ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 17/03 : ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΘΑ ΔΟΚΙΜΑΣΤΟΥΝ !

No Rating

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 17/03 ΑΠΟ ΤΟ ASTROLOGY.GR

ΚΡΙΟΣ

Η Σελήνη στον Αιγόκερω σε παραπέμπει σε αναγκαστικές επιλογές στην καριέρα σου, ίσως μάλιστα χρειαστεί να περιορίσεις κάποιες από τις φιλοδοξίες σου, εν ονόματι του ρεαλισμού. Μπορεί πάλι να σου προκύψουν έκτακτες υποχρεώσεις, που θα σε «μουρλάνουν» σε κάθε περίπτωση πάντως ο ελεύθερος χρόνος σου, θα περιοριστεί. Παράλληλα, ο Ερμής στους Ιχθύς φέρνει παρασκηνιακές ενέργειες και ψέματα, τα οποία όμως θα τα «μυριστείς» διαισθητικά κι όχι τόσο με την λογική σου. Επιπλέον, καλό είναι να κοιμηθείς περισσότερο, αφού θα σου χρειαστούν δυνάμεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Σελήνη στον Αιγόκερω θέτει προαπαιτούμενα κι εμπόδια στην επικοινωνία και στις μετακινήσεις σου, που στοχεύουν στην ψυχαγωγία σου, αφού προέχουν οι δουλειές και τα καθήκοντά σου. Σε κάθε περίπτωση όμως μην αποσπάσαι, αφού σίγουρα θα μπερδευτείς και δώσε έμφαση στην προετοιμασία σου. Παράλληλα ο Ερμής στους Ιχθύς σου φέρνει νέες γνωριμίες, πίσω από τις φαινομενικές προθέσεις όμως μπορεί να κρύβεται μια… άλλη πραγματικότητα! Επιπλέον, ο εθελοντισμός έχει τον πρώτο λόγο κι είναι πιθανό να συμμετάσχεις σε μια συλλογική προσπάθεια με ανθρωπιστικό περιεχόμενο.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Η Σελήνη στον Αιγόκερω αυξάνει την αβεβαιότητα ως προς την πορεία των οικονομικών σου, ίσως μάλιστα να σου κοπεί προσωρινά μια πηγή εσόδων ή να προκύψουν έκτακτα έξοδα. Από την άλλη πλευρά, ενδέχεται να επωφεληθείς από το «πάγωμα» μιας υπόθεσης, που σε είχε κάνει να ανησυχείς. Παράλληλα, ο Ερμής στους Ιχθύς σε καλεί να αξιοποιήσεις καλλιτεχνικά ταλέντα και αναδεικνύει τον εμψυχωτικό σου ρόλο. Επιπλέον, αν η διαίσθησή σου, σου λέει να μην κάνεις κάτι ή να μην πας κάπου, καλό είναι να την ακούσεις, ενώ αν σου τύχουν δύσκολα, δεν έχεις παρά να «στρίψεις διά του αρραβώνος»!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Σελήνη στον Αιγόκερω σου δυσκολεύει κατά τι την ζωή, αναδεικνύοντας εμπλοκές και κωλύματα στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου. Ίσως μάλιστα να στενοχωρηθείς από μια εξέλιξη, σε κάθε περίπτωση όμως μην βιαστείς να πάρεις αποφάσεις, αφού όλα τα πράγματα θέλουν τον χρόνο τους και στην ανάγκη υποχώρησε αν είναι να σώσεις την κατάσταση. Παράλληλα βέβαια, ο Ερμής στους Ιχθύς σου προσφέρει… παρηγοριά μέσα από επαφές και συνομιλίες με «άσχετα» πρόσωπα που όμως θα σε κάνουν να νοιώσεις καλύτερα, ενώ μια έξοδος θα σε βοηθήσει να ξεχάσεις πίκρες και φαρμάκια!

ΛΕΩΝ

Η Σελήνη στον Αιγόκερω σε καλεί να επικεντρωθείς σε διορθωτικές κινήσεις που θα περιορίσουν μια ενδεχόμενη «ζημιά» στα εργασιακά ή τον εξοπλισμό σου, ενώ δώσε έμφαση σε θέματα που αφορούν στην διατροφή και γενικότερα τον τρόπο ζωής σου, για να μην γίνεις ο καλύτερος πελάτης των… γιατρών! Παράλληλα, ο Ερμής στους Ιχθύς σε κάνει πιο εύπιστο στις συναλλαγές σου και το βέβαια είναι πως κάποιοι/ες θα επωφεληθούν από την γενναιοδωρία σου, ίσως όμως να λάβεις κι εσύ ένα δώρο που θα σε συγκινήσει! Μόνον στις επενδύσεις μην το ρίξεις αφού θα… κλαις τα λεφτά σου!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Σελήνη στον Αιγόκερω επηρεάζει τις διαπροσωπικές σχέσεις σου, ρίχνοντας κάποιες «σκιές» σε σχέση με την εξέλιξή τους. Μπορεί λοιπόν να βρεθείς «απέναντι» με έναν «δικό σου» άνθρωπο, που σου… κόβει την χαρά με την κριτική του, την ώρα που το ζητούμενο είναι η κατανόηση. Επιπλέον, ίσως χρειαστεί να συμπαρασταθείς σε ένα προσφιλές σου πρόσωπο, που περνά δύσκολα. Παράλληλα, με τον Ερμή στους Ιχθύς είναι εύκολο να πέσεις θύμα μιας εξαπάτησης, όσο κι αν τα πράγματα δείχνουν ωραία και ειδυλλιακά. Καλό είναι μάλιστα να μην εμπιστεύεσαι άτομα που σου τα παρουσιάζουν όλα τέλεια!

