ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 02/05: ΝΕΟΙ ΣΤΟΧΟΙ ΣΤΟ ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ !

No Rating

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 02/05 ΑΠΟ ΤΟ ASTROLOGY.GR

ΚΡΙΟΣ

Η Σελήνη στο ζώδιό σου, σου δίνει το έναυσμα για να «τρέξεις» ένα πρωτοποριακό εγχείρημα, επιπλέον όμως σε κάνει ένα μεγάλο «πειραχτήρι», με συνέπεια να υπάρξει μια αναταραχή στο περιβάλλον σου, αφού κάποιοι/ες δεν καταλαβαίνουν πως δεν έχεις κακή πρόθεση. Και το… κακό είναι πως με το τετράγωνο Ερμή-Πλούτωνα, το αποτέλεσμα των ενεργειών σου δεν εξαρτάται τόσο από τους δικούς σου χειρισμούς, όσο από τις βουλές εκείνων που «κινούν τα νήματα»! Αν λοιπόν έχεις την υποστήριξη τους, προχώρησε στα σχέδιά σου, αν όμως όχι, τότε… καν’ την με ελαφρά πηδηματάκια!

ΤΑΥΡΟΣ

Η Σελήνη στον Κριό σε καλεί να αξιοποιήσεις κάποιες ώρες δημιουργικής μοναχικότητας. Επιπλέον δείχνει σκόπιμο το να «ψαχτείς» για ενδεχόμενες μηχανορραφίες στο περιβάλλον σου, αφού το τετράγωνο Ερμή-Πλούτωνα σηματοδοτεί διαδικασίες που γίνονται πίσω από την πλάτη σου και να θυμάσαι πως αυτά που κάνεις ή σχεδιάζεις δεν περνούν απαρατήρητα από κύκλους ή πρόσωπα που θα θελήσουν είτε να σε χειραγωγήσουν, είτε να σε υπονομεύσουν στην περίπτωση που τους πάς κόντρα. Παράλληλα, καλείσαι να επικεντρωθείς στην σωματική και ψυχική σου ευεξία.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Η Σελήνη στον Κριό αλλάζει το τοπίο στις διαπροσωπικές σχέσεις και ιδιαίτερα τις φιλίες σου, με τις τρέχουσες να «κάνουν νερά» αλλά και μια νέα ενότητα να κτίζεται μέσα από τις αντιθέσεις. Επιπλέον, ενδέχεται να συνδράμεις σε άτομα που περνούν δύσκολα, από την άλλη όμως, το τετράγωνο Ερμή-Πλούτωνα σε ωθεί να διαγράψεις οριστικά από την ζωή σου κάθε άτομο που παρά τα «φιλικά» του αισθήματα αποδεικνύεται στην πράξη ανάξιο της εμπιστοσύνης σου. Αν πάλι σου γίνει κάποια πρόταση να συμμετάσχεις σε μια συλλογικότητα, ψάξε για το τι μπορεί να κρύβεται από πίσω.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με την Σελήνη στον Κριό είναι πολύ πιθανό να τα καταφέρεις στα πολύ δύσκολα και να «τα κάνεις θάλασσα» στα εύκολα και τελικά το να κοιτάς την βολή σου δεν θα σου βγει σε καλό! Παράλληλα, με το τετράγωνο Ερμή-Πλούτωνα θα χρειαστεί να πάρεις γενναίες αποφάσεις, αποκαλύπτοντας συνάμα τον χειριστικό ή υπονομευτικό ρόλο που μπορεί να έχει παίξει ένα «υψηλά ιστάμενο» πρόσωπο ή κάποιος συνεργάτης σου. Κι αν τελικά «δεν σου κάτσει» μια υπόθεση, το να αποχωρήσεις με το κεφάλι ψηλά φαίνεται να είναι η μόνη διαθέσιμη επιλογή σου, αφού περιθώριο συμβιβασμού δεν υπάρχει.

ΛΕΩΝ

Η Σελήνη στον Κριό σε καλεί να εμπλουτίσεις τις γνώσεις και να διευρύνεις τους ορίζοντές σου, πολύ περισσότερο που, το τετράγωνο Ερμή-Πλούτωνα διεγείρει το ερευνητικό σου «δαιμόνιο» και σίγουρα μπορείς να ανακαλύψεις ή να αποκαλύψεις πολλά που αφορούν είτε στην δική σου ζωή, είτε σε υποθέσεις τρίτων. Πολύ πιο γόνιμες και δημιουργικές θα είναι όμως οι προσπάθειες σου αν στραφείς σε πιο πνευματικά ζητήματα. Από την άλλη, στις επαφές και τις μετακινήσεις σου είναι πιθανό να ταλαιπωρηθείς, ενώ δεν αποκλείεται να λάβεις κι ένα μήνυμα, που θα σε ταράξει ή θα σε στενοχωρήσει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Σελήνη στον Κριό φέρνει δραστικές εξελίξεις στα οικονομικά σου, γι’ αυτό καλό είναι να είσαι προετοιμασμένος/η για «πολεμικές» καταστάσεις! Μπορείς βέβαια, να ελέγξεις τα πράγματα αν μπεις από μόνος/η σου σε μια διαδικασία αναθεώρησης της πολιτικής σου, σε κάθε περίπτωση όμως, οι συνθήκες δεν ευνοούν την σύναψη μιας συμφωνίας ή ενός δανείου, εκτός κι αν πρόκειται για μια πράξη που πιστοποιεί το κλείσιμο ενός κύκλου και μια νέα αρχή από το μηδέν. Επιπλέον, το τετράγωνο Ερμή-Πλούτωνα ενδέχεται να σε φέρει σε επαφή με ύποπτους μεσάζοντες και «σκοτεινά» κυκλώματα.

