ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 22/03 : Ο Άρης στους Διδύμους σε κάνει πολύ πιο παθιασμένο/η, στις προσωπικές υποθέσεις σου!

No Rating

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 22/03 ΑΠΟ ΤΟ ASTROLOGY.GR

ΚΡΙΟΣ

Ο Ήλιος στο ζώδιό σου σε φέρνει σε επαφή με την «σκοτεινή πλευρά» της ζωής, είτε αυτή έχει να κάνει με «βρωμιές», είτε με μια «μοιραία» εξέλιξη και θα κριθούν πολλά από τον τρόπο που θα διαχειριστείς τα πράγματα. Δεν χρειάζονται δηλαδή κρίσεις απαισιοδοξίας ή ματαιότητας αλλά κυρίως να «φύγεις» προς τα εμπρός. Παράλληλα, με τον Άρη στους Διδύμους αναμένονται έντονες καταστάσεις στις επαφές και τις μετακινήσεις σου, τόσο με θετικό, όσο και με αρνητικό πρόσημο. Από την άλλη πλευρά έχεις την δυνατότητα να «ρουφήξεις» γνώσεις και να μάθεις άμεσα μια τεχνική.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Ήλιος στον 12ο ηλιακό οίκο σου σε θέλει πιο καχύποπτο, αφού στα παρασκήνια κάτι πολύ… ύποπτο συμβαίνει! Επιπλέον είναι πιθανό να πέσεις θύμα μιας παρακολούθησης ή κάποιων κακόβουλων σχολίων, από την άλλη πλευρά ωστόσο μπορεί να σου εκμυστηρευτούν κάτι σημαντικό ή να ανακαλύψεις από μόνος/η σου μια «σκοτεινή» διαδρομή. Παράλληλα, με τον Άρη στους Διδύμους μπορεί να σημειώσεις μια σημαντική οικονομική «νίκη», οι επιθυμίες σου ωστόσο «φουντώνουν» και η σπουδή σου να τις ικανοποιήσεις όλες θα εξανεμίσει το αποθεματικό σου!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο Ήλιος στον 11ο ηλιακό οίκο σου σηματοδοτεί… κακές παρέες, καλό είναι λοιπόν να αποφύγεις τα πολλά-πολλά με άτομα ή φορείς που δεν ξέρεις «από πού κρατάει η σκούφια τους» ή ακολουθούν εξ ορισμού μια «αδίστακτη» πολιτική. Μπορεί ωστόσο να συμβεί και κάτι δυσάρεστο σε έναν φίλο ή μια φίλη. Παράλληλα, ο Άρης στο ζώδιό σου σε ωθεί να αναλάβεις δράση, πετυχαίνοντας πολλά μέσα σε λίγο χρόνο. Από την άλλη πλευρά βέβαια, αναδεικνύει εγωισμούς και ανταγωνισμούς και πρόσεξε μήπως συμπεριφερθείς άσχημα σε ένα πρόσωπο που δεν σου φταίει σε κάτι.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Ήλιος στον 10ο ηλιακό οίκο σου, σου επισημαίνει ότι στην ζωή και ιδιαίτερα στην καριέρα σου δρομολογούνται καταστάσεις με έντονο παρασκήνιο και κακές προθέσεις απέναντί σου. Επιπλέον μπορεί να γίνεις μάρτυρας ενός δυσάρεστου περιστατικού ή να πέσεις θύμα κακόβουλων ενεργειών, σε κάθε περίπτωση όμως κλείσε αυτό το κεφάλαιο και πήγαινε παρακάτω. Παράλληλα και ο Άρης στους Διδύμους συνηγορεί σε ίντριγκες και «καρφωτές» ζητά ωστόσο την προσοχή σου και σε θέματα υγείας, αφού μια απρόσεκτη κίνηση ή ένα κτύπημα μπορεί να σε βάλει σε μπελάδες.

ΛΕΩΝ

Ο Ήλιος στον 9ο ηλιακό οίκο σου σε καλεί να προσέξεις κάποιον/α που κινείται κακόβουλα στο περιβάλλον σου και να έχεις τον νου σου για «καρφωτές». Επιπλέον, μπορεί να χαλάσει κάτι που χρησιμοποιείς ή να πέσεις θύμα διαδικτυακής επίθεσης ενώ και οι μετακινήσεις σου φαίνεται να αποκτούν έναν χαρακτήρα ταλαιπωρίας, ιδιαίτερα αν δεν ξέρεις τα κατατόπια. Παράλληλα, ο Άρης στους Διδύμους παράγει αντιζηλίες και ανταγωνισμούς στις παρέες σου ή στα πλαίσια μιας συλλογικής προσπάθειας, μπορεί όμως να σημάνει και την άφιξη ενός νέου φίλου, με τον οποίο σας συνδέει ένα κοινό όραμα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο Ήλιος στον 8ο ηλιακό οίκο σου συνηγορεί στο να κλείσεις ένα κεφάλαιο στην οικονομική σου ζωή, για να κάνεις μια νέα αρχή, απαλλαγμένη από τα λάθη και τις παθογένειες του παρελθόντος. Από την άλλη πλευρά όμως μπορεί να ζημιωθείς από παράνομες ενέργειες ή να πέσεις θύμα ενός πάθους και να μείνεις με άδειες τσέπες! Παράλληλα, ο Άρης στους Διδύμους σε ωθεί σε έναν έντονο τρόπο ζωής και σε κάνει πιο παθιασμένο/η στις επιδιώξεις σου, με συνέπεια να κατακτήσεις κάποιον/α ή κάτι, το ζήτημα όμως είναι αν και πόσο θα τα διατηρήσεις. Επιπλέον, μπορεί να «τα σπάσεις» με κάποιον ισχυρό.

