ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 16/03 : Το εξάγωνο Ήλιου-Πλούτωνα σε θέλει λιγότερο καλοπροαίρετο/η στα εργασιακά σου!

No Rating

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 16/03 ΑΠΟ ΤΟ ASTROLOGY.GR

ΚΡΙΟΣ

Το εξάγωνο Ήλιου-Πλούτωνα δικαιώνει την καχυποψία σου γύρω από ίντριγκες και δολοπλοκίες που υφαίνονται σε βάρος σου και μακάρι να ίσχυε πάντα το «όποιος σκάβει τον λάκκο του άλλου, πέφτει ο ίδιος μέσα» αλλά δεν είναι έτσι Καλό είναι πάντως να μην υιοθετήσεις μεθόδους που δεν σου αρμόζουν από ηθική και πνευματική άποψη όσο κι αν θεωρείς ότι δεν γίνεται διαφορετικά. Όσο για την υγεία σου απαιτούνται ριζικές λύσεις. Παράλληλα, με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς, μην παρασύρεσαι από φήμες κι αν η διαίσθησή σου σου «λέει» να κάνεις ή να μην κάνεις κάτι, απλά… συμμορφώσου!

ΤΑΥΡΟΣ

Το εξάγωνο Ήλιου-Πλούτωνα σηματοδοτεί το κλείσιμο ενός κύκλου σε μια νομική υπόθεση ή/και στις διαπροσωπικές σχέσεις σου, ενώ δείχνει σκόπιμο το να διερευνήσεις το ποιόν φίλων και γνωστών, προκειμένου να εξασφαλίσεις τα νώτα σου. Επιπλέον, η συμμετοχή σου σε μια παρέα ή συλλογική προσπάθεια χρήζει ιδιαίτερης προσοχής, αφού κι εκεί έχουν «λόγο» οι κακοί ή τα αδίστακτα συμφέροντα. Παράλληλα βέβαια, με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς καλείσαι να συγχωρήσεις εκείνους/ες που έκαναν μεν λάθος αλλά χωρίς κακή πρόθεση, ξεκινώντας από… σένα!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Το εξάγωνο Ήλιου-Πλούτωνα σε φέρνει σε κομβικό σημείο, όπου καλείσαι να αποφασίσεις το αν θα συνταχθείς με σκοτεινά συμφέροντα για «να την βγάλεις καθαρή» ή αν θα τα κοντράρεις διακινδυνεύοντας τα πάντα στην ζωή σου. «κανονικά» βέβαια δείχνει ως επιτακτική ανάγκη το να ξεκαθαρίσεις μια εστία βρωμιάς είτε μεταφορικά, είτε κυριολεκτικά, σε κάθε περίπτωση όμως τα καθήκοντά σου δεν θα είναι ευχάριστα, με εξαίρεση ίσως τις… σεξουαλικές επιδόσεις σου, με το ταίρι σου! Παράλληλα βέβαια με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς, κάποια πράγματα μπορεί να βγουν… σωστά παρά τα «λάθη» που θα κάνεις, αρκεί να έχεις πίστη και όραμα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Το εξάγωνο Ήλιου-Πλούτωνα μπορεί να σου φέρει ένα δυσάρεστο βίωμα ή ζημιές στον εξοπλισμό που χρησιμοποιείς, αν όμως ρίξεις το βάρος των προσπαθειών σου σε ένα γνωστικό πεδίο, τότε έχεις να μάθεις πολλά και να συνειδητοποιήσεις αλήθειες. Επιπλέον, καλείσαι να είσαι υποψιασμένος/η για κάποιες υπόγειες κινήσεις που γίνονται στο ευρύτερο περιβάλλον σου, αφού μπορεί να υποκλέψουν τα δεδομένα σου και «να σε τυλίξουν σε μια κόλλα χαρτί». Ίσως βέβαια να… μεριμνήσει για την άκοπη απαλλαγή σου απ’ όλα αυτά ο Ποσειδώνας στους Ιχθύς, αν «μιλάς» με το μέσα σου!

ΛΕΩΝ

Το εξάγωνο Ήλιου-Πλούτωνα δεν προσφέρεται για μια νέα αρχή στα οικονομικά σου, αν πρώτα δεν ξεμπερδέψεις μια και καλή με όλα εκείνα που σε μπλοκάρουν ή αποτελούν μια αρνητική κληρονομιά για σένα . Όσον αφορά δε, μια τρέχουσα υπόθεσή σου, καλό είναι να είσαι δύσπιστος/η απέναντι σε όσα πληροφορείσαι, αφού μπορεί να είναι μέρος ενός συνολικότερου σχεδίου σε βάρος σου. Επιπλέον, η λίμπιντό σου «κτυπάει ταβάνι», πρόσεξε όμως μήπως πέσεις θύμα μιας σεξουαλικής επίθεσης. Παράλληλα, βέβαια ο Ποσειδώνας στους Ιχθύς μπορεί να σου γυρίσει ένα καλό που έκανες κάποτε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Το εξάγωνο Ήλιου-Πλούτωνα σε ωθεί να «τελειώσεις» μια σχέση ή συνεργασία, ενώ στην περίπτωση που σου προταθεί κάτι νέο φρόντισε πρώτα να διερευνήσεις πρόσωπα και πράγματα, για να βρεις τι κρύβεται από πίσω. Επιπλέον, στην περίπτωση που ασχοληθείς με υποθέσεις άλλων, να θυμάσαι πως δεν αποκλείεται να σε χρησιμοποιούν κιόλας για να πετύχουν τους ανομολόγητους σκοπούς τους. Από την άλλη πλευρά βέβαια υπάρχει και η επιλογή να μην «λερωθείς» ασχολούμενος/η με τέτοιες υποθέσεις, με τον Ποσειδώνα απέναντί σου να σου δίνει τα «φτερά» για να πετάξεις ψηλότερα.

