ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 14/04 :Η μέρα είναι ευνοϊκή για συναισθηματικές εξομολογήσεις και αποκαλύψεις !

No Rating

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 14/04 ΑΠΟ ΤΟ ASTROLOGY.GR

ΚΡΙΟΣ

Η Σελήνη στον Ταύρο ενισχύει το εισόδημά σου και κατ’ επέκταση την αγοραστική σου δύναμη και παρότι κάποιες από τις αγορές σου κρίνονται ως… υπερβολικές, σημασία έχει το ότι θα νοιώσεις πλήρης. Παράλληλα με τον Δία στον 11ο ηλιακό οίκο σου έρχονται νέες γνωριμίες, που αν μη τι άλλο θα σε κάνουν να διασκεδάσεις. Αν πάλι συμμετάσχεις σε κάτι συλλογικό, τότε θα σου ανοιχτούν και περαιτέρω προοπτικές, φτάνει μόνον να τις αξιοποιήσεις άμεσα, αφού… αύριο είναι μια άλλη ημέρα! Σε κάθε περίπτωση πάντως σε συμφέρει να ξανοιχτείς κοινωνικά, αφού όλο και κάτι καλό θα σου «κάτσει».

ΤΑΥΡΟΣ

Με την Σελήνη στο ζώδιό σου διεκδικείς βάσιμα τον τίτλο του «προσώπου της ημέρας» και συνδυάζοντας τις ικανότητές σου με την τύχη, μπορείς σίγουρα να πετύχεις πολλά. Προσπάθησε μόνον να μην είσαι πλεονέκτης μοιράζοντας την εύνοιά σου και στους γύρω σου. Παράλληλα, με τον Δία στον 10ο ηλιακό οίκο σου να κάνει… ρελάνς, καλείσαι να καρπωθείς τα καλά των εύκολων λύσεων κι αυτές θα σου τις προσφέρουν «ισχυρά» πρόσωπα αλλά και η ίδια η ζωή. Πάρε λοιπόν την ευκαιρία που σου δίνεται, αφού θα πετύχεις, είτε διαθέτεις τα κατάλληλα προσόντα, είτε… όχι!

ΔΙΔΥΜΟΣ

Με την Σελήνη στον Ταύρο μπορεί να σου αποκαλυφθούν μυστικά, ίσως όμως να βγουν στην φόρα και κάποια δικά σου προσωπικά δεδομένα. Επιπλέον κάτι «ανακουφιστικό» θα σε απελευθερώσει. Παράλληλα με τον Δία στον 9ο ηλιακό οίκο σου να ξανακάνει την… εμφάνισή του, πολλά πράγματα εξελίσσονται θετικά στην ζωή σου, ανεβάζοντας κατακόρυφα την ψυχολογία σου, ίσως μάλιστα να κλείσει με πολύ επιθυμητό τρόπο κι ένα προσωπικό σου ζήτημα Επιπλέον, δημιουργούνται οι προϋποθέσεις για ένα ταξίδι ή μια διασκεδαστική έξοδο, ενώ ευνοείται και η απόκτηση ενός νέου μέσου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Σελήνη στον Ταύρο σου φέρνει «φρέσκες» παρέες και σε ενθαρρύνει να αναπτύξεις περαιτέρω δράσεις με την συμμετοχή φίλων και ομοϊδεατών, ενώ μπορεί να δεις καλό κι από ένα πρόσωπο που σε αγαπά-εκτιμά. Παράλληλα ο Δίας στον 8ο ηλιακό οίκο σου, παραλαμβάνει την «σκυτάλη» από τον Κρόνο εξυπηρετώντας τις οικονομικές σου βλέψεις και δεν αποκλείεται να έχεις τα τυχερά σου ή να αποκτήσεις κάτι «σπουδαίο». Αν λοιπόν νιώθεις πιεσμένος/η ή προβληματισμένος/η από όσα σου έχει φέρει η ζωή, το τελευταίο διάστημα, μην… χολοσκάς, αφού ο τροχός γυρίζει και αναμένονται επιτυχίες!

ΛΕΩΝ

Η Σελήνη στον Ταύρο φέρνει στο προσκήνιο, τόσο το έργο σου, όσο κι εσένα προσωπικά και δεν έχεις παρά να επιδείξεις τα προσόντα και τα ταλέντα σου, ξέροντας ότι έχεις «το καρπούζι και το μαχαίρι»! Παράλληλα και ύστερα από απανωτές «γκαντεμιές», ο Δίας απέναντί σου φέρνει την… άνοιξη στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου, ίσως μάλιστα να σημειώσεις μια σημαντική νίκη από κοινού. Επιπλέον, αναμένονται νέες και «σημαίνουσες» γνωριμίες κι ότι χρειαστείς θα είναι στην διάθεση σου και μόνον η κακώς εννοούμενη αξιοπρέπεια σου μπορεί να σου το στερήσει!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Σελήνη στον Ταύρο ανοίγει τους ορίζοντες της επικοινωνίας σου και σου φέρνει νέες γνώσεις ή πληροφορίες επί παντός επιστητού, ενώ σε ωθεί να ξανοιχτείς στον έξω κόσμο και να ταξιδέψεις. Παράλληλα με τον Δία στον 6ο ηλιακό οίκο σου να αλλάζει προς το πιο… εύκολο το κλίμα στα εργασιακά σου, η ημέρα προσφέρεται είτε για να αναζητήσεις εργασία, είτε για να διευρύνεις το πελατολόγιό σου. Επιπλέον, μπορεί να μάθεις ευχάριστα νέα για ένα θέμα υγείας που σε απασχολεί, πρόσεξε όμως και την δίαιτά σου, αφού έχεις την τάση να παραβλέψεις κάποιους κανόνες.

