ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 19/04 : Απρόβλεπτες εξομολογήσεις σημερα !

No Rating

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 19/04 ΑΠΟ ΤΟ ASTROLOGY.GR

ΚΡΙΟΣ

Με την σύνοδο Ήλιου-Ερμή στο ζώδιο σου μπορείς να πετύχεις το καλύτερο για σένα αλλά και «να βγάλεις το φίδι από την τρύπα» για… άλλους! Σε κάθε περίπτωση είναι πολλά εκείνα που μπορεί να γίνουν άμεσα αλλά μην μπεις καν στην διαδικασία μιας μακροπρόθεσμης διαδικασίας, αφού θα βαρεθείς. Παράλληλα, η Σελήνη στον Καρκίνο κάνει πιο μελαγχολική την οικογενειακή ατμόσφαιρα, μέσα από μια αναπότρεπτη εξέλιξη, από την άλλη πλευρά όμως θα σου δοθεί η ευκαιρία να ξεκαθαρίσεις το τοπίο. Ίσως πάλι να προκύψουν προβλήματα με τις αποχετεύσεις και με ότι… ζει σε αυτές!

ΤΑΥΡΟΣ

Η σύνοδος Ήλιου-Ερμή στον Κριό σου αποκαλύπτει μυστικά, τόσο προσωπικά, όσο και της δουλειάς, κάποια από αυτά ωστόσο μπορεί να είναι προϊόν μιας βιαστικής κρίσης, οπότε πριν αρχίσεις τα… επιφωνήματα, τσέκαρε το κατά πόσον έχουν βάση. Ίσως πάλι να «ξεσηκωθείς» προκειμένου να διαχειριστείς μια παρασκηνιακή υπόθεση, πολύ περισσότερο που με την Σελήνη στον Καρκίνο είναι πιθανό να χρησιμοποιηθείς ή να πέσεις θύμα μιας «στημένης» κατάστασης στο περιβάλλον σου. Επιπλέον, δεν θέλει και πολύ για να σου προκύψει ένα προσωρινό «μπλακ άουτ» στις επικοινωνίες σου.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Με την σύνοδο Ήλιου-Ερμή στον Κριό η συμμετοχή σου σε μια συλλογική δραστηριότητα και η γνωριμία σου με ως επί το πλείστον νεαρά ή δυναμικά άτομα θα διευρύνει τις προοπτικές σου, ίσως μάλιστα να «δανειστείς» ιδέες και πρακτικές, προκειμένου να γίνεις ακόμη πιο αποτελεσματικός/η στο έργο σου. Παράλληλα βέβαια, η Σελήνη στον Καρκίνο σε θέλει πιο προσεκτικό/η στις οικονομικές συναλλαγές σου, αφού κάποιος/α επιδιώκει να σου αρπάξει ότι… μπορεί ή να εκμεταλλευτεί μια πιεστική ανάγκη σου. Επιπλέον, ένα είδος εκβιασμού μπορεί να σε φέρει σε δύσκολη θέση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η σύνοδος Ήλιου-Ερμή στον Κριό σου δίνει το έναυσμα για να πας μπροστά μέσα από πρωτοβουλίες που «ταράζουν τα νερά» και θα συζητηθούν, ίσως όμως να σου προκύψει και κάτι επείγον. Επιπλέον, ενδέχεται να συνάψεις μια συμφωνία ή ένα συμβόλαιο, που ορίζει την έναρξη μιας νέας εποχής. Παράλληλα βέβαια η Σελήνη στο ζώδιό σου σε «φορτώνει» με ένα μάλλον βαρύ συναίσθημα αλλά αντί να «τα βάψεις μαύρα» ή ακόμα χειρότερα να υποκύψεις σε αυτοκαταστροφικές πρακτικές, εκμεταλλεύσου την περίσταση για να απαλλαγείς από «τοξικούς» ανθρώπους και τις δικές σου εξαρτήσεις.

ΛΕΩΝ

Η σύνοδος Ήλιου-Ερμή στον Κριό συνηγορεί στο να μάθεις καινούρια πράγματα αλλά και να τα διαδώσεις τις ιδέες σου. Επιπλέον μπορεί να λάβεις μια είδηση που θα σε ξεσηκώσει, ίσως όμως και να τρέξεις με… χίλια, προκειμένου να μαζέψεις έγγραφα που σου χρειάζονται. Παράλληλα, η Σελήνη στον Καρκίνο φέρνει αποκαλύψεις, μπορεί ωστόσο να δεις έναν εφιάλτη ή να μάθεις και κάτι που δεν θα σου αρέσει καθόλου, αφού σχετίζεται με τον «βρώμικο» ρόλο που παίζει κάποιος/α στην ζωή σου. Επιπλέον, πρόσεξε το τι τρως και πίνεις, ενώ προφυλάξου και από το… κακό μάτι!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η σύνοδος Ήλιου-Ερμή στον Κριό σε ωθεί να αποκτήσεις ότι σου λείπει κι αν ανησυχείς για το που θα βρεις τα χρήματα, πέρα από τις δικές σου πρωτοβουλίες, ενδέχεται να λάβεις και μια χρηματοδότηση. Από την άλλη πλευρά βέβαια μπορεί να εκνευριστείς με τον τρόπο που κάποιος/α διαχειρίζεται τα λεφτά σου! Παράλληλα, η Σελήνη στον Καρκίνο στρέφει το ενδιαφέρον σου σε μια παρέα ή συλλογική προσπάθεια, πέρα από τα… δράματα όμως υπάρχουν και κάποιες κρυφές παράμετροι που θα έπρεπε να γνωρίζεις, είτε για να ενδυναμώσεις την θέση σου, είτε για να προστατευθείς από τους «κακούς».

