ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 17/03 : Η σύνοδος Σελήνης-Ουρανού στον Ταύρο συνηγορεί σε αλλαγές εκπλήξεις!

No Rating

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 17/03 ΑΠΟ ΤΟ ASTROLOGY.GR

ΚΡΙΟΣ

Η σύνοδος Σελήνης-Ουρανού στον Ταύρο φέρνει οικονομικές εκπλήξεις, κλείνοντας δρόμους που θεωρούσες «ασφαλείς» ή δεδομένους κι ανοίγοντας άλλους που θα αποδειχθούν πιο αποδοτικοί. Επιπλέον, είναι πιθανό να αποκτήσεις κάτι πολύ ιδιαίτερο. Παράλληλα βέβαια, ο Κρόνος στον Υδροχόο φέρνει μια δυστοκία στις φιλικές σχέσεις σου, ενώ μπορεί να πάρεις επάνω σου μια συλλογική ευθύνη. Επιπλέον, ο Ερμής στους Ιχθύς σε καλεί να έχεις πίστη στον «φύλακα άγγελό σου», φροντίζοντας συνάμα να αποστασιοποιηθείς από παρασκηνιακές καταστάσεις και κουτσομπολιά!

ΤΑΥΡΟΣ

Η σύνοδος Σελήνης-Ουρανού στο ζώδιό σου σε ωθεί να υιοθετήσεις νέες μεθόδους και συνολικά μια νέα πολιτική στην αντιμετώπιση των βασικών θεμάτων που σε απασχολούν και για να φανεί πιο… πειστικός μπορεί να συμβάλλει στην ανατροπή καταστάσεων που θεωρούσες ως δεδομένες. Παράλληλα, με τον Κρόνο στον Υδροχόο κάποιος/α μπορεί να κρίνει αυστηρά τις επιλογές σου ή να σου βάλει «στοπ» κι αν τα… βρεις πολύ σκούρα αναζήτησε βοήθεια και παρηγοριά στις φιλίες σου Επιπλέον όμως, με τον Ερμή στους Ιχθύς μπορείς κι εσύ να εμψυχώσεις όποιον/α βρίσκεται σε δύσκολη θέση.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με τον Ερμή στους Ιχθύς να συνηγορεί σε πρακτικές που κάνουν «το άσπρο, μαύρο» ή αποκρύπτουν στοιχεία, καλείσαι να επιλέξεις το αν θα είσαι ο δράστης ή το θύμα μιας «πονηριάς». Επιπλέον, η σύνοδος Σελήνης-Ουρανού στον Ταύρο τείνει να ανατρέψει τις εσωτερικές ισορροπίες σου μέσα από αποκαλύψεις για το τι «παίχτηκε» παρασκηνιακά, ίσως μάλιστα μια γυναίκα να έχει κάνει «όργια» πίσω από την πλάτη σου, αν δεν είσαι… εσύ αυτή! Παράλληλα, με τον Κρόνο στον Υδροχόο φρόντισε να είσαι τυπικά εντάξει με τα χαρτιά σου, αφού η «τσιμπίδα» του νόμου παραμονεύει!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με την σύνοδο Σελήνης-Ουρανού στον Ταύρο μια «κρίση ειλικρίνειας» ή κάτι άλλο… προκλητικό μπορεί να διαταράξει τις διαπροσωπικές σχέσεις σου, έχεις όμως δικαίωμα κι εσύ να αλλάξεις τακτική, δείχνοντας ένα διαφορετικό πρόσωπο. Ίσως πάλι να ανακατευτείς με τα κοινά. Παράλληλα βέβαια, ο Κρόνος στον Υδροχόο σηματοδοτεί μια οικονομική δυστοκία ή ατυχία. Επιπλέον, ο Ερμής στους Ιχθύς φέρνει ακυρώσεις δράσεων αλλά και σε λάθη ή παρεξηγήσεις στις συνεννοήσεις σου, αν όμως εμπιστευθείς την διαίσθησή σου θα αποφύγεις τις κακοτοπιές… ως διά μαγείας!

ΛΕΩΝ

Η σύνοδος Σελήνης-Ουρανού στον Ταύρο φέρνει ανατροπές στα επαγγελματικά ή την κοινωνική σου ζωή και είτε θα τις προκαλέσεις εσύ, αιφνιδιάζοντας φίλους και εχθρούς, είτε θα τις «λουστείς», από εκεί μάλιστα που δεν το περιμένεις! Παράλληλα βέβαια, με τον Κρόνο απέναντί σου θα απαιτηθούν και κάποιοι συμβιβασμοί στις σχέσεις ή/και τις συνεργασίες σου. Επιπλέον, ο Ερμής στους Ιχθύς σου εμφανίζει… ανύπαρκτες οικονομικές προοπτικές και καλό είναι να βάλεις ένα φρένο στις επιθυμίες σου, αφού κινδυνεύεις είτε να ξοδευτείς «στον βρόντο», είτε να εξαπατηθείς.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η σύνοδος Σελήνης-Ουρανού στον Ταύρο συνηγορεί σε απρόοπτα και σπάνιες καταστάσεις στην καθημερινότητά σου, οπότε μην κάνεις προγράμματα. Ίσως πάλι να σε «τρελάνει» ένας γνωστός ή συγγενής σου, αν όμως ρίξεις το βάρος στην ενασχόλησή σου με ασυνήθιστα θέματα μπορεί και να… γλιτώσεις τα χειρότερα! Παράλληλα βέβαια, ο Κρόνος στον Υδροχόο σηματοδοτεί περίπλοκα ζητήματα στην δουλειά σου. Επιπλέον, με τον Ερμή απέναντί σου αν σου προταθεί κάτι, στην καλύτερη περίπτωση κινείται στην σφαίρα της ουτοπίας και στην χειρότερη του δόλου.

