ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 16/12: ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΤΟ ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ !

No Rating

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 16/12 ΑΠΟ ΤΟ ASTROLOGY.GR

ΚΡΙΟΣ

Η Σελήνη στον Λέοντα σου προσφέρει ένα ουσιαστικό πλεονέκτημα ως προς το «ευ ζην» αλλά και στις διαπροσωπικές σχέσεις σου και σίγουρα μπορείς να πετύχεις πολλά, ανεξάρτητα με το αν και πόσο θα παραμείνεις στο ίδιο… καθεστώς! Επιπλέον, αναμένονται ευχάριστα στην ζωή ενός αγαπημένου σου προσώπου. Παράλληλα, η Αφροδίτη στον Αιγόκερω βάζει την δική της σφραγίδα στις εξελίξεις, δρομολογώντας συναντήσεις κι επαφές με πρόσωπα που πέρα από τις δεξιότητές τους ή μια επαγγελματική σχέση που έχετε, διεκδικούν και μια… περίοπτη θέση στην καρδιά σου!

ΤΑΥΡΟΣ

Η Σελήνη στον Λέοντα φέρνει καλά «μαντάτα» ως προς την κάλυψη των αναγκών του σπιτιού ή της οικογένειας σου, ίσως μάλιστα να κάνεις μια νέα αρχή, αφήνοντας πίσω σου όλα εκείνα, που δεν σου «έκατσαν». Από την άλλη πλευρά βέβαια μπορεί κάποια στιγμή να ενοχληθείς από τα πολλά «σούρτα-φέρτα» στον χώρο σου. Παράλληλα, η Αφροδίτη στον Αιγόκερω σε κάνει αρκετά νοσταλγικό και ευαίσθητο/η στις προσεγγίσεις σου, ίσως μάλιστα να εντρυφήσεις σε μύθους ή θρύλους αλλά και να ξαναβρεθείς με πρόσωπα, με τα οποία υπάρχουν δυνατοί συναισθηματικοί δεσμοί.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Η Σελήνη στον Λέοντα ανοίγει τον δρόμο για περισσότερα ταξίδια και εξόδους με ψυχαγωγικό αλλά και επιμορφωτικό χαρακτήρα. Επιπλέον είναι πιθανό να σου παρασχεθούν ποικίλες διευκολύνσεις αλλά και να αποκτήσεις ένα μέσον που θα αναβαθμίσει την καθημερινότητά σου, ενώ ευνοείται κάθε είδους «άνοιγμα» στο κοινό ή τα media. Παράλληλα, η Αφροδίτη στον Αιγόκερω θα σε βοηθήσει να ρυθμίσεις ασφαλιστικά ή φορολογικά ζητήματα, ενώ δεν αποκλείεται να λάβεις ένα κληροδότημα υλικής μα και συναισθηματικής αξίας, κάνοντας την «προίκα» σου!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Σελήνη στον Λέοντα ανοίγει τον δρόμο για την αύξηση των εισοδημάτων σου, κάτι που θα σου επιτρέψει να κάνεις και κάποιες έξτρα αγορές, καλύπτοντας ανάγκες και επιθυμίες, τόσο δικές σου, όσο και των αγαπημένων σου. Από την άλλη πλευρά βέβαια μπορεί να σου χαρίσουν κι εσένα πράγματα. Παράλληλα, η Αφροδίτη στον Αιγόκερω ενισχύει την τάση σου για… ζευγάρωμα, ίσως μάλιστα να αναβιώσει μια σχέση του παρελθόντος. Όσο για τις συνεργασίες σου, προηγούνται εκείνες με «βετεράνους» ή πρεσβύτερους, που κατέχουν πολλά μυστικά της δουλειάς.

ΛΕΩΝ

Η Σελήνη στο ζώδιό σου αυξάνει ακόμη περισσότερο την τύχη σου και συμβάλλει θετικά στην προβολή σου, την οποία βέβαια μπορείς να την έχεις τόσο με επικοινωνιακά «τερτίπια» που κερδίζουν τις εντυπώσεις, όσο και με τις πραγματικά δημιουργικές παρεμβάσεις σου. Παράλληλα, η Αφροδίτη στον Αιγόκερω διαμορφώνει ένα κλίμα ομοψυχίας στην δουλειά σου, που είναι «μαγιά» για την συνέχεια. Επιπλέον μπορεί να αξιοποιήσεις αποθηκευμένο υλικό αλλά και τις συμβουλές κάποιων «γηραιών», είτε σε σχέση με τις δουλειές σου, είτε για ένα θέμα υγείας ή διατροφής που σε απασχολεί.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Σελήνη στον Λέοντα συμβάλλει σε αποκαλύψεις μυστικών, ενώ δεν αποκλείεται να δεις κι ένα «σημαδιακό» όνειρο! Επιπλέον όμως μπορεί να σου φέρει και κάποιες ενοχλήσεις στην υγεία σου, γι αυτό ξεκουράσου και μην «ζορίζεις» τα πράγματα ή άλλαξε αγωγή στην περίπτωση που η τρέχουσα δεν αποδίδει. Παράλληλα βέβαια, η Αφροδίτη στον Αιγόκερω σε κάνει πολύ πιο ευσυγκίνητο/η, με «κίνδυνο» να υποκύψεις σε συναισθηματικές αδυναμίες, πολύ περισσότερο που φέρνει στην ζωή σου πρόσωπα και καταστάσεις του παρελθόντος, δίνοντάς σου μια δεύτερη ευκαιρία για χαρές αλλά και για… λύπες!

