ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 15/04 : ΣΗΜΕΡΑ ενισχύονται κοινωνική και επαγγελματική ΖΩΗ !

No Rating

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 15/04 ΑΠΟ ΤΟ ASTROLOGY.GR

ΚΡΙΟΣ

Ο Ερμής στο ζώδιό σου σε κάνει πολύ πιο κοινωνικό/η και μένει να δεις τι καλό μπορεί να βγει από τις συζητήσεις και τις επαφές σου. Αν μάλιστα θες να προωθήσεις τις ιδέες ή/και το έργο σου η ημέρα είναι κατάλληλη για να κάνεις τις κινήσεις σου. Παράλληλα και ο Δίας στον Υδροχόο προάγει την κοινωνικότητα σου, φέρνοντας σε κοντά σε άτομα με ποικίλα ενδιαφέροντα, που μπορούν να ικανοποιήσουν κάθε αναζήτηση σου. Φρόντισε όμως να «βγάλεις» και κάτι ουσιαστικό από όλα αυτά κι όχι μόνον… καλοπέραση! Επιπλέον, είναι πιθανό να καρπωθείς την επιτυχία ενός φίλου ή μιας φίλης σου.

ΤΑΥΡΟΣ

Με την Αφροδίτη στο ζώδιό σου και τον Δία στον Υδροχόο ότι πιάσεις… χρυσάφι γίνεται και τουλάχιστον η καλοπέρασή σου είναι εξασφαλισμένη. Επιπλέον, ένα «ισχυρό» πρόσωπο θα σε βοηθήσει, ίσως μάλιστα να βραβευθείς για το έργο και την δράση σου. Παράλληλα, ο Ερμής στον Κριό σε παραπέμπει σε μια μυστική συμμαχία ή συνεργασία, που θα σε ωφελήσει, είτε προσωπικά, είτε επαγγελματικά. Από εκεί και ύστερα αναμένονται συζητήσεις για τεκταινόμενα του παρασκηνίου αλλά όσον αφορά όλα αυτά που θες να κρύψεις, μην ξεχνάς πως «μυστικό που το ξέρουν δύο, παύει να είναι μυστικό»!

ΔΙΔΥΜΟΣ

Με τον Ερμή στον Κριό να διευρύνει τον κοινωνικό κύκλο σου, μένει να ασχοληθείς και λίγο με πιο… ουσιώδεις υποθέσεις κι όχι μόνον με το τι έκανε ο ένας κι ο άλλος. Σε κάθε περίπτωση πάντως η περιέργειά σου θα ικανοποιηθεί… όσο δεν πάει! Παράλληλα, ο Δίας στον Υδροχόο φέρνει ευχάριστα μαντάτα και συμβάλλει τα μέγιστα στην διάδοση των ιδεών και του έργου σου, ενώ δεν αποκλείεται να αποκτήσεις ένα μέσον που θα αναβαθμίσει τις δυνατότητές σου. Αν πάλι προκύψει κάτι που σχετίζεται με το εξωτερικό ή τις σπουδές σου, μην διστάσεις να προχωρήσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Ερμής στον Κριό καθιστά τις δημόσιες σχέσεις σου καθοριστικό παράγοντα ως προς την επίτευξη των στόχων σου και αν επικοινωνήσεις ότι σε απασχολεί θα βρεις τις επιθυμητές λύσεις. Μπορεί πάλι να έρθεις σε επαφή με ένα «σημαίνον» πρόσωπο που θα σε καθοδηγήσει σωστά, ενώ «παίζει» και μια συμφωνία ή ένας συνεταιρισμός. Παράλληλα, με τον Δία στον Υδροχόο να «ευλογεί» τα οικονομικά σου, ακόμη κι αν όλα δείχνουν εναντίον σου, εξ αιτίας χρεών ή άλλων υποχρεώσεων το πιθανότερο είναι να σου παρασχεθούν σημαντικές διευκολύνσεις και τελικά να σου ανοίξει κι άλλο η… όρεξη!

ΛΕΩΝ

Με τον Δία απέναντί σου, πολλά είναι εκείνα που μπορεί να βελτιωθούν στην ζωή σου, μέσα από την υποστήριξη των άλλων ή απλά της τύχης, ίσως μάλιστα μια συνεργασία ή συμφωνία να σου φέρει «στο πιάτο» αυτό που επιθυμείς. Επιπλέον, η Αφροδίτη στον Ταύρο… αναλαμβάνει την καριέρα σου, με την επιτυχία σου να δείχνει εξασφαλισμένη, χώρια η… καλοπέραση! Παράλληλα, ο Ερμής στον Κριό σηματοδοτεί μετακινήσεις, επαφές και συζητήσεις για διάφορα θέματα, είτε διά ζώσης, είτε μέσω διαδικτύου, ενώ είναι πιθανό να κάνεις τα χαρτιά σου για μια υπόθεση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με τον Ερμή στον Κριό, τα οικονομικά σου μπαίνουν σε πολύ καλό δρόμο και πέρα από τα αυξημένα έσοδα, που με την σειρά τους θα καλύψουν ανάγκες και επιθυμίες σου, ενδέχεται να προβείς σε μια ρύθμιση ή λάβεις μια χρηματοδότηση που θα σου λύσει τα χέρια. Παράλληλα, ο Δίας στον Υδροχόο φέρνει νέα και θετικά δεδομένα στις εργασιακές σου σχέσεις κι όλα θα γίνουν όπως τα θέλεις κι ακόμα καλύτερα, περιόρισε ωστόσο τις… ιδιοτροπίες σου για να μην «κόψεις» την τύχη σου. Επιπλέον, θα σου δοθεί η ευκαιρία να δικτυωθείς ή να διαφημιστείς, διευρύνοντας το πελατολόγιό σου.

