ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 21/02: ΟΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΑΛΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ !

No Rating

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 21/02 ΑΠΟ ΤΟ ASTROLOGY.GR

 

ΚΡΙΟΣ

Ο Κρόνος στον Αιγόκερω σε πιέζει να αποδεχθείς όρους με τους οποίους δεν συμφωνείς κι εδώ είναι που θα πρέπει να αναζητήσεις την χρυσή τομή, ώστε να μετριάσεις τους «κραδασμούς» από μια ενδεχόμενη σύγκρουση. Αν πάλι σκέφτεσαι να ξεκινήσεις κάτι νέο στην καριέρα σου, καλό είναι να το ξαναδείς, αφού υπάρχουν εμπόδια και προαπαιτούμενα που για την ώρα δεν καλύπτονται.Παράλληλα βέβαια, ο Άρης στον 2ο ηλιακό οίκο σου αναδεικνύει οικονομικά θέματα, δίνοντάς σου την αφορμή να διεκδικήσεις περισσότερα και τελικά δεν αποκλείεται να αποκομίσεις ένα σημαντικό κέρδος.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Άρης στο ζώδιό σου σε κάνει λιγότερο ανεκτικό απέναντι στους άλλους, το πιθανότερο όμως είναι να πετύχεις τους στόχους σου λειτουργώντας υπό πίεση, σε ένα ανταγωνιστικό περιβάλλον. Επιπλέον, δεν αποκλείεται να συμμετάσχεις σε μια διαμάχη γύρω από οικονομικά και κοινωνικά ζητήματα με τα «αίματα» να… ανάβουν! Παράλληλα, ο Κρόνος στον Αιγόκερω σου φέρνει «τρεχάματα», είτε για δικές σου υποθέσεις που δεν μπορούν να περιμένουν άλλο, είτε για να καλύψεις την… αδράνεια κάποιων, που «αρνούνται» να αναλάβουν τις ευθύνες τους και σε βάζουν σε μπελάδες.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Ο Κρόνος στον Αιγόκερω σε πιέζει να διαχειριστείς ένα οικονομικό ζήτημα με νομικές προεκτάσεις, χωρίς μεν να αποποιηθείς τις ευθύνες ή τις υποχρεώσεις σου αλλά και φροντίζοντας να καταστήσεις σαφές και στους άλλους ότι έχεις κι εσύ τα… απαραβίαστα όριά σου. Επιπλέον, προστάτεψε τα κεκτημένα σου από την δράση περιθωριακών ομάδων αλλά και από άνομες παρασκηνιακές ενέργειες σε βάρος σου. Παράλληλα, με τον Άρη στον 12ο ηλιακό οίκο σου, οφείλεις να ασχοληθείς άμεσα και με την υγεία και την διατροφή σου, προκειμένου να προλάβεις ανεπιθύμητες εξελίξεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με τον Κρόνο απέναντί σου, τα πιεστικά διλήμματα αναφορικά με την σχέση σου ή μια συνεργασία αυξάνονται κι αν δεν θέλεις να υποστείς τις συνέπειες μιας ασυμφωνίας ή σύγκρουσης, που θα ζημιώσει και τις δύο πλευρές, οφείλεις να συμβιβαστείς με την πραγματικότητα, εξαντλώντας την στρατηγική σου. Αντίθετα, το να «κοντράρεις στα ίσα» θα προκαλέσει μεγάλο… σαματά και το δύσκολο εδώ είναι πως ο Άρης στον 11ο ηλιακό οίκο σου προδιαθέτει σε μια αδιαλλαξία στις παρέες σου κι αν ακούσεις τις προτροπές των πιο «θερμοκέφαλων θα δημιουργηθούν δύο «στρατόπεδα» στην ζωή σου.

ΛΕΩΝ

Με τον Άρη στον 10ο ηλιακό οίκο σου, το να προσπαθείς να «κρυφτείς» από τις εξελίξεις, είναι μάλλον… μάταιο, αφού οι εντάσεις θα σε κυνηγούν όπου κι αν είσαι! Επειδή μάλιστα η στάση κάποιων απέναντι σου μπορεί να γίνει επιθετική ή ανταγωνιστική, θα πρέπει κι εσύ να «πατήσεις πόδι» όπου χρειαστεί. Μάλιστα, με τον Κρόνο στον Αιγόκερω οφείλεις να δώσεις μια… παραπάνω προσοχή στα εργασιακά σου, όπου καλείσαι να συμβιβαστείς με μια πραγματικότητα που ναι μεν δεν είναι ακριβώς αυτή που θα ήθελες, από την άλλη πλευρά όμως βάζει τα πράγματα σε μια σειρά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

ην ίδια στιγμή που ο Άρης στον 9ο ηλιακό οίκο σου σε ωθεί να υπερασπίσεις εμφατικά τις απόψεις σου, ο Κρόνος στον Αιγόκερω σε μπλοκάρει συναισθηματικά, μέσα από στερήσεις ή απαγορεύσεις που έρχονται την πιο… ακατάλληλη στιγμή! Σε κάθε περίπτωση όμως οφείλεις να λάβεις υπόψη σου και τα «θέλω» των άλλων, ώστε να μην προκύψουν αντιπαλότητες στα καλά καθούμενα, κάτι που θα συμβεί σίγουρα, αν μπουν μπροστά οι εγωισμοί. Επιπλέον, αν έχεις παιδιά, φρόντισε να μείνουν μακριά από διαμάχες ή κινδύνους και ιδίως να μην παρασυρθούν από κακές παρέες.

