ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 22/10: απελευθερώσου από προκαταλήψεις !

No Rating

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 22/10 ΑΠΟ ΤΟ ΑSTROLOGY.GR

ΚΡΙΟΣ

Αν σε «καίει» το οικονομικό και ψάχνεις τρόπους για να βρεις τα αναγκαία κεφάλαια ή να αυξήσεις το εισόδημα σου, με τον Ερμή στον Σκορπιό να προσφέρει «έξυπνες» λύσεις, όλα μπορούν να εξελιχθούν καλά, αρκεί να κάνεις μια στοιχειώδη έρευνα αγοράς και να μην παρασύρεσαι από φήμες και υποθέσεις. Παράλληλα βέβαια, ο Άρης απέναντί σου βάζει την … πύρινη υπογραφή του στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου κι όσο πιθανό είναι να βρεις κάποιον/α νέο/α συνοδοιπόρο, άλλο τόσο είναι και το να «τα τσουγκρίσεις» με έναν δικό σου άνθρωπο και μάλιστα χωρίς να υπάρχει απαραίτητα σημαντικός λόγος.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Ερμής στον Σκορπιό σε φέρνει σε επαφή με νεαρά ως επί το πλείστον άτομα, που σου δίνουν ιδέες και εναλλακτικές, καλό είναι όμως να έχεις ξεκαθαρίσει μέσα στο μυαλό σου τι ακριβώς ζητάς, διαφορετικά μπορεί να άγεσαι και να φέρεσαι από τις απόψεις τρίτων. Επιπλέον η ημέρα είναι γόνιμη για να επικοινωνήσεις τις ιδέες ή τα σχέδιά σου αλλά και για να υπογράψεις μια συμφωνία. Παράλληλα βέβαια ο Άρης στον 6ο ηλιακό οίκο σου «κτυπά το καμπανάκι» για την υγεία σου, ενώ «συναγερμός» σημαίνει και στα εργασιακά σου, όπου κάποιες «δεδομένες» ισορροπίες δεν υπάρχουν πια.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Ο Ερμής στον Σκορπιό σε καλεί να επιμεληθείς πρακτικών θεμάτων που αφορούν είτε στον εξοπλισμό σου, είτε σε έγγραφα που απαιτούνται για να γίνουν οι δουλειές σου. Επιπλέον, η ημέρα είναι κατάλληλη για να αναζητήσεις εργασία ή να στείλεις το βιογραφικό σου αλλά και για να συζητήσεις οποιοδήποτε εργασιακό θέμα σου. Παράλληλα βέβαια, με τον Άρη στον 5ο ηλιακό οίκο σου να… τα σπάει μπορεί να προκύψει επείγον ζήτημα με ένα αγαπημένο σου πρόσωπο, που είτε δοκιμάζεται από απρόοπτες αναποδιές, είτε κάνει του… κεφαλιού του, εσύ όμως δεν χρωστάς σε κανέναν τίποτα για να γίνεσαι άνω-κάτω!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με τον Ερμή στον Σκορπιό να «τρέφει» την περιέργειά σου σε σχέση με το τι έγινε αλλά και το τι θα… μπορούσε να συμβεί στις διαπροσωπικές σχέσεις σου, το πρώτο ζητούμενό του είναι η συζήτηση και η ανταλλαγή απόψεων με τα αγαπημένα σου πρόσωπα. Από εκεί και ύστερα δεν σου μένει παρά να αναζητήσεις κι άλλους τρόπους για να περάσεις καλά. Παράλληλα βέβαια, ο Άρης στον 4ο ηλιακό οίκο σου εξακολουθεί να σου φέρνει «φουρτούνες» κι είναι πιθανό να «γίνει χαμός» στο σπίτι ή την οικογένειά σου, υπάρχει ωστόσο και το ενδεχόμενο να πάθεις ατύχημα σε κλειστό χώρο.

ΛΕΩΝ

Ο Ερμής στον Σκορπιό σε καλεί να «ανοίξεις» το σπίτι σου ή να συμμετάσχεις σε μια κοινωνική εκδήλωση που γίνεται σε άλλο χώρο, μετακομίζοντας προσωρινά. Επιπλέον είναι πιθανό να αποκτήσεις οικιακά είδη αλλά και να υπογράψεις ένα συμβόλαιο για τα περιουσιακά σου. Παράλληλα βέβαια, φαίνεται πως «παίζουν» παρεξηγήσεις άτομα που παρεμβαίνουν στην ζωή σου. Επιπλέον, ο Άρης στον 3ο ηλιακό οίκο σου σε θέλει πιο προσεκτικό/η στην οδήγηση και τελικά είναι προτιμότερο να ρίξεις το βάρος των προσπαθειών σου στον πνευματικό τομέα, παρά να τρέχεις και να μην φτάνεις!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο Ερμής στον Σκορπιό σε καλεί να δώσεις λύσεις σε μικρά καθημερινά ζητήματα, ενώ δεν αποκλείεται να μετακινηθείς περισσότερο από όσο συνηθίζεις αλλά και να γνωρίσεις αρκετά νέα πρόσωπα. Το τι ακριβώς θα συζητήσεις μαζί τους είναι βέβαια… ζητούμενο και καλό είναι να μην αναλωθείς μόνον στο τι έκανε ο ένας κι ο άλλος. Παράλληλα βέβαια, ο Άρης στον 2ο ηλιακό οίκο σου σε ωθεί να καταναλώσεις ή να διεκδικήσεις περισσότερα αλλά συνάμα σε καλεί να προστατέψεις τα κεκτημένα σου από έξωθεν επιβουλές. Ίσως μάλιστα να προκύψει «θερμό επεισόδιο» και φτάσεις μέχρι τα δικαστήρια!

