ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 19/03 : Ο Ερμής στους Ιχθύς σε θέλει προσηλωμένο στα οικογενειακά καθήκοντά σου!

No Rating

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 19/03 ΑΠΟ ΤΟ ASTROLOGY.GR

ΚΡΙΟΣ

Με τον Ερμή στους Ιχθύς να επηρεάζει την υγεία και την φυσική σου κατάσταση, ένας πονοκέφαλος ή μια ατονία θα σου θυμίσει ότι δεν είσαι… υπεράνθρωπος! Επιπλέον καλό είναι να μην «ξανοιχτείς» σε δουλειές που σε υπερβαίνουν και δοκιμάζουν τις αντοχές σου, έχοντας συνάμα τον νου σου και στο παρασκήνιο, αφού κάποιος/α που σε εχθρεύεται, επιχειρεί να σε «μπλοκάρει». Παράλληλα, ο Άρης στους Διδύμους σε ωθεί να εκφραστείς με κάθε τρόπο και μέσον, κάτι όμως που σίγουρα θα δημιουργήσει εντάσεις με άτομα που έχουν διαφορετική αντίληψη των πραγμάτων.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Ερμής στους Ιχθύς θέτει υπό κρίση τις διαπροσωπικές σχέσεις σου, δίνοντάς σου το έναυσμα να πάρεις τις αποφάσεις σου, το πρέπον όμως είναι να αναζητήσεις μια συμβιβαστική οδό ή έστω να «παγώσεις» τα πράγματα, μέχρι να βρεθεί μια άκρη. Υπάρχει βέβαια και το ενδεχόμενο να στενοχωρηθείς από κάτι που θα συμβεί στην ζωή ενός φίλου ή μιας φίλης. Παράλληλα, με τον Άρη στους Διδύμους είναι πιθανό να αποκομίσεις κέρδη ύστερα από μια έμπνευση της στιγμής, αν όμως δεν τα ξοδέψεις από μόνος/η σου για να ικανοποιήσεις ανάγκες ή/και επιθυμίες σου, τότε θα… πλακώσουν οι άρπαγες!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο Ερμής στους Ιχθύς σε «φορτώνει» με ευθύνες και υποχρεώσεις, που στην πλειοψηφία τους είναι μάλλον… ανεπιθύμητες ή πολύ ανιαρές-κουραστικές! Επιπλέον, στον επαγγελματικό ή κοινωνικό τομέα, φαίνεται πως βρίσκεσαι ενώπιον μιας δύσκολης διαπραγμάτευσης –θα χρειαστεί μάλιστα να πας κόντρα στα «θέλω» σου. Από την άλλη πλευρά βέβαια, ο Άρης στο ζώδιό σου δεν… καταλαβαίνει από περιορισμούς, οπότε οφείλεις να βρεις την χρυσή τομή ανάμεσα στα θέλω σου και τα πρέπει, ώστε να μην πάθεις κάποια «χοντρή» ζημιά «πηγαίνοντας κόντρα στο σύστημα».

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Ερμής στους Ιχθύς σε πιέζει να κάνεις πράγματα που πρέπει να γίνουν και μάλιστα μετ’ εμποδίων, αφού δεν αποκλείεται να υπάρξουν ζόρια ή/και καθυστερήσεις από ένα τεχνικό πρόβλημα ή τον δογματισμό κάποιου/ας. Από την άλλη πλευρά βέβαια, η ημέρα είναι ιδανική για μελέτες διαβάσματα και εργασίες ρουτίνας. Παράλληλα, με τον Άρη στους Διδύμους μπορεί να προκύψει ανά πάσα στιγμή κάποιο θέμα υγείας, που απαιτεί άμεση αντιμετώπιση -είτε δικό σου, είτε άλλων- ενώ καλό είναι να έχεις τον νου σου και για παρασκηνιακές ενέργειες που πάνε «να σου τραβήξουν το χαλί κάτω από τα πόδια».

ΛΕΩΝ

Με τον Ερμή στους Ιχθύς να επηρεάζει αρνητικά τα οικονομικά σου. οφείλεις να είσαι «σφιχτός/η» στην διαχείρισή τους και να μην κάνεις σημαντικές αγορές. Επιπλέον, αν σου ασκηθούν πιέσεις με σκοπό να κάνεις παραχωρήσεις ως προς τα συμφέροντά σου ή να δανείσεις χρήματα απλά «πέτα την μπάλα στην εξέδρα»! Από την άλλη πλευρά, η ημέρα είναι ιδανική για να πουλήσεις ή να «ξεφορτωθείς» κάτι. Παράλληλα, ο Άρης στους Διδύμους ανανεώνει τον κοινωνικό σου κύκλο με άτομα που χαρακτηρίζονται για την θέρμη τους αλλά και για κάποια εγωιστικά κίνητρα… χειρότερα από τα δικά σου!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με τον Ερμή απέναντί σου να φέρνει πιέσεις και δυσκολίες στις σχέσεις ή τις συνεργασίες σου, ίσως χρειαστεί να «σταθείς» σε έναν δικό σου άνθρωπο. Μπορεί ακόμη να δώσεις πολύτιμες συμβουλές στους άλλους, για να «ξεχάσεις» τα δικά σου, αφού κι εσύ δεν βρίσκεσαι και στην πιο… χαρούμενη ή αισιόδοξη φάση σου. Κατά τα άλλα, είναι σκόπιμο να κινηθείς συμβιβαστικά και τηρώντας τους τύπους, όπου χρειαστεί. Παράλληλα, ο Άρης στους Διδύμους σηματοδοτεί την έναρξη μιας νέας φιλόδοξης προσπάθειάς σου, καλό είναι όμως να υπολογίζεις μόνον στις δικές σου δυνάμεις.

