ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 18/10 : εξελίξεις στα εργασιακά !

No Rating

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 18/10 ΑΠΟ ΤΟ ASTROLOGY.GR

ΚΡΙΟΣ

Η Σελήνη στους Διδύμους σε βοηθά να γνωρίσεις ακόμη περισσότερο κόσμο, είτε συμμετέχοντας σε ποικίλα δρώμενα, είτε ταξιδεύοντας κι επειδή είναι πολλές οι χαρές που σε περιμένουν εκεί… έξω, μην κάθεσαι μέσα! Παράλληλα βέβαια, ο Άρης απέναντί σου φέρνει ποικίλες «τριβές» με τα πρόσωπα που σε περιβάλλουν κι ίσως τελικά να προκύψουν παρεξηγήσεις με τους συνεργάτες σου. Σε κάθε περίπτωση πάντως, οι ισορροπίες μπορούν να αποκατασταθούν αν δοθούν αμοιβαίες εξηγήσεις. Από την άλλη πλευρά, μια «ευκαιριακή» συνεργασία, μπορεί να έχει επωφελή αποτελέσματα.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Σελήνη στους Διδύμους φέρνει μια σχετική ευμάρεια ή άνεση κινήσεων στα οικονομικά σου, με συνέπεια να μπεις στον πειρασμό να αποκτήσεις ακόμη και πράγματα που δεν είναι πρώτης ανάγκης αλλά σε «ανεβάζουν» ψυχολογικά ή εκπληρώνουν ένα απωθημένο σου. Παράλληλα, ο Άρης στον Ζυγό σε ωθεί να διεκπεραιώσεις μια σειρά από εργασίες, εκτονώνοντας την περίσσια ενέργειά σου! Μπορεί επίσης να προκληθεί μια προσωρινή αναστάτωση στον χώρο της εργασίας σου αλλά και να ταλαιπωρηθείς από καούρες ή άλλες στομαχικές διαταραχές, γι’ αυτό πρόσεξε τι και πόσο τρως!

ΔΙΔΥΜΟΣ

Η Σελήνη στο ζώδιό σου σε κάνει… σούπερ κινητικό/η αλλά και τυχερό/η και δεν έχεις παρά να ζητήσεις αυτό που θέλεις, αφού τόσο το σύμπαν, όσο και οι άνθρωποι που σε περιβάλλουν θα φροντίσουν ώστε να το πάρεις! Παράλληλα, ο Άρης στον Ζυγό απελευθερώνει τα «θέλω» σου, ίσως όμως να φέρει εντάσεις στις διαπροσωπικές σχέσεις σου αλλά και να αναδείξει ένα ευαίσθητο ζήτημα ενός αγαπημένου σου προσώπου. Σε κάθε περίπτωση η «ζωντάνια» που νοιώθεις μπορεί να έχει πολλούς αποδέκτες αλλά και μια δημιουργική χροιά, ίσως μάλιστα να πετύχεις πολλά μέσα σε λίγο χρόνο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Σελήνη στους Διδύμους φέρνει κρυφές βοήθειες και αποκαλυπτικά όνειρα. Σε καλεί ωστόσο να προσέξεις περισσότερο την διατροφή σου, αφού σήμερα είσαι μάλλον… ανίκανος/η να τηρήσεις κανόνες και προγράμματα. Επιπλέον, η διαφύλαξη ενός μυστικού δείχνει σχεδόν… αδύνατη! Παράλληλα βέβαια, ο Άρης στον Ζυγό σε θέλει σε εγρήγορση, αφού κάποιες εξελίξεις σχετικές με το σπίτι ή την οικογένεια σου απαιτούν την άμεση ανάληψη πρωτοβουλιών, είτε πρόκειται για την αποκατάσταση ζημιών, είτε για αυθαιρεσίες ή διαφωνίες, που θα θέσουν σε κρίση τις σχέσεις με τους οικείους σου.

ΛΕΩΝ

Η Σελήνη στους Διδύμους φέρνει νέα πρόσωπα στην ζωή σου κι εσύ καλείσαι να κρατήσεις εκείνα που έχουν να σου προσφέρουν κάτι πιο ουσιαστικό πέραν των «αυλικών» Όπως και να έχει πάντως, από δημόσιες σχέσεις… σκίζεις! Παράλληλα, ο Άρης στον Ζυγό εντείνει τις επαφές και τις μετακινήσεις σου, όχι όμως χωρίς προβλήματα, είτε τεχνικής φύσεως, είτε συμπεριφοράς. Από πλευράς σου πάντως, μπορείς να επικεντρωθείς στην εκπαίδευσή και την τεχνική κατάρτισή σου, θέτοντας σε εφαρμογή όλα αυτά που ξέρεις και μένοντας μακριά από εντάσεις, που σε «χαλάνε».

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Σελήνη στους Διδύμους σε θέλει πιο χαλαρό/η, αφού και τα τυχερά σου θα έχεις και θα διασκεδάσεις, στέλνοντας τα βάσανα και τις σκοτούρες στο… πυρ το εξώτερον! Επιπλέον, θα έρθεις σε επαφή με άτομα που έχουν «πρεστίζ». Παράλληλα βέβαια, με τον Άρη στον Ζυγό δεν αποκλείεται να ξοδευτείς για πράγματα που στην πραγματικότητα δεν χρειάζεσαι, στα πλαίσια μιας καταναλωτικής έξαρσης. Από την άλλη πλευρά όμως, η τάση σου να ρισκάρεις, προκειμένου να αποκομίσεις ένα ευδιάκριτο κέρδος, μπορεί να στεφθεί με επιτυχία, ενώ «παίζει» και μια βοήθεια από την οικογένεια.

