ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 18/03 : αυτη η ΔΕΥΤΕΡΑ δίνει ευκαιρίες ανάπτυξης στον τομέα των επαγγελματικών !

No Rating

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 18/3 ΑΠΟ ΤΟ ASTROLOGY.GR 

ΚΡΙΟΣ

Η Σελήνη στον Λέοντα σου προσδίδει μεν μια συναισθηματική αστάθεια, από την άλλη πλευρά όμως θα σου προσφέρει απλόχερα μια αίσθηση ζωντάνιας κι έναν ενθουσιασμό, ικανό να ακυρώσει κάθε «ενοχλητική» στιγμή στις σχέσεις σου με αγαπημένα πρόσωπα. Επιπλέον, μέσα από το παιχνίδι και τις παρέες δεν θα περάσεις απλά όμορφα αλλά θα μάθεις και αρκετά ενδιαφέροντα πράγματα. Επειδή όμως με το εξάγωνο Ερμή-Άρη, τίποτε δεν μπορεί να μείνει κρυφό, πρόσεξε μήπως πάνω στον ενθουσιασμό σου αποκαλύψεις κι εσύ πράγματα που δεν θα έπρεπε, υποπίπτοντας σε… γκάφα!

ΤΑΥΡΟΣ

Η Σελήνη στον Λέοντα σε καλεί να φροντίσεις τον χώρο σου, αφού πέρα από την κάλυψη των λειτουργικών αναγκών του, μπορεί να δεχθείς και έκτακτες επισκέψεις. Ενδέχεται βέβαια να μετακομίσεις κι εσύ σε μια άλλη έδρα, ύστερα μάλιστα από έναν «τρικούβερτο» καβγά, αφού ο Άρης στο ζώδιό σου «πετάει την σκούφια του» για εντάσεις! Από την άλλη πλευρά βέβαια, το εξάγωνό του με τον Ερμή θα σε βοηθήσει να καταλάβεις περισσότερα γύρω από τις φιλίες σου και κυρίως το ποιες αξίζουν και ποιες όχι. Επιπλέον, είναι πιθανό να συμμετάσχεις «αγωνιστικά» σε μια συλλογική προσπάθεια.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Η Σελήνη στον Λέοντα πολλαπλασιάζει τις επαφές και τις μετακινήσεις σου, προσδίδοντας έναν αρκετά ζωηρό χαρακτήρα στην καθημερινότητά σου και ικανοποιώντας πλήρως την περιέργειά σου για σοβαρά και… όχι ζητήματα! Αν βέβαια θεωρείς πως έχεις κάποιο έλλειμμα στις γνώσεις σου δεν έχεις παρά να καλύψεις το κενό συμμετέχοντας σε μια επιμορφωτική διαδικασία.Παράλληλα, το εξάγωνο Ερμή-Άρη σε κάνει πιο δυναμικό/η και αποφασιστικό/η, με κέρδος την διεκπεραίωση υποθέσεων που «σέρνονταν», δεν αποκλείεται όμως να ξεσπάσει και μια μίνι αψιμαχία με αντιφρονούντες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με την Σελήνη στον Λέοντα τα έξοδα αλλά και τα αποκτήματά σου σχετίζονται με αγαπημένα σου πρόσωπα κι είναι το ίδιο πιθανό να χαρίσεις κάτι που θεωρείς πολύτιμο αλλά και να σου δωρίσουν κάτι… εφάμιλλο! Επιπλέον μπορεί να έχεις κι ένα αξιοσημείωτο κέρδος από τυχερό παιχνίδι. Παράλληλα, το εξάγωνο Ερμή-Άρη σε ωθεί να «ξεπορτίσεις» και να μιλήσεις με κόσμο, αν μάλιστα ταξιδέψεις θα ζήσεις μια σειρά από δυνατές συγκινήσεις, στην πλειοψηφία τους ευχάριστες. Επιπλέον, μπορεί να λάβεις μια είδηση που θα σε «ξεσηκώσει», καλό είναι ωστόσο να μην βιάζεσαι αφού θα… σκοντάψεις!

ΛΕΩΝ

Η Σελήνη στο ζώδιο σου σε ανεβάζει στην… σκηνή για να δώσεις το δικό σου σόου, καλό είναι ωστόσο να ελέγξεις τις αδυναμίες του χαρακτήρα σου και ιδιαίτερα την επιδειξιομανία και την ματαιοδοξία σου. Επιπλέον να θυμάσαι πως η λάμψη σου δεν εξαρτάται τόσο από αυτά που έχεις, όσο από αυτό που είσαι, ιδιαίτερα σε αυτήν την φάση που ο δείκτης της αποδοχής σου έχει πάρει τα πάνω του.Παράλληλα, το εξάγωνο Ερμή-Άρη ευνοεί τα οικονομικά σου κι όχι μόνον άμεσα αλλά και έμμεσα, αφού μια ασφαλιστική ή φορολογική ρύθμιση θα σε απαλλάξει από άγχη και θα κάνει την ζωή σου πιο εύκολη.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Σελήνη στον Λέοντα σε καλεί να φροντίσεις περισσότερο για την σωματική και ψυχική σου ευεξία και να ξεκουραστείς, αποφεύγοντας να ξανοιχτείς σε δουλειές, που δεν επείγουν. Ίσως μάλιστα να σου δοθεί η ευκαιρία να απολαύσεις παρεχόμενες υπηρεσίες. Παράλληλα, το εξάγωνο Ερμή-Άρη διευρύνει την κοινωνική σου ζωή μέσα μάλιστα από… πράξεις αποδοχής από άτομα που αρχικά είχαν τις επιφυλάξεις τους για σένα, μα τώρα «τρέχουν από πίσω σου»! Επιπλέον υπάρχουν όλες οι προϋποθέσεις για να προσδώσεις σε μια συνεργασία-συμφωνία τον χαρακτήρα που επιθυμείς.

