ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 2/12 : ΜΙΑ ΠΟΛΛΑ ΥΠΟΣΧΟΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕ !

No Rating

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 2/12 ΑΠΟ ΤΟ ASTROLOGY.GR

ΚΡΙΟΣ

Η Σελήνη στον Υδροχόο προσδίδει μια κινητικότητα στις διαπροσωπικές σχέσεις σου κι όσο πιθανό είναι να γοητευθείς από κάποιον/α, άλλο τόσο είναι να «μουρλαθείς» από τα καμώματά του/της. Ίσως βέβαια να συμμετάσχεις και σε μια πρωτοποριακή συλλογική προσπάθεια. Παράλληλα, ο Ήλιος στον Τοξότη σε παροτρύνει να «ξεπορτίσεις» και να γνωρίσεις κόσμο, με τον Ποσειδώνα ωστόσο να… πιάνει στασίδι, να ξέρεις ότι πολλά από όσα ακούς ή μαθαίνεις, είτε δεν στέκουν, είτε είναι εκ του πονηρού. Αντίθετα, αν προσανατολιστείς σε κάτι καλλιτεχνικό ή φιλοσοφικό θα είσαι πιο… οκ!

ΤΑΥΡΟΣ

Η Σελήνη στον Υδροχόο σου δίνει πρωταγωνιστικό ρόλο στις εξελίξεις, το πιθανότερο όμως είναι πως θα «τριφτείς» με πρόσωπα που οι απόψεις και οι αντιλήψεις τους είναι πολύ διαφορετικές από τις δικές σου. Καλό είναι λοιπόν να οπλιστείς με υπομονή και ευελιξία για να γίνουν οι δουλειές σου. Παράλληλα, ο Ήλιος στον Τοξότη κάτω από την «καθοδήγηση» του Ποσειδώνα, σε κάνει να φαντάζεσαι πλούτη και παλάτια, καλό είναι ωστόσο να… συγκρατηθείς, αφού ο «θησαυρός» είναι «άνθρακες»! Επιπλέον, πρόσεξε ώστε να μην πέσεις θύμα απατεώνων ή της αφηρημάδας σου.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Με τις «ευλογίες» του Ποσειδώνα, ο Ήλιος απέναντί σου αναδεικνύει τον κεντρικό ρόλο που παίζει στην ζωή σου ένα πρόσωπο που σου… τάζει εκ του πονηρού, προσπαθώντας να σε «τουμπάρει»! Επιπλέον, οι συνεργασίες σου «κάνουν νερά», υπάρχει όμως και ένας άλλος δρόμος για σένα, ο καλλιτεχνικός, όπου μάλιστα η έμπνευσή σου θα κορυφωθεί. Παράλληλα, η Σελήνη στον Υδροχόο πολλαπλασιάζει τις επαφές και τις μετακινήσεις σου, ίσως μάλιστα να βρεθείς κάπου για πρώτη φορά, φρόντισε ωστόσο να μην χάσεις πολύ χρόνο με υποθέσεις και πρόσωπα που απλά «γαργαλάνε» την περιέργειά σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Σελήνη στον Υδροχόο αυξάνει την καταναλωτική σου διάθεση με συνέπεια να τα… δώσεις όλα! Από την άλλη πλευρά βέβαια μπορεί να αποκομίσεις κέρδη από εκεί που δεν το περιμένεις ή να λάβεις ένα έκτακτο «δωράκι». Παράλληλα, ο Ήλιος στον Τοξότη αρχίζει να επηρεάζεται από τον Ποσειδώνα και σε καλεί να… βοηθήσεις κόσμο, παρέχοντας διευκολύνσεις και υπηρεσίες, κάνε το όμως σε πρόσωπα που αντικειμενικά βρίσκονται σε θέση αδυναμίας κι όχι σε εκείνα που σε «παραμυθιάζουν» και εκμεταλλεύονται την καλοσύνη σου. «Παίζει» ακόμη μια χαλάρωση σε σπα.

ΛΕΩΝ

Η Σελήνη απέναντί σου μπορεί… εύκολα να σε αναστατώσει αλλάζοντας άρδην τις ισορροπίες στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου. Επιπλέον όμως θα σε βοηθήσει να «βουτήξεις» σε ένα πεδίο δράσης, που μπορεί να σου προσφέρει σπάνιες συγκινήσεις και θα αναδείξει το… μεγαλείο σου! Παράλληλα, ο Ήλιος στον Τοξότη «δανείζεται» κάτι από την φύση του Ποσειδώνα και σε κάνει πολύ πιο «καλλιτέχνη» στις προσεγγίσεις σου, από την άλλη πλευρά όμως μπορεί να υπάρξει και ένα «μυστήριο» με ένα αγαπημένο σου πρόσωπο, σε σχέση με τις προθέσεις ή τις κινήσεις του, κάτι που θα κλονίσει την εμπιστοσύνη σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με τον Ήλιο στον Τοξότη να μπαίνει στην σφαίρα επιρροής του Ποσειδώνα μπορείς να εξωραΐσεις τον χώρο σου ή να «φτιάξεις ατμόσφαιρα», όσον αφορά όμως πρακτικά ζητήματα, κάπου υπάρχει λάθος ή… απάτη! Αν πάλι φιλοξενήσεις κόσμο, καλού-κακού ασφάλισε πολύτιμα αντικείμενα, πριν «εξαφανιστούν»! Παράλληλα, η Σελήνη στον Υδροχόο σε καλεί να επικεντρωθείς σε εργασίες που πρέπει να γίνουν, χωρίς όμως να ξεπεράσεις τις αντοχές σου, αφού υπάρχει το ενδεχόμενο να ταλαιπωρηθείς από μικροενοχλήσεις. Αν πάλι έχεις ζώα ή φυτά υπό την επίβλεψή σου, τότε κάνε και σε αυτά ένα τσεκ απ.

