ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 19/10 :Το τετράγωνο Άρη-Δία δρομολογεί μια σχέση ή συνεργασία!

No Rating

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 19/10 ΑΠΟ ΤΟ ASTROLOGY.GR

ΚΡΙΟΣ

Το τετράγωνο Άρη-Δία σε ωθεί να κινητοποιηθείς, προκειμένου να δοθούν άμεσες λύσεις σε ότι σε απασχολεί, ίσως μάλιστα να πετύχεις κάτι θεωρητικά «ακατόρθωτο» με… συνοπτικές διαδικασίες. Από την άλλη πλευρά βέβαια, αν δεν κατέχεις κάτι καλά, μπορεί να υποπέσεις και σε μια… γκάφα ολκής! Παράλληλα, η αντίθεση Ερμή-Ουρανού φέρνει παροχές από εκεί που δεν το περιμένεις, ίσως μάλιστα να καλυφθούν κάποιες από τις… εξεζητημένες επιθυμίες σου! Σε σχέση με τα «σίγουρα» όμως, το πιθανότερο είναι να σου έρθει «ταμπλάς», αφού σήμερα τα απρόοπτα και οι εκπλήξεις έχουν τον πρώτο λόγο.

ΤΑΥΡΟΣ

Η αντίθεση Ερμή-Ουρανού σε καλεί να μην κινηθείς σύμφωνα με τους γνωστούς σου κανόνες –κι αυτό εύκολο δεν το λες- αφού δεν θα σου «βγει». Επιπλέον, θα υπάρξει ένα απροσδόκητο ρήγμα σε μια τρέχουσα συνεργασία σου, την ίδια στιγμή όμως θα σου προκύψει μια νέα, που… φάνταζε απίθανη! Παράλληλα, το τετράγωνο Άρη-Δία αποκαλύπτει παρασκηνιακές ενέργειες που γίνονται σε βάρος σου αλλά και… δικές σου, μάλλον όμως θα δοθεί υπερβολική σημασία σε πράγματα που δεν την έχουν! Επιπλέον, μια αδιαθεσία σου μπορεί να λάβει ανησυχητικές διαστάσεις αλλά σίγουρα θα βρεθεί κι ένας «από μηχανής θεός».

ΔΙΔΥΜΟΙ

Το τετράγωνο Άρη-Δία φέρνει νέες φιλίες στην «ατζέντα» σου, με μια από αυτές να εξελίσσεται σε πολύ «φλογερή», από την άλλη πλευρά όμως ενδέχεται να μπει… φωτιά σε μια τρέχουσα προσωπική σχέση σου κι όχι για τόσο σοβαρό λόγο. Ανάλογα «θορυβώδης» μπορεί να αποβεί και η ενασχόλησή σου με τα κοινά. Παράλληλα, η αντίθεση Ερμή-Ουρανού σηματοδοτεί ένα «σπάσιμο της ρουτίνας στο εργασιακό σου περιβάλλον κι αν ψάχνεις για κάτι νέο, που θα σε «απελευθερώσει» από δεσμεύσεις θα έχεις τις ευκαιρίες σου. Αν όμως επιζητάς την… ησυχία μιας ρουτίνας, τότε μάλλον δεν θα την βρεις!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Το τετράγωνο Άρη-Δία σε ωθεί να επιταχύνεις διαδικασίες και να «τρέξεις», ώστε να διεκπεραιώσεις νικηφόρα μια σειρά από υποθέσεις σου, έχοντας ενίοτε απέναντί σου άτομα με διαφορετική αντίληψη των πραγμάτων αλλά εκείνο που θα «μετρήσει» τελικά είναι η… σκανδαλώδης προτίμηση που θα σου δείξει η τύχη! Παράλληλα, η αντίθεση Ερμή-Ουρανού σε φέρνει πολύ πιο κοντά με τους «ξένους», παρά με τους «δικούς» σου ανθρώπους, έτσι για να… ανανεωθείς! Επιπλέον, ενδέχεται να «γευθείς» κάτι νέο ή πρωτότυπο, έστω κι αν έχεις να κάνεις με «κυνικούς» ή προκλητικούς τύπους.

