ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 18/05 : η ΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ κατάλληλη για ρεαλιστικές εκτιμήσεις που σχετίζονται με την την εργασία !

No Rating

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 18/05 ΑΠΟ ΤΟ ASTROLOGY.GR

ΚΡΙΟΣ

Η Σελήνη στον Λέοντα βάζει δύσκολα στις διαπροσωπικές σχέσεις σου, με την ανεξάρτητη ή/και προκλητική στάση σου να γίνεται «κόκκινο πανί» για τους απανταχού… συντηρητικούς! Ίσως πάλι να γίνει ένα απίστευτο μπέρδεμα ανάμεσα σε φίλους/ες και αγαπημένα πρόσωπα, ενώ αν έχεις παιδιά, θα χρειαστεί να γίνεις πιο ευέλικτος/η και συγκαταβατικός/η τόσο στις «τρέλες» τους, όσο και στις δυσκολίες που περνούν. Παράλληλα βέβαια, ο Ήλιος στον Ταύρο ευνοεί τα οικονομικά σου και πέρα από τις αγορές που θα κάνεις, είναι πιθανό να σου γίνει μια σημαντική διευκόλυνση.

ΤΑΥΡΟΣ

Με την Σελήνη στον Λέοντα η κατάσταση στο σπίτι ή/και την οικογένειά σου απέχει πολύ από το να είναι «νορμάλ», ίσως μάλιστα να προκύψουν αντιθέσεις και συγκρούσεις οφειλόμενες σε μια όλως διόλου διαφορετική αντίληψη των πραγμάτων. Επιπλέον, η γαλήνη σου θα διαταραχθεί από απρόβλεπτα ή «προκλητικά» συμβάντα. Από την άλλη πλευρά βέβαια, με τον Ήλιο στο ζώδιό σου κάθε τι το δύσκολο και «βασανιστικό», βρίσκει τον… συμπαραστάτη του και μέσα από συνεργασίες και αμοιβαίες υποστηρίξεις όλα θα γίνουν πιο εύκολα! Ίσως πάλι να ωφεληθείς από μια διαμεσολάβηση.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Με την Σελήνη στον Λέοντα να διχάζεται ανάμεσα στα «πρέπει» και σε μια «αντί» στάση, η επιστράτευση του… πολλαπλού εαυτού σου δείχνει μονόδρομος! Ακόμη κι έτσι όμως μπορεί ανά πάσα στιγμή να προκύψουν «εμπλοκές» με γείτονες γνωστούς ή συγγενείς, ενώ και στις μετακινήσεις σου επικρατεί μια «τρέλα», Επιπλέον σε σχέση με τον εξοπλισμό και τα μέσα που χρησιμοποιείς, μην έχεις τίποτε για σίγουρο. Παράλληλα βέβαια, ο Ήλιος στον Ταύρο φέρνει «συμμαχικές» διαβουλεύσεις στα παρασκήνια, ενώ αν ψάχνεις για δουλειά δεν έχεις παρά να εκμεταλλευτείς τις καλές δημόσιες σχέσεις σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Σελήνη στον Λέοντα σε πιέζει να δώσεις λύσεις σε οικονομικά προβλήματα, που προκύπτουν εντελώς ξαφνικά, το θέμα όμως δεν είναι διόλου απλό, αφού είναι πολύ εύκολο «να πέσεις στην περίπτωση» και παρά τους υπολογισμούς σου, οι ενέργειες σου να πέσουν στο κενό. Επιπλέον, στις αγορές σου δεν θα βρεις αυτό που θες, οπότε… κόψε κάτι! Παράλληλα βέβαια, ο Ήλιος στον Ταύρο συνεισφέρει στην διεύρυνση του κοινωνικού σου κύκλου με νέες γνωριμίες και φιλίες, που έχουν τον τρόπο να σε βοηθήσουν σε πολλά, ενώ είναι πιθανό να συμμετάσχεις σε μια συλλογική προσπάθεια.

ΛΕΩΝ

Η Σελήνη στο ζώδιό σου σε θέλει μεν να πρωταγωνιστείς στις εξελίξεις, κάτω όμως από δύσκολες ή παράδοξες συνθήκες και το πιθανότερο είναι να ζήσεις διαδοχικές και εντελώς διαφορετικές μεταξύ τους καταστάσεις, Επιπλέον, η απόρριψη και η αποδοχή εναλλάσσονται, προερχόμενες από εκεί που δεν το περιμένεις με το συναίσθημά σου να πηγαίνει κι αυτό στα άκρα. Παράλληλα βέβαια, ο Ήλιος στον Ταύρο σε καλεί να δει με «καλό μάτι» μια επαγγελματική συμφωνία ή συνεργασία, αφού διευρύνει τις προοπτικές σου, ίσως μάλιστα να λάβεις την στήριξη ενός ισχυρού παράγοντα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με την Σελήνη στον Λέοντα, ένα θέμα υγείας που σε απασχολεί μπορεί να λάβει απροσδόκητες διαστάσεις ή να εξελιχθεί με μη αναμενόμενο τρόπο, παρότι εσύ έχεις ακολουθήσει κατά γράμμα τις εντολές. Ίσως πάλι κληθείς να προσφέρεις τις υπηρεσίες σου σε κάποιον/α πολύ ιδιότροπο/η. Επιπλέον, στο παρασκήνιο ένα πρόσωπο είναι συγχρόνως και φιλικά και εχθρικά διακείμενο. Παράλληλα βέβαια, ο Ήλιος στον Ταύρο ευνοεί τα ταξίδια, τις σπουδές αλλά και την δημοσιοποίηση του έργου σου. Αν πάλι σε απασχολεί ένα νομικό θέμα ή χρειάζεσαι κάποια χαρτιά, θα ανάψει το πράσινο φως!