ΖΥΓΟΣ

Η Σελήνη στον Αιγόκερω σε πιέζει να ασχοληθείς με δύσκολα θέματα, που μπορεί να αφορούν τόσο στην καριέρα, όσο και στα οικογενειακά ή περιουσιακά σου και το ζητούμενο σε κάθε περίπτωση είναι ο συμβιβασμός, αφού κανείς δεν μπορεί να τα έχει όλα όπως τα θέλει. Ότι κι αν γίνει λοιπόν κάνε υπομονή και στην ανάγκη «σώσε τα προσχήματα». Παράλληλα, ο Ερμής στους Ιχθύς μπορεί να σου φέρει αισιόδοξα μηνύματα για ένα εργασιακό σου ζήτημα αλλά εκτός από τα ευχολόγια χρειάζονται και συγκεκριμένες πράξεις, που… δεν προβλέπονται! Επιπλέον πρόσεξε μήπως σε «πιάσουν Κώτσο».

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Σελήνη στον Αιγόκερω μπορεί να σου… κόψει λίγο την φόρα με καθυστερήσεις εκτός προγράμματος, ιδιαίτερα στις επαφές και τις μετακινήσεις σου, που δεν έχουν επαγγελματικό χαρακτήρα. Σε κάθε περίπτωση απαιτείται από πλευράς σου μεθοδικότητα και υπομονή. Επιπλέον, θα χρειαστεί να συμπληρώσεις τις γνώσεις σου. Παράλληλα, ο Ερμής στους Ιχθύς δίνει έναν πιο ρομαντικό και «φευγάτο» τόνο στις σχέσεις σου με αγαπημένα πρόσωπα κι όσο πιθανό είναι να τάξεις χωρίς αντίκρισμα, άλλο τόσο είναι και το να σε «παραμυθιάσουν», οπότε άσε την φαντασία να κάνει παιχνίδι!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Σελήνη στον Αιγόκερω σε καλεί να «μαζευτείς» οικονομικά, ώστε τουλάχιστον να μην τρέχεις πίσω από τις εξελίξεις, που σε αυτόν τον τομέα μπορεί να είναι ενοχλητικές. Γι’ αυτό κάνε τα εντελώς απαραίτητα, φροντίζοντας πρωτίστως για την κάλυψη των υποχρεώσεών σου. Παράλληλα, ο Ερμής στους Ιχθύς προσφέρεται για να στολίσεις ή να εξωραΐσεις τον χώρο σου, όχι όμως για περιουσιακές ρυθμίσεις ή άλλα πρακτικά οικογενειακά ζητήματα. Επιπλέον, είναι πιθανό να φιλοξενήσεις κόσμο ή να φιλοξενηθείς εσύ αλλού, σε κάθε περίπτωση όμως «κάποιο λάκκο έχει η φάβα»!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Σελήνη στο ζώδιό σου σε πιέζει να κάνεις πολλά κάτω από αντίξοες συνθήκες αλλά… συνηθισμένα τα βουνά απ’ τα χιόνια! Αν πάλι γίνει αναπόφευκτο, το να πάνε πίσω κάποια πράγματα που θα ήθελες να κάνεις, τότε ο συμβιβασμός με την πραγματικότητα είναι ότι καλύτερο μπορείς να έχεις. Παράλληλα όμως με τον Ερμή στους Ιχθύς είναι σχεδόν βέβαιο ότι κάποιος/α θα αποπειραθεί να σε ξεγελάσει, οπότε έχε τον νου σου. Επιπλέον, μπορεί να χαθεί κάτι που το χρειάζεσαι επειγόντως. Κατά τα άλλα όμως σου ανοίγει δρόμους διαφυγής μέσα από «υπερβατικές» καταστάσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με την Σελήνη στον Αιγόκερω οφείλεις να κάνεις συντήρηση δυνάμεων και να φροντίσεις περισσότερο την υγεία και την διατροφή σου, πριν κτυπήσει «καμπανάκι», όσο δε για τις δουλειές σου στα πλαίσια μιας προληπτικής πολιτικής θα πρέπει να αφήσεις για μεθαύριο όλα εκείνα που δεν επείγουν. Παράλληλα, ο Ερμής στους Ιχθύς σου προσφέρει διεξόδους μέσα από την απόκτηση αγαθών κι είναι μια από εκείνες τις ημέρες όπου το shopping therapy είναι όντως… θεραπευτικό! Ίσως όμως να νοιώσεις ακόμα καλύτερα αν προσφέρεις σε πάσχοντες ή μοιραστείς με άλλους/ες το περίσσευμά σου.

ΙΧΘΕΙΣ

Με την Σελήνη στον Αιγόκερω καλείσαι να αξιολογήσεις τις φιλίες και τις παρέες σου μοιράζοντας ακριβοδίκαια ευθύνες και δικαιώματα κι ας στενοχωρηθεί κάποιος «δικός σου», που πόνταρε στην εύνοιά σου. Αν πάλι θέσεις τον εαυτό σου στην υπηρεσία ενός κοινού σκοπού, πρόσεξε όμως μήπως τελικά μπεις σε μεγαλύτερο κόπο από αυτόν που πραγματικά αξίζει. Παράλληλα, με τον Ερμή στα μέρη σου να θυμάσαι ότι πολλά από αυτά που ελπίζεις ή σου υπόσχονται δεν θα γίνουν τελικά. Από την άλλη βέβαια μπορείς κι εσύ να… τάξεις όχι όμως για να επωφεληθείς αλλά για να εμψυχώσεις.