ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 15/10: Το άμεσο μέλλον επιφυλάσσει πολλές εκπλήξεις !

No Rating

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 15/10 ΑΠΟ ΤΟ ASTROLOGY.GR 

ΚΡΙΟΣ

Ο Ήλιος απέναντί σου σε καλεί να «ξανοιχτείς» κοινωνικά, αφού μέσω των άλλων μπορείς να βρεις λύσεις σε κάθε πρόβλημά σου κι αν δεν ξέρεις… ρώτα!. Επιπλέον, είναι πιθανό να σου γίνει μια συμφέρουσα πρόταση συνεργασίας. Παράλληλα βέβαια, ο Κρόνος και ο Πλούτωνας στον 10ο ηλιακό οίκο σου, κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου σε σχέση με την καριέρα και την κοινωνική σου εικόνα, αφού πρέπει πρώτον να είσαι εντάξει με τις υποχρεώσεις σου και δεύτερον να έχεις τον νου σου για «λαδιές» και παρανομίες, που κάποιοι «έξυπνοι» πάνε να σου τις φορτώσουν.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Ήλιος στον Ζυγό σε καλεί να διαπραγματευτείς στα εργασιακά σου, διεκδικώντας απαλλαγή από «βαριά» καθήκοντα. Μπορεί ακόμη να βρεις δουλειά, ύστερα από την μεσολάβηση φίλου/ης ή γνωστού/ης. Παράλληλα, ο Κρόνος και ο Πλούτωνας στον 9ο ηλιακό οίκο σου, προσφέρονται μεν για να μάθεις τα… πάντα και να λύσεις κάθε μυστήριο, αρκεί να κοπιάσεις, σε εξωστρεφείς δράσεις ωστόσο (ταξίδια, μετακινήσεις) αλλά και σε νομικά ζητήματα θα επιδιώξουν να σε φρενάρουν ή να σου βάλουν τα δύο πόδια σε ένα παπούτσι, γι’ αυτό μην παίρνεις και πολύ… φόρα!

ΔΙΔΥΜΟΣ

Ο Ήλιος στον Ζυγό σε φέρνει πιο κοντά σε πρόσωπα με τα οποία θα περάσεις καλά κι αν σου προταθεί μια έξοδος με παρέα δεν έχεις παρά να πεις το «ναι»! Αν πάλι έχεις παιδιά θα βρεθεί λύση σε κάποιο σημαντικό θέμα τους. Παράλληλα βέβαια, με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα να δεσπόζουν στον 8ο ηλιακό οίκο σου, στα οικονομικά σου, οφείλεις να βάλεις πάγο σε «μεγάλες προσδοκίες», αφού δεν πρόκειται να σου βγουν. Επιπλέον, δείχνει πιο φρόνιμο να επικεντρωθείς σε χρέη και υποχρεώσεις, ίσως μάλιστα χρειαστεί να πουλήσεις κάτι για να «ανασάνεις» ή για να βοηθήσεις κάποιον δικό σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Ήλιος στον Ζυγό φέρνει ενδιαφέρουσες επισκέψεις στον χώρο σου, δεν αποκλείεται όμως να φιλοξενηθείς κι εσύ κάπου αλλού ή ακόμη και να μετακομίσεις. Επιπλέον «ψήνεται» μια περιουσιακή ρύθμιση. Παράλληλα βέβαια ο Κρόνος και ο Πλούτωνας απέναντί σου φέρνουν «τελειώματα» και απογοητεύσεις στις συνεργασίες και τις διαπροσωπικές σχέσεις σου και από πλευράς σου είναι πιο φρόνιμο να μην κάνεις κάποιο νέο άνοιγμα, μέχρι… νεωτέρας! Ίσως πάλι κληθείς να συμπαρασταθείς σε έναν δικό σου άνθρωπο που βρίσκεται σε αρκετά δύσκολη θέση, χωρίς μάλιστα να είναι εξασφαλισμένο κάποιο happy end.

ΛΕΩΝ

Ο Ήλιος στον Ζυγό σε βοηθά να διεκπεραιώσεις μια σειρά από καθημερινές υποθέσεις, αξιοποιώντας τις γνωριμίες σου, ενώ η ημέρα προσφέρεται για εκδρομές εξόδους και αγορές ρούχων ή αξεσουάρ. Παράλληλα βέβαια, με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα στον 6ο ηλιακό οίκο σου να σε βάζουν σε θέση «υπηρέτη», προσπαθείς να είσαι εντάξει, ώστε να μην μείνει κανείς παραπονούμενος/η, κάτι όμως εξαιρετικά δύσκολο αφού έχεις να κάνεις με «στραβόξυλα» ή με καταστάσεις που… ούτε κι ο Θεός ο ίδιος δεν θα τα κατάφερνε! Επιπλέον, είναι σκόπιμο να ακολουθήσεις έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο Ήλιος στον Ζυγό ευνοεί τα οικονομικά σου και πέρα από τις αγορές που θα κάνεις, είναι πιθανό να σου γίνει μια σημαντική διευκόλυνση ή να ρυθμίσεις τις οφειλές σου. Παράλληλα βέβαια, ο Κρόνος και ο Πλούτωνας στον 5ο ηλιακό οίκο σου, βάζουν δύσκολα στις διαπροσωπικές σχέσεις σου κι αν «ποντάρεις» τα πάντα σε αυτές, το πιθανότερο είναι να εισπράξεις… πίκρες! Και μην επιμένεις σε κάτι που δεν σου βγαίνει, αντίθετα μπαίνοντας σε μια περίοδο «αγρανάπαυσης» θα μπορέσεις να βρεις ξανά τον εαυτό σου. Αν πάλι έχεις παιδιά, θα χρειαστεί να «σκύψεις» πάνω στο πρόβλημά τους.