ΖΥΓΟΣ

Ο Κρόνος στον Αιγόκερω δεν σου επιτρέπει να απολαύσεις την οικογενειακή σου γαλήνη, είτε επειδή κάποιος/α βρίσκεται σε δύσκολη θέση, είτε γιατί ένα περιουσιακό θέμα αποκτά «ακανθώδη» χαρακτηριστικά. Από πλευράς σου πάντως, πρέπει να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου και να δεις τι μπορεί να κάνεις άμεσα για να ικανοποιήσεις όλες τις πλευρές έστω και σε μια μίνιμουμ βάση. Παράλληλα βέβαια, ο Άρης στον 8ο ηλιακό οίκο σου προσδίδει μια νέα δυναμική στα οικονομικά σου κι αν ρισκάρεις λίγο παραπάνω, τα αποτελέσματα θα σε εκπλήξουν θετικά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σήμερα δεν αποκλείεται να δοκιμαστούν τα αντανακλαστικά και η εμπειρία σου απέναντι σε διαφορετικές γνώμες και απόψεις που θα χρειαστεί να συνθέσεις, συχνά μάλιστα κάτω από έντονη πίεση ή την «απειλή» μιας νομικής εμπλοκής. Κι αν βέβαια πέσεις πάνω σε άτομα που «δεν στροφάρουν», είναι σχεδόν βέβαιο πως θα χάσεις την υπομονή σου. Από την άλλη πλευρά, με τον Άρη στον 7ο ηλιακό οίκο σου είναι πιθανό να σου προκύψει μια νέα και αποτελεσματική συνεργασία «στο φτερό»! Παράλληλα, ο Κρόνος στον Αιγόκερω σου φέρνει επιπλέον υποχρεώσεις που σου «τρώνε» τον χρόνο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με τον Κρόνο στον Αιγόκερω ενδέχεται να εμπλακείς σε χρονοβόρες διαβουλεύσεις για ένα οικονομικό θέμα, που ίσως μάλιστα να λάβει νομικές διαστάσεις αλλά σε κάθε περίπτωση θα έχεις την ευκαιρία να τσεκάρεις στην πράξη ποιοι είναι πραγματικά εκείνοι που σε υποστηρίζουν και ποιοι όχι. Επιπλέον, αν ψάχνεις για χρηματοδότηση αναμένονται «εμπλοκές», με τα προαπαιτούμενα να φυτρώνουν σαν τα μανιτάρια! Παράλληλα, με τον Άρη στον 6ο ηλιακό οίκο σου να δίνει έναν πιο ανταγωνιστικό τόνο στα εργασιακά σου, δεν έχεις παρά να αποδείξεις ότι είσαι ο/η καλύτερος/η!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με τον Κρόνο στο ζώδιό σου να αυξάνει το αίσθημα ευθύνης σου, καλείσαι να μοιράσεις αρμοδιότητες στα πλαίσια των διοικητικών καθηκόντων σου και όχι βέβαια να τα «φορτωθείς» όλα επάνω σου. Άλλο πράγμα η εποπτεία κι άλλο η… σκλαβιά! Επιπλέον, θα πρέπει να θυμάσαι ότι τα καλύτερα αποτελέσματα θα έρθουν αν καταφέρεις να συμβιβάσεις τις αντιμαχόμενες πλευρές, θέτοντας συνάμα και τα δικά σου «κόκκινες γραμμές». Παράλληλα, με τον Άρη στον 5ο ηλιακό οίκο σου, θα χρειαστεί να διαχειριστείς πιέσεις αλλά και έντονες επιθυμίες σε προσωπικά ζητήματα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Άρης στον 4ο ηλιακό οίκο σου μπορεί να φέρει μια οικογενειακή αναστάτωση ή τεχνικά προβλήματα στο χώρο σου, που απαιτούν μια άμεση αντιμετώπιση. Παράλληλα, με τον Κρόνο αλλά και τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω, το ζητούμενο είναι να διερευνήσεις τα δρώμενα του παρασκηνίου, αφού εκεί «τρέχουν» καταστάσεις, που θα επηρεάσουν τόσο τα προσωπικά όσο και τα εργασιακά σου και το θέμα είναι να μην μείνεις «στην απ’ έξω». Ακόμη, είναι πιθανό να προκύψει ένα θέμα στην υγεία σου, πολύ περισσότερο αν αγνοήσεις κάποια σημάδια κούρασης και ξεπεράσεις τις αντοχές σου.

ΙΧΘΕΙΣ

Με τον Κρόνο στον Αιγόκερω να δημιουργεί συνθήκες κρίσης στις σχέσεις σου με φίλους/ες αλλά και αγαπημένα πρόσωπα, οφείλεις να ακολουθήσεις μια στρατηγική «σωφρονισμού», χωρίς όμως να χάσεις το δίκιο σου, ένεκα της συμπεριφοράς σου. Επιπλέον είναι πιθανό να αναλάβεις ευθύνες στα πλαίσια μιας συλλογικής προσπάθειας, καλό είναι ωστόσο να αναλάβουν και οι άλλοι τις δικές τους, αφού «οι καλοί λογαριασμοί κάνουν τους καλούς φίλους». Παράλληλα, ο Άρης στον 3ο ηλιακό οίκο σου, πέρα από τις λεκτικές κόντρες, σε ωθεί να εμπλουτίσεις τις γνώσεις σου, ενώ δεν αποκλείεται να κάνεις ένα ταξίδι-αστραπή.