ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 18/11: ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΤΟ ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ !

No Rating

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 18/11 ΑΠΟ ΤΟ ASTROLOGY.GR

ΚΡΙΟΣ

Με την Αφροδίτη και τον Δία στον Τοξότη, πολλά πράγματα εξελίσσονται θετικά στην ζωή σου, ανεβάζοντας κατακόρυφα την ψυχολογία σου, ίσως μάλιστα να κλείσει με πολύ επιθυμητό τρόπο κι ένα προσωπικό σου ζήτημα Επιπλέον, δημιουργούνται οι προϋποθέσεις για ένα μεγάλο όσο και ευχάριστο ταξίδι ή τουλάχιστον μια διασκεδαστική έξοδο, ενώ ευνοείται και η απόκτηση ενός νέου μέσου. Παράλληλα, η Δήμητρα στον Αιγόκερω φέρνει στο προσκήνιο, τόσο το έργο σου, όσο κι εσένα προσωπικά και δεν έχεις παρά να επιδείξεις τα προσόντα και τα ταλέντα σου!

ΤΑΥΡΟΣ

Η Αφροδίτη και ο Δίας στον Τοξότη εξυπηρετούν τις οικονομικές σου βλέψεις και δεν αποκλείεται να έχεις τα τυχερά σου ή να αποκτήσεις κάτι «σπουδαίο». Επιπλέον, αναμένονται θετικές εξελίξεις και στα εργασιακά σου, αν λοιπόν νιώθεις πιεσμένος/η ή προβληματισμένος/η από όσα σου έχει φέρει η ζωή, το τελευταίο διάστημα, μην… χολοσκάς, αφού ο τροχός γυρίζει και αναμένονται επιτυχίες. Παράλληλα, η Δήμητρα στον Αιγόκερω δίνει λύσεις σε νομικά ζητήματα και σου φέρνει νέες γνώσεις ή πληροφορίες επί παντός επιστητού, ενώ σε ωθεί να ξανοιχτείς στον έξω κόσμο και να ταξιδέψεις.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Η Αφροδίτη και ο Δίας στον Τοξότη φέρνουν θετικές εξελίξεις τόσο σε σένα όσο και σε ένα «δικό σου» άνθρωπο, ίσως μάλιστα να σημειώσετε μια νίκη από κοινού. Επιπλέον, ευνοούνται οι συνεργασίες, ενώ αν κυκλοφορήσεις στον έξω κόσμο αναμένονται νέες και «σημαίνουσες» γνωριμίες, ξεπέρασε λοιπόν τους δισταγμούς σου, αφού ότι χρειαστείς θα είναι στην απόλυτη διάθεση σου και μόνον η… τεμπελιά σου μπορεί να σου το στερήσει! Παράλληλα, η Δήμητρα στον Αιγόκερω αλλάζει υπέρ σου τις οικονομικές ισορροπίες, ενώ αν ψάχνεις για χρηματοδότηση, θα την βρεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Αφροδίτη και ο Δίας στον Τοξότη, σου παρέχουν ποικίλες ευκολίες στα εργασιακά σου και η ημέρα προσφέρεται είτε για να αναζητήσεις εργασία, είτε για να διευρύνεις το πελατολόγιό σου. Επιπλέον, αν σε απασχολεί οποιοδήποτε ζήτημα δεν έχεις παρά να απευθυνθείς στους… άλλους, αφού η Δήμητρα απέναντί σου σε φέρνει σε επαφή με άτομα που «λύνουν και δένουν» στον τομέα τους, ίσως μάλιστα να υπάρξει μια γόνιμη συνεργασία με κάποιο από αυτά. Παράλληλα, ένας «δικός σου» άνθρωπος περνά στο προσκήνιο των εξελίξεων, κάτι που μπορείς να εκμεταλλευτείς προς όφελός σου.

ΛΕΩΝ

Η Αφροδίτη και ο Δίας στον Τοξότη σε κάνουν πιο χαρούμενο/η κι ευδιάθετο/η, δίνοντάς σου φυσικά και τα ανάλογα ερεθίσματα. Από εκεί και ύστερα δείξε και στους άλλους πόσα πράγματα μπορούν να γίνουν όταν υπάρχει θετική προδιάθεση και βέβαια μην παραλείψεις να μοιραστείς τη χαρά σου με αγαπημένα σου πρόσωπα. Επιπλέον, ανοίγει ο δρόμος για ένα «σούπερ» ταξίδι. Παράλληλα, η Δήμητρα στον Αιγόκερω σου φέρνει καλά νέα για ένα εργασιακό ζήτημα, είτε ψάχνεις για δουλειά, είτε χρειάζεσαι προσωπικό. Επιπλέον μπορεί να ενημερωθείς διεξοδικά για ζητήματα υγείας ή διατροφής.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με την Αφροδίτη και τον Δία στον Τοξότη είναι πιθανό να δεχθείς επισκέψεις που θα σε ευχαριστήσουν αλλά και να φιλοξενηθείς σε ένα κατάλυμα ή να παρευρεθείς σε μια εκδήλωση, που θα σου αφήσει άριστες εντυπώσεις. Επιπλέον, αναμένονται θετικές εξελίξεις στο σπίτι και την οικογένεια, ίσως μάλιστα ένα νέο μέλος της να έρθει… οσονούπω! Παράλληλα, με την Δήμητρα στον Αιγόκερω να διευρύνει ακόμη περισσότερο τον κύκλο των γνωριμιών σου, είναι πιθανό να έρθεις κοντά με ένα διακεκριμένο πρόσωπο, που τρέφει συναισθήματα για σένα και είναι πρόθυμο να συνεργαστεί μαζί σου.