ΖΥΓΟΣ

Με τον Ερμή στους Ιχθύς ενδέχεται να ταλαιπωρηθείς από ένα «πιάσιμο» ή έναν πονοκέφαλο, σημάδι του ότι χρειάζεσαι επειγόντως ξεκούραση. Και το… κακό είναι ότι την ίδια στιγμή μπορεί να φορτωθείς με περαιτέρω ευθύνες και αγγαρείες, εκείνο όμως που δεν πρέπει να κάνεις με την… καμία, είναι το να ξεκινήσεις άμεσα έναν νέο κύκλο εργασιών, αρκέσου λοιπόν το πολύ-πολύ σε προπαρασκευαστικές ενέργειες. Παράλληλα, ο Άρης στους Διδύμους σε ωθεί σε μια πνευματική ή διά ζώσης αναζήτηση, που σε «εξιτάρει» αλλά και στο να διεκδικήσεις ο δίκιο σου με κάθε μέσον.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με τον Κρόνο στον 4ο ηλιακό οίκο σου, μπορεί να μπλοκάρει ένα οικογενειακό ή περιουσιακό σου θέμα, ενώ η ημέρα δεν προσφέρεται για μισθώσεις. Επιπλέον με τον Ερμή στους Ιχθύς να επηρεάζει τις διαπροσωπικές σχέσεις σου, τα πράγματα δεν θα εξελιχθούν σύμφωνα με τις επιθυμίες σου, γι’ αυτό διατήρησε τις επιφυλάξεις σου, ενώ είναι πιθανό να κληθείς να συμπαρασταθείς σε ένα αγαπημένο σου πρόσωπο, που περνά δύσκολα. Παράλληλα, ο Άρης στους Διδύμους φέρνει σκαμπανεβάσματα στα οικονομικά σου και να σε πηγαίνει από τα πολλά στα λίγα κι από τα λίγα στα πολλά!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Ερμής στους Ιχθύς σε θέλει προσηλωμένο στα οικογενειακά καθήκοντά σου, επειδή όμως δεν μπορούν να γίνουν όλα άμεσα, ξεκίνα από τα εντελώς απαραίτητα. Επιπλέον, ενδέχεται να προκύψουν προβλήματα ή αναγκαιότητες στο σπίτι σου κι εδώ οφείλεις να παγώσεις τις εξελίξεις, εκτός βέβαια κι αν πρόκειται να απαλλαγείς από κάτι ή κάποιον/α. Παράλληλα ο Άρης απέναντί σου αλλάζει τα δεδομένα και τις ισορροπίες στις συνεργασίες σου κι όσο πιθανό είναι να σου προκύψει μια «θερμή» συμπόρευση, άλλο τόσο είναι να υπάρξουν προστριβές με άτομα που παραβιάζουν τα «θέλω» σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Ερμής στους Ιχθύς «απαιτεί» να περιορίσεις τις εξωστρεφείς δράσεις, που έχουν να κάνουν με την ψυχαγωγία ή την διασκέδασή σου, αφού σε περιμένουν σύνθετα προβλήματα προς επίλυση. Επιπλέον, ενδέχεται να πιεστείς από αιτήματα συγγενών ή γνωστών. Στον αντίποδα όμως μπορείς να ενημερωθείς για πρακτικές λεπτομέρειες και όρους ή να επεξεργαστείς κάτι που έχει κενά. Παράλληλα, ο Άρης στους Διδύμους σηματοδοτεί έκτακτες εργασίες που πρέπει να διεκπεραιωθούν άμεσα κι εδώ είναι που πρέπει να διαχειριστείς σοφά τις δυνάμεις σου, ώστε να μην «τα παίξεις».

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Ερμής στους Ιχθύς σε καλεί να κινηθείς συντηρητικά στον οικονομικό τομέα, αφού θα προκύψει μια έκτακτη ανάγκη, ενώ ούτε και οι αγορές σου θα είναι επιτυχημένες, γι’ αυτό αρκέσου στα βασικά. Επιπλέον, αν βρεθείς υπό πίεση ζήτα να αναλάβουν κι οι άλλοι τις δικές τους ευθύνες. Από την άλλη πλευρά, ευνοούνται οι πωλήσεις. Παράλληλα βέβαια, ο Άρης στους Διδύμους σε κάνει πιο «παίκτη», που σημαίνει ότι θα ρισκάρεις προκειμένου να γίνει το δικό σου, όσον αφορά δε στις σχέσεις σου με αγαπημένα πρόσωπα μπορεί να διαταραχθούν εξ αιτίας ενός εγωισμού ή μιας… ανυπακοής!

ΙΧΘΥΕΣ

Ο Ερμής στους Ιχθύς σε πιέζει να βρεις λύσεις για τα κακώς κείμενα, πάνω σε μια ρεαλιστική βάση κι όχι με… φαντασιοπληξίες ή ευχολόγια, ίσα-ίσα που μπορεί να διαψευστείς! Επιπλέον όμως δείχνει σκόπιμο να αποκρούσεις την προσπάθεια οιουδήποτε να σου φορτώσει ευθύνες ή υποχρεώσεις που δεν σου αναλογούν κι αν βέβαια χρειαστεί μην διστάσεις να «παγώσεις» μια εξέλιξη. Παράλληλα, ο Άρης στους Διδύμους φέρνει εντάσεις στο σπίτι ή στην οικογένειά σου, είτε λόγω συμπεριφορών, είτε εξ αιτίας επειγουσών εργασιών που πρέπει να γίνουν στον χώρο σου.