ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 19/05 : Περιόρισε την παρορμητικότητά σου απέναντι στα αγαπημένα σου προσωπα !

No Rating

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 19/05 ΑΠΟ ΤΟ ASTROLOGY.GR

ΚΡΙΟΣ

Η Σελήνη στον Λέοντα συνηγορεί σε μια δημιουργική δραστηριότητα, μέσα από την οποία θα βρεις τον εαυτό σου ή θα ανακαλύψεις νέες δυνατότητες. Όσον αφορά δε στις σχέσεις σου το πιθανότερο είναι να υπάρξουν συναισθηματικά «σκαμπανεβάσματα» αλλά τελικά σημασία έχει να περνάς καλά κι αυτό θα το… καταφέρεις! Παράλληλα βέβαια, με έναν «χάνομαι γιατί ρεμβάζω» Ερμή στον 3ο ηλιακό οίκο σου καλείσαι να δώσεις προτεραιότητα σε εκείνα που σε «ταξιδεύουν», αφού σε πιο πρακτικά θέματα της καθημερινότητας αναμένονται λάθη, «εξαφανίσεις» ή/και… μπόλικα ψέματα!

ΤΑΥΡΟΣ

Με την Σελήνη στον Λέοντα, κάποιες ανακατατάξεις στο σπίτι ή την οικογένειά σου θα σε ξεβολέψουν, ίσως μάλιστα να δεχθείς απρόσκλητους επισκέπτες, που θα συντελέσουν σε αυτό ή να φιλοξενηθείς εσύ αλλού. Από την άλλη πλευρά βέβαια μπορεί να λάμψεις με την παρουσία σου σε μια γιορτή με εκλεκτούς συνδαιτυμόνες. Παράλληλα βέβαια, ο Ερμής στον 2ο ηλιακό οίκο σου σηματοδοτεί ένα σχετικό «χάος» στα οικονομικά σου, είτε λόγω μια δικής σου απρόσεκτης διαχείρισης, είτε λόγω μιας εξαπάτησης, που είναι στα σκαριά! Επιπλέον, ότι αγοράσεις, μάλλον θα χαθεί κάποια στιγμή.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Η Σελήνη στον Λέοντα δρομολογεί κοινωνικές επαφές, μετακινήσεις και ταξίδια, ενώ μπορεί να λάβεις και μια είδηση, που θα σε «ξεσηκώσει». Επιπλέον, η ημέρα είναι κατάλληλη για συζητήσεις επί παντός επιστητού, ενώ η δικτύωση σου με πρόσωπα και πράγματα θα συμβάλλει στην προώθηση των ιδεών και του έργου σου, έστω κι αν σε κάποιες περιπτώσεις θα έχεις να κάνεις με «ψώνια»! Παράλληλα, ο Ερμής στο ζώδιό σου σε βοηθά να εξωραΐσεις την εικόνα σου, δείχνοντας μόνον αυτά που θέλεις και κρύβοντας κάθε ανεπιθύμητη λεπτομέρεια, κόψε κάτι όμως και στα όσα… ευφάνταστα λες!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Σελήνη στον Λέοντα συνηγορεί στο να απολαύσεις κάποιες «πολυτέλειες» και να αποκτήσεις πράγματα που θεωρείς πως στερήθηκες το προηγούμενο διάστημα και σου έχουν γίνει απωθημένο, με πιθανή συνέπεια να εξανεμιστούν οι οικονομίες σου. Από την άλλη πλευρά όμως για να ξοδέψεις σημαίνει ότι… έχεις κι όλα τα άλλα είναι θέμα διαχείρισης! Παράλληλα, ένας «φευγάτος» Ερμής στον 12ο ηλιακό οίκο σου σε καλεί να «κλέψεις» χρόνο από τις δουλειές σου για να ηρεμήσεις κοντά στην φύση, ενώ δεν αποκλείεται να έχεις κι ένα «μεταφυσικό» βίωμα, που θα σου αποκαλύψει αλήθειες.

ΛΕΩΝ

Ακόμη κι αν γίνεις υπέρ το δέον επιδεικτικός/η ή «θεατράλε», σημασία έχει ότι η Σελήνη στο ζώδιό σου σε βοηθά να ξεχωρίσεις και να «κλέψεις» το χειροκρότημα, τρέφοντας το εγώ και την γενναιοδωρία σου συνάμα. Από την άλλη πλευρά βέβαια σε κάνει πιο ασταθή συναισθηματικά και σε προσωπικά θέματα είναι πιθανό να χάσεις κάποια στιγμή τον έλεγχο των πράξεών σου, ιδιαίτερα αν επιτρέψεις στον εγωισμό σου να «πάρει κεφάλι»! Παράλληλα, ένας «απατηλός» Ερμής στον 11ο ηλιακό οίκο σου σε φέρνει σε επαφή με άτομα που σου υπόσχονται πολλά αλλά… μην τα πιστέψεις!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Σελήνη στον Λέοντα φέρνει στο φως μυστικά, ενώ σου δίνει την αφορμή για να εκφράσεις δημιουργικά το «μέσα» σου αλλά και να εντοπίσεις απωθημένα που επηρεάζουν την συμπεριφορά ή τις επιλογές σου. Όσον αφορά όμως την υγεία και την διατροφή σου, μάλλον είναι σε φάση… απορρύθμισης! Παράλληλα, ο Ερμής στον 10ο ηλιακό οίκο σου, σε μπολιάζει με όραμα και πίστη για το καλύτερο, ενώ δεν αποκλείεται να λάβεις και μια βοήθεια «από το πουθενά»! Επιπλέον μπορεί να εκφράσεις τον καλλιτέχνη που ζει μέσα σου, να προσέχεις όμως και τους απατεώνες που σε περιβάλλουν!

