ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 22/04: ΣΗΜΕΡΑ τόλμησε κάτι διαφορετικό !

No Rating

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 22/04 ΑΠΟ ΤΟ ASTROLOGY.GR

ΚΡΙΟΣ

Με την σύνοδο Αφροδίτης-Ουρανού μπορεί να λάβεις ένα δώρο ή να υπάρξει μια απρόσμενη θετική εξέλιξη στα οικονομικά σου, ίσως όμως να κάνεις κι εσύ την έκπληξη δωρίζοντας κάτι ξεχωριστό σε κάποιον/α. Επιπλέον οι αγορές σου δεν καλύπτουν τόσο βασικές ανάγκες, όσο το «ψώνιο» σου ή επιθυμίες… πολυτελείας! Παράλληλα, ο Δίας στον Υδροχόο σηματοδοτεί ευχάριστες στιγμές στα πλαίσια μιας παρέας ή μιας συλλογικής προσπάθειας, ίσως μάλιστα να γνωρίσεις άτομα που έχουν τα μέσα –αλλά κυρίως την διάθεση- να σε διευκολύνουν σε πολλές από τις υποθέσεις σου.

ΤΑΥΡΟΣ

Η σύνοδος Αφροδίτης-Ουρανού σε καλεί να… αλλάξεις μυαλά και τακτική, αφού μια «συνηθισμένη» ή πιο συμβατική προσέγγιση δεν θα «πιάσει». Αντίθετα θα προκύψουν οφέλη από εκεί που δεν το περιμένεις, κάνε λοιπόν οικειοθελώς την ανατροπή στην ζωή σου, ξεκινώντας ίσως από την ανανέωση της εξωτερικής εμφάνισής σου. Παράλληλα, ο Δίας στον Υδροχόο σου δίνει την ευκαιρία να διακριθείς ή να πετύχεις έναν από τους βασικούς σου στόχους, ίσως μάλιστα να ευνοηθείς «σκανδαλωδώς» κι αν έχεις κατά νου να ζητήσεις μια μεγάλη χάρη, μην διστάσεις.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Η σύνοδος Αφροδίτης-Ουρανού φέρνει αποκαλύψεις γύρω από παρασκηνιακές ενέργειες με πρωταγωνιστές μάλιστα άτομα που ποτέ δεν φανταζόσουν! Επιπλέον όμως έρχονται θετικές αλλαγές στα εργασιακά σου, ενώ μπορεί να απολαύσεις και πολύ ιδιαίτερες υπηρεσίες ευεξίας. Παράλληλα, ο Δίας στον Υδροχόο προοιωνίζει μια ευχάριστη καθημερινότητα με χαρούμενα δρώμενα, ίσως μάλιστα να κάνεις αγορές ρούχων και αξεσουάρ, που θα σε αφήσουν ιδιαίτερα ικανοποιημένο/η. Μπορεί ακόμη να λάβεις μια πολύ ευχάριστη είδηση ή να αποκτήσεις ένα σχετικά πολυτελές μέσον.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με την σύνοδο Αφροδίτης-Ουρανού μπορεί να γνωρίσεις ένα πρόσωπο που θα σε εξιτάρει με τις αντιλήψεις ή τον τρόπο ζωής του, ενώ δεν αποκλείεται να συμμετάσχεις σε μια «ανατρεπτική» παρέα ή σε μια συλλογική προσπάθεια με ένα πολύ ιδιαίτερο αντικείμενο. Όσον αφορά όμως τις τρέχουσες φιλίες σου, μάλλον θα γίνουν πράγματα που θα σε ξενίσουν. Παράλληλα, ο Δίας στον Υδροχόο σου δίνει την δυνατότητα να αυξήσεις το εισόδημα σου και να αποκτήσεις κάτι που θέλεις, ωστόσο μην βιαστείς να ξοδέψεις τα λεφτά σου, αφού υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να σου δωρίσουν αυτό που επιθυμείς.

ΛΕΩΝ

Μέσα από εκπλήξεις και απρόσμενες καταστάσεις η σύνοδος Αφροδίτης-Ουρανού σου δίνει να καταλάβεις ότι ανεξάρτητα από τα σχέδια που κάνεις, το σύμπαν έχει τα… δικά του για σένα, ακολούθησε λοιπόν την ροή και τις ανατροπές που θα γίνουν, ξέροντας πως θα βγεις ωφελημένος/η. Ίσως πάλι να υιοθετήσεις ένα πρωτοποριακό look». Παράλληλα, ο Δίας απέναντί σου διαμορφώνει ένα θετικό κλίμα για σένα και μπορείς να εκμεταλλευτείς τις περιστάσεις για να πετύχεις… ότι θες! Επιπλέον, αν σου γίνει μια πρόταση συνεργασίας, αποδέξου την, ίσως όμως να ωφεληθείς κι από την επιτυχία κάποιου άλλου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με την σύνοδο Αφροδίτης-Ουρανού είναι πιθανό να υπάρξουν εκπλήξεις και απρόοπτα στις επαφές και τις μετακινήσεις σου, γι’ αυτό μην κάνεις προγράμματα και να είσαι ανοικτός/η στο νέο. Επιπλέον, αν «προκληθείς», μην… τσιμπήσεις, αφού πρόκειται για ένα παιχνίδι, που θα λάβει διαστάσεις μόνον αν το πάρεις πολύ στα σοβαρά! Παράλληλα, ο Δίας στον Υδροχόο ευνοεί τα εργασιακά σου κι αν δεν έχεις δουλειά, θα βρεις, ίσως όμως απλά να απαλλαγείς από ευθύνες και να ξεκουραστείς η να λάβεις έξτρα περιποιήσεις. Αν πάλι σε απασχολεί κάποιο θέμα υγείας, η λύση θα σου έρθει «στο πιάτο».

