ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 17/10: Η ΜΕΡΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΔΥΝΑΜΙΣΜΟ !

No Rating

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 17/10 ΑΠΟ ΤΟ ASTROLOGY.GR

ΚΡΙΟΣ

Ο Ήλιος απέναντί σου, σου συνιστά να επιμείνεις περισσότερο σε σχέση με τους όρους μια συμφωνίας ή συνεργασίας, αφού αν δεν προσέξεις τα «ψιλά γράμματα», θα έχεις πρόβλημα. Μπορεί ωστόσο κάποιες εξελίξεις να «κολλήσουν» εξ αιτίας της επιμονής άλλων σε αυτό. Παράλληλα, με τον Ουρανό στον 2ο ηλιακό οίκο σου καλείσαι να αξιοποιήσεις νέες οικονομικές προοπτικές και δυνατότητες, αφήνοντας κατά μέρος τις συνήθεις επιλογές σου. Επιπλέον είναι πιθανό να αποκτήσεις κάτι σπάνιο ή «προχωρημένο», αφού σήμερα προέχει το πρεστίζ σου κι όχι τόσο η κάλυψη βασικών αναγκών.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Ήλιος στον Ζυγό σε καλεί να ασχοληθείς με λεπτομερείς εργασίες, ενδέχεται όμως να «τα βρεις μπαστούνια» με κάποιες δυσλειτουργίες κι αναγκαστικά θα καταφύγεις στους ειδικούς. Παράλληλα, ο Ουρανός στο ζώδιο σου, σε θέλει… διαφορετικό/η και πρωτοπόρο στις επιλογές σου και σε καλεί να κάνεις μια νέα αρχή, στην ζωή αλλά και τις σχέσεις σου, κάτι που μπορεί να συνοδευτεί από την απεμπλοκή σου από πρόσωπα ή καταστάσεις που σε δεσμεύουν. Μπορείς φυσικά να «τα στυλώσεις» και να μείνεις στα ίδια και τα όμοια αλλά τότε θα υποστείς μια «ψυχρολουσία» από άλλον/η!

ΔΙΔΥΜΟΣ

Ο Ήλιος στον Ζυγό σε θέλει λειτουργικό/η και πιο χρήσιμο/η στις σχέσεις σου με αγαπημένα πρόσωπα, αφού πέρα από τις… αγάπες και τα λουλούδια, υπάρχουν πρακτικά ζητήματα και συμφέροντα που καθορίζουν την εξέλιξή τους. Παράλληλα, ο Ουρανός στον 12ο ηλιακό οίκο σου φέρνει παράξενα όνειρα αλλά και μια σειρά αποκαλύψεων για πρόσωπα και καταστάσεις, που μπορεί να αφορούν τόσο στα προσωπικά σου, όσο και στην δουλειά σου. Ίσως μάλιστα σου λυθούν πολλές απορίες για το παρασκήνιο μιας υπόθεσης, έστω κι αν πάθεις μια μικρή… ταραχή!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Ήλιος στον Ζυγό σε καλεί να κάνεις πιο λειτουργικό τον χώρο σου αλλά και να βρεις ρεαλιστικές λύσεις σε οικογενειακά ή περιουσιακά ζητήματα. Υπάρχουν ωστόσο και οι ειδικοί, που γνωρίζουν καλύτερα κάποια πράγματα. Παράλληλα, ο Ουρανός στον 11ο ηλιακό οίκο σου σε βοηθά να ανοίξεις έναν νέο κύκλο επαφών ή δραστηριοτήτων με άτομα που πέρα από «φρέσκες» ιδέες θα σου προσφέρουν και εναλλακτικές επιλογές στα… προσωπικά σου! Επιπλέον είναι πιθανό να συμμετάσχεις σε μια συλλογική προσπάθεια με ένα όχι και τόσο συνηθισμένο αντικείμενο.

ΛΕΩΝ

Ο Ήλιος στον Ζυγό σε ωθεί να διευθετήσεις μια σειρά από πρακτικά ζητήματα κι αν δεν… σκαμπάζεις γρι από τεχνολογία, δεν έχεις παρά να απευθυνθείς στα κατάλληλα πρόσωπα. Παράλληλα, ο Ουρανός στον 10ο ηλιακό οίκο σου σε… προκαλεί να προχωρήσεις τα σχέδια σου κάτω από αντίξοες ή «παράδοξες» για τα δεδομένα σου συνθήκες, τελικά όμως οι αντιδράσεις από «δικούς σου» ανθρώπους είναι εκείνες που θα σε εκπλήξουν δυσάρεστα. Αντίθετα στις τάξεις των «ξένων» θα βρεις φανατικούς υποστηρικτές! Επιπλέον είναι πιθανό να προβείς σε αλλαγές στην εξωτερική σου εμφάνιση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο Ήλιος στον Ζυγό σε βοηθά να ξεχωρίσεις με τον επαγγελματισμό σου και την επιμονή σου σε λεπτομέρειες που τελικά είναι πολύ ουσιαστικές για την συνέχεια. Κι αν προκύψει μια τεχνική εμπλοκή σε μια συναλλαγή σου, εσύ είσαι ο/η ειδικός! Παράλληλα, ο Ουρανός στον 9ο ηλιακό οίκο σου τονίζει τα πνευματικά σου ενδιαφέροντα και οι συνθήκες είναι κατάλληλες για να επικοινωνήσεις τις ιδέες ή το έργο σου σε νέα «μετερίζια», ιδίως σε σχέση με το εξωτερικό ή με άτομα που κατέχουν ειδικές γνώσεις στο αντικείμενό τους. Επιπλέον μπορεί να κάνεις ένα ταξίδι εκτός προγράμματος.

