ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 21/10: καλή μέρα η σημερινή για να γεφυρώσεις αποστάσεις με αυτούς που αγαπάς !

No Rating

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 21/10 ΑΠΟ ΤΟ ASTROLOGY.GR

ΚΡΙΟΣ

Ο Άρης απέναντί σου σε καλεί να λειτουργήσεις έξω από σχήματα και κανόνες, αφού έτσι θα πετύχεις πολλά περισσότερα, με δεδομένο όμως το ότι δεν μπαίνεις εύκολα σε τέτοιες διαδικασίες, το πιθανότερο τελικά είναι να γευθείς μια ξαφνική ανατροπή των ισορροπιών στην ζωή σου. Επιπλέον, οι συνεργασίες σου περνούν σε ένα… ειδικό καθεστώς, όπου οι πιο «αδέσμευτες» έχουν προοπτικές, ενώ οι «νορμάλ» πνέουν τα λοίσθια! Παράλληλα ο Δίας στον Τοξότη σου τα εμφανίζει όλα εύκολα σε σχέση με ταξίδια σπουδές ή νομικές υποθέσεις, στην πραγματικότητα όμως θα υπάρξουν δυσκολίες και καθυστερήσεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Άρης στον Ζυγό μπορεί να σε φέρει στα πρόθυρα μιας ρήξης ή ανατροπής στα εργασιακά σου και σε κάθε περίπτωση το σωστό από την πλευρά σου είναι το να μπεις πρόθυμα σε μια νέα ρότα, αφήνοντας πίσω σου όλα εκείνα που σε κάνουν να πλήττεις ή να «βολοδέρνεις» από αδράνεια. Επιπλέον, φαίνεται πως ένα ζήτημα υγείας απαιτεί «επαναστατικές» ή πρωτοποριακές λύσεις. Παράλληλα, ο Δίας στον Τοξότη σε κάνει πολύ πιο αισιόδοξο σε σχέση με τις οικονομικές προοπτικές σου, σίγουρα όμως θα υπάρξουν τυπικά ή νομικά κωλύματα, που θα σε «φρενάρουν».

ΔΙΔΥΜΟΣ

Όσο αβανταδόρικη κι αν δείχνει μια πρόταση συνεργασίας που θα σου γίνει, να ξέρεις πως το οικονομικό της σκέλος δεν είναι και τόσο ανθηρό. Παράλληλα, ο Άρης στον Ζυγό φέρνει… αεροπλανικές καταστάσεις στα προσωπικά σου κι αν θεωρείς κάποια πράγματα δεδομένα, είναι πολύ πιθανό να βρεθείς προ εκπλήξεως, εκτός βέβαια κι αν την προκαλέσεις εσύ! Σε κάθε περίπτωση μια «ελεύθερη σχέση» θα αποδειχθεί πολύ πιο διαρκής για σένα, απ’ ότι μια «συμβατική». Επιπλέον, αν έχεις παιδιά, να είσαι διαρκώς σε επαφή αφού μπορεί να προκύψει το οτιδήποτε στα καλά καθούμενα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Άρης στον Ζυγό φέρνει μάλλον απροσδόκητες εντάσεις στο σπίτι ή την οικογένειά σου και φαίνεται πως δεν έχεις άλλη λύση από το να… μπεις στην μάχη, είτε πρόκειται για ζητήματα συμπεριφοράς απέναντί σου, είτε για τεχνικές και ηλεκτρολογικές εργασίες που πρέπει να γίνουν άμεσα. Επιπλέον, είναι πιθανό να αλλάξεις ξαφνικά περιβάλλον ή να δεχθείς απρόσκλητους μουσαφίρηδες. Παράλληλα, ο Δίας στον Τοξότη διευρύνει τις προοπτικές στα εργασιακά σου, υπάρχει ωστόσο κι ένα «αγκάθι» με τις συνεργασίες σου που τελικά μπορεί να σε φρενάρει.

ΛΕΩΝ

Ο Άρης στον Ζυγό σε φέρνει ενώπιον ακραίων ή σπάνιων καταστάσεων στην καθημερινότητα σου και κατ’ αρχάς πρόσεξε ότι… πετάει ή πέφτει από ψηλά, εκτός βέβαια κι αν ασχοληθείς εσύ με extreme sports! Επιπλέον, ίσως να συμβεί κάτι ξαφνικό στην ζωή ενός συγγενούς σου. Παράλληλα, όσο κι αν δεν έχεις όρεξη για δουλειά και προτιμάς την… ντόλτσε βίτα, υπάρχουν αναπόφευκτες υποχρεώσεις που πρέπει να διεκπεραιωθούν και το σοφότερο από την πλευρά σου είναι να ξεκινήσεις από αυτές. Αν πάλι έχεις παιδιά, μπορεί να προκύψει κάποιο θέμα με τα εργασιακά ή την υγεία τους.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Όσο κι αν εκτός από τις χαρές, υπάρχουν και οι αναπόφευκτες υποχρεώσεις, τα σχέδιά σου για μια «ασφαλή» οικογενειακή ζωή προχωρούν, ενώ δεν αποκλείεται να συμμετάσχεις και σε μια κατανομή περιουσιακών στοιχείων. Επιπλέον, αν έχεις παιδιά, το ζητούμενο είναι μια ακριβοδίκαιη αντιμετώπιση τους. Παράλληλα βέβαια, ο Άρης στον Ζυγό φέρνει τα πάνω κάτω στον οικονομικό τομέα και σε κάθε περίπτωση είναι σκόπιμο να μην ακολουθήσεις «την πεπατημένη» αλλά να ρισκάρεις, αφού μόνον έτσι θα δικαιωθείς. Αν πάλι περιμένεις κάποια έσοδα, μάλλον δεν θα έρθουν