ΖΥΓΟΣ

Η σύνοδος Ήλιου-Ερμή απέναντί σου συνηγορεί σε άμεσες εξελίξεις στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου, ξεμπλοκάροντας καταστάσεις, είτε δικές σου, είτε των άλλων, έστω κι αν σε κάποιες περιπτώσεις προηγηθούν… λεκτικές αψιμαχίες. Μπορεί ακόμη να συμμαχήσεις με κάποιον/α προκειμένου να επιτευχθεί ένας εφήμερος αλλά και σημαντικός στόχος. Παράλληλα βέβαια, η Σελήνη στον Καρκίνο σηματοδοτεί μια κρίσιμη καμπή στην καριέρα ή/και την οικογένειά σου και εκείνο που δεν πρέπει να κάνεις είναι το να χωθείς πιο βαθιά στο πρόβλημα, προσπαθώντας να «γυρίσεις» μια χαμένη υπόθεση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η σύνοδος Ήλιου-Ερμή στον Κριό σε «τρέχει» ώστε να βρεις την δουλειά που θες κι όλα εκείνα τα «μικρά και καθημερινά» που σε απασχολούν να γίνουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, αν όμως μπλεχτούν πολλοί στα πόδια σου, δεν θα λείψουν οι λογομαχίες. Επιπλέον δες το τι μπορεί να γίνει άμεσα και μην αναβάλλεις πράγματα. Παράλληλα, η Σελήνη στον Καρκίνο σε ωθεί να διερευνήσεις το άγνωστο και κάθε θεωρία συνωμοσίας, είτε έχει βάση, είτε όχι! Ίσως βέβαια να λάβεις και μια είδηση που θα σε στενοχωρήσει ή να «αποδημήσει εις Κύριον» ένα μέσον που χρησιμοποιείς.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η σύνοδος Ήλιου-Ερμή στον Κριό απελευθερώνει τον δημιουργικό οίστρο σου αλλά και την παιχνιδιάρικη διάθεσή σου, η οποία μπορεί να εκφραστεί σε δραστηριότητες κάθε είδους, σίγουρα όμως τα αποτελέσματα θα είναι πολύ καλύτερα αν έχεις πλήρη ελευθερία κινήσεων, αφού σε διαφορετική περίπτωση, όλο και κάποιος/α… αντιδραστικός/η θα βρεθεί μπροστά σου! Παράλληλα, η Σελήνη στον Καρκίνο φέρνει στο προσκήνιο χρηματοπιστωτικά θέματα κι από την μια πλευρά μπορείς να «χωθείς» σε ένα κύκλωμα, από την άλλη όμως πρόσεξε μήπως γίνεις στόχος των «κακών» ή παρασυρθείς από ένα πάθος σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η σύνοδος Ήλιου-Ερμή στον Κριό συνηγορεί στην ρύθμιση οικογενειακών ή περιουσιακών θεμάτων, με τα αποτελέσματα να είναι επωφελή για όλους εφόσον όμως υπάρξει μια στοιχειώδης συνεννόηση κι όχι να κάνει ο καθένας του κεφαλιού του. «Παίζει» ακόμη το να δεχθείς επισκέψεις στο σπίτι ή να αλλάξεις διαρρύθμιση. Παράλληλα, η Σελήνη απέναντί σου δρομολογεί καταλυτικές διεργασίες στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου, ίσως μάλιστα να σου αποκαλυφθεί κάτι δυσάρεστο ή να επέλθει το τέλος ενός κύκλου σε αυτές. Ενδέχεται ακόμη να υποστείς έναν συναισθηματικό εκβιασμό

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η σύνοδος Ήλιου-Ερμή στον Κριό σε ωθεί να μάθεις καινούρια πράγματα αλλά και να μεταλαμπαδεύσεις τις γνώσεις σου σε άλλους, ενώ μπορεί να εφαρμόσεις και ευφυείς επινοήσεις όπου χρειαστεί. Σε κάθε περίπτωση πάντως οι επαφές και οι μετακινήσεις σου θα είναι αποτελεσματικές, αρκεί να μην βιάζεσαι πολύ. Κατά τα άλλα βέβαια, φαίνεται πως ήρθε η ώρα να κόψεις «μαχαίρι» μια συνήθεια που επιβαρύνει τον οργανισμό σου. Επιπλέον, η Σελήνη στον Καρκίνο σε καλεί να επικεντρωθείς στα εργασιακά σου, όπου κάποια… ψυχή χρησιμοποιεί αθέμιτα μέσα, προσπαθώντας να επωφεληθεί.

ΙΧΘΕΙΣ

Η σύνοδος Ήλιου-Ερμή στον Κριό σε παρακινεί να αποκτήσεις αυτά που επιθυμείς, κάτι που σημαίνει μαζεμένα έξοδα, από την άλλη πλευρά όμως το κίνητρό σου είναι ισχυρό, ώστε να αποκτήσεις πρώτα το χρήμα που θα ξοδέψεις.. μετά! Ίσως πάλι να πετύχεις κάτι ύστερα από μια έμπνευση της στιγμής. Παράλληλα βέβαια, η Σελήνη στον Καρκίνο ενεργοποιεί αγωνίες και άγχη για ένα αγαπημένο σου πρόσωπο, είτε αυτό αφορά σε μια δική του υπόθεση, είτε στην μεταξύ σας σχέση. Επιπλέον, καλό είναι να ξέρεις πως αν «αφεθείς» σε ένα πάθος σου, δεν θα μπορέσεις να το «μαζέψεις» εύκολα!