ΖΥΓΟΣ

Η Σελήνη στον Ταύρο αλλάζει υπέρ σου τις οικονομικές ισορροπίες και συνηγορεί στην κάλυψη αναγκών και επιθυμιών, έστω και με τα λεφτά των άλλων, ενώ αν ψάχνεις για χρηματοδότηση, θα την βρεις. Παράλληλα, ο Δίας στον 5ο ηλιακό οίκο σου, σου δίνει αρκετούς λόγους για να γίνεις πιο χαρούμενος/η κι ευδιάθετος/η, με την τύχη να «στεφανώνει» πολλές από τις προσπάθειές σου! Από εκεί και ύστερα δείξε και στους άλλους πόσα πράγματα μπορούν να γίνουν όταν υπάρχει θετική προδιάθεση και βέβαια μην παραλείψεις να μοιραστείς τη χαρά σου με αγαπημένα σου πρόσωπα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αν σε απασχολεί οποιοδήποτε ζήτημα δεν έχεις παρά να απευθυνθείς στους άλλους, αφού η Σελήνη απέναντί σου θα σου τα φέρει… μια χαρά, ίσως μάλιστα να «τρέξει» και μια γόνιμη συνεργασία. Ίσως πάλι να καρπωθείς οφέλη από την επιτυχία ενός «δικού σου» ανθρώπου. Παράλληλα με τον Δία στον 4ο ηλιακό οίκο σου, οι εξελίξεις στο σπίτι ή/και την οικογένειά σου παίρνουν την ανιούσα, τόσο σε άψυχο, όσο και σε… έμψυχο υλικό! Επιπλέον είναι πιθανό να δεχθείς «σημαίνουσες» επισκέψεις στα πλαίσια μιας γιορτής ή να παρευρεθείς σε μια εκδήλωση, που θα σου αφήσει άριστες εντυπώσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Σελήνη στον Ταύρο σου φέρνει καλά νέα για ένα εργασιακό ζήτημα, είτε ψάχνεις για δουλειά, είτε χρειάζεσαι προσωπικό. Επιπλέον μπορεί να ενημερωθείς διεξοδικά για ζητήματα υγείας ή διατροφής, πρόσεξε ωστόσο την δίαιτά σου αφού τείνεις να «ξεφύγεις». Παράλληλα με τον Δία στον 3ο ηλιακό οίκο σου να αντικαθιστά τον «μουρτζούφλη» Κρόνο αναμένονται περισσότερες ευχάριστες στιγμές στην καθημερινότητά σου. Επιπλέον, ευνοούνται τα ταξίδια και οι έξοδοι, ενώ δεν αποκλείεται να λάβεις μια είδηση, που θα «σε ξεσηκώσει» ή να αποκτήσεις ένα μέσον που «φυσάει».

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με την Σελήνη στον Ταύρο να διευρύνει ακόμη περισσότερο τον κύκλο των γνωριμιών σου, είναι πιθανό να έρθεις κοντά με ένα πρόσωπο, που νοιώθει πράγματα για σένα και είναι πρόθυμο να γίνει… χαλί να το πατήσεις! Παράλληλα, ο Δίας στον 2ο ηλιακό οίκο σου ευνοεί τα οικονομικά σου με τον… δικό του τυχερό τρόπο και το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να χαλαρώσεις κι εσύ επιτρέποντας στον εαυτό σου κάποιες «πολυτέλειες». Είναι μάλιστα μια καλή ημέρα για να προβείς σε μια σημαντική αγορά ή επένδυση, ενώ σε κάθε περίπτωση θα λάβεις στήριξη είτε σε είδος, είτε σε χρήμα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με τον Δία στο ζώδιό σου να επανέρχεται δυναμικά στο προσκήνιο, δεν έχεις παρά να κάνεις τις κινήσεις σου, είτε έχεις μεγάλα σχέδια, είτε αρκείσαι στις μικρές ικανοποιήσεις της ζωής. Επιπλέον, μπορεί να φανείς τυχερός και σε κάτι που κανονικά… δεν σου αξίζει ή δεν έχεις κοπιάσει για αυτό, μαζί με σένα όμως μπορεί να επωφεληθεί κι ένας «δικός σου» άνθρωπος. Παράλληλα, η Σελήνη στον Ταύρο σε καλεί να επικεντρωθείς στα του οίκου σου, αφού έχουν πλέον δημιουργηθεί νέα και πιο θετικά δεδομένα, ενώ δεν αποκλείεται να δεχθείς επισκέψεις ή να φιλοξενηθείς κάπου αλλού.

ΙΧΘΕΙΣ

Η Σελήνη στον Ταύρο σε καλεί να ξανοιχτείς επικοινωνιακά και να δικτυωθείς περαιτέρω,. Επιπλέον φέρνει συναντήσεις με οικονομικά ισχυρά άτομα, που δεν αποκλείεται να είναι και συγγενείς σου, ενώ είναι πιθανό να αποκτήσεις ένα νέο μέσον ή να πάρεις στα χέρια σου ένα πολυπόθητο «χαρτί». Παράλληλα με τον Δία στον 12ο ηλιακό οίκο σου θα σου αποκαλυφθούν «γαργαλιστικά» μυστικά, ενώ αναμένονται θετικές εξελίξεις σε ένα θέμα υγείας που τυχόν σε απασχολεί, έστω κι αν αυτή η λύση θα σου κοστίσει κάτι παραπάνω. Όσον αφορά όμως στην διατροφή σου πρόσεξε μην πάρεις κιλά!