ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 18/03 : Η Σελήνη στον Ταύρο διευρύνει τον κοινωνικό κύκλο σου!

No Rating

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 18/03 ΑΠΟ ΤΟ ASTROLOGY.GR

ΚΡΙΟΣ

Με την Σελήνη στον Ταύρο η καταναλωτική συμπεριφορά σου κινείται… εκτός ελέγχου, εξ αιτίας ενός αισθήματος στέρησης, που είναι περισσότερο θέμα ψυχολογίας, από την άλλη πλευρά όμως είναι πολύ πιθανό να αποκομίσεις κι ένα αξιοσημείωτο κέρδος. Παράλληλα, το εξάγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα προωθεί τα εργασιακά και την καριέρα σου μέσω του… σεξ απήλ που εκπέμπεις, σε φέρνει ωστόσο σε επαφή και με «σκοτεινά» άτομα ή κυκλώματα κι αν δεν σου αρέσουν αυτά, δεν έχεις παρά να κόψεις τα πολλά πάρε-δώσε, θυσιάζοντας βέβαια κάποιες από τις προοπτικές σου.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Σελήνη στο ζώδιο σου σε χρίζει το πρόσωπο της ημέρας κι όσο πιθανό είναι να διακριθείς μέσα από την επιτυχημένη ανταπόκρισή σου σε προκλήσεις, άλλο τόσο είναι να βρεθείς σε δύσκολη θέση «κυνηγημένος/η» από αρνητικές συγκυρίες. Βγάλε λοιπόν τον καλύτερο εαυτό σου. Παράλληλα, το εξάγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα σε κάνει… ολίγον «νυχτοπούλι», φαίνεται όμως ότι τα άτομα που θα συναντήσεις διαδικτυακά είναι μπλεγμένα σε διάφορες «περίεργες» υποθέσεις που δεν είναι «για τα δόντια σου». Επιπλέον μπορεί να δεις ή να μάθεις κάτι δυσάρεστο αλλά και να σου γίνει μια «ανήθικη» πρόταση.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Σελήνη στον Ταύρο σε καλεί να φροντίσεις περισσότερο για την σωματική και ψυχική σου ευεξία και να ξεκουραστείς, αποφεύγοντας να ξανοιχτείς σε δουλειές, που δεν επείγουν. Επιπλέον, είναι πιθανό να δεις ένα «σημαδιακό» όνειρο. Παράλληλα, με το εξάγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα χρήματα εξουσία και σεξ πάνε… πακέτο αλλά αν τύχει να βρεθείς σε αδιέξοδο καλό είναι να μην επιμείνεις, στο αρχικό σου πλάνο, ούτε βέβαια να υποκύψεις σε κάποιον συναισθηματικό εκβιασμό. Από την άλλη πλευρά βέβαια σε περιμένουν περισσότερες ηδονές, ίσως και μια κληρονομιά ή αποζημίωση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Σελήνη στον Ταύρο διευρύνει τον κοινωνικό κύκλο σου, με άτομα που έχουν ανάλογες βλέψεις με τις δικές σου, μένει όμως να αποδειχθεί στην πράξη το κατά πόσον ξέρουν να μοιράζονται ή αντίθετα βάζουν το συμφέρον τους πάνω απ’ όλα. Παράλληλα, το εξάγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα τονίζει μεν την γοητεία σου, σε φέρνει όμως σε επαφή με άτομα που έχουν κρυφή «ατζέντα» κι αν σου προταθεί μια συνεργασία, καλό είναι να το ψάξεις από εκατό μεριές. Αν βέβαια η συνείδησή σου είναι πιο… ελαστική και δεν έχεις πρόβλημα να ενδώσεις στην «αμαρτία», τότε… καλά να περάσεις!

ΛΕΩΝ

Η Σελήνη στον Ταύρο μπορεί να σε φέρει σε επαφή με άτομα διαφορετικής νοοτροπίας που αρχικά ίσως και να σου φανούν… ολίγον «ξενέρωτα», στην συνέχεια όμως θα καταλάβεις πως ο καθένας έχει τον τρόπο του και όταν πρόκειται για δουλειά, μπροστά στην αποτελεσματικότητα, οι συμπάθειες έρχονται δεύτερες. Παράλληλα βέβαια, με το εξάγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα μια ερωτική αντιζηλία μπορεί να επιδράσει καταλυτικά σε ένα εργασιακό ή/και οικονομικό ζήτημα. Επιπλέον πρόσεξε και την υγεία σου που απειλείται από ληγμένα καλλυντικά ή τρόφιμα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Σελήνη στον Ταύρο φέρνει περισσότερες επαφές, μετακινήσεις και συζητήσεις για οικονομικά ζητήματα και αγορές, ίσως όμως να σου δώσει και το έναυσμα για να εμπλουτίσεις τις γνώσεις σου σε ποικίλα ζητήματα. Παράλληλα, με το εξάγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα ενδέχεται να περιπέσεις σε ένα αδιέξοδο πάθος ή να βρεθείς σε ένα συναισθηματικό δίλημμα που θα σε «καθηλώσει», το σωστό ωστόσο θα ήταν να πάρεις άμεσα μια «τελεσίδικη» απόφαση, είτε αφήνοντας αμετάκλητα πίσω σου ότι σε πίκρανε, είτε διεκδικώντας και παίρνοντας τα… πάντα από το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει!

