ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 22/3: ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΚΑΙ ΕΥΝΟΟΥΝΤΑΙ ΟΛΑ !

No Rating

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 22/03 ΑΠΟ ΤΟ ASTROLOGY.GR

ΚΡΙΟΣ

Η σύνοδος Ήλιου-Χείρωνα σε ωθεί να ανατρέξεις στις ρίζες σου και σε κάνει πιο εσωστρεφή, πρόσεξε ωστόσο μήπως τελικά εγκλωβιστείς στις αδυναμίες σου, χάνοντας μεγάλο μέρος της αποφασιστικότητάς σου. Και δεν αποκλείεται, κάποιοι δικοί σου που σε έχουν μάθει όπως είσαι συνήθως, να αρχίσουν τις… κοροϊδίες, εξωθώντας σε να «επαναφέρεις» τον ανεξάρτητο εαυτό σου και μάλιστα σε υπερθετικό βαθμό. Αυτό το «πινγκ πονγκ» θα έχει βέβαια διακριτές συνέπειες στις διαπροσωπικές σχέσεις σου αλλά πάντα μπορείς να το «περάσεις» στην δημιουργική σφαίρα, συνδυάζοντας το πρωτοποριακό με το… αρχαίο!

ΤΑΥΡΟΣ

Η Αφροδίτη στον Υδροχόο σε καλεί να ξεχωρίσεις και να αναδείξεις τις ιδιαίτερες ικανότητες και τα ταλέντα σου, κάνοντας πράγματα που όσο κι αν ξενίζουν… εσένα ή τους γύρω σου, σε φέρνουν τελικά πολύ πιο κοντά στην επιτυχία! Επειδή ωστόσο, είναι πιο πιθανό να επιμείνεις συντηρητικά, μάλλον θα κληθείς να διαχειριστείς έξωθεν παρεμβάσεις ή «προκλητικές» συμπεριφορές που παίζουν με τα νεύρα σου. Κατά τα άλλα βέβαια, η σύνοδος Ήλιου-Χείρωνα σε καλεί να λάβεις σοβαρά υπόψη σου ένα όνειρο αλλά και να «αφουγκραστείς» τους ρυθμούς της φύσης σε κάποιο είδος «ησυχαστήριου».

ΔΙΔΥΜΟΣ

Η σύνοδος Ήλιου-Χείρωνα επαναφέρει στο προσκήνιο πρόσωπα του παρελθόντος και μνήμες, ίσως μάλιστα να βρεθείς σε μέρη και παρέες που σου ξυπνούν έντονα συναισθήματα, ενώ «παίζει» και η ένταξή σου σε μια κοινότητα. Παράλληλα βέβαια, η Αφροδίτη στον Υδροχόο πριμοδοτεί «απίθανες» καταστάσεις στην καθημερινότητά σου, ενώ είναι πιθανό να σου τύχει κι ένα απρόσμενο συναπάντημα-ταξίδι. Επιπλέον, έχεις την τάση να υιοθετήσεις ένα νέο look. Σε σχέση όμως με αδέλφια, συγγενείς ή γείτονες σηματοδοτεί αλλαγές και ανατροπές που ένα μέρος τους θα είναι ευχάριστο κι ένα άλλο… όχι!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η σύνοδος Ήλιου-Χείρωνα είναι «βούτυρο στο ψωμί» σου, αφού σε ωθεί να συνεχίσεις την παράδοση και να ποντάρεις περισσότερα στις σχέσεις με τους οικείους σου στα πλαίσια μιας υπόθεσης που τείνει να εξελιχθεί σε καθαρά οικογενειακή. Από την άλλη πλευρά βέβαια, ζώντας σε ένα «κλειστό» σύστημα, κινδυνεύεις να χάσεις πλεονεκτήματα που βρίσκονται έξω από αυτό, όπως για παράδειγμα μια οικονομική πρόταση, που όσο πιο… απίθανη ή παράδοξη δείχνει, τόσο πιο συμφέρουσα θα αποδειχθεί για σένα. Επιπλέον, η Αφροδίτη στον Υδροχόο φέρνει μια ιδιαίτερη αγορά ή επένδυση ή σε ένα απρόβλεπτο κέρδος.