ΖΥΓΟΣ

Η Αφροδίτη και ο Δίας στον Τοξότη φέρνουν περισσότερες ευχάριστες στιγμές στην καθημερινότητά σου, μην παραλείψεις ωστόσο να προωθήσεις τις ιδέες και τα σχέδιά σου εκμεταλλευόμενος/η την θετική προδιάθεση των άλλων απέναντί σου. Επιπλέον, ευνοούνται τα ταξίδια και οι έξοδοι, ενώ δεν αποκλείεται να λάβεις μια είδηση, που θα «σε ξεσηκώσει» Παράλληλα, η Δήμητρα στον Αιγόκερω σε καλεί να φροντίσεις τα περιουσιακά και γενικότερα τα του οίκου σου, αφού έχουν πλέον δημιουργηθεί νέα δεδομένα, ενώ δεν αποκλείεται να δεχθείς επισκέψεις αλλά και να φιλοξενηθείς κάπου αλλού.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Αφροδίτη και ο Δίας στον Τοξότη ευνοούν τα οικονομικά σου και το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να… χαλαρώσεις κι εσύ επιτρέποντας στον εαυτό σου κάποιες «πολυτέλειες». Είναι μάλιστα μια καλή ημέρα για να προβείς σε μια σημαντική αγορά ή επένδυση, ενώ σε κάθε περίπτωση θα λάβεις στήριξη είτε σε είδος, είτα σε χρήμα. Παράλληλα, η Δήμητρα στον Αιγόκερω σε καλεί να ξανοιχτείς επικοινωνιακά και να δικτυωθείς περαιτέρω,. Επιπλέον φέρνει συναντήσεις με αξιοσημείωτους ανθρώπους, ενώ δεν αποκλείεται να αποκτήσεις ένα νέο μέσον ή να πάρεις στα χέρια σου ένα πολυπόθητο «χαρτί».

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με την Αφροδίτη και τον Δία στο ζώδιό σου να υποστηρίζουν «με χίλια» μια νέα και ευοίωνη αρχή στην ζωή σου, δεν έχεις παρά να… πάρεις φόρα και να φτιάξεις τα πλάνα σου, είτε έχεις μεγάλα σχέδια, είτε αρκείσαι στις μικρές ικανοποιήσεις της καθημερινότητας. Επιπλέον, μπορεί να λάβεις πολύ καλά νέα για ένα προσωπικό σου ζήτημα. Παράλληλα, η Δήμητρα στον Αιγόκερω ενισχύει την αγοραστική σου δύναμη, μέσα από συνεργασίες, ενώ αν η δουλειά σου έχει σχέση με το κοινό, τα κέρδη σου θα «αβγατίσουν», ύστερα από τις θετικές συστάσεις από… στόμα σε στόμα!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με την Δήμητρα στο ζώδιό σου διεκδικείς βάσιμα τον τίτλο του «προσώπου των ημερών» και συνδυάζοντας τις ικανότητές σου με την μεγάλη ανταπόκριση που έχεις στον κόσμο, μπορείς σίγουρα να πετύχεις πολλά. Επιπλέον, είναι πιθανό να έρθεις σε επαφή με άτομα που διαθέτουν κύρος κι εξουσίες ή να μπει σε ένα κλαμπ ισχυρών. Παράλληλα, με την Αφροδίτη και τον Δία στον Τοξότη είναι πιθανό να σου αποκαλυφθούν μυστικά που σε ενδιαφέρουν, ενώ αναμένονται θετικές εξελίξεις σε ένα θέμα υγείας που τυχόν σε απασχολεί, έστω κι αν αυτή η λύση θα σου κοστίσει κάτι παραπάνω.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Αφροδίτη και ο Δίας στον Τοξότη σου φέρνουν… κι άλλες γνωριμίες, που αν μη τι άλλο θα σε κάνουν να διασκεδάσεις, ενώ δεν αποκλείεται να δρομολογηθεί κι ένα ταξίδι. Αν πάλι συμμετάσχεις σε κάτι συλλογικό, τότε θα σου ανοιχτούν και περαιτέρω προοπτικές, φτάνει μόνον να τις αξιοποιήσεις άμεσα, αφού… αύριο είναι μια άλλη ημέρα! Σε κάθε περίπτωση πάντως σε συμφέρει να ξανοιχτείς κοινωνικά, αφού όλο και κάτι καλό θα σου «κάτσει». Παράλληλα, με την Δήμητρα στον Αιγόκερω μπορεί να σου αποκαλυφθούν μυστικά, ίσως όμως να βγουν στην φόρα και κάποια δικά σου προσωπικά δεδομένα.

ΙΧΘΕΙΣ

Με την Αφροδίτη και τον Δία στον Τοξότη καλείσαι να καρπωθείς τα καλά των εύκολων λύσεων κι αυτές θα σου τις προσφέρουν «ισχυρά» πρόσωπα αλλά και η ίδια η ζωή. Πάρε λοιπόν την ευκαιρία που σου δίνεται, αφήνοντας κατά μέρος υπεκφυγές και αναβολές. Επιπλέον μπορεί να αποκομίσεις ένα σημαντικό κέρδος και τελικά όλα συνηγορούν στο να πετύχεις, είτε διαθέτεις τα κατάλληλα προσόντα, είτε… όχι! Παράλληλα, η Δήμητρα στον Αιγόκερω σου φέρνει «φρέσκες» παρέες και σε ενθαρρύνει να αναπτύξεις περαιτέρω δράσεις με την συμμετοχή φίλων και ομοϊδεατών.