ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 14/10: Διαχειρίσου διπλωματικά τις συζητήσεις…!

No Rating

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 14/10 ΑΠΟ ΤΟ ASTROLOGY.GR

ΚΡΙΟΣ

Ο Ερμής στον Σκορπιό φέρνει τετελεσμένα στα οικονομικά σου, πρόσεξε όμως μήπως «μπλέξεις» και με άτομα ή κύκλους που δεν δίνουν ποτέ κάτι χωρίς να πάρουν κάποιο «βαρύ» αντάλλαγμα. Κι αν το ζητούμενο είναι να κάνεις μια νέα αρχή, σκέψου και το ενδεχόμενο να αφήσεις οριστικά πίσω σου ένα οικονομικό μοντέλο που σε κάνει δέσμιο/α συμφερόντων και μηχανισμών. Παράλληλα με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω, εκείνο που πρέπει να θυμάσαι είναι το ότι όλα εξαρτώνται από τις καλές ή όχι διασυνδέσεις σου με κρυφά κέντρα εξουσίας, αφού αυτές θα κρίνουν το αν θα θριαμβεύσεις ή θα καταποντιστείς!

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Ερμής στον Σκορπιό σε φέρνει σε επαφή με άτομα που μάλλον θέλουν να σε ελέγξουν με «τυράκι» το χρήμα και σίγουρα το χειρότερο που μπορείς να κάνεις είναι το να ενδώσεις, αφού όπως θα διαπιστώσεις αργότερα, δεν θα σου είναι καθόλου εύκολο να απεμπλακείς. Ίσως όμως να σημάνει και κάποιες συνειδητοποιήσεις, που σταδιακά θα σε κάνουν… άλλον άνθρωπο!. Παράλληλα, ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω σηματοδοτεί το κλείσιμο μιας νομικής υπόθεσης, όπως κι αν γίνει αυτό, ενώ στα ταξίδια και τις μετακινήσεις σου, καλό είναι να αποφύγεις το άγνωστο για να μην μπλέξεις σε περιπέτειες.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Ο Ερμής στον Σκορπιό μπορεί να φέρει εκμυστηρεύσεις στην δουλειά σου αλλά και μπλοκάρει λειτουργίες, ενώ έχε τον νου σου αφού δεν αποκλείεται να πέσεις θύμα μιας «καρφωτής» ή συνωμοσίας και μάλιστα από ένα πρόσωπο που σε εκδικείται. Από την άλλη πλευρά βέβαια θα έχεις την ευκαιρία να καταλάβεις την θέση κάποιου/ας που την… έχασε! Παράλληλα, με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω ίσως να «πέσεις πάνω» σε οικονομικές ατασθαλίες αλλά αν δεν έχεις τον τρόπο ή τα μέσα για να τιμωρηθεί ο/η ένοχος, το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να κάνεις πως δεν είδες και δεν άκουσες!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Ερμής στον Σκορπιό σε κάνει πολύ πιο επιρρεπή σε πάθη κι ίσως να έχεις μια «κολασμένη» εμπειρία, ενδέχεται όμως να σου αποκαλυφθεί και κάτι για ένα αγαπημένο σου πρόσωπο που δεν θα σου αρέσει καθόλου. Από την άλλη πλευρά βέβαια μπορεί να γίνει ένα «κλικ», που θα απελευθερώσει την δημιουργικότητά σου, έστω κι αν αυτή «χρωματιστεί» αρχικά από «βαριές» υπαρξιακές αναζητήσεις. Παράλληλα, ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω σου φέρνει καταλυτικές εξελίξεις και στις συνεργασίες σου, είτε διακόπτοντας οριστικά μια από αυτές, είτε ξεκινώντας κάποια, που θα σε «σημαδέψει».

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο Ερμής στον Σκορπιό δημιουργεί ένα «κατασκοπευτικό» κλίμα στην καθημερινότητά σου κι είναι πιθανό να σε παρακολουθήσει κάποιος/α με κακό σκοπό, ενώ δεν αποκλείεται να γίνεις μάρτυρας ενός δυσάρεστου σκηνικού ή να λάβεις μια άσχημη είδηση. Από την άλλη πλευρά όμως, ασκώντας το ερευνητικό σου δαιμόνιο, θα φτάσεις σε κρυμμένες αλήθειες. Παράλληλα, ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω σε ρίχνει στα βαθιά στα προσωπικά σου, πέρα όμως από τα πάθη που δεν ελέγχεις, πρόσεξε μήπως μπλέξεις με άτομα που δεν έχουν και τις πιο αγαθές προθέσεις.