ΖΥΓΟΣ

Η σύνοδος Αφροδίτης-Ουρανού δημιουργεί τις προϋποθέσεις μιας οικονομικής ανατροπής, που θα σε ευνοήσει, ίσως μάλιστα να λάβεις κι ένα απρόσμενο δώρο. Όσον αφορά δε στα επενδυτικά σχέδιά σου αλλά και το «κυνήγι» της τύχης, κάνε αυτό που δεν θα έκανε… κανένας και θα πετύχεις! Παράλληλα, ο Δίας στον Υδροχόο σε φέρνει σε επαφή με άτομα που ανήκουν σε έναν ιδιαίτερο κοινωνικό κύκλο ή έχουν ένα ξεχωριστό στυλ και για έναν… ανεξήγητο λόγο «σε πάνε», κάτι που μπορείς να εκμεταλλευθείς όπως νομίζεις. Επιπλέον είναι πιθανό να μοιραστείς την χαρά-επιτυχία ενός αγαπημένου σου προσώπου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με την σύνοδο Αφροδίτης-Ουρανού η αλλαγή πλαισίου σε μια συνεργασία θα σε αναγκάσει να διαφοροποιήσεις την πολιτική σου κι εδώ οφείλεις να γνωρίζεις πως οι «extreme» ή ασυνήθιστες επιλογές θα έχουν πολύ καλύτερη τύχη, τόλμησε λοιπόν κι εσύ κάτι το διαφορετικό κι αυτό που αναζητάς θα σου έρθει από εκεί που δεν το περιμένεις! Παράλληλα, ο Δίας στον Υδροχόο σου δίνει το «οκ» για κάθε τι που αφορά στο σπίτι ή την οικογένεια σου, ενώ δεν αποκλείεται να «λάμψεις» με την παρουσία σου σε μια γιορτή. Επιπλέον είναι πιθανό να λάβεις ένα κληροδότημα ή βοήθεια από την οικογένειά σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με την σύνοδο Αφροδίτης-Ουρανού έρχονται αλλαγές στα εργασιακά σου, οι οποίες… μάλλον θα σου αρέσουν, μπορείς όμως κι εσύ να κάνεις κινήσεις, που σπάνε την ρουτίνα. Ίσως πάλι να αποκτήσεις ένα πολύ ιδιαίτερο pet ή μια συσκευή πολύ διαφορετική από τις άλλες.. Παράλληλα, με τον Δία στον Υδροχόο να σηματοδοτεί «τυχερές» εξελίξεις, δεν μένει παρά να αξιοποιήσεις τις προτάσεις που θα σου γίνουν για εξόδους, ταξίδια κι εκδρομές. Επιπλέον, πέρα από τις ευχάριστες ειδήσεις που θα λάβεις, θα αναβαθμίσεις τα μέσα που χρησιμοποιείς για την επικοινωνία σου με τον έξω κόσμο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με την σύνοδο Αφροδίτης-Ουρανού έφτασε και για… σένα η ώρα και η στιγμή για να αναδείξεις τις πιο ιδιαίτερες πτυχές σου, κινούμενος/η πρωτοποριακά, αφού τα «συνήθη» δεν θα αποδώσουν, ίσως μάλιστα ένα αγαπημένο σου πρόσωπο να σε ξενίσει με τα καμώματά του! Παράλληλα, ο Δίας στον Υδροχόο σηματοδοτεί μια μεγάλη ευκαιρία για να βελτιώσεις τα οικονομικά σου, όχι όμως μέσα από προσπάθεια αλλά από καθαρή τύχη, καλό είναι λοιπόν να μην βάζεις αυστηρές προϋποθέσεις ή προαπαιτούμενα. Από την άλλη πλευρά… λίγο θες για να προβείς σε σπατάλες για ένα ζήτημα καρδιάς!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Πέρα από την τύχη που σου φέρνει, ο Δίας στο ζώδιό σου πιστοποιεί ότι βρίσκεσαι σε μια φάση προσωπικής εξέλιξης και απελευθέρωσης και δεν έχεις παρά να τολμήσεις το «κάτι παραπάνω», ακολουθώντας το ένστικτό σου και αφήνοντας τα πράγματα να «πάνε» από μόνα τους. Παράλληλα, με την σύνοδο Αφροδίτης-Ουρανού η κατάσταση στο σπίτι ή το γραφείο σου ξεφεύγει από τα συνηθισμένα κι όχι βέβαια για κακό, ίσως μάλιστα να ταράξεις κι εσύ τα «νερά» προβαίνοντας σε «προκλητικές» κινήσεις, με το αποτέλεσμα να σου αρέσει πολύ, είτε αλλάξεις επίπλωση-διαρρύθμιση, είτε μέρος διαμονής.

ΙΧΘΕΙΣ

Η σύνοδος Αφροδίτης-Ουρανού αλλάζει το status της καθημερινότητάς σου μέσα από ευχάριστες και ευπρόσδεκτες εκπλήξεις, ενώ είναι πιθανό να απολαύσεις ένα σπάνιο θέαμα ή να βρεθείς κάπου για πρώτη φορά. Μην… χαζεύεις λοιπόν και μπες στο παιχνίδι των αλλαγών! Από την άλλη πλευρά βέβαια ένας/μια συγγενής σου μπορεί να σε «τρελάνει». Παράλληλα, ο Δίας στον Υδροχόο σε προστατεύει μέσα από συμπτώσεις που σε ευνοούν, έστω και «στο παρά πέντε»! Αν βέβαια είσαι εσύ που «έχεις λερωμένη την φωλιά σου», μάλλον θα αποκαλυφθούν πράγματα, με… ό,τι συνεπάγεται αυτό!