ΖΥΓΟΣ

Ο Ήλιος απέναντί σου σε καλεί να ξεκαθαρίσεις μια συνεργασία, που σίγουρα κρύβει κάτι το ύποπτο, όσον αφορά στις μεθοδεύσεις που γίνονται σε βάρος σου. Ίσως όμως να μάθεις και κάτι δυσάρεστο για έναν «δικό σου» άνθρωπο. Επιπλέον, φαίνεται να γίνεσαι αποδέκτης εκμυστηρεύσεων, πρόσεξε ωστόσο, μήπως τελικά υπάρχει σχέδιο πίσω από αυτές, ιδιαίτερα αν κατηγορηθεί κάποιος/α, με σκοπό να χάσει την εύνοιά σου. Παράλληλα, με τον Άρη στους Διδύμους ενδέχεται να υπάρξουν εντάσεις και διχογνωμίες στο περιβάλλον σου και μακάρι να είναι μόνον για μικρά ζητήματα, που ξεχνιούνται εύκολα!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Ήλιος στον 6ο ηλιακό οίκο σου μπορεί να προκαλέσει μια μη αντιστρεπτή κατάσταση στην δουλειά σου κι αν δεν ορίζεις τις εξελίξεις το μόνο που σου μένει είναι είτε να αποδεχθείς τα τετελεσμένα, είτε να αποχωρήσεις. Ίσως όμως να είσαι άμεσα εμπλεκόμενος/η στην «συνωμοσία», προσβλέποντας σε λύσεις που θα δρομολογηθούν υπέρ σου. Παράλληλα, με τον Άρη στους Διδύμους καλείσαι να ελέγξεις την καταναλωτική σου διάθεση αλλά κι ένα προσωπικό πάθος, που μπορεί να σε αφήσει «πανί με πανί». Επιπλέον όμως μπορεί να κάνεις μια γερή… αρπαχτή!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με τον Ήλιο στον 5ο ηλιακό οίκο σου κινδυνεύεις να χάσεις τον έλεγχο των πραγμάτων και τον εαυτό σου εξ αιτίας ενός ανεξέλεγκτου πάθους ή μιας δυσάρεστης εξέλιξης στα προσωπικά σου, ενδέχεται ωστόσο να μπλέξεις και με ένα «τοξικό» άτομο. Επιπλέον, στα όποια επενδυτικά σου σχέδια να υπολογίσεις και την βούληση των ισχυρών. Παράλληλα, ο Άρης απέναντί σου εξακολουθεί να αναδιαμορφώνει τις ισορροπίες στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου και είναι πιθανό να βρεις έναν πρόσκαιρο σύμμαχο, αλλά ό,τι είναι να κάνετε από κοινού, κάντε το γρήγορα, αφού το «φιτίλι» θα καεί!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Ήλιος στον 4ο ηλιακό οίκο σου σηματοδοτεί μια ανακάλυψη στον χώρο σου, η οποία ωστόσο μπορεί και να… μην σου αρέσει! Επιπλέον, «παίζει» κι ένας εκβιασμός στα περιουσιακά σου, ενώ στο σπίτι και την οικογένειά σου ενδέχεται να συμβεί κάτι δυσάρεστο. Πρόσεξε ακόμη ποιόν/α βάζεις στον χώρο σου αλλά και ποιος/α άγνωστος/η κινείται πέριξ αυτού, αφού οι καλές προθέσεις του/της δεν είναι διόλου δεδομένες. Παράλληλα, ο Άρης στους Διδύμους «απειλεί» την υγεία σου με ένα οξύ επεισόδιο, συνάμα όμως σε βοηθά να διεκπεραιώσεις άμεσα και γρήγορα ποικίλες εργασίες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Ήλιος στον 3ο ηλιακό οίκο σου μπορεί να σου φέρει μια δυσάρεστη είδηση αλλά και αξεπέραστα προβλήματα ως προς τα επικοινωνιακά μέσα που χρησιμοποιείς. Επιπλέον, φαίνεται πως κάποιος/α «βάζει λόγια» αλλά από πλευράς σου, δεν έχεις παρά να προσηλωθείς σε ένα ερευνητικό έργο ή να προτάξεις την πνευματική σου φύση απέναντι σε όσα «ποταπά» συμβαίνουν στην καθημερινότητά σου. Παράλληλα, ο Άρης στους Διδύμους σε κάνει πολύ πιο παθιασμένο/η, στις προσωπικές υποθέσεις σου και είναι πιθανό να σημειώσεις μια σημαντική «νίκη», πρόσεξε όμως αφού και οι… ήττες είναι στο πρόγραμμα!

ΙΧΘΥΕΣ

Ο Ήλιος στον 2ο ηλιακό οίκο σου σηματοδοτεί μια μικρή ή μεγαλύτερη οικονομική καταστροφή, ενώ στην επιχειρηματική σφαίρα σε φέρνει σε επαφή με ισχυρά όσο και διαπλεκόμενα οικονομικά συμφέροντα, που αν δεν ενταχθείς στο «άρμα» τους, σίγουρα θα έχεις πρόβλημα, ενώ από την άλλη αν συνεργαστείς θα είσαι απόλυτα εξαρτημένος/η από αυτά! Παράλληλα, με τον Άρη στους Διδύμους, το σπίτι και η οικογένειά σου εξακολουθούν να είναι το… ευαίσθητο σημείο σου και θα χρειαστείς περισσή ψυχραιμία για να αντιπαρέλθεις καταστάσεις ή συμπεριφορές που διαταράσσουν τις ισορροπίες σου.