ΛΕΩΝ

Η Αφροδίτη στον Υδροχόο σε καλεί να αλλάξεις ρότα, πριν αναγκαστείς να το πράξεις λόγω «ανωτέρας βίας»! Επιπλέον «ταράζει τα νερά» στις «δεδομένες» σχέσεις ή συνεργασίες σου, ίσως μάλιστα να υπάρξουν απρόβλεπτες αντιδράσεις, από άτομα που θα περίμενες να σου «σταθούν», από την άλλη πλευρά όμως θα έχεις την υποστήριξη κάποιων «ξένων». Παράλληλα, η σύνοδος Ήλιου-Χείρωνα σε ωθεί να διερευνήσεις το παρελθόν, είτε σε προσωπικό επίπεδο, είτε σε συλλογικό, ενώ είναι πιθανό να συναντήσεις και παλιούς γνωστούς ή να επισκεφθείς ένα μέρος που σου θυμίζει πολλά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με την σύνοδο Ήλιου-Χείρωνα έρχεται στο προσκήνιο περιουσιακά θέματα, φαίνεται μάλιστα πως έχεις να λαμβάνεις από την οικογένειά σου κι είναι πιθανό να αποκτήσεις ένα κληροδότημα ή μια αντίκα αξίας. Μπορεί ωστόσο να βρεις και κάτι κρυμμένο. Παράλληλα, η Αφροδίτη στον Υδροχόο φέρνει αλλαγές στα εργασιακά σου, ίσως μάλιστα πρέπει να κινηθείς σχετικά ανορθόδοξα, αφού οι πάγιες πρακτικές σου δεν θα αποδώσουν. Επιπλέον ευνοείται η απόκτηση σύγχρονου εξοπλισμού αλλά και η αλλαγή αντικειμένου στην εργασία σου, ενώ δεν αποκλείεται να αποκτήσεις κι ένα «εξωτικό» pet.

