ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 19/03: ΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ ΣΤΟ ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ !

No Rating

ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 19/03 ΑΠΟ ΤΟ ASTROLOGY.GR

ΚΡΙΟΣ

Με τον Ήλιο στους Ιχθύς να «σκαλίζει» τις βρωμιές, φαίνεται ότι έχεις πολλά να ανακαλύψεις δουλεύοντας μόνος/η και μακριά από ανεπιθύμητες «παρεμβολές». Επιπλέον, όμως είναι σκόπιμο να αποφύγεις οτιδήποτε το ανθυγιεινό, είτε στην διατροφή σου, είτε στις… παρέες σου! Παράλληλα, ο Άρης στον Ταύρο μπορεί να αναδείξει ένα οικονομικό ζήτημα, που πρέπει να λυθεί άμεσα, ίσως όμως να εντείνει και την καταναλωτική σου «μανία», με συνέπεια να εξανεμιστούν σε χρόνο… μηδέν οι οικονομίες σου. Σε κάθε περίπτωση πάντως απόφυγε να αγοράσεις εύθραυστα ή ευαίσθητα προϊόντα.

ΤΑΥΡΟΣ

Με τον Ήλιο στους Ιχθύς να «σκοτεινιάζει», φαίνεται ότι κάποιος/α φίλος/η θα αποπειραθεί να σε χειραγωγήσει ή να σε εκμεταλλευτεί, ίσως όμως να πρόκειται για μια εξαιρετικά δύσκολη φάση που περνά. Τα ανάλογα ισχύουν δε και στην περίπτωση της συμμετοχής σου σε μια συλλογικής προσπάθεια. Παράλληλα, ο Άρης στο ζώδιό σου μπορεί να αναδείξει έντονες ανταγωνιστικές τάσεις στις συναλλαγές σου κι ίσως κάποια στιγμή να ξεσπάσεις κατά… δικαίων και αδίκων! Πέρα από τα νεύρα όμως, θα διαπιστώσεις ότι κατέχεις και δυνατότητες που δεν γνώριζες, ίσως μάλιστα να πετύχεις και κάτι πολύ σημαντικό.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Ο Ήλιος στους Ιχθύς υποδηλώνει ένα «τέλος πραγμάτων» που μπορεί να αναφέρεται είτε στο κλείσιμο ενός κύκλου στην καριέρα σου, είτε στην αλλαγή «αφεντικού». Επιπλέον, σε φέρνει ενώπιον καταστάσεων που η αντιμετώπισή τους υπερβαίνει τις δυνατότητές σου, εκτός πια κι αν μιμούμενος/η τους ανταγωνιστές σου, υιοθετήσεις κι εσύ πρακτικές υπονόμευσης και χειραγώγησης. Παράλληλα, με τον Άρη στον Ταύρο να κάνει τις «σκανταλιές» του, οφείλεις πρωτίστως να προσέξεις την υγεία σου αλλά και τους διάφορους «βαλτούς». που «στήνουν» καταστάσεις εναντίον σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Ήλιος στους Ιχθύς πάει να σε μπλέξει σε περιπέτειες με άτομα του περιθωρίου, ενώ οφείλεις να είσαι πιο καχύποπτος/η σε σχέση με το τι υπογράφεις ή που κινείσαι. Επιπλέον, είναι πιθανό να αχρηστευτεί κάτι που χρησιμοποιείς στις μετακινήσεις ή την επικοινωνία σου. Παράλληλα, ο Άρης στον Ταύρο σε ωθεί να «πάρεις πάνω σου» ένα κοινωνικό ή συλλογικό ζήτημα, ωστόσο η πρωτοβουλία σου μπορεί να συναντήσει ισχυρές αντιδράσεις, ιδιαίτερα στους κόλπους φίλων και γνωστών, που έχουν διαφορετική αντίληψη των πραγμάτων και θεωρούν ότι θα έπρεπε τουλάχιστον να τους ρωτήσεις.

ΛΕΩΝ

Ο Ήλιος στους Ιχθύς σε καλεί να είσαι πολύ επιφυλακτικός/η απέναντι σε μια πρόταση οικονομικού περιεχομένου, αφού είναι πιθανό να γίνεται εκ του πονηρού ή να κρύβει μελλοντικές παγίδες, ιδιαίτερα στην περίπτωση μιας χρηματοδότησης. Αν βέβαια είσαι τυχερός/η μπορεί να λάβεις και μια κληρονομιά ή μια αποζημίωση.Παράλληλα, με τον Άρη στον Ταύρο, ένα πρόσωπο που «έχει λόγο» στην ζωή σου, διαφωνεί με τον τρόπο που χειρίζεσαι τα πράγματα κι ίσως τελικά δεν αποφύγεις μια «ηχηρή» σύγκρουση. Αν μπορείς λοιπόν, κάνε λοιπόν αυτό που σου «βγαίνει», χωρίς να εμπλέξεις άλλους.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο Ήλιος απέναντί σου, σου επισημαίνει ότι οι όροι μιας συνεργασίας αλλά και οι προθέσεις των άλλων απέναντι σου, θέλουν περισσότερο «ψάξιμο», αφού κανείς δεν είναι αυτό που δηλώνει ή φαίνεται. Επιπλέον σε φέρνει σε επαφή με άτομα που κυριαρχούνται από πάθη ή εμμονές, κάτι που σίγουρα δεν είναι… καλό σημάδι για την εξέλιξη μιας μεταξύ σας σχέσης. Παράλληλα, ο Άρης στον Ταύρο εντείνει τις επαφές και τις μετακινήσεις σου, πρόσεξε όμως μήπως τελικά πέσεις σε «λακκούβα»! Είναι πολύ πιο… ασφαλές λοιπόν να εντρυφήσεις σε ένα γνωστικό αντικείμενο.