ΖΥΓΟΣ

Ο Άρης στο ζώδιό σου επηρεάζεται από τον Ουρανό και αυτή η ανατρεπτική «σύμπραξη» σε κάνει να αλλάξεις πολλά στην ζωή σου, αφήνοντας πίσω όλα αυτά που σε καταπιέζουν, κάτι όμως που είναι φυσικό να εγείρει αντιδράσεις από την πλευρά όσων είχαν «βολευτεί» με την ανοχή σου. Υπάρχει ωστόσο και το ενδεχόμενο να «σου έρθει ο ουρανός σφοντύλι» από εξωγενείς παράγοντες. Παράλληλα, ένας συγγενής σου δείχνει πρόθυμος να σε βοηθήσει αλλά η απόπειρά του σκοντάφτει σε αντιρρήσεις των οικείων σου κι εδώ είναι που θα πρέπει να βρεις την «χρυσή τομή» ανάμεσα στις δύο πλευρές.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Άρης στον Ζυγό φέρνει «απίστευτες» αποκαλύψεις, δίνοντάς σου να καταλάβεις πως δεν μπορείς «να βάζεις το χέρι σου στην φωτιά» για τίποτε και για κανέναν. Ενδέχεται βέβαια όλα αυτά να προκύψουν ύστερα από ένα δικό σου ψάξιμο στα παρασκήνια. Επιπλέον μπορεί να ταλαιπωρηθείς από ένα ξαφνικό θέμα υγείας, γι’ αυτό αν δεις κάποια «περίεργα» σημάδια μην τα αγνοήσεις. Παράλληλα, ο Δίας στον Τοξότη σου αφήνει μια αίσθηση πληρότητας και σε κάνει πιο σπάταλο, από την άλλη πλευρά όμως θα υπάρξουν ζημιές ή οικονομικά αιτήματα συγγενών, που θα σου… κόψουν την χαρά!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τα «σούπερ» σχέδια που κάνεις για την ζωή σου, ανεβάζουν μεν την ψυχολογία σου στα ύψη, φαίνεται ωστόσο να υπάρχουν οικονομικά εμπόδια, που θα σε προσγειώσουν στην πραγματικότητα. Παράλληλα, ο Άρης στον Ζυγό δημιουργεί τις προϋποθέσεις μιας ρήξης με ένα πρόσωπο του φιλικού σου περιβάλλοντος κι όχι απαραίτητα για κάποιον σημαντικό λόγο. Επιπλέον η συμμετοχή σου σε μια συλλογική προσπάθεια μπορεί να συνδυαστεί με ακρότητες κι αν δεις πως διακυβεύεται η ασφάλεια και η καλοπέρασή σου, δεν έχεις παρά να… την κάνεις!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με τον Άρη στον Ζυγό να «κοντράρεται με τον αστρικό Ουρανό, αν… επιμείνεις να ακολουθείς τους κανόνες, κάποιες κοινωνικές ή επαγγελματικές ακρότητες μπορεί να σε φτάσουν «στο αμήν», από την άλλη πλευρά όμως θα έχεις και την εναλλακτική να πετάξεις από την ζωή σου αυτούς που δεν σου κάνουν και μάλιστα «μια κι έξω», κόντρα σε κάθε κανόνα καλής συμπεριφοράς. Έτσι δηλαδή, για να μην σε θεωρούν δεδομένο/η! Έτσι κι αλλιώς, ο Κρόνος στο ζώδιό σου σε ωθεί να επιβάλλεις την τάξη, όπου η κατάσταση είναι «χύμα», ξεκινώντας από τους απανταχού «κοπρίτες», που νομίζουν ότι είναι τα αφεντικά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με τον Άρη στον Ζυγό να… δανείζεται κάτι από την «τρέλα» του Ουρανού είναι πολύ πιθανό να δοκιμάσεις μια μεγάλη έκπληξη, που σίγουρα θα ανατρέψει τις ισορροπίες σου, μάλλον όμως αυτό το… ξαφνικό θα σε εξιτάρει! Επιπλέον, στις μετακινήσεις σου μπορεί να συμβεί το «απίθανο», από την άλλη πλευρά όμως, έχεις να ωφεληθείς από την ενασχόλησή σου με «πρωτοποριακές» θεωρίες και ειδικά πεδία γνώσης. Παράλληλα, ο Δίας στον Τοξότη σου φέρνει «κάθε καρυδιάς καρύδι», εσύ όμως θα πρέπει να κρατήσεις κοντά σου τα άτομα που έχουν μια… άλφα σοβαρότητα!

ΙΧΘΕΙΣ

Ο Δίας στον Τοξότη σε «σπρώχνει» να αξιοποιήσεις τις «άκρες» σου για να βρεθείς εύκολα εκεί που θες, φαίνεται όμως να υπάρχουν εμπόδια ή ενστάσεις από άτομα ή φορείς που προασπίζονται την αξιοκρατία. Παράλληλα, ο Άρης στον Ζυγό σε θέλει «κυνηγό» της έκπληξης και του… απίθανού, αφού ίσως σου εμφανιστεί μια σπάνια ευκαιρία για να αυξήσεις το εισόδημα σου κι εδώ είναι που καλείσαι να ρισκάρεις. Αντίθετα «σίγουρα» δεν υπάρχουν κι αν ποντάρεις σε αυτά, εσύ θα χάσεις. Θα πρέπει ωστόσο να έχεις τον νου σου και στα «αρπακτικά», που μπορεί να «κτυπήσουν»… έτσι ξαφνικά!