ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 19/09: συναισθηματικά σκαμπανεβάσματά ΚΡΥΒΕΙ Η ΜΕΡΑ

No Rating

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 19/09 ΑΠΟ ΤΟ ASTROLOGY.GR

ΚΡΙΟΣ

Η Σελήνη στον Ταύρο σηματοδοτεί μια σχετική οικονομική άνεση, η οποία με την σειρά της θα σου προσφέρει την δυνατότητα να ικανοποιήσεις πολλές από τις επιθυμίες σου αλλά και τις ανάγκες των αγαπημένων σου. Επιπλέον, είναι πιθανό να σου χαρίσουν κάτι. Παράλληλα βέβαια, το τρίγωνο Άρη-Πλούτωνα σε φέρνει σε επαφή με underground κυκλώματα στην δουλειά σου αλλά αν σου ζητηθεί να κάνεις τα στραβά μάτια σε ανομίες, πρόσεξε μήπως η συνενοχή σου σε «δέσει» σε κάποιο «άρμα» και μετά δεν μπορείς να… ξεμπλέξεις! Επιπλέον, υπάρχουν κακά μαντάτα για τα ζώα ή τα φυτά σου.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Σελήνη στο ζώδιό σου διευρύνει τις προοπτικές σου και βελτιώνει την ψυχολογία σου, μέσα από ευχάριστες παρέες και νέα ενδιαφέροντα αλλά σε κάθε περίπτωση δεν είναι δυνατόν να εκπληρωθούν μονομιάς όλες σου τις επιθυμίες ή να αλλάξει ριζικά μια κατάσταση που σε προβληματίζει για καιρό. Παράλληλα βέβαια, το τρίγωνο Άρη-Πλούτωνα θέτει επί τάπητος συναισθηματικά ζητήματα που… εύκολα δεν τα λες και μην μπεις καν σε διαδικασία σχέσης αν δεν αντέχεις τα «βαρέα και ανθυγιεινά», όσο δελεαστικό κι αν είναι το αντάλλαγμα. Επιπλέον, αν έχεις παιδιά, έχε τα από κοντά.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Η Σελήνη στο ζώδιό σου διευρύνει τις προοπτικές σου και βελτιώνει την ψυχολογία σου, μέσα από ευχάριστες παρέες και νέα ενδιαφέροντα αλλά σε κάθε περίπτωση δεν είναι δυνατόν να εκπληρωθούν μονομιάς όλες σου τις επιθυμίες ή να αλλάξει ριζικά μια κατάσταση που σε προβληματίζει για καιρό. Παράλληλα βέβαια, το τρίγωνο Άρη-Πλούτωνα θέτει επί τάπητος συναισθηματικά ζητήματα που… εύκολα δεν τα λες και μην μπεις καν σε διαδικασία σχέσης αν δεν αντέχεις τα «βαρέα και ανθυγιεινά», όσο δελεαστικό κι αν είναι το αντάλλαγμα. Επιπλέον, αν έχεις παιδιά, έχε τα από κοντά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Σελήνη στον Ταύρο ανανεώνει την κοινωνικότητα σου και ίσως γνωρίσεις αρκετά πρόσωπα που αφήνουν πολλές υποσχέσεις για το μέλλον, ενώ σε κάθε περίπτωση θα περάσεις όμορφα με καλή παρέα. Επιπλέον, έχεις την τάση να εντρυφήσεις σε ποικίλα «μυστήρια» και να αποκαλύψεις αλήθειες που «καίνε», από την άλλη πλευρά όμως, το τρίγωνο Άρη-Πλούτωνα θα σε φέρει και ενώπιον στενόχωρων καταστάσεων, ενώ θα πρέπει να είσαι πιο προσεκτικός/η στις μετακινήσεις σου αλλά και στις επαφές σου με αγνώστους, αφού δεν ξέρεις τι μπορεί να κρύβεται από πίσω ή το τι «κουμάσι» είναι ο καθένας.

ΛΕΩΝ

Η Σελήνη στον Ταύρο αναζωογονεί τις επαγγελματικές προοπτικές σου, ίσως μάλιστα να πάρεις το «πράσινο φως» για να ξεκινήσεις ένα εγχείρημα ύστερα από συζητήσεις με άτομα που έχουν ισχύ. Παράλληλα βέβαια, το τρίγωνο Άρη-Πλούτωνα σε παραπέμπει σε πάρε-δώσε. που σου παρέχει μεν διευκολύνσεις και στήριξη αλλά όχι χωρίς τίμημα. Οφείλεις λοιπόν να «ζυγίσεις» τα πράγματα, ώστε να μην βρεθείς κάποια στιγμή προ τετελεσμένων και πέσεις θύμα των «κυκλωμάτων». Κατά τα άλλα μπορεί να κλείσει οριστικά ένα οικονομικό σου ζήτημα, ίσως όμως να χρειαστεί και «λαδάκι»!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Σελήνη στον Ταύρο σου προσφέρει την ευκαιρία για εξόδους περιπάτους κι εκδρομές, που θα σε κάνουν να νιώσεις όμορφα, ενώ δεν αποκλείεται να μάθεις και πολλά «παραλειπόμενα» για το τι κάνει ο ένας κι ο άλλος, όχι όμως και τόσο… ουσιαστικά! Παράλληλα, το τρίγωνο Άρη-Πλούτωνα σε φέρνει σε επαφή με άτομα που… κάπου «έχουν λερωμένη την φωλιά τους», οπότε αν σου προταθεί ένα εγχείρημα, τσέκαρε πρώτα το με ποιους έχεις να κάνεις για να μην μπλέξεις. Επιπλέον συναισθηματικά δείχνεις ζορισμένος/η αλλά μάλλον… αξίζει τον κόπο να προσπαθήσεις για το καλύτερο!