ΖΥΓΟΣ

Η σύνοδος Σελήνης-Ουρανού στον Ταύρο φέρνει εκπλήξεις ή απρόοπτα στον οικονομικό τομέα, γι’ αυτό μην θεωρείς τίποτα ως «αυτονόητο» και δεδομένο. Από την άλλη πλευρά βέβαια ενδέχεται να αποκτήσεις κάτι σπάνιο ή «εξεζητημένο». Παράλληλα, ο Κρόνος στον Υδροχόο σηματοδοτεί μια απογοήτευση ή δυσκολία με αγαπημένο σου πρόσωπο και πέρα από τις όποιες κριτικές σημασία έχει να δοθεί λύση στο πρόβλημα. Επιπλέον, με τον Ερμή στους Ιχθύς, φαίνεται πως κάτι… πάει λάθος στα εργασιακά σου, ίσως όμως και να απέχεις από ανειλημμένες υποχρεώσεις σου, για να ηρεμήσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με την σύνοδο Σελήνης-Ουρανού στον Ταύρο καλείσαι να… αιφνιδιάσεις τους άλλους με τις επιλογές σου, σίγουρα όμως θα πέσεις θύμα μιας αρνητικής έκπληξης, αν ποντάρεις στα «σίγουρα». Αντίθετα από τους «ξένους» θα λάβεις απρόσμενη στήριξη. Παράλληλα βέβαια, ο Κρόνος στον Υδροχόο σε πιέζει να συμβιβαστείς με ένα οικείο σου πρόσωπο, ενώ δεν ευνοείσαι σε μισθώσεις και περιουσιακά θέματα. Επιπλέον, με τον Ερμή στους Ιχθύς θα γνωρίσεις κάποια «φευγάτα» άτομα, σε κάθε περίπτωση όμως τίθεται θέμα εμπιστοσύνης, αφού κάποιος/α σε «παίζει» με ψέματα και άλλα… κόλπα!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η σύνοδος Σελήνης-Ουρανού στον Ταύρο συνηγορεί σε μια αλλαγή πλεύσης στα εργασιακά σου, φαίνεται μάλιστα πώς θα χρειαστεί να διαχειριστείς κάποια θέματα έξω από πλαίσια και κανόνες, αφού οι συνήθεις πρακτικές δεν «πιάνουν». Μπορεί ακόμη να αλλάξεις την διατροφή σου ή μια θεραπευτική αγωγή. Παράλληλα βέβαια, με τον Κρόνο στον Υδροχόο θα υπάρξουν αναποδιές στις καθημερινές συναλλαγές σου, ίσως μάλιστα να χαλάσει κάτι. Επιπλέον, με τον Ερμή στους Ιχθύς, φαίνεται πως κάποιος/α «κλέβει» ή σου δίνει πλαστά στοιχεία σε περιουσιακά ή/και πολεοδομικά ζητήματα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η σύνοδος Σελήνης-Ουρανού στον Ταύρο συνηγορεί στο να πάρεις μια προσωπική απόφαση που θα ξενίσει ίσως και τον… εαυτό σου, μπορεί ωστόσο και να αλλάξει απότομα το πλαίσιο της σχέσης σου με ένα αγαπημένο σου πρόσωπο, είτε για καλό, είτε… όχι! Σε κάθε περίπτωση πάντως αξίζει να δοκιμάσεις κάτι το πρωτοποριακό στον δημιουργικό τομέα, αντίθετα στα οικονομικά σου με τον Κρόνο στον Υδροχόο δεν έχεις άλλη επιλογή παρά να τηρήσεις τα δέοντα. Επιπλέον, ο Ερμής στους Ιχθύς σε βοηθά να «ξεχαστείς» μέσα από φιλοσοφικές αναζητήσεις ή κάποια καλλιτεχνικά δρώμενα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η σύνοδος Σελήνης-Ουρανού στον Ταύρο συνηγορεί σε αλλαγές εκπλήξεις κι ανατροπές στο σπίτι ή τις σχέσεις με τους οικείους σου και σίγουρα σε συμφέρει να τις προκαλέσεις εσύ, κρατώντας το… δικαίωμα στην τρέλα, συν το πλεονέκτημα του αιφνιδιασμού! Παράλληλα βέβαια, με τον Κρόνο στο ζώδιό σου μπορεί να υποστείς ή να επιβάλλεις περιορισμούς. Επιπλέον, με τον Ερμή στους Ιχθύς, ας είσαι πιο συγκεντρωμένος/η στις οικονομικές συναλλαγές σου, αφού δεν θέλει και πολύ για να τα… κάνεις θάλασσα! Μπορείς ωστόσο να χαρίσεις κάτι σε όποιον/α έχει την ανάγκη σου.

ΙΧΘΥΕΣ

Ο Ερμής στο ζώδιό σου προάγει τις καλλιτεχνικές και φιλοσοφικές αναζητήσεις σου, ενώ σε βοηθά να κρύψεις κάθε αδυναμία σου, Ωστόσο, η σύνοδος Σελήνης-Ουρανού στον Ταύρο φέρνει ασυνήθιστες καταστάσεις στην καθημερινότητά σου κι ίσως λάβεις μια είδηση που θα σε αιφνιδιάσει, ενώ στις μετακινήσεις σου καλό είναι να είσαι έτοιμος/η για όλα, ακόμη και τα πιο απίθανα! Και μακάρι να επιλέξεις από μόνος/η σου κάτι το ασυνήθιστο, «εκτονώνοντας» την ενέργεια υπέρ σου. Παράλληλα βέβαια, με τον Κρόνο στον Υδροχόο καλείσαι να κόψεις μια συνήθεια που φθείρει την υγεία σου.