ΖΥΓΟΣ

Με την Σελήνη στον Κριό, τα δεδομένα στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου αλλάζουν κι ίσως να ανησυχήσεις ή να εκνευριστείς από ένα πρόσωπο που «σου κάνει νερά», να θυμάσαι όμως ότι όποιος/α σε κοντράρει «στα ίσια», ουσιαστικά ενδιαφέρεται πολύ για σένα και δεν κινδυνεύεις. Αντίθετα, να φοβάσαι την έλλειψη αντίδρασης, αφού το τετράγωνο Ερμή-Πλούτωνα οδηγεί τα βήματα σου στα «χωράφια» κάποιων μεγάλων συμφερόντων, που πρώτα… πυροβολούν κι ύστερα ρωτάνε! Ίσως πάλι να ζητηθεί και η δική σου «συνενοχή» σε μια ανομία, με αντάλλαγμα την στήριξή σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Σελήνη στον Κριό σε καλεί να αλλάξεις τακτική στα εργασιακά σου, αφού το πράγμα δεν πάει άλλο, χώρια που κάποιες καταστάσεις είναι «στημένες». Επιπλέον το τετράγωνο Ερμή-Πλούτωνα σε βάζει σε μια διαδικασία ανασυγκρότησης σε σχέση με τον εξοπλισμό που χρησιμοποιείς, ενώ, σε καλεί να «τελειώνεις» με ένα πρόσωπο στον χώρο της εργασίας σου, που με διάφορα προσχήματα χειραγωγεί υπέρ του τα πράγματα και δημιουργεί τετελεσμένα. Παράλληλα βέβαια οφείλεις να επικεντρωθείς και σε θέματα υγείας ή διατροφής, παίρνοντας κάποιες οριστικές αποφάσεις, έστω και με βαριά καρδιά.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Σελήνη στον Κριό σε κάνει πιο… ζωηρό/η και επιτακτικό/η στις διαπροσωπικές σχέσεις σου αλλά μπορεί να υπάρξουν και επιθετικές συμπεριφορές, που θα σε φέρουν σε δύσκολη θέση αν τις πάρεις πολύ στα σοβαρά! Παράλληλα βέβαια, το τετράγωνο Ερμή-Πλούτωνα σε ωθεί να κλείσεις έναν κύκλο στην προσωπική σου ζωή, ορίζοντας νέες προδιαγραφές ή μια νέα πορεία. Επιπλέον καθιστά επιτακτική την ανάγκη να διερευνήσεις τις άγνωστες πτυχές μιας υπόθεσης, στην οποία ατυχώς εμπλέκεται κι ένα αγαπημένο σου πρόσωπο, προτού τα πράγματα γίνουν χειρότερα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Σελήνη στον Κριό φέρνει νέα δεδομένα στο σπίτι ή την οικογένειά σου, ίσως μάλιστα να βρεθείς προσωρινά σε αμηχανία με όλα αυτά που συμβαίνουν. Σύντομα ωστόσο θα ρίξεις το δικό σου νερό στον «μύλο» των πρωτοβουλιών. Παράλληλα βέβαια, το τετράγωνο Ερμή-Πλούτωνα σηματοδοτεί μια κρίσιμη καμπή στην ζωή σου και καλό είναι λοιπόν να κλείσεις οριστικά ένα «κεφάλαιο», έστω κι αν υποστείς κάποιες απώλειες. Δεν αποκλείεται επίσης να βιώσεις δύσκολες καταστάσεις μέσω ενός οικείου σου προσώπου, που έχει μπλεξίματα είτε με τον νόμο, είτε με τις παρέες του.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Σελήνη στον Κριό συμβάλλει σε ένα μάλλον περιπετειώδες κλίμα στις επαφές και τις μετακινήσεις σου κι ίσως να βιώσεις κάποιες καταστάσεις «απείρου κάλλους» κατά την διάρκεια ενός ταξιδιού ή μιας εξόδου! Παράλληλα, με το τετράγωνο Ερμή-Πλούτωνα είναι πιθανό να ανακαλύψεις «πράματα και θάματα», ερευνώντας είτε τον χώρο σου, ίσως όμως και να χάσεις κάποια έγγραφα ή αρχεία. Επιπλέον, μπορεί να λάβεις μια δυσάρεστη είδηση ή να δεις κάτι άσχημο στον δρόμο. Σε κάθε περίπτωση πάντως, η «μύηση» σου σε γνώσεις κρίνεται ως πιο ασφαλής σε σχέση με τις… έξωθεν δραστηριότητές σου.

ΙΧΘΕΙΣ

Η Σελήνη στον Κριό «πειράζει» τα οικονομικά σου, όπου τα θεωρητικά «εύκολα» δεν έρχονται… ποτέ, αντίθετα όμως αναμένονται κέρδη ύστερα από ένα ρίσκο που θα πάρεις. Επιπλέον, καλό είναι να περιορίσεις την καταναλωτική «μανία» σου και να προσέξεις μήπως εμπλακείς σε διαδρομές «μαύρου χρήματος». Παράλληλα βέβαια, το τετράγωνο Ερμή-Πλούτωνα μπορεί να σε ωφελήσει μέσα από ζημιές άλλων, αν όμως επιδιώκεις μια χρηματοδότηση, πρόσεξε τους όρους της, αφού δεν είναι σκόπιμο να «δεθείς χειροπόδαρα» κι αν δεις πως κάτι δεν «σου βγαίνει», άσε το για μια άλλη φορά!