ΖΥΓΟΣ

Ο Ήλιος στο ζώδιο σου σε καλεί να γίνεις πιο πρακτικός/η, αφήνοντας κατά μέρος τα «ήξεις-αφήξεις». Επιπλέον μπορεί να μετακινηθείς ή να ταξιδέψεις για επαγγελματικούς λόγους, ίσως μάλιστα να σου τεθεί κι ένα δισεπίλυτο ζήτημα –κάτι σαν σπαζοκεφαλιά- που θα σε «κολλήσει», μέχρι τουλάχιστον να βρεθεί λύση. Παράλληλα, ο Ουρανός στον 8ο ηλιακό οίκο σου σε ωθεί να αποκτήσεις κάτι που στην παρούσα φάση θα μπορούσε να θεωρηθεί και ως «πολυτέλεια», ίσως όμως να είναι και αυτό που χρειάζεσαι για να νοιώσεις καλύτερα. Σε κάθε περίπτωση πάντως τα οικονομικά σου θα είναι ασταθή.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Ήλιος στον Ζυγό σε καλεί να αναδείξεις τις ειδικές γνώσεις σου στην δουλειά και σε τεχνικά θέματα, επιβεβαιώνοντας πως οι λεπτομέρειες είναι που κάνουν την διαφορά. Επιπλέον καλείσαι να βάλεις στο… ζύγι την διατροφή σου! Παράλληλα, με τον Ουρανό απέναντί σου καλείσαι να αφήσεις τα «σίγουρα» και να τολμήσεις με νέες επιλογές, αφού ανεξάρτητα από τα όποια «προγνωστικά», τελικά είναι εκείνες που θα απελευθερώσουν το δημιουργικό «ψώνιο» σου. Από την άλλη πλευρά βέβαια δεν θα λείψουν και οι δυσάρεστες εκπλήξεις, από πρόσωπα που –υποτίθεται- πως θα έπρεπε να σε στηρίξουν αλλά δεν το κάνουν.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Ήλιος στον Ζυγό σε φέρνει κοντά σε άτομα που ειδικεύονται σε κάτι και η επιμονή τους σε λεπτομέρειες μπορεί να σε… εκνευρίσει αλλά δες το όλο θέμα σαν μια ευκαιρία για να μάθεις κι εσύ πράγματα που ποτέ δεν θα τους έδινες σημασία κάτω από «φυσιολογικές συνθήκες. Παράλληλα, ο Ουρανός στον 6ο ηλιακό οίκο σου φέρνει αλλαγές στα εργασιακά σου κι είναι πιθανό να αλλάξεις για πόστο στην δουλειά σου, ενώ σε ζητήματα που άπτονται της διατροφής και της ψυχικής-σωματικής σου ευεξίας καλείσαι να υιοθετήσεις πρωτοποριακές εφαρμογές ή απλά να αλλάξεις ρότα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Ήλιος στον Ζυγό σε καλεί να είσαι ο εαυτός σου, να «κρατήσεις» δηλαδή τους τύπους και να ακολουθήσεις την δεοντολογία στην δουλειά σου, αφού πολλά θα κριθούν από αυτό. Αν πάλι προκύψει ένα τεχνικό θέμα ή μια γραφειοκρατική εμπλοκή, έχεις τον τρόπο σου. Παράλληλα βέβαια, ο Ουρανός στον 5ο ηλιακό οίκο σου φέρνει «extreme» καταστάσεις με αγαπημένα σου πρόσωπα και κάποια στιγμή θα βρεθείς σε αμηχανία, συνάμα όμως έλκει και άτομα που διακρίνονται για το ελεύθερο πνεύμα τους και τα οποία θα σε βοηθήσουν να ξεκολλήσεις κι εσύ από στερεότυπα και παρωχημένες αντιλήψεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Ήλιος στον Ζυγό σε καλεί να «ξεσκονίσεις» τις γνώσεις και τις τεχνικές σου, τόσο σε καθημερινά ζητήματα, όσο και στην δουλειά σου. Ίσως βέβαια να προκύψουν και… μπελάδες εξ αιτίας προβλημάτων, που απαιτούν ειδικές γνώσεις τις οποίες δεν διαθέτεις. Παράλληλα, ο Ουρανός στον 4ο ηλιακό οίκο σου σε ωθεί να ανανεώσεις τον χώρο σου, κάτι που μπορεί να συνδυαστεί και με την έλευση φίλων αλλά και ενός… μάλλον απρόσκλητου επισκέπτη. Μπορεί ωστόσο να αιφνιδιαστείς από τις επιλογές ενός «δικού σου» ανθρώπου, ενώ στα περιουσιακά σου αναμένονται εκπλήξεις και απρόοπτα.

ΙΧΘΕΙΣ

Ο Ήλιος στον Ζυγό δεν… επιτρέπει αφηρημάδες, αντίθετα σε καλεί να σκεφτείς και να εφαρμόσεις λειτουργικές λύσεις στα οικονομικά σου, ξεκινώντας από την καταγραφή εσόδων-εξόδων. Κι αν τυχόν «πελαγώσεις» με λεπτομέρειες δεν έχεις παρά να απευθυνθείς σε έναν ειδικό σύμβουλο ή φοροτεχνικό. Παράλληλα, ο Ουρανός στον 3ο ηλιακό οίκο σου σε καλεί να μην προγραμματίσεις τις κινήσεις σου, αφού θα προκύψουν απρόοπτα, που θα αλλάξουν τις προτεραιότητές σου. Επιπλέον, δεν αποκλείεται να ξεκινήσεις ένα ειδικό πρόγραμμα σπουδών ή να κάνεις ένα έκτακτο ταξίδι.