ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 20/02 : ΥΠΟΜΟΝΗ Η ΗΡΕΜΙΑ ΕΡΧΕΤΑΙ …

No Rating

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 20/02 ΑΠΟ ΤΟ ASTROLOGY.GR

ΚΡΙΟΣ

Ο Χείρωνας στο ζώδιό σου μπορεί να σε κάνει πολύ πιο συναισθηματικό/η και ίσως «υποφέρεις» από παλινδρομήσεις ή συναισθηματικές αδυναμίες που θα δώσουν στους άλλους μια αντιφατική εικόνα για το τι θέλεις πραγματικά. Παράλληλα, ο Άρης στον Ταύρο σε ωθεί «να βγάλεις τα κάστανα από την φωτιά» σε μια οικονομική υπόθεση στην οποία ίσως να εμπλέκονται και άλλα πρόσωπα που δεν έχουν την δική σου αμεσότητα αλλά ούτε και τις ικανότητες. Επιπλέον, σε σχέση με την καταναλωτική συμπεριφορά σου, δεν χρειάζεται ούτε να ξοδευτείς υπέρμετρα, ούτε και να αρχίσεις τις τσιγκουνιές.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Άρης στο ζώδιό σου μπορεί να σε κάνει πιο επιτακτικό και πεισματάρη, με συνέπεια να προκαλέσεις αντιδράσεις στους γύρω σου. Προσπάθησε λοιπόν να γίνεις πιο διαλλακτικός και πριν νοιώσεις την οργή μέσα σου να φουντώνει, ασχολήσου με εντατικές εργασίες ή κάνε γυμναστική για να… ξεθυμάνεις! Ίσως μάλιστα με την φούρια που έχεις να διεκπεραιώσεις τελικά κι ένα έργο «βουνό», μέσα σε λίγο χρόνο. Παράλληλα, ο Χείρωνας στον Κριό σε παραπέμπει σε μια… ανασκόπηση στην υγεία και την διατροφή σου αλλά και την χρήση παραδοσιακών σκευασμάτων προς αντιμετώπιση του όποιου προβλήματος.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Ο Χείρωνας στον Κριό μπορεί να σε φέρει πιο κοντά σε παλιούς φίλους ή φίλες, θυμίζοντας καλές αλλά και… πικρές καταστάσεις ενώ δεν αποκλείεται να αναβιώσει κάποιο χόμπι ή ενδιαφέρον σου. Παράλληλα, ο Άρης στον Ταύρο σε ωθεί να διερευνήσεις το παρασκήνιο, ξεκινώντας βέβαια από τις δουλειές σου αλλά συμπεριλαμβάνοντας και τα προσωπικά σου, ώστε να μην βρεθείς προ δυσάρεστων εκπλήξεων προερχόμενων μάλιστα από πρόσωπο «υπεράνω πάσης υποψίας»! Επιπλέον δεν αποκλείεται να υπάρξει και μια οξεία ενόχληση στην υγεία σου, χωρίς ωστόσο περαιτέρω συνέπειες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Χείρωνας στον Κριό σε καλεί να επανεξετάσεις μια επαγγελματική προοπτική σου, αφού τα πράγματα έχουν πλέον αλλάξει και οι περιορισμοί του «χθες» δεν ισχύουν. Επιπλέον, είναι πιθανό να συνεχίσεις μια οικογενειακή παράδοση ή να αντλήσεις στοιχεία από αυτήν. Παράλληλα, ο Άρης στον Ταύρο σου φέρνει νέες γνωριμίες, οι οποίες μάλιστα σε πρώτη φάση σε «εξιτάρουν», στην πορεία ωστόσο θα υπάρξουν ανακολουθίες, που θα κλονίσουν την εμπιστοσύνη σου και εντάσεις που θα σε πληγώσουν. Αν βέβαια πάρεις εξ αρχής το θέμα πιο χαλαρά, μπορεί τελικά και να σου αρέσει όλο αυτό το πανδαιμόνιο!

ΛΕΩΝ

Ο Χείρωνας στον Κριό αρχίζει να αναβιώνει σκηνές από το παρελθόν σου και δεν αποκλείεται να βρεθείς σε ένα μέρος που σου θυμίζει πολλά, ενώ ίσως ακούσεις ή διαβάσεις κάτι που θα σε συγκινήσει. Παράλληλα, ο Άρης στον Ταύρο μπορεί να φέρει νεύρα και μια συνολική αναστάτωση, είτε λόγω της συμπεριφοράς ενός ατόμου του περιβάλλοντός σου, είτε εξ αιτίας μιας μετακίνησης ή μεταβολής, που θα εξελιχθεί επεισοδιακά. Κι αν βέβαια ως συνήθως θεωρήσεις πως ότι γίνεται γύρω σου αφορά προσωπικά εσένα, το πρόβλημα θα μεγεθυνθεί, γι’ αυτό βάλε στην άκρη τον εγωισμό σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με τον Χείρωνα να μπαίνει στον Κριό, ίσως νοιώσεις την ανάγκη να αποθηκεύσεις τρόφιμα και άλλα είδη, πολύ περισσότερο αν υπάρχει κάποια έλλειψη στην αγορά. Επιπλέον, είναι πιθανό να ξαναδείς το τι μπορεί να γίνει με παλιά χρέη ή με μια επενδυτική προοπτική που «κόλλησε» στο παρελθόν. Παράλληλα, ο Άρης στον Ταύρο επιταχύνει τους ρυθμούς στην καθημερινότητά σου, αν ωστόσο δεν επικεντρωθείς σε αυτά που πραγματικά σε ενδιαφέρουν, τότε οι επαφές και οι μετακινήσεις σου μπορεί να εξελιχθούν σε μια μάλλον άσκοπη περιπέτεια και σε διαξιφισμούς.