ΖΥΓΟΣ

Η Σελήνη στον Ταύρο ευνοεί τα οικονομικά σου κι ίσως λάβεις μια έκτακτη «επιχορήγηση» ή ένα όμορφο δώρο, αν όμως πρόκειται για μια υπερβολική προσφορά που ουσιαστικά σε «εξαγοράζει», είναι προτιμότερο να πεις «όχι»! Παράλληλα βέβαια, το τρίγωνο Άρη-Πλούτωνα σηματοδοτεί αποκαλύψεις για κρυφούς εχθρούς που προσπαθούν να σου σκάψουν τον λάκκο και δεν έχεις παρά να τους… σπρώξεις για να πέσουν μέσα! Επιπλέον, σε καλεί να πάρεις μια σημαντική απόφαση για την υγεία σου αλλά δεν αποκλείεται και το να προσφέρεις τις υπηρεσίες σου σε πάσχοντες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Σελήνη απέναντί σου σε κάνει πιο ανοικτό/η προς το… κοινό σου και βρίσκοντας ανταπόκριση στις ιδέες ή τους προβληματισμούς σου, θα αρχίσουν να σου μπαίνουν ιδέες για περισσότερα πράγματα! Επιπλέον, ευνοούνται οι συνεργασίες. Παράλληλα βέβαια, με το τρίγωνο Άρη-Πλούτωνα ίσως μάθεις κάτι στενόχωρο για έναν φίλο ή μια φίλη, μπορεί όμως και να τον/την βγάλεις από την ζωή σου, ύστερα από όσα θα υποπέσουν στην αντίληψή σου. Αν πάλι αναμιχθείς με συλλογικότητες να ξέρεις ότι έχεις να κάνεις με ισχυρά συμφέροντα και πράγματα που δεν λέγονται αλλά… γίνονται!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Σελήνη στον Ταύρο σε καλεί να ξεκουραστείς και να απολαύσεις τα καλά μια καθημερινότητας απαλλαγμένης από άγχη και σκοτούρες, φροντίζοντας πρωτίστως για την σωματική και ψυχική σου ευεξία. Παράλληλα βέβαια με το τρίγωνο Άρη-Πλούτωνα ενδέχεται να βρεθείς προ τετελεσμένων στα επαγγελματικά σου και ίσως αναγκαστείς να πάρεις μια δύσκολη απόφαση για το μέλλον σου, έχοντας από την μια πλευρά κάποια άμεσα οφέλη κι από την άλλη περιορισμούς της ελευθερίας σου λόγω «ανωτέρας βίας». Αναζήτησε λοιπόν το μέτρο, ώστε να «σώσεις την παρτίδα», χωρίς όμως να θυσιάσεις τα πάντα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Σελήνη στον Ταύρο σε βοηθά να αναπτύξεις τα ενδιαφέροντα σου, πλαισιωμένος/η από αγαπημένα πρόσωπα, οπότε βάλε στην άκρη πίκρες και καημούς και δες τη ζωή σου με χαμόγελο, πολύ περισσότερο που θα έχεις και τα… τυχερά σου σε προσωπικό επίπεδο! Παράλληλα βέβαια, το τρίγωνο Άρη-Πλούτωνα μπορεί να σε φέρει αντιμέτωπο/η και με κάποια πικρή ή «σκοτεινή» πλευρά της ζωής, ιδιαίτερα αν ταξιδέψεις ή κυκλοφορήσεις σε «περίεργα» μέρη, όπου «φωλιάζουν» περιθωριακά άτομα. Αντίθετα όμως στην κατεύθυνση ερευνών και μελετών θα σου φανεί εξαιρετικά χρήσιμο και λειτουργικό!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Σελήνη στον Ταύρο σου δίνει την ευκαιρία να έρθεις πιο κοντά με τους δικούς σου ανθρώπους, ξεπερνώντας όλα αυτά που έχουν δυσκολέψει τις σχέσεις σας, ίσως μάλιστα να λυθεί κι ένα περιουσιακό ζήτημα. Επιπλέον θα έχεις την ευκαιρία να αναδιαμορφώσεις τον χώρο σου, ενώ αναμένονται και επισκέψεις. Παράλληλα βέβαια, με το τρίγωνο Άρη-Πλούτωνα να απογειώνει την λίμπιντό σου, είναι πιθανό να ζήσεις κάτι «σούπερ», λάβε όμως όλα τα δέοντα μέτρα υγιεινής και προστασίας. Όσο για τα οικονομικά σου, να θυμάσαι πως το «όλα ή τίποτα» σε συμφέρει μόνον αν δεν έχεις να χάσεις πολλά.

ΙΧΘΕΙΣ

Η Σελήνη στον Ταύρο διαμορφώνει για σένα μια μάλλον ευχάριστη καθημερινότητα διανθισμένη με ταξίδια, βόλτες, θεάματα αλλά και ενδιαφέρουσες διαδικτυακές αναζητήσεις. Παράλληλα βέβαια, με το τρίγωνο Άρη-Πλούτωνα φαίνεται πως αυτά που σου ζητούνται στα πλαίσια μιας συνεργασίας είναι πάρα πολλά και… μη συμφέροντα, αφού περιορίζεται η ελευθερία των κινήσεών σου, περίπου εκβιαστικά κι επειδή ημίμετρα δεν χωρούν, αν αντιληφθείς πως σου παίζουν βρώμικο παιχνίδι, θα πρέπει να κτυπήσεις το κακό στην ρίζα του αλλά αν δεν «σε παίρνει», είναι σοφότερο να αποσυρθείς εντελώς.