ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 19/11: εμπιστεύσου το ένστικτό σου και απόφυγε τις παγίδες…!

No Rating

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 19/11 ΑΠΟ ΤΟ ASTROLOGY.GR

ΚΡΙΟΣ

Η Σελήνη στον Λέοντα σε θέλει… χαλαρό/η και light, ιδιαίτερα σε προσωπικά ζητήματα! Έχεις βέβαια και το δικαίωμα να «ξεδώσεις» στις πίστες ή αλλού χωρίς να έχεις κατά νου ερωτοτροπίες και μόνον, το πιθανότερο όμως είναι να σε βάλουν οι άλλοι στο «κόλπο», θες δεν θες. Αν βέβαια έχεις παιδιά, μπορεί να είναι εκείνα που θα τραβήξουν την προσοχή σου. Παράλληλα, ο Χείρωνας στο ζώδιό σου σε κάνει πιο επιρρεπή σε «μελό» ιστορίες κάτι που μπορεί να αποτυπωθεί σε επαφές με άτομα που «κουβαλάνε» άσχημες μνήμες από το παρελθόν ή προτάσσουν κάποιο μεγάλο δράμα!

ΤΑΥΡΟΣ

Η Σελήνη στον Λέοντα σε θέλει «απίκο» σε ζητήματα στέγης ή στα του οίκου σου, σε κάθε περίπτωση όμως θα υπάρξουν εξελίξεις που θα δημιουργήσουν μια προσωρινή αναστάτωση, ίσως μάλιστα να βγουν στην φόρα οι… εγωισμοί! Επιπλέον όμως μπορεί να βρεθείς και σε ένα πολύ «χάι» περιβάλλον, απολαμβάνοντας περισσές ανέσεις. Παράλληλα, με τον Χείρωνα στον Κριό ενδέχεται να μπεις σε μια διαδικασία εσωτερικής διερεύνησης, ίσως όμως να δεις κι ένα εξαιρετικά διαφωτιστικό όνειρο, σε πιο πρακτικό επίπεδο δε, είναι πιθανό να ξεμπλοκάρει ένα περιουσιακό ζήτημα.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Η Σελήνη στον Λέοντα σε κάνει να… τριγυρνάς πέρα-δώθε και να μαζεύεις πληροφορίες για το κάθε τι, είτε χρήσιμες είτε… παντελώς άχρηστες κι επειδή όλα αυτά είναι του γούστου σου και ικανοποιούν πλήρως την περιέργειά σου, το βέβαιο είναι πως θα περάσεις καλά, ακόμη κι αν σε κάποιες φάσεις υπάρξουν «τριβές» ή συναλλαγές με «στόκους», που θα σε εκνευρίσουν. Παράλληλα, ο Χείρωνας στον Κριό μπορεί να επαναφέρει στην ζωή σου ένα πρόσωπο που έχεις να δεις καιρό, ενώ είναι πιθανό να ενταχθείς σε μια συλλογικότητα που έχει ως αντικείμενό της την Παράδοση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Σελήνη στον Λέοντα φέρνει μια διακριτή οικονομική αστάθεια, οφειλόμενη σε δυνατές επιθυμίες, που πρέπει να εκπληρωθούν άμεσα, σε βάρος φυσικά της τσέπης σου. Από την άλλη πλευρά βέβαια έχεις και να… λαμβάνεις, είτε σε χρήμα, είτε σε είδος κι επειδή κάποια πράγματα δεν συμβαίνουν κάθε μέρα, μην αρχίσεις τις τσιγκουνιές και χάσεις το «πάρτι»! Παράλληλα, ο Χείρωνας στον Κριό σε… μπλέκει με τα σόγια κάτι βέβαια που πολύ σου αρέσει! Επιπλέον μπορεί να συνεχίσεις μια οικογενειακή παράδοση ή να ασχοληθείς με υποθέσεις και ιστορίες του παρελθόντος.

ΛΕΩΝ

Η Σελήνη στο ζώδιό σου σε φέρνει «επί σκηνής», ενισχύοντας την τάση σου για «θεατρινισμούς» και «μελοδραματισμούς», η ουσία όμως είναι πως με τα καμώματά σου γίνεσαι το κέντρο του ενδιαφέροντος κι αυτό είναι που «μετράει», αφού σε κάνει να νοιώθεις «σούπερ»! Κι όσο βέβαια ξεχωρίζεις τόσο θα τραβάς ποιοτικούς θαυμαστές αλλά και «πεταλούδες», που έρχονται απλά για να μοιραστούν την λάμψη σου. Παράλληλα, ο Χείρωνας στον Κριό δρομολογεί νομικές εξελίξεις σχετικές με ακίνητα, ενώ σε πνευματικό επίπεδο σε καλεί να εντρυφήσεις σε αρχαίες ή παραδοσιακές γνώσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Σελήνη στον Λέοντα σε καλεί να διεκπεραιώσεις ποικίλες εργασίες, που θα βάλουν σε μια τάξη τα πράγματα, χωρίς ωστόσο να «ζοριστείς», αφού σε αυτήν την φάση η υγεία σου είναι ευαίσθητη και πρακτικά χρειάζεσαι περισσότερο ύπνο και ξεκούραση. Ας μην υπερτιμάς λοιπόν τις αντοχές σου και «κλέψε» χρόνο για να απολαύσεις υπηρεσίες ευεξίας. Παράλληλα, ο Χείρωνας στον Κριό επαναφέρει στο προσκήνιο μια οικονομική υπόθεση του παρελθόντος, ίσως όμως να σου φέρει κι ένα κληροδότημα. Σε κάνει ωστόσο και πολύ πιο ευαίσθητο απέναντι σε όσους/ες «κλαίγονται»!