ΖΥΓΟΣ

Η σύνοδος Ήλιου-Χείρωνα σε κάνει πολύ πιο ευαίσθητο/η απέναντι σε συνεργάτες ή πρόσωπα που αγαπάς με συνέπεια να γίνεις ακόμη πιο συγκαταβατικός σε ζητήματα, σχέσεων, ενδίδοντας μάλιστα στην προοπτική μιας «κλασικής» δέσμευσης. Σε… κόντρα ρόλο ωστόσο, η Αφροδίτη στον Υδροχόο επιμένει «επαναστατικά», έχοντας ως προμετωπίδα την ανεξαρτησία, οπότε μάλλον θα χρειαστεί να κάνεις μια ακόμα «τρίπλα», συμβιβάζοντας τα… ασυμβίβαστα! Σίγουρα πάντως ως καλλιτέχνης ή δημιουργός θα έχεις περισσότερες επιλογές «παντρεύοντας» το παραδοσιακό με το μοντέρνο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Αφροδίτη στον Υδροχόο φέρνει αλλαγές ή αναθεωρήσεις στο σπίτι και την οικογένειά σου. Επιπλέον σε καλεί να εισάγεις «καινά δαιμόνια» στην ζωή σου, επειδή ωστόσο δεν είναι στην φύση σου να προκαλείς αλλά ούτε και να αποδέχεσαι εύκολα «φιλελεύθερες» συμπεριφορές, το πιθανότερο τελικά είναι να γίνει το «έλα να δεις» με έναν δικό σου άνθρωπο. Παράλληλα, η σύνοδος Ήλιου-Χείρωνα θα σου δώσει την ευκαιρία να αξιοποιήσεις αδιάθετο ή παλαιό υλικό στην δουλειά σου, μπορεί όμως να επαναφέρει στο προσκήνιο και μια παλιά ενόχληση στην υγεία σου, που πίστευες πως είχε ξεπεραστεί οριστικά.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η σύνοδος Ήλιου-Χείρωνα αναβιώνει σχέσεις ή καταστάσεις του παρελθόντος κι είναι πιθανό να συναντηθείς με παλιούς γνώριμους και παλιές αγάπες αλλά και να ασχοληθείς ξανά με ένα πρότερο ενδιαφέρον σου. Παράλληλα βέβαια, η Αφροδίτη στον Υδροχόο σηματοδοτεί απρόοπτα ή σπάνιες καταστάσεις στην καθημερινότητά σου αλλά κι επαφές με «ιδιάζουσες» περιπτώσεις ανθρώπων και τελικά θα χρειαστεί να παίξεις σε δύο «ταμπλό». Επιπλέον, είναι πιθανό να κάνεις ένα απρόσμενο όσο και όμορφο ταξίδι αλλά και να ανανεώσεις το look ή την γκαρνταρόμπα σου με σχετικά extreme επιλογές.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η σύνοδος Ήλιου-Χείρωνα σε ωθεί να ρίξεις το βάρος των προσπαθειών σου σε ζητήματα που έχουν να κάνουν με το σπίτι ή την οικογένειά σου, μέχρι τουλάχιστον να εκλείψουν τα κάθε είδους προβλήματα και να υπάρξει κλίμα ομοψυχίας. Παράλληλα, η Αφροδίτη στον Υδροχόο αλλάζει τις οικονομικές προτεραιότητές σου κι αν είσαι ανοικτός/η σε καινοφανείς πρακτικές, τότε τα οφέλη σου θα πολλαπλασιαστούν. Να θυμάσαι μάλιστα ότι όσο πιο «ανασφαλές» δείχνει ένα εγχείρημα, τόσο αυξάνονται οι πιθανότητες επιτυχίας σου, αντίθετα να… φοβάσαι τα εύκολα και τα «αναμενόμενα».

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Αφροδίτη στο ζώδιό σου απελευθερώνει την έκφρασή σου κι όσο πιο πρόθυμος/η είσαι να «σπάσεις» φόρμες και ταμπού, τόσο πλησιέστερα θα βρεθείς στην επιτυχία, ιδιαίτερα αν το κοινό σου είναι «ειδικό» ή ανήκει σε μια ελίτ.Όσο για τους… υπόλοιπους μπορεί να εκπλαγούν ευχάριστα ή δυσάρεστα, ανάλογα με την νοοτροπία τους και το… κακό είναι πως η σύνοδος Ήλιου-Χείρωνα σε φέρνει σε επαφή με άτομα «παλιάς σχολής» και ευαισθησίες ευάλωτες στις «τρέλες» σου, με συνέπεια να βγεις εσύ ο/η «κακός/η» της υπόθεσης. Παράλληλα βέβαια μπορεί να μάθεις πολλά για το παρελθόν.

ΙΧΘΕΙΣ

Η σύνοδος Ήλιου-Χείρωνα μπορεί να αναβιώσει μια οικονομική υπόθεση του παρελθόντος, είτε έχεις να λαμβάνεις, είτε να… δίνεις! Επιπλέον σε καλεί να φροντίσεις για την επαρκή τροφοδοσία σου σε αγαθά. Παράλληλα βέβαια, η Αφροδίτη στον Υδροχόο… αντίκειται στην όποια ανάγκη σου για ασφάλεια, αναμένονται λοιπόν αλλαγές και ανατροπές, ιδιαίτερα στα εργασιακά σου, ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξει και μια αποκάλυψη που θα αιφνιδιάσει δυσάρεστα. Ίσως βέβαια να πρόκειται και για εξελίξεις που δεν σε αφορούν προσωπικά κι έχουν να κάνουν με συγγενικά σου πρόσωπα.