ΛΕΩΝ

Η αντίθεση Ερμή-Ουρανού σε καλεί να προβείς σε αλλαγές που θα ανανεώσουν τον χώρο σου, αφού αλλιώς θα… έρθουν να σε βρουν, χωρίς να σε ρωτήσουν! Ίσως μάλιστα να συμβούν πράγματα που θα κλονίσουν την σχέση σου με ένα οικείο σου πρόσωπο, από την άλλη πλευρά ωστόσο ένα «μαύρο πρόβατο» της οικογένειας, διεκδικεί… θέση στην ζωή σου! Παράλληλα, το τετράγωνο Άρη-Δία σου προσδίδει μια αποφασιστικότητα που άλλες φορές θα σε δικαιώσει κι άλλες θα προκαλέσει αναταραχή και νομικές διαμάχες. Πρόσεξε ωστόσο μήπως οι φωτιές που θα ανάψουν δεν έχουν μόνον… μεταφορική έννοια!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η αντίθεση Ερμή-Ουρανού αλλάζει την καθημερινότητά σου και σε καλεί να ανανεωθείς κι εσύ, συμβαδίζοντας με τα… σπάνια και τα περίεργα που σου συμβαίνουν ή υιοθετώντας πρωτοποριακές εφαρμογές αντάξιες της επιστημοσύνης σου. Αν όμως διαπνέεσαι από ένα συντηρητικό πνεύμα ή θεωρείς τα πράγματα ως δεδομένα, τότε μπορεί να εκπλαγείς δυσάρεστα. Παράλληλα, το τετράγωνο Άρη-Δία δίνει άλλον «αέρα» στην οικονομική πολιτική σου και ίσως γίνεις πολύ πιο διεκδικητικός/η, αν μάλιστα ξανοιχτείς λίγο πιο πέρα από την… ασφάλειά σου, σε περιμένει ένα ουχί ευκαταφρόνητο «πακέτο»!

ΖΥΓΟΣ

Το τετράγωνο Άρη-Δία δρομολογεί μια σχέση ή συνεργασία, που μπορεί να έχει θεαματικές όσο και θετικές επιπτώσεις στην πορεία σου. «Παίζει» όμως και το να… ξεφορτωθείς πανηγυρικά δεσμεύσεις που «σου κάθονταν στον λαιμό ή σε περιόριζαν! Παράλληλα, με την αντίθεση Ερμή-Ουρανού είναι η κατάλληλη στιγμή για να αλλάξεις τακτική και προτεραιότητες στην οικονομική σου πολιτική, όσο κι αν κάποιος/α γύρω σου αντιδρά φοβούμενος/η πως με τις νέες επιλογές σου θα χάσει την… βολή του! Επιπλέον δεν αποκλείεται να αποκτήσεις κάτι σπάνιο ή «εξεζητημένο».