ΖΥΓΟΣ

Η Σελήνη στον Λέοντα σε τροφοδοτεί με νέες γνωριμίες, κάτι που σίγουρα θα διώξει κάθε αίσθημα μοναξιάς, ίσως μάλιστα να μπεις και σε έναν κοινωνικό κύκλο αντάξιο των πιο… αριστοκρατικών σου τάσεων! Θα υπάρξουν βέβαια και κρούσματα κενοδοξίας ή ματαιοδοξίας αλλά… κανείς δεν είναι τέλειος! Παράλληλα, ως προς τις αναζητήσεις και τα ενδιαφέροντά σου, με τον Ερμή στον 9ο ηλιακό οίκο σου να «μπολιάζεται από τον Ποσειδώνα, οι πιέσεις και τα «πρέπει» χαλαρώνουν και δεν έχεις παρά να δραπετεύσεις από τα προγράμματα και να κάνεις αυτό που πάντα ονειρευόσουν!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Σελήνη στον Λέοντα σε καλεί να αναλάβεις δράση προκειμένου να ανταποκριθείς στις προκλήσεις της ημέρας, που δεν θα είναι και λίγες, ίσως μάλιστα να «τριφτείς» και με πρόσωπα ή καταστάσεις που σε «διαολίζουν» αλλά αν προσπεράσεις τα κολλήματά σου θα διαπιστώσεις πως κάποιες διαφοροποιήσεις έχουν τελικά το… γούστο τους, χώρια που σε συμφέρουν! Παράλληλα, ο Ερμής στον 8ο ηλιακό οίκο σου σε κάνει πιο ευαίσθητο στον πόνο και τα προβλήματα των άλλων, με συνέπεια να δώσεις το κάτι τις σου σε ένα άτομο που ζητά την βοήθειά σου. Μην… τολμήσεις ωστόσο να επενδύσεις!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με την Σελήνη στον Λέοντα οι επαφές και οι μετακινήσεις σου αυξάνονται και πληθύνονται, χωρίς απαραίτητα να υπάρχει κάποιο συγκεκριμένο αποτέλεσμα ή μια στόχευση αλλά για σένα όλη αυτή η κινητικότητα που εκφράζει το είναι σου, φτάνει και περισσεύει για να νοιώσεις στο στοιχείο σου και να ανέβεις ψυχολογικά! Αν τώρα σου κάτσει κι ένα ταξίδι, ακόμα καλύτερα. Παράλληλα βέβαια, με τον Ερμή απέναντί σου, οι συναναστροφές σου προσφέρονται μόνον για εμψυχωτικές ενέργειες ή για μια δημιουργική φυγή, αφού κατά τα άλλα ότι υπόσχεση δοθεί δεν πρόκειται να τηρηθεί, χώρια τα… ψέματα!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Σελήνη στον Λέοντα συνηγορεί στο να αποκτήσεις πρόσβαση σε κεφάλαια ή παροχές και τελικά «να κάνεις το κομμάτι σου», όλα αυτά όμως μπορεί να είναι και δανεικά, οπότε πρόσεξε λίγο το πώς θα διαχειριστείς το πλεόνασμα σου. Ακόμη, πριν κάνεις κάποια σημαντική αγορά, τσέκαρε για ευκολίες πληρωμής. Παράλληλα, ο Ερμής στον 6ο ηλιακό οίκο σου σε ωθεί να κάνεις μια καλή πράξη, ίσως όμως τελικά να πέσεις θύμα μιας απάτης. Επιπλέον στην δουλειά σου κάποια πράγματα… δεν θα γίνουν, ενώ καλό είναι να γνωρίζεις ότι αυτήν την περίοδο είσαι επιρρεπής σε ιώσεις και αλλεργίες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με την Σελήνη απέναντί σου αναμένονται διακυμάνσεις τόσο στην δική σου διάθεση όσο κι ενός προσώπου που σε ενδιαφέρει. Επιπλέον, πολλά είναι εκείνα που εξαρτώνται από τους άλλους κι όχι τόσο από τις δικές σου προσπάθειες, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι θα… κακοπέσεις, ίσα-ίσα που σε κάποιες περιπτώσεις θα είναι σαν «να κύλησε ο τέντζερης και βρήκε το καπάκι», ιδιαίτερα ως προς τις πιο extreme αναζητήσεις σου. Παράλληλα βέβαια, ο Ερμής στον 5ο ηλιακό οίκο σου σε ωθεί προς τον ρομαντισμό και την… απάτη, κάτι που θα αποτυπωθεί και στην διάθεσή σου, που θα γίνει πιο «φευγάτη» και καλλιτεχνική.

ΙΧΘΕΙΣ

Με την Σελήνη στον Λέοντα αναμένονται μεταβολές στα εργασιακά σου και μάλλον θα χρειαστεί να ασχοληθείς με πολλά και διάφορα, όχι κατ’ ανάγκη της αρμοδιότητάς σου. Επιπλέον ενδέχεται να ταλαιπωρηθείς από ενοχλήσεις στην υγεία σου, πολύ περισσότερο αν δεν κάνεις μια σωστή κατανομή των δυνάμεών σου και «ξεθεωθείς» Παράλληλα, ο Ερμής στον 4ο ηλιακό οίκο σου συνηγορεί στο να διαμορφώσεις ένα «αιθέριο» περιβάλλον, ίσως όμως και να φιλοξενηθείς σε ένα «παλάτι»! Κατά τα άλλα όμως τσέκαρε για υγρασίες και διαρροές στον χώρο σου και μην εμπιστεύεσαι όποιον σου κάνει τον καλό.