ΖΥΓΟΣ

Η Σελήνη στον Ταύρο αναδεικνύει τις πιο άμεσες ανάγκες και επιθυμίες σου, με συνέπεια να δημιουργηθεί «τρύπα» στον προϋπολογισμό σου αλλά αν αυτό σε κάνει να νοιώθεις καλύτερα, τότε… με γεια σου! Παράλληλα, το εξάγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα συνηγορεί σε ένα ξεκαθάρισμα στον χώρο σου ή/και στο σώμα σου, καταπολεμώντας κάθε είδους βρωμιά. Επιπλέον βέβαια, φαίνεται πως στην οικογένεια σου υπάρχουν κάποια «στενόχωρα» πράγματα που ήρθε η ώρα να τα μάθεις, ενώ στην δουλειά σου θα σου προταθεί κάτι «δελεαστικό», που όμως δεν συνάδει με τις αρχές σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Σελήνη απέναντί σου φέρνει μια αστάθεια κι αβεβαιότητα σε σχέση τόσο με τις δικές σου βλέψεις, όσο και με εκείνες των άλλων. Ενδέχεται μάλιστα να εκνευριστείς από τις παλινωδίες κάποιου/ας, αν όμως «βιάσεις» τις καταστάσεις, τα αποτελέσματα μπορεί να είναι αντίθετα από τα προσδοκώμενα. Παράλληλα, το εξάγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα διεγείρει τα πάθη σου, κάτι που μπορεί μεν να «απογειώσει» τις αισθήσεις σου αλλά και να σε «ρίξει» στα πιο… χαμηλά σκαλοπάτια της ύπαρξής σου αν κυριαρχηθείς από την ζήλεια! Σε κάθε περίπτωση πάντως θα λάβεις ένα ερωτικό μήνυμα που θα σε «φτιάξει».

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Σελήνη στον Ταύρο φέρνει εργασίες που δεν είναι «πρώτης γραμμής» αλλά πρέπει να γίνουν. Σε αυτές περιλαμβάνεται και οτιδήποτε έχει να κάνει με την φροντίδα ζώων και φυτών, αν όμως νιώσεις κάποια αδιαθεσία, παράτησέ τα όλα και ξεκουράσου. Παράλληλα, με το εξάγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα, πίσω από μια φαινομενικά συμφέρουσα πρόταση, μπορεί να κρύβεται κάτι «σκοτεινό» ή ένα συνειδησιακό «ξεπούλημα». Επιπλέον, πρόσεξε μήπως παρασυρθείς από ένα πάθος σου και μείνεις «ταπί». Από την άλλη πλευρά βέβαια είναι πιθανό να λάβεις ένα σημαντικό κληροδότημα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Σελήνη στον Ταύρο σου προσδίδει μεν μια συναισθηματική αστάθεια, από την άλλη πλευρά όμως θα σου προσφέρει απλόχερα ένα δημιουργικό πνεύμα, ικανό να ακυρώσει στην πράξη κάθε «ενοχλητική» στιγμή στις σχέσεις σου με αγαπημένα πρόσωπα. Παράλληλα, το εξάγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα συνηγορεί σε έναν καθαρισμό, επιπλέον όμως καθιστά απολύτως αναγκαίο το… σεξ στην ζωή σου, αφού η έλλειψή του θα σε επηρεάσει αρνητικά. Ίσως όμως να δεις κάτι δυσάρεστο ή να μπλέξεις σε διαδικτυακά κυκλώματα που «ψαρεύουν» πελάτες, με δέλεαρ το χρήμα ή/και τις απολαύσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Σελήνη στον Ταύρο αναστατώνει το προσωπικό σου «σύμπαν», είτε μέσα από επισκέψεις… διαφόρων στον χώρο σου, είτε λόγω της δικής σου μετάβασης σε μια άλλη «έδρα». Παράλληλα, το εξάγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα σου επισημαίνει ότι κάποιες καταστάσεις είτε στην δουλειά, είτε στα προσωπικά σου, μπορεί να είναι «στημένες» ή να υπαγορεύονται από πάθη και αντιζηλίες, γι’ αυτό μην είσαι τόσο αθώος/α, εκτός πια κι αν θελήσεις να εκμεταλλευτείς εσύ την συγκυρία, κλείνοντας τα μάτια σε ότι είναι… και παράνομο και ανήθικο! Πρόσεξε ακόμη την διατροφή σου και γενικώς τα ληγμένα προϊόντα.

ΙΧΘΥΕΣ

Η Σελήνη στον Ταύρο πολλαπλασιάζει τις επαφές και τις μετακινήσεις σου, είτε διά ζώσης, είτε διαδικτυακές, ικανοποιώντας πλήρως την περιέργειά σου για σοβαρά και… όχι ζητήματα! Αν βέβαια θεωρείς πως έχεις κάποιο έλλειμμα στις γνώσεις σου δεν έχεις παρά να καλύψεις το κενό. Παράλληλα, το εξάγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα σου προσδίδει άφθονο σεξ απήλ, με το οποίο μπορείς να πετύχεις πολλά, ίσως όμως να σε κάνει και «στόχο» ενός προσώπου που μετέρχεται «ανήθικων» μεθόδων κι αν είναι να ενδώσεις σε αυτές, φρόντισε τουλάχιστον να «πουλήσεις ακριβά το τομάρι σου»!