ΖΥΓΟΣ

Με την Σελήνη στον Λέοντα να περνά από τις «Συμπληγάδες» του Κρόνου και του Ουρανού, η καλή σου προαίρεση απέναντι στους άλλους δοκιμάζεται από αντιφατικές συμπεριφορές ή/και καταστάσεις, από τις οποίες δύσκολα θα βγάλεις νόημα. Μπορείς ωστόσο να πάρεις περισσότερη δύναμη, εμψυχώνοντας τους άλλους ή συμμετέχοντας σε μια ανθρωπιστική συλλογική προσπάθεια. Παράλληλα ο Ήλιος στον Ταύρο ευνοεί τα οικονομικά σου και σε βοηθά να αποκτήσεις ότι χρειάζεσαι, έστω και μέσω άλλων, ενώ ανοίγει διάπλατα τον δρόμο σε μια χρηματοδότηση ή μια ρύθμιση για τα όποια χρέη σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Σελήνη στον Λέοντα δυσκολεύει αρκετά τα πράγματα σε σχέση με την καριέρα και την κοινωνική σου εικόνα, αφού πρέπει πρώτον να είσαι εντάξει με τις υποχρεώσεις σου και δεύτερον να ελιχθείς αποτελεσματικά απέναντι σε ξαφνικές ανατροπές ή/και πραξικοπηματικές ενέργειες. Δύσκολο αλλά όχι ακατόρθωτο, πολύ περισσότερο που ο Ήλιος απέναντί σου έχει λύσεις να σου προσφέρει, κυρίως μέσα από συνεργασίες, με τις καλές δημόσιες σχέσεις σου να είναι το «φάρμακο» για όποια δυσκολία αντιμετωπίζεις Επιπλέον, είναι πιθανό να σου γίνει μια συμφέρουσα οικονομική πρόταση.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Σελήνη στον Λέοντα προσφέρεται μεν για να μάθεις τα… πάντα γύρω από σύνθετα ζητήματα, που απαιτούν τόσο θεωρητική όσο και πρακτική προσέγγιση, αρκεί να «στρωθείς» στο διάβασμα, σε εξωστρεφείς δράσεις ωστόσο (ταξίδια, μετακινήσεις) αλλά και σε νομικά ζητήματα ενδέχεται να προκύψουν αλλοπρόσαλλες καταστάσεις, γι’ αυτό μην παίρνεις και πολύ… φόρα! Παράλληλα βέβαια, ο Ήλιος στον Ταύρο σε καλεί να διαπραγματευτείς στα εργασιακά σου, διεκδικώντας καλύτερες αποδοχές ή/και συνθήκες εργασίας Μπορεί ακόμη να βρεις δουλειά, ύστερα από την μεσολάβηση γνωστού/ης.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με την Σελήνη στον Λέοντα να… ταλαιπωρεί τα οικονομικά σου, κάθε απόπειρά σου να ελέγξεις τα πράγματα θα σκοντάψει σε απρόβλεπτους παράγοντες κι εκεί που έχεις κάτι για σίγουρο μάλλον θα το χάσεις μέσα από τα χέρια σου. Επιπλέον, μια υπόθεση δανειοδότησης η μια φορολογική ρύθμιση πηγαίνει «από τον Άννα στον Καϊάφα». Παράλληλα βέβαια, ο Ήλιος στον Ταύρο σε φέρνει πιο κοντά σε «αναγνωρίσιμα» πρόσωπα με τα οποία θα περάσεις καλά κι αν σου προταθεί μια έξοδος με παρέα δεν έχεις παρά να πεις το «ναι»! Αν πάλι έχεις παιδιά, θα βρεθεί λύση σε κάποιο σημαντικό θέμα τους.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Σελήνη απέναντί σου σηματοδοτεί αντιφατικές καταστάσεις στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου, ίσως όμως το… κακό να ξεκινήσει κι από μια δική σου «προκλητική» στάση που θα συναντήσει ισχυρές αντιδράσεις. Ουσιαστικά το ζητούμενο είναι να «παντρέψεις» τα αντίθετα κι αυτό δεν μπορεί να γίνει παίρνοντας ακραίες θέσεις. Ίσως πάλι κληθείς να συμπαρασταθείς σε έναν δικό σου άνθρωπο που κοντεύει να… παραφρονήσει από όλα αυτά που του συμβαίνουν! Παράλληλα βέβαια ο Ήλιος στον Ταύρο σηματοδοτεί μια αναβάθμιση στα του οίκου σου ή/και μια περιουσιακή ρύθμιση.

ΙΧΘΕΙΣ

Με την Σελήνη στον Λέοντα να καθιστά τα εργασιακά σου ένα σταυρόλεξο για δύσκολους λύτες, εσύ μεν προσπαθείς να είσαι εντάξει, ώστε να μην μείνει κανείς παραπονούμενος/η, κάτι όμως εξαιρετικά δύσκολο αφού έχεις να κάνεις με «στραβόξυλα»! Επιπλέον, σε σχέση με την υγεία και την διατροφή σου οφείλεις να βρεις ένα μέτρο, ανάμεσα στους περιορισμούς και την τάση… ανυπακοής σου! Παράλληλα βέβαια, ο Ήλιος στον Ταύρο σε βοηθά να διεκπεραιώσεις μια σειρά από καθημερινές υποθέσεις, αξιοποιώντας τις γνωριμίες σου, ενώ μπορεί να κλείσεις ένα συμβόλαιο επικοινωνίας.