ΖΥΓΟΣ

Ο Ερμής στον Σκορπιό σου ζητά να μην «πας γυρεύοντας» στα οικονομικά σου, αφού το «όλα ή τίποτα» μάλλον θα καταλήξει στο… δεύτερο! Επιπλέον, πρόσεξε μήπως ήδη κάποιος/α σου παίζει παιχνίδια με σκοπό να σε κατευθύνει εκεί που θέλει, ίσως όμως κι εσύ μπεις στον πειρασμό να εκμεταλλευτείς κάποιες «άκρες» που έχεις στην νύχτα ή την παρανομία, για να επωφεληθείς σε βάρος άλλων. Παράλληλα, ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω σηματοδοτεί το πέρασμα σε μια νέα φάση σε οικογενειακά και περιουσιακά ζητήματα, κάτι όμως που πιθανότατα θα γίνει με στενόχωρο τρόπο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με τον Ερμή στο ζώδιό σου να «βουτάει στα βαθιά» καλείσαι να στείλεις «στον αγύριστο» τα πάθη, τις εμμονές σου αλλά και τις όποιες αυτοκαταστροφικές σου τάσεις, δίνοντας έμφαση σε μια νέα αρχή που ανατέλλει στην ζωή σου και έχει όλες τις προδιαγραφές για να πετύχει. Επιπλέον όμως θα έχεις να αντιμετωπίσεις και «τοξικές» καταστάσεις στο περιβάλλον σου, οπότε το «στοίχημά» σου είναι διπλό. Παράλληλα, με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω, η ημέρα δεν προσφέρεται για μετακινήσεις, αντίθετα όμως, θα μάθεις πολλά και… κομβικά αν ακολουθήσεις το πνευματικό μονοπάτι σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Ερμής στον Σκορπιό σε θέλει πιο υποψιασμένο, αφού φαίνεται πως γίνονται αρκετά πράγματα πίσω από την πλάτη σου, ίσως μάλιστα να σε «θάβουν» εν απουσία σου. Επιπλέον, πρόσεξε το τι τρως και πίνεις, αφού μπορεί να σου σερβίρουν ληγμένα ή αλλοιωμένα προϊόντα, ενώ αν κάνεις κάποιες εξετάσεις το πιθανότερο είναι να πάρεις κακά μαντάτα. Παράλληλα, με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω να ορίζει μια κρίσιμη καμπή για τα οικονομικά σου, αν στριμωχτείς μην μπεις καν στην διαδικασία να «σωθείς» μέσα από συναλλαγές με άτομα ή κυκλώματα της «παραοικονομίας».

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Ερμής στον Σκορπιό σε θέλει πιο καχύποπτος/η απέναντι σε «όψιμες» φιλίες και συλλογικές προσπάθειες… αγνώστου προελεύσεως, αφού οι προθέσεις κάποιων υπαγορεύονται από την ζήλεια ή τον φθόνο, ενώ σε άλλες περιπτώσεις πρόκειται για «σκοτεινά» άτομα. Επιπλέον είναι πιθανό να διακοπεί οριστικά μια τρέχουσα φιλία σου για λόγους «ανωτέρας βίας». Παράλληλα, ο Πλούτωνας στο ζώδιό σου, φέρνει υπαρξιακές αναζητήσεις και μάλλον μηδενιστικές τάσεις, με αφορμή ίσως κάποιες εξελίξεις που ευχάριστες δεν τις λες. Το ζητούμενο ωστόσο είναι να «φύγεις προς τα εμπρός» κι όχι να «κολλήσεις».

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Ερμής στον Σκορπιό σε καλεί να είσαι πιο υποψιασμένος/η με άτομα που «σου κάνουν τον καλό» με σκοπό να σε κατευθύνουν εκεί που θέλουν κι αν χρειαστεί να «ξεκόψεις» οριστικά από αυτά. Επιπλέον, μπορεί να συμβεί κάτι δυσάρεστο, που σηματοδοτεί μια νέα φάση στην καριέρα ή τα εργασιακά σου. Παράλληλα, ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω σε καλεί να… ρίξεις μια ματιά στα παρασκήνια αλλά και στην υγεία σου, αν κάτι σου φανεί «περίεργο», αφού κάτι ή κάποιος/α «δουλεύει» κρυφά σε βάρος σου κι αν δεν το ανακαλύψεις έγκαιρα μπορεί να γίνει η «ζημιά».

ΙΧΘΕΙΣ

Με τον Ερμή στον Σκορπιό ενδέχεται να δεις ή να μάθεις κάτι δυσάρεστο, ενώ μπορεί να σου ζητηθούν κάποιες πληροφορίες που –σωστά- υποψιάζεσαι ότι δεν θα χρησιμοποιηθούν για… καλό σκοπό! Από την άλλη πλευρά βέβαια, θα έχεις την ευκαιρία να εντρυφήσεις σε γνώσεις και μυστήρια «για λίγους». Παράλληλα, με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω να σου φέρνει κακές παρέες, η ημέρα δεν προσφέρεται για να ενταχθείς σε μια ομάδα, ενώ μπορεί να μάθεις κάτι δυσάρεστο για έναν φίλο ή μια φίλη. Αν βέβαια θες να ξεκόψεις οριστικά με κάποιον/α, τότε είσαι… εντός κλίματος!