ΖΥΓΟΣ

Ο Ερμής απέναντί σου δίνει νόημα στις δημόσιες σχέσεις σου, σηματοδοτώντας επαφές, διαπραγματεύσεις αλλά και ρυθμίσεις, που θα σε φέρουν σε πλεονεκτική θέση, ακυρώνοντας συνάμα το όποιο αίσθημα μοναξιάς σου. Καλό είναι βέβαια να μην αρκεστείς μόνον σε… χαριεντισμούς αλλά να στοχεύσεις και σε κάτι πιο ουσιαστικό! Αν πάλι σου γίνει μια πρόταση συνεργασίας δεν έχεις παρά να την αποδεχθείς. Παράλληλα, ο Δίας στον Υδροχόο σηματοδοτεί την διάκριση ενός αγαπημένου σου προσώπου αλλά και μια ικανοποίηση που θα πάρεις με την βοήθεια της τύχης.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Την ίδια στιγμή που η Αφροδίτη απέναντί σου αλλάζει υπέρ σου το κλίμα στα προσωπικά σου, ο Δίας στον Υδροχόο σηματοδοτεί και θετικές εξελίξεις στο σπίτι ή/και την οικογένειά σου, θα πρέπει όμως κι εσύ να «ξεκολλήσεις» από τα προαπαιτούμενα που συνήθως θέτεις και να αφήσεις τα πράγματα στην ροή τους. Επιπλέον, ευνοούνται οι μισθώσεις ή/και οι αγοραπωλησίες ακινήτων. Παράλληλα, ο Ερμής στον Κριό σου ανοίγει «πόρτες» στα εργασιακά σου και η ημέρα είναι καλή για να διαφημιστείς, να συνάψεις μια σύμβαση έργου ή/και να στείλεις το βιογραφικό σου, στην περίπτωση που ψάχνεις για δουλειά.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Ερμής στον Κριό συνηγορεί σε μια ενδιαφέρουσα όσο και δημιουργική κοινωνική ζωή, ίσως μάλιστα να έρθεις πιο κοντά με τα νιάτα, βγάζοντας κι εσύ κάτι από το παιδί που κρύβεις μέσα σου. Επιπλέον, η δικτύωσή σου με πρόσωπα και πράγματα θα σε ωφελήσει, ενώ μπορεί να αποκομίσεις κι ένα… συνεταιρικό κέρδος! Αν πάλι έχεις παιδιά, μπορεί να υπάρχει μια θετική εξέλιξη στην ζωή τους. Παράλληλα, ο Δίας στον Υδροχόο μπορεί να συμβάλλει θετικά σε ένα ταξίδι αλλά και την απόκτηση ενός μέσου που θα αναβαθμίσει τις δυνατότητές σου., ενώ ευνοείσαι και σε θέματα σπουδών.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Ερμής στον Κριό υποστηρίζει κάθε τι σχετικό με το σπίτι ή την οικογένειά σου και η ημέρα προσφέρεται για αναζήτηση στέγης, μισθώσεις αλλά και τον εξοπλισμό του χώρου σου. Μπορεί ακόμη να συμμετάσχεις σε μια κοινωνική εκδήλωση, είτε εντός, είτε εκτός έδρας, που θα βελτιώσει τις δημόσιες σχέσεις σου. Παράλληλα, ο Δίας στον Υδροχόο συμβάλλει στην βελτίωση των οικονομικών σου αλλά και στο να βρεις χρηματοδότες, με συνέπεια να κινηθείς πιο άνετα, αποκτώντας ότι σου λείπει κι ακόμη περισσότερα. Δεν χρειάζεται όμως να «το ζορίσεις», αφού η τύχη σου είναι εκείνη που έχει τον πρώτο λόγο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Δίας στο ζώδιό σου σε κρατά σε αναπτυξιακή τροχιά, οπότε μην διστάσεις να κάνεις τις κινήσεις σου. Δεν αποκλείεται μάλιστα να εκπληρωθεί μια επιθυμία σου με έναν ανέλπιστα εύκολο τρόπο ή απλά να έχεις τα τυχερά σου! Επιπλέον, η Αφροδίτη στον Ταύρο αναλαμβάνει τα του οίκου σου, με θετικές -κι εκεί- προεκτάσεις. Παράλληλα, ο Ερμής στον Κριό συνηγορεί σε επαφές και συνεννοήσεις για ποικίλα ζητήματα, με «αιχμή» εκείνα που συνδέονται με τις σπουδές ή την επικοινωνία σου. Επιπλέον θα ακούσεις και θα μάθεις πολλά και μένει να δεις το πώς θα αξιοποιήσεις τις πληροφορίες σου.

ΙΧΘΕΙΣ

Ο Ερμής στον Κριό σηματοδοτεί περισσότερα έσοδα και κατ’ επέκταση την κάλυψη αναγκών και επιθυμιών. Ίσως πάλι να προβείς σε μια ρύθμιση που θα κάνει πιο άνετη την ζωή σου, ενώ «παίζει» και μια συνεταιρική αγορά. Παράλληλα ο Δίας στον Υδροχόο συνηγορεί σε διευκολύνσεις στην δουλειά σου, χωρίς μάλιστα να κάνεις εσύ κάτι άμεσα. Μόνον άφησε τα πράγματα στην ροή τους και θα γίνουν όπως ακριβώς τα έχεις… ευχηθεί! Επιπλέον, είναι πιθανό να μάθεις ένα «πικάντικο» μυστικό, ενώ αν σε απασχολεί κάποιο θέμα υγείας, θα σου δοθούν τα μέσα για να το αντιμετωπίσεις αποτελεσματικά.