ΖΥΓΟΣ

Με τον Ήλιο στο ζώδιό σου κάθε τι το δύσκολο και «βασανιστικό», βρίσκει τον… συμπαραστάτη του και μέσα από συνεργασίες και αμοιβαίες υποστηρίξεις όλα θα γίνουν πιο εύκολα! Ίσως μάλιστα να ωφεληθείς οικονομικά από μια διαμεσολάβηση. Παράλληλα, με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα στον 4ο ηλιακό οίκο σου θα νοιώσεις την ανάγκη να ψάξεις στο παρελθόν ή να κάνεις μια ανασκόπηση των πεπραγμένων σου, σε οικογενειακά ή περιουσιακά θέματα ωστόσο φαίνεται να υπάρχει… γκίνια και μπορεί να προκύψουν ένα σωρό προβλήματα, συμπεριλαμβανομένων και των θεμάτων υγείας ενός οικείου προσώπου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Ήλιος στον Ζυγό φέρνει διαβουλεύσεις στα παρασκήνια κι αν ψάχνεις για απαντήσεις, θα τις έχεις Επιπλέον, αν ψάχνεις για δουλειά δεν έχεις παρά να εκμεταλλευτείς την συμπάθεια που τρέφει κάποιος/α προς το πρόσωπό σου. Παράλληλα βέβαια με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα στον 3ο ηλιακό οίκο σου, μπορεί… ανά πάσα στιγμή να προκύψουν προβλήματα με τον εξοπλισμό και τα μέσα που χρησιμοποιείς, γι’ αυτό φρόντισε να έχεις διαθέσιμη κάθε εναλλακτική λύση. Επιπλέον, συγγενείς και γείτονες σε επιβαρύνουν με κάθε τρόπο και η μόνη ασφαλής διέξοδός σου είναι το διάβασμα και οι μελέτες.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Ήλιος στον Ζυγό συνεισφέρει στην διεύρυνση του κοινωνικού σου κύκλου με νέες γνωριμίες και φιλίες, ενώ είναι πιθανό να συμμετάσχεις «στα κοινά» ή σε μια συλλογική προσπάθεια πολιτιστικού χαρακτήρα. Παράλληλα βέβαια ο Κρόνος και ο Πλούτωνας στον 2ο ηλιακό οίκο σου σε πιέζουν να δώσεις λύσεις σε οικονομικά προβλήματα, κάνε κράττει όμως , αφού είναι πολύ εύκολο είτε «να πέσεις στην περίπτωση», είτε να κάνεις άστοχες κινήσεις, παρασυρμένος/η από την ανασφάλειά σου. Επιπλέον, απόφυγε κάθε σημαντική αγορά και μείνε στις πωλήσεις που έχουν το συμπαντικό οκ.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Ήλιος στον Ζυγό σε καλεί να δει με «καλό μάτι» μια επαγγελματική συμφωνία ή συνεργασία, αφού διευρύνει τις προοπτικές σου, ίσως μάλιστα να λάβεις την στήριξη ενός ισχυρού παράγοντα. Παράλληλα, ο Κρόνος και ο Πλούτωνας στο ζώδιό σου σε ωθούν να πάρεις δύσκολες αποφάσεις και να συνειδητοποιήσεις καταστάσεις, ιδιαίτερα σε προσωπικά ζητήματα και το καλό σενάριο θέλει να βγαίνεις πολύ πιο δυνατός/η και «άτρωτος/η» Υπάρχει ωστόσο και το… άλλο, το να πέσεις δηλαδή σε «μαύρη απελπισία», απογοητευμένος/η από τις εξελίξεις, γι’ αυτό μην αφήσεις «να σε πάρει από κάτω».

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Ήλιος στον Ζυγό ευνοεί τα ταξίδια και τις σπουδές, ίσως μάλιστα να αναδειχθείς μέσα από αυτά αν είσαι επαγγελματίας του είδους. Αν πάλι σε απασχολεί ένα νομικό θέμα ή χρειάζεσαι κάποια χαρτιά, θα ανάψει το πράσινο φως! Παράλληλα βέβαια, με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα στον 12ο ηλιακό οίκο σου, στα εργασιακά σου οφείλεις να «το ψάξεις» όσο καλύτερα γίνεται, αφού η κατάσταση είναι περίπλοκη, ίσως μάλιστα να έχεις να κάνεις και με άνομα συμφέροντα ή κρυφούς εχθρούς που «σου σκάβουν το λάκκο»! Επιπλέον, καλείσαι να κόψεις συνήθειες που βλάπτουν την υγεία σου.

ΙΧΘΕΙΣ

Ο Ήλιος στον Ζυγό ευνοεί τα οικονομικά σου και σε βοηθά να αποκτήσεις ότι χρειάζεσαι, έστω και μέσω άλλων, ενώ ανοίγει διάπλατα τον δρόμο σε μια χρηματοδότηση ή μια συμφωνία για τα χρέη σου. Παράλληλα βέβαια με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα στον 11ο ηλιακό οίκο σου να ανάβουν κόκκινο στην αθωότητα και την καλή σου προαίρεση απέναντι στους άλλους πρόσεξε μήπως σε μπλέξουν σε «ιστορίες». Μπορείς ωστόσο να πάρεις περισσότερη δύναμη, εμψυχώνοντας τους άλλους ή συμμετέχοντας σε μια ανθρωπιστική συλλογική προσπάθεια, ξέροντας πως θα κοπιάσεις.