ΖΥΓΟΣ

Η Σελήνη στον Λέοντα διευρύνει τον κοινωνικό κύκλο σου, με μοναδικό «μείον» της την ενδεχόμενη συναναστροφή σου με άτομα που δεν έχουν κάτι ουσιαστικό να επιδείξουν πέραν του… εγώ τους κι εδώ είναι που χρειάζεται ένα «φιλτράρισμα» στις γνωριμίες σου, ώστε να μην χάνεις τον χρόνο σου με «κούφιες» περιπτώσεις. Παράλληλα, το εξάγωνο Ερμή-Άρη δρομολογεί εξελίξεις και αποφάσεις στα εργασιακά και τα οικονομικά σου, βάζοντας τέλος σε μια περίοδο ασάφειας, ενώ θα σε βοηθήσει να βρεις λύσεις σε θέματα υγείας ή διατροφής που τυχόν σε απασχολούν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Σελήνη στον Λέοντα μπορεί να σε φέρει σε επαφή με άτομα διαφορετικής νοοτροπίας που αρχικά ίσως και να σου φανούν «αχώνευτα» ή «ψωνισμένα», στην συνέχεια όμως θα καταλάβεις πως ο καθένας έχει τον… τρόπο του και όταν πρόκειται για δουλειά, μπροστά στην αποτελεσματικότητα, οι συμπάθειες έρχονται δεύτερες. Παράλληλα, το εξάγωνο Ερμή-Άρη ενθαρρύνει την κοινωνική σου ζωή, μέσα από εξόδους και παρέες, που αν μη τι άλλο σε κάνουν να νοιώθεις πιο «ζωντανός/η», πρόσεξε ωστόσο αφού μια παρεξήγηση «για ψύλλου πήδημα» μπορεί να χαλάσει το καλό κλίμα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Σελήνη στον Λέοντα φέρνει περισσότερες επαφές και μετακινήσεις,, ίσως όμως να σου δώσει και το έναυσμα για να εμπλουτίσεις τις γνώσεις σου σε ποικίλα ζητήματα, συζητώντας και ανταλλάσσοντας απόψεις με άτομα που κατέχουν μια ξεχωριστή θέση ή ιδιότητα. Παράλληλα, το εξάγωνο Ερμή-Άρη σε βοηθά να «σπάσεις τον πάγο» και να πάρεις τις αποφάσεις σου σε ένα περιουσιακό ζήτημα, ενώ αν ψάχνεις για κατοικία ή κάποιο «στέκι» θα βρεις αυτό που ζητάς ύστερα από μια έμπνευση της στιγμής! Επιπλέον, είναι πιθανό να προβείς σε εργασίες και μαστορέματα στον χώρο σου.

ΑΙΓΟΚΑΙΡΩΣ

Η Σελήνη στον Λέοντα αναδεικνύει τις πιο «high class» ανάγκες και επιθυμίες σου, με συνέπεια να μπουν στο περιθώριο τα είδη βασικής ανάγκης και να κινηθείς για την απόκτηση ειδών πολυτελείας αλλά αν αυτό σε κάνει να νοιώθεις καλύτερα, δεν πέφτει λόγος σε κανέναν! Αν όμως δωρίσεις κάτι ακριβό, είναι πιθανό να φέρεις την άλλη πλευρά σε αμηχανία. Παράλληλα, το εξάγωνο Ερμή-Άρη σε βοηθά να πάρεις αποφάσεις «εδώ και τώρα» αλλά και να διαδώσεις τις ιδέες ή το έργο σου. Ίσως μάλιστα να κάνεις κι ένα έκτακτο ταξίδι, προκειμένου να πείσεις κάποιον/α διά ζώσης!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Σελήνη απέναντί σου σε κάνει ακόμη πιο αποδεκτό/η και σε συνδυασμό με την Αφροδίτη στο ζώδιό σου, φαίνεται πως θα τύχεις αρκετών εξυπηρετήσεων που θα κάνουν την ζωή σου ευκολότερη. Επιπλέον, θα συναντήσεις αξιοσημείωτα πρόσωπα, θέτοντας τις βάσεις μιας γόνιμης συνεργασίας. Παράλληλα, με το εξάγωνο Ερμή-Άρη είναι πιθανό να ξοδέψεις κάτι παραπάνω, είτε για σένα, είτε για έναν δικό σου άνθρωπο, προσπάθησε ωστόσο να… συγκρατηθείς αφού δεν θέλει και πολύ για να μείνεις «πανί με πανί»! Από την άλλη πλευρά βέβαια μπορεί να λάβεις κι εσύ τα δωράκια σου.

ΙΧΘΕΙΣ

Η Σελήνη στον Λέοντα φέρνει εργασίες που δεν είναι «πρώτης γραμμής» αλλά που αν δεν γίνουν δεν θα νιώθεις εσύ καλά με τον εαυτό σου. Σε αυτές, πέρα από τα καθαρά εργασιακά και τα οικοκυρικά, περιλαμβάνεται και οτιδήποτε έχει να κάνει με την φροντίδα ζώων και φυτών.Παράλληλα, το εξάγωνο Ερμή-Άρη σε κάνει αρκετά δραστήριο/α και πιο επικοινωνιακό/η, κάτι που σίγουρα θα συμβάλλει θετικά τόσο στις προσωπικές, όσο και στις κοινωνικές επιδιώξεις σου.