ΖΥΓΟΣ

Με τον Ερμή στον Σκορπιό καλείσαι να βρεις μια «καπάτσα» λύση σε ένα οικονομικό ζήτημα κι ύστερα… βλέπεις, αφού εκείνο που προέχει είναι το να καλυφθούν άμεσα τα τρέχοντα. Παράλληλα βέβαια, ο Άρης στο ζώδιό σου φέρνει ποικίλες «αναμπουμπούλες» και σου… χαλάει την ζαχαρένια, αν όμως δράσεις ακαριαία, θα καταφέρεις πολλά μέσα σε σύντομο χρόνο. Μην «φορτσάρεις» μόνον σε τομείς που δεν γνωρίζεις καλά, αφού το πιθανότερο είναι να κυριευτείς από «πανικό» σε περίπτωση «ήττας». Επιπλέον σε οικογενειακά ή περιουσιακά θέματα, απαιτούνται συμβιβασμοί.

ΣΚΟΡΠΙΙΟΣ

Ο Ερμής στο ζώδιό σου σε βοηθά να επικοινωνήσεις τις ιδέες ή τα σχέδιά σου, ενώ γενικότερα η ημέρα έχει για σένα έναν πλούσιο επικοινωνιακό χαρακτήρα, με αλλεπάλληλες επαφές και μετακινήσεις. Παράλληλα βέβαια, ο Άρης στον 12ο ηλιακό οίκο σου σε θέλει πιο προσεκτικό/η σε σχέση με το τι διαμείβεται στα παρασκήνια, αφού μια προσωπική αντιζηλία μπορεί τελικά να εξελιχθεί σε μεγάλο… μπελά για σένα, ιδιαίτερα αν εμπλέκονται συγγενικά σου πρόσωπα! Επιπλέον είναι σκόπιμο να μην ταλαιπωρήσεις τον εαυτό σου με κοπιαστικές εργασίες, αφού οι αντοχές σου δεν είναι αξεπέραστες.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με τον Ερμή στον Σκορπιό μπορεί να δημοσιοποιηθούν κάποια «προσωπικά δεδομένα» σου, ίσως όμως και να προβείς εσύ στην αποκάλυψη ενός παρασκηνίου. Επιπλέον, μπορεί να ενημερωθείς για ζητήματα σωματικής ή ψυχικής ευεξίας, εκμεταλλευόμενος/η μια φιλική προσφορά που θα σου γίνει. Παράλληλα βέβαια, ο Άρης στον 11ο ηλιακό οίκο σου εξακολουθεί να πριμοδοτεί εντάσεις στις διαπροσωπικές σχέσεις σου, με κάποιον/α «κολλητό/η» να παίρνει… κόκκινη κάρτα! Από την άλλη πλευρά, σου δίνει κίνητρα για να μπεις δυναμικά σε ένα συλλογικό εγχείρημα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με τον Ερμή στον Σκορπιό, μια φιλική συντροφιά μπορεί να σου προσφέρει περισσότερες στιγμές χαλάρωσης ή διασκέδασης αλλά και να σε εμπνεύσει για μια προσπάθεια που θα γίνει από κοινού. Παράλληλα, ο Άρης στον 10ο ηλιακό οίκο σου φέρνει εντάσεις, δράσεις αλλά και διεκδικήσεις, με το αποτέλεσμα των προσπαθειών σου να είναι άλλοτε νικηφόρο κι άλλοτε όχι, αφού έχεις να κάνεις με εξαιρετικά περίπλοκες καταστάσεις. Σε πρώτη φάση πάντως, φαίνεται να είσαι στα πρόθυρα μιας κατάκτησης, το πρόβλημα όμως είναι το για πόσο θα την διατηρήσεις, αφού αύριο είναι μια άλλη μέρα!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με τον Ερμή στον Σκορπιό καλείσαι να εξαργυρώσεις τους κόπους σου, κατακτώντας μια θέση ή έναν στόχο που σου αξίζει και το μόνο που σου απομένει είναι να δικαιωθείς… εκ νέου ασκώντας αποτελεσματικά τα καθήκοντα σου. Αν μάλιστα οι δραστηριότητές σου απευθύνονται στο κοινό, τότε έχεις έναν λόγο παραπάνω να νιώσεις ευτυχής από το αποτέλεσμα, ενώ σε κάθε περίπτωση το όνομα σου θα ακουστεί. Παράλληλα βέβαια, ο Άρης στον 9ο ηλιακό οίκο σου φέρνει εντάσεις στις μετακινήσεις σου αλλά και μια διαφωνία που μπορεί να σε φτάσει μέχρι τα δικαστήρια.

ΙΧΘΕΙΣ

Ο Ερμής στον Σκορπιό σε καλεί να δημοσιοποιήσεις ιδέες ή σχέδια, αφού μπορεί να τύχουν μιας ευρείας ανταπόκρισης. Από την άλλη πλευρά βέβαια, ενδέχεται να αναλωθείς σε συζητήσεις «περί ανέμων και υδάτων» αλλά και να μετακινηθείς περισσότερο από όσο συνηθίζεις. Παράλληλα βέβαια, ο Άρης στον 8ο ηλιακό οίκο σου, σε κάνει πολύ πιο ανυπόμονο/η, σπέρνοντας ενίοτε τον «πανικό» σε σχέση με αυτά που έχεις ή… δεν έχεις, πρόσεξε όμως μήπως πας για τα πολλά και χάσεις και τα λίγα! Επιπλέον, έχε τον νου σου μήπως πέσεις θύμα των «ανώμαλων» ορέξεων κάποιου/ας.