να είναι πρωταγωνιστικός. Επιπλέον, η Σελήνη στην Παρθένο σε βάζει να εξετάσεις λεπτομέρειες και να οργανώσεις τόσο το πρόγραμμά σου, όσο και τις αρμοδιότητες των άλλων, κάτι που θα γίνει μέσα από διαδοχικές συνεννοήσεις, ίσως και μετακινήσεις Αν όμως οι δουλειές σου πάνε καλά στο σπίτι καλείσαι να αντιμετωπίσεις θέματα που έχουν μια συναισθηματική διάσταση, γι’ αυτό θα σου πέσουν κάπως… βαριά!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Έχοντας καταλήξει σε ένα οργανόγραμμα στην δουλειά σου, δεν μένει παρά να συνεννοηθείς με τους καθ’ ύλην αρμόδιους για να δεις και τους τρόπους που όλα αυτά που έχεις στο μυαλό σου θα μπορέσουν να γίνουν πράξη. Την ίδια στιγμή βέβαια ενδέχεται να αποπροσανατολιστείς από ένα συναισθηματικό ζήτημα που προκύπτει και δεν σε αφήνει να συγκεντρωθείς στο έργο σου, ενώ «παίζει» και μια «φαγωμάρα» με συγγενείς. Κατά τα άλλα, η Σελήνη στην Παρθένο, συνηγορεί σε επιπλέον έξοδα αλλά και έσοδα, που στο τέλος της ημέρας θα σε φέρουν «μια η άλλη».

ΙΧΘΕΙΣ

Η Αφροδίτη στο ζώδιό σου θέλει μεν αλλά δεν μπορεί να σηκώσει όλο το βάρος των εξελίξεων, ώστε να είσαι… αραχτός/η και λάιτ! Κι αυτό γιατί ο Άρης στον Τοξότη φέρνει εντάσεις και «αναμπουμπούλες» στις οποίες θα πρέπει να είσαι παρών αλλά και να δηλώσεις με ευθύτητα τι θέλεις και τι δεν θέλεις. Σε διαφορετική περίπτωση κινδυνεύεις να γίνεις «ουρά» των άλλων, να «καπελωθείς» δηλαδή από τις δικές τους επιδιώξεις και τα δικά τους συμφέροντα κι ύστερα να ψάχνεις τρόπους για να ακυρώσεις τα συμφωνηθέντα. Επιπλέον, η Σελήνη απέναντί σου φέρνει αστάθεια και στις διαπροσωπικές σχέσεις σου.