ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 21/04 : τα πράγματα μπορεί να φτάσουν στα άκρα !

No Rating

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 21/04 ΑΠΟ ΤΟ ASTROLOGY.GR

ΚΡΙΟΣ

Με την Σελήνη στον Λέοντα το ενδιαφέρον σου εστιάζεται στα αγαπημένα σου πρόσωπα και τις διαπροσωπικές σχέσεις σου, υπάρχει ωστόσο το ενδεχόμενο να ασχοληθείς περισσότερο με τα προβλήματα τους, παρά με τις… χαρές τους, αφού ο Κρόνος απέναντί της όλο και κάποια δυστοκία ή απογοήτευση θα φέρει. Παράλληλα ο Άρης στους Διδύμους σε «τρέχει» προκειμένου να γίνουν άμεσα κάποια πράγματα, φαίνεται ωστόσο ότι ο τρόπος σου δεν θα αρέσει σε όλους/ες, με συνέπεια να ξεσπάσει μια αντιδικία. Ίσως πάλι να προκύψει μια ακραία ένταση με συγγενικό σου πρόσωπο.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Σελήνη στον Λέοντα σηματοδοτεί μια γύρω από θέματα που αφορούν στο σπίτι ή την οικογένειά σου, όλα όμως γίνονται κάτω από πίεση, ενώ σίγουρα θα υπάρξουν και αντιδράσεις ή συμπεριφορές που θα σε στενοχωρήσουν. Επιπλέον η ημέρα δεν προσφέρεται για μισθώσεις ακινήτων, αντίθετα όμως μπορείς να ξεφορτωθείς τις «παλιατζούρες». Παράλληλα, ο  Άρης στους Διδύμους σε ωθεί να επιληφθείς δυναμικά κάποιων οικονομικών θεμάτων, ίσως μάλιστα να φερθείς σχετικά πιο ριψοκίνδυνα από όσο συνηθίζεις. Ίσως πάλι χρειαστεί να διαπραγματευτείς δυναμικά για την ρύθμιση μιας υπόθεσής σου.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Ο Άρης στο ζώδιό σου σε ωθεί να «σπάσεις αυγά», κάτι όμως που δεν θα τύχει μιας ευρύτερης αποδοχής, ίσως μάλιστα ένας «δικός σου» άνθρωπος να ενοχληθεί σφόδρα, θεωρώντας ότι αυθαιρετείς. Επιπλέον, η συμμετοχή σου στα κοινά ή σε μια παρέα θα συνδυαστεί με έντονες καταστάσεις για το καλύτερο αλλά και για το… χειρότερο! Παράλληλα, με την Σελήνη στον Λέοντα να προσδίδει στις επαφές και τις μετακινήσεις σου έναν «αναγκαστικό» χαρακτήρα, εκείνο που… δεν πρέπει να κάνεις είναι το να φερθείς επιπόλαια, αδιαφορώντας για τυπικές προϋποθέσεις και προαπαιτούμενα!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Σελήνη στον Λέοντα φέρνει αναγκαία έξοδα, που σημαίνει ότι για την ώρα είναι σκόπιμο να ξεχάσεις τις… πολυτέλειες! Ίσως πάλι να σου ζητηθεί οικονομική βοήθεια που δεν μπορείς να αρνηθείς, αν και ξέρεις ότι πρόκειται για «δανεικά κι αγύριστα». Σε κάθε περίπτωση όμως μην εγγυηθείς για κανέναν. Παράλληλα ο Άρης στους Διδύμους βγάζει στην επιφάνεια παρασκηνιακές κινήσεις ή αυθαιρεσίες που έχουν γίνει σε βάρος σου, με κίνδυνο να αυτοδικήσεις και να μπλέξεις χειρότερα. Επιπλέον ένα επείγον νομικό ζήτημα ζητά την λύση του, ίσως μάλιστα να σχετίζεται με τα εργασιακά σου.

ΛΕΩΝ

Η Σελήνη στο ζώδιό σου αναδεικνύει τόσο τα προτερήματα, όσο και τα ελαττώματά σου, με συνέπεια να «εισπράττεις» πότε τα εύσημα και πότε… κατηγορίες και κριτικές! Επιπλέον, ο Κρόνος απέναντί σου σηματοδοτεί μια δυσκολία στις σχέσεις ή/και τις συνεργασίες σου, αν όμως σε «φορτώσει» με καθήκοντα άλλων, καλό είναι να μην τα πάρεις όλα επάνω σου αλλά να θέσεις τον καθένα προ των ευθυνών του. Παράλληλα, με τον Άρη στους Διδύμους οι αντιπαραθέσεις μεταξύ φίλων ή ομοϊδεατών μπορεί να προκαλέσουν μεγάλη αναστάτωση, ίσως μάλιστα να προκύψει και νομικό θέμα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Σελήνη στον Λέοντα σε καλεί να μην αμελήσεις ζητήματα σχετικά με την σωματική και ψυχική σου ευεξία, ίσως όμως χρειαστεί να παράσχεις τις υπηρεσίες σου σε πρόσωπα ή ζώα που χρήζουν βοήθειας. Παράλληλα ο Άρης στους Διδύμους εντείνει τον επαγγελματικό ανταγωνισμό κι ίσως να συμβούν πράγματα που σε… ξεπερνούν αλλά αν δεν αντιδράσεις κινδυνεύεις να βρεθείς «από κάτω». Τα ανάλογα ισχύουν και για οικονομικά θέματα, σχετικά με δάνεια ή φοροτεχνικού περιεχομένου. Επιπλέον δύσκολα θα βρεις συμμάχους σε αυτήν την φάση και μάλλον πρέπει να τα κάνεις όλα μόνος/η σου.

