ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 18/09: TA ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ βρίσκονται στο προσκήνιο !

No Rating

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 18/09 ΑΠΟ ΤΟ ASTROLOGY.GR

ΚΡΙΟΣ

Με τον Άρη στον 6ο ηλιακό οίκο σου… επείγει να μεριμνήσεις για την υγεία σου, επιβάλλοντας κάποιους αυτοπεριορισμούς, πριν καταστεί αναγκαία μια ιατρική επέμβαση. Επιπλέον, προκύπτουν έξτρα εργασίες αλλά να νοιώθεις πως δεν έχεις ενέργεια, κάνε μόνον τις εντελώς απαραίτητες, αφού αλλιώς κινδυνεύεις με ολική… κατάρρευση! Κατά τα άλλα βέβαια, με την Αφροδίτη απέναντί σου θα επωφεληθείς… πολλαπλά τόσο σε μαζώξεις του τύπου «νόου ας μπέτε», όσο και από μια συνεργασία, μπορεί ωστόσο να καρπωθείς τα οφέλη και από μια διάκριση ενός δικού σου ανθρώπου.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Άρης στον 5ο  ηλιακό οίκο σου σε «βασανίζει» με ζητήματα των αγαπημένων σου κι εδώ είναι που πρέπει να διαχειριστείς «σοφά» τα πράγματα, τηρώντας το μέτρο και αποφεύγοντας να πάρεις μια «τελειωτική» απόφαση, αφού το ζητούμενο είναι ο συμβιβασμός. Επιπλέον, μια διασκέδαση μπορεί να σου βγει «ξινή», εξ αιτίας διαφωνιών και καυγάδων. Παράλληλα βέβαια με την Αφροδίτη στον Ζυγό η ημέρα εξελίσσεται ενθαρρυντικά ως προς την επαγγελματική δικτύωσή σου με πρόσωπα, τα οποία μάλιστα τρέφουν και… άλλα αισθήματα για σένα, ενώ αν το επιθυμείς μπορείς να πάρεις και μια άδεια από την δουλειά σου.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Δρώντας κάτω από την «σκιά» του Κρόνου, ο Άρης στον 4ο ηλιακό οίκο σου μπορεί να προκαλέσει κόντρες και ζημιές ή να αναδείξει κακοτεχνίες, εκείνο όμως που προέχει είναι το να ιεραρχήσεις σωστά τα πράγματα, δίνοντας προτεραιότητα σε εκείνα που διασφαλίζουν μια κανονικότητα, έστω και σε μίνιμουμ πλαίσιο. Ανάλογα συμβιβαστικός/η οφείλεις να είσαι και σε περιουσιακά ζητήματα Παράλληλα βέβαια, η Αφροδίτη στον Ζυγό σου υπόσχεται μια διασκεδαστική ημέρα, διανθισμένη με καλή παρέα και ψυχαγωγικά δρώμενα, ίσως μάλιστα να πάρεις μια μεγάλη χαρά από ένα αγαπημένο σου πρόσωπο.

ΚΑΡΚΚΙΝΟΣ

Ο Άρης στον 3ο ηλιακό οίκο σου σε κάνει να βιάζεσαι, ας είσαι όμως προσεκτικός/η και προνοητικός/η, ώστε τουλάχιστον να αποφύγεις εκείνα που οφείλονται σε δικές σου παραλείψεις και σε δικά σου λάθη. Αν τώρα σου «την πέσουν», μην επιχειρήσεις να δώσεις συνέχεια με πρακτικές αυτοδικίας αλλά –εφ’ όσον χρειαστεί- με την επιστράτευση ένδικων μέσων. Στον αντίποδα βέβαια, η Αφροδίτη στον Ζυγό σε καλεί να παραμείνεις «εντός των τειχών» αφού στο σπίτι και την οικογένειά σου, σε περιμένουν χαρές και… παροχές, είτε από τους δικούς σου ανθρώπους, είτε από επισκέπτες.

ΛΕΩΝ

Ο Άρης στον 2ο ηλιακό οίκο σου σε ωθεί να ρισκάρεις οικονομικά, το πιθανότερο αποτέλεσμα όμως είναι «να φας τα μούτρα σου», οπότε υποχώρησε σε σχέση με κάποιες από τις απαιτήσεις σου και περίμενε ένα καλύτερο timing. Αν πάλι χρειαστεί να πληρώσεις «τζερεμέδες», δες πρώτα και το πώς θα συνεισφέρουν οι άλλοι σε αυτό, ενώ αν προκύψει κάποια ζημιά στον εξοπλισμό σου, αρκέσου σε «μπαλώματα». Παράλληλα βέβαια, η Αφροδίτη στον Ζυγό θα σου φέρει μια ευχάριστη είδηση, ενώ ευνοεί ταξίδια, εκδρομές κι εξόδους κι αν σου γίνει μια σχετική πρόταση, μην χάσεις την ευκαιρία σου για να περάσεις καλά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο Άρης στο ζώδιό σου σε ωθεί  να αναλάβεις δράση, είτε «κατ’ επιταγήν» τρίτων, είτε για να επιλύσεις, είτε δικά σου θέματα, το momentum όμως δεν σε ευνοεί και το σοφότερο από πλευράς σου θα ήταν να περιμένεις, αναθέτοντας ίσως αυτά που πρέπει να γίνουν σε κάποιον/α ειδικό.. Επιπλέον, η «κακιά στιγμή» μπορεί να σε κάνει θύμα ενός ατυχήματος, γι’ αυτό μην πας… γυρεύοντας! Παράλληλα βέβαια, η Αφροδίτη στον Ζυγό σε κάνει να νοιώθεις πλήρης από οικονομική αλλά και συναισθηματική άποψη, μια αίσθηση που μπορεί να ενισχυθεί από κεράσματα ή ένα όμορφο δώρο που θα σου κάνουν.