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Ερμής στο ζώδιό σου συνηγορεί σε αλλαγές και ασυνήθιστες καταστάσεις κι επειδή δεν είσαι «εύκολος» στις ανατροπές που δεν προκαλείς εσύ, το πιθανότερο είναι να αποσυντονιστείς πλήρως με τους «παραλογισμούς» κάποιου/ας! Μακάρι βέβαια να αιφνιδιάσεις εσύ πρώτος/η τους άλλους και να γίνεις «τρελάρας», έστω για μια ημέρα! Παράλληλα, Το τετράγωνο Άρη-Δία σε ωθεί να διεκπεραιώσεις άμεσα μια σειρά από εργασίες, καλύτερα όμως να το πράξεις μόνος/η σου. Επιπλέον, αν σου πουν ότι κάτι είναι δύσκολο, τότε να είσαι σίγουρος/η για την… νίκη σου με συνοπτικές διαδικασίες!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Το τετράγωνο Άρη-Δία σε κάνει πιο ενθουσιώδη και σπάταλο αλλά από την άλλη πλευρά μπορεί να φέρει και σπατάλες ή παρεξηγήσεις «για το τίποτα» με ένα αγαπημένο σου πρόσωπο. Αν μάλιστα έχεις παιδιά θα… τρομάξεις να τα «συμμαζέψεις»! Παράλληλα, η αντίθεση Ερμή-Ουρανού φέρνει ξαφνικές αποκαλύψεις που ταράζουν τα λιμνάζοντα ύδατα, είτε στην δική σου ζωή, είτε στο περιβάλλον σου και δεν σου μένει παρά να «χωνέψεις» τα νέα δεδομένα. Επιπλέον δεν αποκλείεται να αλλάξει το πλαίσιο στα εργασιακά σου αλλά και να δεις ένα παράξενο όνειρο που θα σε εντυπωσιάσει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Το τετράγωνο Άρη-Δία στρέφει την προσοχή σου σε θέματα που αφορούν στο σπίτι ή την οικογένειά σου, όπου δεν αποκλείεται να υπάρξουν καταστάσεις που θα σε αναστατώσουν προσωρινά, να προσέχεις μάλιστα τις φωτιές. Ίσως όμως και να γίνουν «μια κι έξω», κάποια πράγματα που καθυστερούσαν για καιρό. Παράλληλα, με την αντίθεση Ερμή-Ουρανού να σου εισηγείται κάτι το… διαφορετικό στις διαπροσωπικές σχέσεις σου, εσύ δεν έχεις να φοβηθείς παρά μόνον τον συντηρητικό εαυτό σου, εκείνον δηλαδή που αρνείται να αποδεχθεί πρόσωπα ή καταστάσεις που κινούνται έξω από ότι σου φαίνεται «πρέπον».

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με την αντίθεση Ερμή-Ουρανού μπορεί να πετύχεις στα δύσκολα αλλά να προσέχεις τα… εύκολα! Επιπλέον φρόντισε να αναδείξεις την διαφορετικότητά σου και μην απευθύνεσαι καν σε «νορμάλ» άτομα, που ακολουθούν και αναπαράγουν στερεότυπα, εκτός κι αν «ηδονίζεσαι» να βλέπεις χαραγμένη στο πρόσωπό τους την… απόγνωση! Παράλληλα, το τετράγωνο Άρη-Δία «ζωηρεύει» την καθημερινότητά σου, η οποία ωστόσο δεν θα είναι πάντα ειρηνική, αφού υπάρχουν και οι… θερμοκέφαλοι! Ωστόσο μια αντιπαράθεση θα σε βοηθήσει να βρεις επιχειρήματα πάνω στην ροή.

ΙΧΘΥΕΣ

Το τετράγωνο Άρη-Δία σε ωθεί να αποκτήσεις κάτι που πάντα ήθελες κι ίσως τελικά να «εξοκείλει» ο ισολογισμός σου για ένα «καπρίτσιο». «Παίζει» ωστόσο να υπάρξουν διαχειριστικές ατασθαλίες κι από φίλους/ες ή γνωστούς/ες σου. Από την άλλη πλευρά βέβαια θα έχεις και ανέλπιστα έσοδα, αρκεί να ακολουθήσεις την έμπνευσή σου. Παράλληλα, η αντίθεση Ερμή-Ουρανού σηματοδοτεί απροσδόκητες, όσο και σπάνιες καταστάσεις στην καθημερινότητά σου και δεν έχεις παρά να τις… ζήσεις! Επιπλέον, ενδέχεται να «σπουδάσεις» ένα «προχωρημένο» θέμα ή να κάνεις ένα σπάνιο ταξίδι.