ΖΥΓΟΣ

Με το που «πατάει το πόδι του» ο Χείρωνας στον Κριό, φέρνει μια συναισθηματική αβεβαιότητα και μνήμες που πέφτουν με… αλεξίπτωτο στο παρόν σου. Επιπλέον, είναι πιθανό να συναντήσεις ένα πρόσωπο από το παρελθόν, με το οποίο σε συνδέουν πολλά. Παράλληλα, με τον Άρη στον Ταύρο οφείλεις να διαχειριστείς πιο ισορροπημένα τα οικονομικά σου και κυρίως να συγκρατήσεις την καταναλωτική σου «μανία», που σήμερα είναι εύκολο να λάβει υπερβολικές διαστάσεις. Αν πάλι λάβεις ένα έξτρα εισόδημα, τότε βάλε κάτι στην άκρη, αφού σε περιμένουν τεχνικά προβλήματα και ζημιές προς… αποκατάσταση!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με τον Χείρωνα να μπαίνει στον Κριό, μπορεί να επανακάμψει μια παλιά πελατεία σου, ακριβώς την στιγμή που την χρειάζεσαι! Παράλληλα, ο Άρης απέναντί σου πολλαπλασιάζει τις δράσεις σου κι αν εκτός από τα διαρκή «πάνω-κάτω», που θα έχεις, αν θες να είσαι πλήρως συντονισμένος με το σύμπαν, θα πρέπει να βάλεις στο πλάνο σου και τους… άλλους, αφού χωρίς αυτούς δεν γίνεται «χωριό»! Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να «δέσεις» ή να πάρεις πολύ στα… σοβαρά πρόσωπα και καταστάσεις, αφού οι εγωισμοί και οι κόντρες θα σε κάνουν τελικά «ταύρο μπροστά σε κόκκινο πανί»!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με τον Χείρωνα να δίνει το νέο στίγμα του στον Κριό είναι πιθανό να αναβιώσουν όμορφες στιγμές με αγαπημένα σου πρόσωπα, πρόσεξε όμως μήπως τα συναισθηματικά «κολλήματά» σου πάρουν το… πάνω χέρι! Παράλληλα, ο Άρης στον Ταύρο σε ωθεί να δώσεις προτεραιότητα σε ζητήματα που αφορούν στην σωματική και ψυχική σου ευεξία κι επειδή κατά την διάρκεια της ημέρας ο φόρτος εργασίας σου θα αυξηθεί, φρόντισε να μην ξεπεράσεις τις αντοχές σου. Ίσως μάλιστα η επαφή με την φύση να είναι το κατάλληλο «φάρμακο» για τα άγχη και τα τρεξίματα της καθημερινότητας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Χείρωνας στον Κριό σε ωθεί να δώσεις προτεραιότητα στην κάλυψη κάποιων αναγκών του σπιτιού σου που είχαν μείνει στο περιθώριο, ενώ είναι προάγγελος και μεταβολών στην οικογένειά σου. Παράλληλα, ο Άρης στον Ταύρο «απαιτεί» μεγαλύτερη ευελιξία και διπλωματικότητα στις διαπροσωπικές σχέσεις σου, αφού οι καταστάσεις που θα προκύψουν μπορεί να είναι μεν «ενδιαφέρουσες» αλλά η τελική σου αίσθηση θα είναι πως έγινε πολύ κακό για το τίποτε. Σε κάθε περίπτωση πάντως θα έχεις περισσότερες ευκαιρίες για να «παίξεις», τόσο με τα δικά σου αισθήματα, όσο και με εκείνα των… άλλων!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Χείρωνας στον Κριό σε ωθεί να εντρυφήσεις στο παρελθόν και δεν αποκλείεται να ακούσεις και να μάθεις πολλά για το ιστορικό μιας υπόθεσης. Επιπλέον αναμένεται να έρθεις σε επαφή με γνωστούς ή συγγενείς που έχεις να δεις καιρό. Παράλληλα, ο Άρης στον Ταύρο φέρνει δραστικές μεταβολές και… εισβολές στο σπίτι και την οικογένειά σου και από αυτήν την άποψη η μέρα σου κάθε άλλο παρά ήρεμη θα είναι, με τα επείγοντα περιστατικά να δίνουν τον ρυθμό. Από την άλλη πλευρά βέβαια μπορεί απλά να βρεθείς εσύ σε ένα νέο περιβάλλον, όπου θα χρειαστεί να αμυνθείς απέναντι σε αυταρχικές συμπεριφορές.

ΙΧΘΕΙΣ

Ο Χείρωνας στον Κριό μπορεί μεν να σου στερήσει ένα έσοδο ή αγαθό εξ αιτίας της υπέρμετρης δικής σου ευαισθησίας στις στερήσεις των άλλων, από την άλλη πλευρά όμως αναμένεται να σου επιστραφούν χρήματα, που δεν είχες υπολογίσει. Παράλληλα, ο Άρης στον Ταύρο αναμένεται να εντείνει τις επαφές και τις μετακινήσεις σου αλλά σε κάποιες περιπτώσεις θα χρειαστεί να δείξεις υπομονή στα δύσκολα, περιμένοντας να απολαύσεις την ηρεμία σου, όταν… έρθει η ώρα της! Πολύ πιο γόνιμες πάντως θα είναι οι πρωτοβουλίες σου στην κατεύθυνση της επιμόρφωσής σου αλλά και οι διαδικτυακές δράσεις.