ΖΥΓΟΣ

Η Σελήνη στον Λέοντα σε φέρνει πιο κοντά σε φίλους/ες και αγαπημένα πρόσωπα, κυρίως για να διασκεδάσεις μαζί τους και να ανταλλάξετε απόψεις, δεν θα λείψουν ωστόσο και κάποιες δραματοποιημένες υπερβολές στις αντιδράσεις τους ή αντιπαραθέσεις εγωισμών, με αφορμή κι αιτία ίσως μια ερωτική διεκδίκηση, αφού ο Άρης στο ζώδιό σου δεν έχει πει ακόμη την τελευταία του λέξη! Παράλληλα, ο Χείρωνας στον Κριό σε φέρνει σε επαφή με πρόσωπα από το παρελθόν σου, ενώ δρομολογεί την συνεργασία σου με κάποιον πρεσβύτερο ή «μαιτρ» της παράδοσης.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Σελήνη στον Λέοντα σου δίνει πρωταγωνιστικό ρόλο στις εξελίξεις και το βέβαιο είναι ότι θα χρειαστεί να «τριφτείς» με άτομα που έχουν όλως διόλου διαφορετικές αντιλήψεις από τις δικές σου ή είναι τόσο «ψώνια», που θα θες να τα… βαρέσεις! Από την άλλη πλευρά βέβαια, μπορείς να εκμεταλλευτείς την αδυναμία που δείχνει προς το πρόσωπό σου ένα «ισχυρό» άτομο. Παράλληλα, ο Χείρωνας στον Κριό σε βοηθά να εξοπλιστείς με τα κατάλληλα εργαλεία στην δουλειά σου, αξιοποιώντας ενίοτε και αποθηκευμένα υλικά, ενώ μπορεί να σου ξαναφέρει πίσω μια πελατεία.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Σελήνη στον Λέοντα «πετάει την… σκούφια της» για ταξίδια ή κοινωνικές εκδηλώσεις και δεν έχεις παρά να ανταποκριθείς στο κέλευσμά της! Επιπλέον, οι επαφές με ξένους/ες έχουν τον πρώτο λόγο, ίσως μάλιστα να σου τύχει και μια… παράπλευρη ερωτική περιπέτεια με τις όποιες δεσμεύσεις έχεις να υποχωρούν, εν ονόματι μιας «εφήμερης» απόλαυσης. Από την άλλη πλευρά, ο Χείρωνας στον Κριό φέρνει πολλές αναμνήσεις, ίσως κι ένα «σπέσιαλ» πρόσωπο από το παρελθόν σου, εδώ όμως είναι που μπορεί να εγκλωβιστείς συναισθηματικά με την λογική σου να πηγαίνει… περίπατο!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Σελήνη στον Λέοντα σε θέλει «άρχοντα» στα οικονομικά σου και πιο χαλαρό/η σε σχέση με κανόνες ή προαπαιτούμενα που συνήθως θέτεις, αφού το σύμπαν γνωρίζει καλύτερα και θα σου προσφέρει «στο πιάτο» ότι ποθεί η καρδιά σου. Εξ άλλου «μια ζωή την έχεις»! Μπορείς ακόμη να προσφέρεις όπου κρίνεις αλλά και να αποδεχθείς ανάλογες κινήσεις από άλλους/ες, χωρίς να «το βασανίζεις». Παράλληλα, ο Χείρωνας στον Κριό σε καλεί να «ξεψαχνίσεις» τον χώρο σου, αφού… όλο και κάτι θα βρεις αλλά και να διευκρινίσεις συζητώντας, τόσο τις σχέσεις, όσο και τα περιουσιακά σου με οικεία πρόσωπα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Σελήνη στον Λέοντα «αντικαθιστά» την συνήθως «κουλ» προσέγγισή σου με επιθυμίες που δεν… συμμαζεύονται κι αργά ή γρήγορα θα «υποκύψεις» σε αυτές! Είναι βλέπεις και οι άλλοι που σε παρασύρουν, ωστόσο θα υπάρξουν και κάποιες διακυμάνσεις από τον ενθουσιασμό στην… αδιαφορία και αντίστροφα! Παράλληλα, ο Χείρωνας στον Κριό σε στρέφει στην διερεύνηση του παρελθόντος, είτε σε προσωπικό, είτε σε συλλογικό επίπεδο, ενώ μπορεί να οδηγήσει τα βήματά σου σε ένα μέρος γεμάτο συγκινήσεις. Συνάμα όμως «αδυνατίζει» κι… αυτός την λογική κρίση σου.

ΙΧΘΕΙΣ

Η Σελήνη στον Λέοντα σε παραπέμπει σε ζητήματα που έχουν να κάνουν με την υγεία ή την διατροφή σου και καλό είναι να αποφύγεις κάθε τι που θα ταλαιπωρήσει τον οργανισμό σου. Όσο για το κλίμα στα εργασιακά σου είναι «πότε έτσι και πότε αλλιώς», σε κάθε περίπτωση όμως η προσωπική σου γοητεία μπορεί να αποβεί καθοριστική και υπέρ σου. Παράλληλα, ο Χείρωνας στον Κριό σε καλεί να γεμίσεις τις αποθήκες σου, ενώ δεν αποκλείεται να λάβεις μια βοήθεια από τους δικούς σου, είτε σε χρήμα, είτε σε είδος. Επιπλέον, μια παλιά οικονομική υπόθεση ζητά την λύση της.