ΖΥΓΟΣ

Η Σελήνη στον Λέοντα σε φέρνει σε επαφή με άτομα που δείχνουν ενδιαφέροντα αλλά… όλο και κάποιο πρόβλημα έχουν! Μπορεί ακόμη να πάρεις επάνω σου μια συλλογική υπόθεση, παραμελώντας τα προσωπικά σου. Παράλληλα ο Άρης στους Διδύμους απελευθερώνει την έκφρασή σου και σε φέρνει πιο κοντά στην αλήθεια σου, σε κάποιες περιπτώσεις ωστόσο, η θέρμη με την οποία υπερασπίζεσαι πρόσωπα και πράγματα θα πυροδοτήσει διαμάχες, που θα μπορούσαν να φτάσουν και μέχρι τις δικαστικές αίθουσες. Επιπλέον, στις μετακινήσεις σου να προσέχεις και τις κινήσεις των άλλων.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Σελήνη στον Λέοντα σε «φορτώνει» με καθήκοντα τόσο στην καριέρα όσο και στην οικογένειά σου, περιορίζοντας αισθητά τον ελεύθερο χρόνο σου κι εσύ καλείσαι να βρεις την «χρυσή τομή» ώστε να μείνουν όλοι/ες ευχαριστημένοι, κάτι που… εύκολο δεν το λες! Παράλληλα, ο Άρης στους Διδύμους σε ωθεί να διεκδικήσεις περισσότερα κέρδη και οφέλη, αν όμως αυθαιρετήσεις μπορεί να πληρώσεις «χρυσή» την εφήμερη «νίκη» σου. Ίσως βέβαια να υπάρξουν και επιθετικές κινήσεις σε βάρος των κεκτημένων σου, ιδιαίτερα σε σχέση με την δουλειά σου, με κίνδυνο να «σπάσει» μια σύμβαση εργασίας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με τον Άρη απέναντί σου απέναντί σου, καλείσαι να διαχειριστείς έντονες καταστάσεις στις σχέσεις ή τις συνεργασίες σου κι επειδή δεν αντέχεις τους περιορισμούς, το πιθανότερο είναι να «τα σπάσεις» με όσους/ες αντιμάχονται την ανεξαρτησία σου. Ίσως πάλι να προκύψει μια νομική διαμάχη, στην οποία εμπλέκεται ένα αγαπημένο σου πρόσωπο. Παράλληλα, με την Σελήνη στον Λέοντα δείχνει σκόπιμο να είσαι τυπικός στις συναλλαγές σου, αφού σε διαφορετική περίπτωση ο Κρόνος απέναντί της θα δημιουργήσει πλείστα εμπόδια. Επιπλέον, απαιτείται μελέτη και σωστή προετοιμασία.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Σελήνη στον Λέοντα σηματοδοτεί οικονομικές πιέσεις και αναγκαία έξοδα, αν όμως έχεις προνοήσει για όλα τελικά θα βρεθείς κι από… πάνω! Επιπλέον μπορεί να ωφεληθείς από μια πώληση. Ίσως πάλι χρειαστεί να θέσεις τα όρια και τις ενστάσεις- απαγορεύσεις σου, σε απαιτήσεις που δεν είναι της παρούσης κι αν κάποιος θυμώσει με αυτό να… πιει ξίδι! Παράλληλα ο Άρης στους Διδύμους επιταχύνει τις εξελίξεις στα εργασιακά σου, είναι πιθανό ωστόσο να προκύψουν διαμάχες ή/και αυθαιρεσίες κι εδώ είναι που κινδυνεύει «να χαθεί η μπάλα», αν δεν βρεθεί μια συμβιβαστική φόρμουλα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Σελήνη απέναντί σου σηματοδοτεί μια δυστοκία στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου και με δεδομένο το ότι έλκεις προβληματικές περιπτώσεις, μην… ξανοίγεσαι και πολύ! Επιπλέον, ο Κρόνος στο ζώδιό σου «απαιτεί» να ασχοληθείς μόνον με τα πιο ουσιώδη, αφήνοντας κατά μέρος κάθε τι το ψυχαγωγικό. Ίσως πάλι νοιώσεις την ανάγκη να πάρεις επάνω σου μια υπόθεση που τυπικά δεν σε αφορά αλλά… ξανασκέψου το, αφού το πιθανότερο είναι να «την ακούσεις» κιόλας! Παράλληλα, με τον Άρη στους Διδύμους, το ενδιαφέρον σου για ένα αγαπημένο σου πρόσωπο θα εκληφθεί ως παρέμβαση στα προσωπικά του.

ΙΧΘΕΙΣ

Η Σελήνη στον Λέοντα σηματοδοτεί μια διάθεση προσφοράς από την πλευρά σου, σε κάθε περίπτωση όμως μην «τσακιστείς» να εξυπηρετήσεις κόσμο, αφού και η δική σου φυσική κατάσταση δεν είναι στα καλύτερά της και χρειάζεσαι συντήρηση δυνάμεων. Παράλληλα ο Άρης στους Διδύμους αναπαράγει εντάσεις στο σπίτι ή/και την οικογένειά σου, με ένα περιουσιακό ή οικονομικό ζήτημα να γίνεται «η αιχμή του δόρατος» κι αν δεν επικρατήσει η σύνεση τα πράγματα μπορεί να φτάσουν στα άκρα. Ίσως πάλι να ενοχληθείς από την «ωμή» παρέμβαση κάποιου/ας στα οικογενειακά σου.