ΖΥΓΟΣ

Το εξάγωνο Ήλιου-Πλούτωνα σε θέλει λιγότερο καλοπροαίρετο/η στα εργασιακά σου, αφού υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να χρησιμοποιηθείς άθελά σου ως «πιόνι» ή να πέσεις θύμα των συγκυριών. Ίσως μάλιστα να κλείσει οριστικά ένας κύκλος εργασιών και μην νομίζεις πώς δεν υπάρχει κάποια αντιζηλία από πίσω. Επιπλέον, δείχνει σκόπιμο το να αποφύγεις κάθε επαφή με υλικά ή ουσίες που θα μπορούσαν να βλάψουν την υγεία σου. Από την άλλη πλευρά βέβαια, ο Ποσειδώνας στους Ιχθύς μπορεί να υλοποιήσει μια ευχή σου ακριβώς την στιγμή που θεωρείς πώς όλα χάθηκαν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Το εξάγωνο Ήλιου-Πλούτωνα σε ωθεί να «αφιερωθείς» ολοκληρωτικά σε ένα αγαπημένο σου προσώπο, ώστε να μην νιώσει μόνο σε μια δύσκολη στιγμή που περνά. Επιπλέον, η σεξουαλικότητα σου… ανάβει για τα καλά, οφείλεις όμως να είσαι προσεκτικός/η στις συναλλαγές σου με αγνώστους αλλά και με τον… κακό σου εαυτό, που μπορεί να ξυπνήσει από ζήλια, φθόνο ή μια εκδικητική μανία. Ωστόσο την διαφυγή σου απ’ όλα αυτά και κυρίως από τον πληγωμένο εγωισμό σου μπορεί να σου την προσφέρει ο Ποσειδώνας στους Ιχθύς, αρκεί να συγχωρέσεις, πρώτα τον εαυτό σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με το εξάγωνο Ήλιου-Πλούτωνα, οι προτεραιότητές σου στρέφονται σε οικονομικά, οικογενειακά ή περιουσιακά θέματα, τα οποία ωστόσο φαίνεται να έχουν και κάποιες κρυφές ή «βρώμικες» πτυχές, που καλό είναι να εντοπίσεις πριν «την πατήσεις» άσχημα κι εδώ βέβαια είναι που μπαίνουν στην σκηνή οι «κακοί» της υπόθεσης ή/και τα μεγάλα συμφέροντα! Επιπλέον, μπορεί να κλείσει «νομοτελειακά» ένας κύκλος δραστηριοτήτων, παράλληλα όμως ο Ποσειδώνας στους Ιχθύς σε βοηθά να βρεις το καταφύγιο που ζητάς και θα σου επιτρέψει να προστατευθείς από την «μπόρα» μέχρι να περάσει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Το εξάγωνο Ήλιου-Πλούτωνα φέρνει κάποια άσχημα μαντάτα για έναν γνωστό ή συγγενή σου. Επιπλέον, ένα μέσο που χρησιμοποιείς (μεταφορικό ή επικοινωνίας) φαίνεται να φτάνει στο τέλος του… βίου του, μπορείς όμως και να τα «υπερβείς» όλα αυτά αν αποφασίσεις να δώσεις μια πιο πνευματική διάσταση στις αναζητήσεις σου και να «ερευνήσεις τας γραφάς». Επιπλέον, ο Ποσειδώνας στους Ιχθύς έχει κάθε πρόθεση να σε «μεταφέρει» μακριά από κάθε δυσάρεστη εμπειρία, είναι όμως κι αυτή η λογική σου που δεν σου επιτρέπει να αφήσεις τα πράγματα στις «Θείες» δυνάμεις!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με το εξάγωνο Ήλιου-Πλούτωνα αναμένεται να αντιμετωπίσεις αντιζηλίες και «βρώμικες» ή «στημένες» καταστάσεις, είτε στα προσωπικά σου, είτε στα εργασιακά-οικονομικά σου, με το δίλημμά σου να είναι αν θα συμμετάσχεις σε όλη αυτήν την κατάσταση, «χαμηλώνοντας» και το δικό σου επίπεδο, ή αντίθετα θα… πάρεις το καπελάκι σου και θα αποχωρήσεις με το κεφάλι ψηλά! Σε αυτό συνηγορεί και ο Ποσειδώνας στους Ιχθύς, με τον ρόλο του να μην είναι εμψυχωτικός ή παρηγορητικός μόνον στα λόγια, αφού το «μάνα εξ ουρανού», είναι ένα από τα αγαπημένα του… τρικ!

ΙΧΘΥΕΣ

Από την μια πλευρά, το εξάγωνο Ήλιου-Πλούτωνα σε θέλει πιο… κακό και σε ρόλο «εξολοθρευτή», να «ξεβρομίσεις» δηλαδή τον τόπο, είτε πρόκειται για τον δικό σου «τοξικό» εαυτό, είτε για κυκλώματα και συμφέροντα που σου φράζουν τον δρόμο, μέχρι να ενδώσεις στις απαιτήσεις τους. Από την άλλη βέβαια, ο Ποσειδώνας στο ζώδιό σου σε βοηθά να «πετάξεις» ψηλότερα από τα προβλήματα κι… αυτόν να ακούσεις, αφού είναι ο μόνος που μπορεί να εκπληρώσει τις ευχές σου χωρίς καμία υποχρέωση, δικαιούσαι λοιπόν να πιστέψεις σε ένα «θαύμα», που θα σε απαλλάξει ή θα σε προστατέψει.