ΖΥΓΟΣ

Η Σελήνη στον Λέοντα σε βοηθά να κάνεις νέες φιλίες και ανεξάρτητα με την ποιότητά τους, οι δημόσιες σχέσεις και οι παρέες σου γίνονται το «κλειδί» της προόδου σου, δες λοιπόν θετικά το ενδεχόμενο να λειτουργήσεις ομαδικά, συμμετέχοντας σε μια συλλογική προσπάθεια. Παράλληλα η Αφροδίτη στον Αιγόκερω σηματοδοτεί όμορφες καταστάσεις στο σπίτι ή την οικογένειά σου, με την συναισθηματική επαφή και τα μοιράσματα να κυριαρχούν. Επιπλέον, είναι μια καλή συγκυρία για να ανανεώσεις τον οικιακό εξοπλισμό σου, να αναμορφώσεις ή να εξωραΐσεις τον χώρο σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με την Σελήνη στον Λέοντα καλείσαι να αξιοποιήσεις τα προσόντα σου, ώστε να ανταποκριθείς με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στις προκλήσεις που θα σου τύχουν. Ίσως μάλιστα να έρθεις σε επαφή με ένα ισχυρό πρόσωπο που παρά τις… διαφωνίες σας, θα σε βοηθήσει να «πλασάρεις» καλύτερα, τόσο τον εαυτό σου, όσο και την δουλειά σου. Παράλληλα, η Αφροδίτη στον Αιγόκερω προσδίδει ένα νοσταλγικό και «αισθαντικό» προφίλ στις επαφές και τις εξόδους σου, ίσως μάλιστα να σε πλαισιώσουν και πρόσωπα από το παρελθόν σου, με τα οποία θα γίνουν μοιράσματα και θα έρθετε πολύ κοντά!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Σελήνη στον Λέοντα σηματοδοτεί μια ενδιαφέρουσα καθημερινότητα, διανθισμένη με ταξίδια και ποικίλες αναζητήσεις, ενώ είναι πιθανό να ωφεληθείς από την επαφή σου με ξένους/ες. Μπορεί ακόμη να αποκτήσεις ένα νέο μέσον αλλά και να σερφάρεις στο διαδίκτυο, αλιεύοντας σημαντικές πληροφορίες Παράλληλα, η Αφροδίτη στον Αιγόκερω σου φέρνει «δώρα και προικιά», ενώ οι αγορές που θα κάνεις θα στοχεύουν πρωτίστως στην κάλυψη των αναγκών του σπιτιού σου αλλά ίσως και στην ικανοποίηση ενός προσώπου, που το θέλεις… ακόμη πιο κοντά σου!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με την Σελήνη στον Λέοντα να πολλαπλασιάζει τις επιθυμίες σου, τα καλά νέα είναι πως θα έχεις ευκολότερα πρόσβαση στα… λεφτά των άλλων ή σε πηγές χρηματοδότησης και μπορείς να ελπίζεις στα καλύτερα, ίσως μάλιστα να αποκτήσεις άμεσα και είδη ή αγαθά που σου λείπουν. Επιπλέον, αξίζει να κινηθείς για μια ρύθμιση χρεών ή οφειλών. Παράλληλα, με την Αφροδίτη στο ζώδιό σου να σε κάνει πολύ πιο ευαίσθητο και «αναζητητή» της αγκαλιάς, ίσως να νιώσεις έτοιμος/η για να συνδέσεις την ζωή σου με κάποιον/α άλλον/η. Επιπλέον είναι πιθανό να ασχοληθείς με το παρελθόν και ζητήματα της Παράδοσης.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με την Σελήνη απέναντί σου να φέρνει νέα δεδομένα στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου, έχεις κάθε λόγο να αισιοδοξείς, τόσο σε προσωπικό, όσο και σε κοινωνικό επίπεδο, φρόντισε ωστόσο να μην σπαταλήσεις τον χρόνο σου με άτομα «του συρμού» αλλά να επιλέξεις εκείνα που ξεχωρίζουν για το στυλ και τα ενδιαφέροντά τους. Παράλληλα, η Αφροδίτη στον Αιγόκερω σε οδηγεί σε μια… κρυφή αγκαλιά, πρόσεξε όμως μήπως πέσεις θύμα των αδυναμιών σου και «κολλήσεις» συναισθηματικά. Επιπλέον, σε παραπέμπει σε παραδοσιακές συνταγές υγείας κι ομορφιάς.

ΙΧΘΕΙΣ

Η Σελήνη στον Λέοντα ευνοεί τα εργασιακά σου και είναι πιθανό να «ανοίξουν» οι δουλειές σου, σίγουρα όμως θα χρειαστεί να ασχοληθείς με πολλά και διαφορετικά μεταξύ τους αντικείμενα. Θα πρέπει ωστόσο να έχεις τον νου σου και στην υγεία σου, αποφεύγοντας να επιβαρύνεις τον οργανισμό σου, γι’ αυτό αν αντιληφθείς πως κουράστηκες μην συνεχίσεις. Παράλληλα, η Αφροδίτη στον Αιγόκερω σε φέρνει πιο κοντά με πρόσωπα από το παρελθόν σου κι ότι προκύψει! Επιπλέον, είναι πιθανό να ενταχθείς σε μια «κοινότητα» που έχει ως αντικείμενό της την διατήρηση της Παράδοσης.