ΖΥΓΟΣ

Ο Άρης στο ζώδιό σου σε κάνει πιο ενεργητικό/η αλλά και λιγότερο υπομονετικό/η με τους ανθρώπους, καλό είναι όμως να επικεντρωθείς σε πραγματικά δημιουργικές ασχολίες που σε γεμίζουν και μπορούν να απορροφήσουν το ενεργειακό σου πλεόνασμα, ώστε να μην αναλωθείς σε αψιμαχίες της καθημερινότητας, που είτε θα σε φθείρουν, είτε θα σε αποπροσανατολίσουν. Από την άλλη πλευρά, η Σελήνη στους Διδύμους σε κάνει πολύ πιο επικοινωνιακό/η και είναι πιθανό να ταξιδέψεις ή να περάσεις όλη σου την ημέρα «σουλατσάροντας» και μιλώντας για διάφορα ζητήματα σοβαρά και… μη!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Σελήνη στους Διδύμους σου φέρνει μεν επιπλέον έσοδα ή παροχές, που όμως αναμένεται να εξανεμίσεις σε… χρόνο dt, προκειμένου να αποκτήσεις όλα εκείνα που επιθυμείς ή «σου γυαλίζουν». Μπορεί ωστόσο και να σου δωρίσουν κάτι σημαντικό ή να επωφεληθείς από κεράσματα. Παράλληλα βέβαια, ο Άρης στον Ζυγό σου επισημαίνει ότι κάποια άτομα του περιβάλλοντος σου, αντί να σε βοηθούν, μάλλον σε υπονομεύουν, φρόντισε λοιπόν να λάβεις τα μέτρα σου, πριν σε προλάβουν οι εξελίξεις. Δεν αποκλείεται επίσης να δοκιμαστείς από μια οξεία ενόχληση στην υγεία σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Σελήνη απέναντί σου τα κάνει όλα πιο… τυχερά κι ανάλαφρα και φέρνει βοήθειες ή εξυπηρετήσεις από τους άλλους, ενώ δεν αποκλείεται να καρπωθείς την επιτυχία ενός δικού σου ανθρώπου. Παράλληλα, ο Άρης στον Ζυγό μπορεί να προκαλέσει δυναμικές ανακατατάξεις στο φιλικό σου περιβάλλον και ο χρόνος θα δείξει ποιος/α αξίζει τελικά να βρίσκεται δίπλα σου και ποιος/α όχι! Μέχρι να γίνει αυτό βέβαια θα υπάρξουν τόσο οι πολύ καλές στιγμές σύμπνοιας, όσο και εκείνες, όπου θα κυριαρχεί ο κακώς εννοούμενος ανταγωνισμός. Επιπλέον, είναι πιθανό να δράσεις εντός μια συλλογικότητας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Σελήνη στους Διδύμους σε καλεί να ενημερωθείς και να εφαρμόσεις έξυπνες λύσεις στα εργασιακά σου, κατά τα άλλα όμως φέρνει ένα «χαοτικό» κλίμα στην δουλειά σου, αφού κανένας δεν είναι στο πόστο του ή… τα έχουν φορτώσει στον κόκορα! Και κάτω από αυτές τις συνθήκες, ο Άρης στον Ζυγό σου ζητά να ενεργοποιηθείς άμεσα για να καλύψεις το χαμένο έδαφος σε μια κοινωνική ή επαγγελματική υπόθεση που σε απασχολεί. Ωστόσο ο δρόμος σου δεν θα είναι στρωμένος με ροδοπέταλα αφού θα γίνεις «ο κακός» της υπόθεσης και θα υπάρξουν διαφωνίες ή προστριβές.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Σελήνη στους Διδύμους σου υπόσχεται μια ημέρα γεμάτη από χαρούμενες και διασκεδαστικές στιγμές, ίσως μάλιστα να δημιουργηθούν και περαιτέρω προσδοκίες για την συνέχεια, εσύ όμως… ζήσε το σήμερα! Παράλληλα βέβαια, οι επαφές και οι μετακινήσεις σου θα αποκτήσουν πιο εντατικούς ρυθμούς κι αν δεν θες να «βολοδέρνεις» δεξιά κι αριστερά, εκτός από κίνητρο θα πρέπει να έχεις και σχέδιο. Επιπλέον δεν θα λείψουν κι οι εντάσεις με βιαστικούς/ες ή «νταήδες». Από την άλλη πλευρά, ο Άρης στον Ζυγό σε ωθεί να εφαρμόσεις κάποιες δικές σου «πατέντες» και να «καταπιείς» γνώσεις.

ΙΧΘΕΙΣ

Παρά τα διαρκή… πέρα δώθε, η Σελήνη στους Διδύμους φέρνει ευχάριστες εξελίξεις στο σπίτι ή την οικογένειά σου, ίσως μάλιστα να «πετάξεις» από την χαρά σου, εξ αιτίας μιας «τυχερής» εξέλιξης, που άπτεται και της προσωπικής σου ζωής. Επιπλέον, ευνοείσαι και σε περιουσιακά ζητήματα. Παράλληλα βέβαια, ο Άρης στον Ζυγό σε κάνει να μην είσαι ευχαριστημένος/η με… τίποτα, κάτι που μπορεί να επηρεάσει τόσο την συναισθηματική, όσο και την καταναλωτική σου συμπεριφορά κι αν θες πραγματικά να μην σκορπίσεις τα χρήματά σου «στο πουθενά», τότε θα πρέπει να καλύψεις κυρίως ανάγκες του «σήμερα».