ΖΥΓΟΣ

Η Σελήνη στον Υδροχόο αναδεικνύει θέματα που συνδέονται με αγαπημένα σου πρόσωπα, ιδιαίτερα με κάποιον/α που κυριαρχείται από δυνατά συναισθήματα και δεν μπορεί να… συγκρατηθεί, μπορεί ωστόσο να βρεθείς κι εσύ σε μια ανάλογη θέση και να υποκύψεις σε κάποιο «αμαρτωλό» πάθος σου! Παράλληλα, ο Ήλιος στον Τοξότη σε μια πρώτη επαφή με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς σε καλεί να πεις μια καλή κουβέντα, εμψυχώνοντας όσους/ες περνάνε δύσκολα, από την άλλη πλευρά όμως ενδέχεται να αρχίσουν να… εξαφανίζονται αντικείμενα και αρχεία που χρειάζεσαι ή απλά να σε «φλομώσουν» στο ψέμα !

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Σελήνη στον Υδροχόο παράγει «θέματα» στο σπίτι και την οικογένειά σου, μερικά από τα οποία μάλιστα είναι «ανήκουστα» για σένα, προς το παρόν όμως άκρη δεν θα βγάλεις, οπότε… κάνε τον/την αδιάφορο/η! Επιπλέον είναι πιθανό να δεχθείς επισκέψεις στον χώρο σου ή να μεταβείς εσύ σε μια άλλη έδρα. Παράλληλα, ο Ήλιος στον Τοξότη αρχίζει να «Ποσειδωνιάζεται», γι’ αυτό ότι και να σου τάξουν, μην «τσιμπήσεις», αφού ενδέχεται να πρόκειται για ένα καλά στημένο «κόλπο», που ποντάρει είτε στις ευαισθησίες, είτε στην παροιμιώδη καχυποψία σου, που όμως άλλα «βλέπει» κι άλλα συμβαίνουν!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Ήλιος στο ζώδιό σου μπαίνει στην εμβέλεια του Ποσειδώνα και σε βοηθά να κρύψεις κάθε ατέλεια σου αλλά και να αναδείξεις το ταλέντο σου στην εμψύχωση προσώπων που περνάνε δύσκολα. Επιπλέον, καλείσαι να καλλιεργήσεις τις καλλιτεχνικές ανησυχίες σου. Παράλληλα, η Σελήνη στον Υδροχόο σε καλεί να επικοινωνήσεις ή να μετακινηθείς άμεσα, προκειμένου να ξεμπλοκάρουν και να βρουν τον δρόμο τους κάποιες καταστάσεις, σίγουρα όμως θα χρειαστεί να διαχειριστείς λίγο… τρελούτσικες καταστάσεις, όπου επικρατεί η λογική του παραλόγου!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Σελήνη στον Υδροχόο επηρεάζει τα οικονομικά σου και μπορεί να προβείς σε καταναλωτικές «εξορμήσεις» εξανεμίζοντας σε… χρόνο ρεκόρ τις οικονομίες σου, από την άλλη πλευρά όμως μπορεί να «σου βγει» κι ένα ρίσκο, που θα σε κάνει αρκετά πιο πλούσιο! Παράλληλα, ο Ήλιος στον Τοξότη αρχίζει να κινείται στην σφαίρα της ουτοπίας κι επειδή στον «πραγματικό κόσμο», κάποια πράγματα δεν θα γίνουν ή θα πάνε λάθος, δεν έχεις παρά να «κλέψεις» περισσότερο χρόνο για τον εαυτό σου, αφού εκεί ο ενεργός Ποσειδώνας μπορεί να δουλέψει μια χαρά, χωρίς να σε «δουλέψει»!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Σελήνη στο ζώδιό σου σε αναδεικνύει, συνάμα όμως σε κάνει και «στόχο», οπότε μην χαλαρώνεις και να είσαι προετοιμασμένος/η για οτιδήποτε εκτός προγράμματος! Επιπλέον, προσπάθησε να μην «προκαλείς» άτομα που έτσι κι αλλιώς δεν πρόκειται να σε καταλάβουν ποτέ. Παράλληλα, ο Ήλιος στον Τοξότη ανανεώνει το κοινωνικό σου περιβάλλον αλλά ο Ποσειδώνας… υπό γωνία, σου φέρνει κυρίως αναξιόπιστα άτομα, γι’ αυτό μην τους δίνεις και τόσο σημασία. Αν βέβαια θελήσεις να συνδράμεις σε μια συλλογική προσπάθεια, ξέροντας εξ αρχής το ουτοπικό χαρακτήρα της, τότε… με γεια σου με χαρά σου!

ΙΧΘΕΙΣ

Με τον Ποσειδώνα στο ζώδιό σου να «ακουμπά» τον Ήλιο στον Τοξότη, μπορείς… άνετα να «παραμυθιάσεις» κόσμο αλλά και να εμψυχώσεις κάποιον/α που τα βλέπει όλα «μαύρα». Επιπλέον, είναι πιθανό να «βγάλεις» τον καλλιτέχνη εαυτό σου αλλά όσον αφορά επαγγελματικά σχέδια και πρακτικά ζητήματα, μάλλον είσαι εκτός πραγματικότητας. Παράλληλα, η Σελήνη στον Υδροχόο μπορεί να σου φέρει μια ενοχλητική αλλά περαστική αδιαθεσία, κάτι όμως που θα σου δώσει την αφορμή να ασχοληθείς με την υγεία και την διατροφή σου. Επιπλέον είναι πιθανό να δεις ένα «προφητικό» όνειρο.