ΖΥΓΟΣ

Η Αφροδίτη στο ζώδιό σου διώχνει μακριά κάθε λύπη και κάθε αίσθηση μοναξιάς, μέσα από μικρές καθημερινές απολαύσεις και την διακριτή αποδοχή σου από τους άλλους. Επιπλέον, φαίνεσαι –και είσαι- πιο γοητευτικός/η! Παράλληλα βέβαια, με τον Άρη στον 12ο ηλιακό οίκο σου  –θέλοντας ή μη-  θα χρειαστεί να πάρεις άμεσες αποφάσεις για την υγεία σου, μπαίνοντας σε μια διαδικασία περιορισμού, ίσως όμως χρειαστεί να προσφέρεις τις υπηρεσίες σου σε ένα πρόσωπο που υποφέρει ή σε ένα pet που βρίσκεται υπό την προστασία σου. Επιπλέον, η αποκάλυψη παρασκηνιακών ενεργειών θα σε κάνει… ολίγον «τούρμπο»!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με τον Άρη στον 11ο ηλιακό οίκο σου να επηρεάζεται από τον Κρόνο, μια φιλία σου μπορεί να βρεθεί σε «στενωπό» και σε μια τέτοια περίπτωση δεν έχεις παρά να κινηθείς ακριβοδίκαια. Αν πάλι σου γίνει κάποια έξωθεν «επίθεση», βαλε μεν τον/την δράστη στην θέση του/της αλλά χωρίς ακρότητες και με συμβιβαστικό πνεύμα. Παράλληλα βέβαια, η Αφροδίτη στον Ζυγό σε βοηθά να βελτιώσεις την ψυχική και σωματική σου ευεξία, με την συνδρομή ατόμων που ξέρουν από αυτά. Επιπλέον, κάποιος/α που σε συμπαθεί… ιδιαίτερα θα θελήσει να σε συναντήσει κρυφά, έχοντας καλό σκοπό!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με τον Άρη στον 10ο ηλιακό οίκο σου, κάποιες κοινωνικές και επαγγελματικές υποχρεώσεις σου δεν μπορούν να περιμένουν, το… κακό όμως είναι ότι ο ενεργός Κρόνος «απαιτεί» προσεκτικούς χειρισμούς και την εφαρμογή μιας στρατηγικής ίσων αποστάσεων, έστω και «για τα μάτια του κόσμου», οπότε… μπάστα! Παράλληλα βέβαια, η Αφροδίτη στον Ζυγό επιδρά θετικά στις διαπροσωπικές σχέσεις σου και μια φιλία ή μια παρέα θα μπορούσε… άνετα να σου προσφέρει τις χαρές και τις ικανοποιήσεις που επιθυμείς, οπότε αξιοποίησε τα κονέ σου και μην μείνει μόνος/η!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Άρης στον 9ο ηλιακό οίκο σου σε ωθεί μεν να δράσεις άμεσα και ακαριαία, ο… καιρός όμως σου πάει κόντρα, ενώ «παίζει» και μια βλάβη που θα σου δέσει τα χέρια, οπότε πήγαινέ το «λάου-λάου»! Πρόσεξε ακόμη τις κινήσεις σου, ιδιαίτερα αν οδηγείς ή χειρίζεσαι μηχανήματα που θα μπορούσαν να κάνουν ζημιά. Επιπλέον, μπορεί να προκύψει μια νομική εμπλοκή. Από την άλλη πλευρά βέβαια, η Αφροδίτη στον Ζυγό αναδεικνύει την γοητεία σου και φέρνει μια επαγγελματική ή κοινωνική επιτυχία, μέσα από την δικτύωση σου με τα κατάλληλα πρόσωπα, ίσως μάλιστα να τιμηθείς για το έργο σου!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με τον Άρη στον 8ο ηλιακό οίκο σου θα προκύψουν έκτακτες ανάγκες αλλά και διαφωνίες ως προς την άσκηση οικονομικής πολιτικής, σε κάθε περίπτωση όμως με τον Κρόνο «παρόντα» στις εξελίξεις οφείλεις να είσαι συμβιβαστικός/η και φειδωλός/η στα έξοδά σου. Επιπλέον, αν σου τύχει μια σεξουαλική δυσλειτουργία, μην «ζοριστείς» ψυχολογικά, απλά χρειάζεσαι ξεκούραση. Παράλληλα βέβαια, η Αφροδίτη στον Ζυγό ευνοεί εξόδους και ταξίδια, ενώ δεν αποκλείεται να λάβεις κι ένα ευχάριστο μήνυμα. Επιπλέον, θα εμπλουτίσεις την ατζέντα σου με νέες επαφές.

ΙΧΘΕΙΣ

Με τον Άρη απέναντί σου, έχεις πολλούς λόγους για να είσαι πολύ επιφυλακτικός με τους άλλους, ώστε να αποφευχθούν παρεξηγήσεις, ενώ είναι προς το συμφέρον σου να μην ξεκινήσεις μια νέα συνεργασία, αφού το πιθανότερο είναι να «πέσει στα βράχια». Επιπλέον υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να γίνεις αντικείμενο μιας αυστηρής ή άδικης κριτικής. Παράλληλα βέβαια η Αφροδίτη στον Ζυγό ευνοεί τα οικονομικά σου και θα αποκτήσεις κάτι που θέλεις, δεν αποκλείεται μάλιστα να στο δωρίσουν! Επιπλέον, αν αναζητάς κάποιου είδους εγγύηση ή χρηματοδότηση, θα την έχεις.