ΖΥΓΟΣ

Ο Ήλιος στους Ιχθύς σε παραπέμπει σε παιχνίδια εξουσίας και υπόγειες διεργασίες στην δουλειά σου κι όχι μόνο με επαγγελματικά κριτήρια αλλά με προσωπικά. Επιπλέον, είναι σκόπιμο να αποφύγεις διατροφικές καταχρήσεις αλλά και οτιδήποτε ανθυγιεινό, τσεκάροντας τα είδη που καταναλώνεις. Παράλληλα, ο Άρης στον Ταύρο σε ωθεί να προστατέψεις τα κεκτημένα σου από έξωθεν επιβουλές αλλά και από έντονες δικές σου επιθυμίες, που θα σε αφήσουν «ρέστο/η»! Από την άλλη πλευρά όμως αν πάρεις κάποιο οικονομικό ή επενδυτικό ρίσκο, μάλλον θα «σου βγει».

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Ήλιος στους Ιχθύς επηρεάζεται από τον Πλούτωνα και σε ωθεί να κινηθείς στα όρια του απόλυτου, δραματοποιώντας στο έπακρο προσωπικές καταστάσεις κι ίσως κάποια στιγμή να χάσεις τον έλεγχο, προβαίνοντας σε ενέργειες που δεν σε… τιμούν! Από την άλλη πλευρά είναι πιθανό να πέσεις κι εσύ θύμα πρακτικών χειραγώγησης. Παράλληλα, με τον Άρη απέναντί σου, η ένταση «καραδοκεί», από το να «σπάσεις» μια συνεργασία που σε έχει φτάσει στα όριά σου μέχρι κάποιους «άτσαλους» χειρισμούς, που μπορεί να απειλήσουν μέχρι και την σωματική σου ακεραιότητα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Ήλιος στους Ιχθύς σε καλεί να κάνεις ένα «ξεκαθάρισμα» στον σπίτι σου, ίσως μάλιστα να ανακαλύψεις αντικείμενα που συνδέονται με ένα δυσάρεστο παρελθόν και ευκαιρίας δοθείσης να τα ξεφορτωθείς οριστικά. Δεν αποκλείεται ωστόσο να υπάρξει μια αρκετά δύσκολη εξέλιξη σε κάποιον οικείο σου ή να προκύψουν μίση και πάθη με αιτία τα περιουσιακά. Παράλληλα, με τον Άρη στον Ταύρο να «στοχεύει» την υγεία σου, κινδυνεύεις από καψίματα, πρηξίματα και άλλα μικρά ατυχήματα. Επιπλέον, στην δουλειά σου φαίνεται να σπάει ένα «απόστημα», ίσως όμως και να αλλάξεις ριζικά τον εξοπλισμό σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μια είδηση μπορεί να επιβεβαιώσει τους φόβους σου, από την άλλη πλευρά όμως θα σου δώσει την ευκαιρία να «ξεκόψεις» με ένα άτομο που σου παίζει παιχνίδια. Επιπλέον, ο Ήλιος στους Ιχθύς φέρνει αναζητήσεις στο άγνωστο, που… καλό είναι να εξαντληθούν σε πνευματικό επίπεδο, αφού στον έξω κόσμο θα ταλαιπωρηθείς! Παράλληλα, με τον Άρη στον Ταύρο είναι πολύ πιθανό θα βρεθείς σε… έξαψη, είτε δημιουργική, είτε λόγω της συμπεριφοράς και των επιλογών ενός αγαπημένου σου προσώπου, ίσως όμως όλα αυτά να είναι μια καλή αφορμή για να ξεκαθαρίσεις τις σχέσεις σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Ήλιος στους Ιχθύς σε καλεί να κλείσεις έναν κύκλο στα οικονομικά σου κι είναι σκόπιμο να απαλλαγείς από ότι δεν χρειάζεσαι αλλά και να αποφύγεις τις σημαντικές αγορές ή πολύ περισσότερο τις κακοτοπιές ενός δανεισμού, αφού δεν θα μπορέσεις να τον εξυπηρετήσεις μελλοντικά. Παράλληλα, ο Άρης στον Ταύρο μπορεί να προκαλέσει μια αναστάτωση τόσο στην οικογενειακή, όσο και την επαγγελματική σου ζωή. Δεν αποκλείεται κιόλας να «ξεσπιτωθείς» εξ αιτίας κάποιων εργασιών ή μιας έκτακτης κατάστασης ή απλά να «τα τσουγκρίσεις» με τους οικείους σου.

ΙΧΘΕΙΣ

Ο Ήλιος στο ζώδιό σου σε φέρνει σε επαφή με την «σκοτεινή πλευρά» της ζωής, εκείνο όμως που δεν πρέπει να γίνει είναι το να παρασυρθείς σε αυτοκαταστροφικές επιλογές, που απορρέουν είτε από μια «απόγνωση», είτε από ένα ανεξέλεγκτο πάθος κι εδώ το μόνο αντίδοτο είναι το να κλείσεις εσπευσμένα τους λογαριασμούς σου με τον… κακό σου εαυτό! Παράλληλα, ο Άρης στον Ταύρο σε θέλει πιο προσεκτικό/η στις μετακινήσεις σου, αφού δεν θέλει και πολύ για να… χαθεί το έδαφος κάτω από τα πόδια σου, μεταφορικά και κυριολεκτικά! Αντίθετα, στο πνευματικό πεδίο μπορείς να κάνεις μια σημαντική ανακάλυψη.