ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 23/03 :Ο ενεργός Πλούτωνας σηματοδοτεί κομβικές εξελίξεις στα οικονομικά σου!

No Rating

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 23/03 ΑΠΟ ΤΟ ASTROLOGY.GR

ΚΡΙΟΣ

Ο ενεργός Πλούτωνας μπορεί να σε φέρει προ τετελεσμένων, είτε στα περιουσιακά σου, είτε στην καριέρα σου, ίσως μάλιστα να αποκαλυφθεί κι ένα έντονο παρασκήνιο σε βάρος σου αλλά… ότι έγινε, έγινε και μην επιχειρήσεις να διορθώσεις μια κατάσταση με «μπαλώματα». Ημίμετρα σε αυτήν την φάση δεν χωρούν, αντίθετα η «κάθαρση» έχει τον λόγο. Επιπλέον καλείσαι να κάνεις ένα γενναίο ξεκαθάρισμα στον χώρο σου, πετώντας εκείνα που δεν χρειάζεσαι πια ή σου φέρνουν δυσάρεστες αναμνήσεις, ίσως όμως να σου δοθεί μια τέτοια αφορμή από μια μάλλον δυσάρεστη εξέλιξη στα προσωπικά σου.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο ενεργός Πλούτωνας σηματοδοτεί επαφές ή μετακινήσεις για όχι και τόσο ευχάριστους λόγους, σε θέλει όμως και αρκούντως υποψιασμένο/η σε σχέση με «στημένες» καταστάσεις ή/και υπονομευτικές πρακτικές, που πάνε «να σε τυλίξουν σε μια κόλα χαρτί». Παράλληλα βέβαια, ευνοεί την έρευνα σε όλα τα επίπεδα, ίσως μάλιστα πέρα από τις αλήθειες που θα συνειδητοποιήσεις, να «ξεσκεπάσεις» κι ένα κύκλωμα που δρα υπογείως. Κατά τα άλλα πάντως, ένα συγγενικό σου πρόσωπο δεν πάει καλά στην υγεία του κι εσύ όμως να τσεκάρεις για αλλοιωμένα τρόφιμα ή καλλυντικά.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο ενεργός Πλούτωνας επιδρά καταλυτικά στα οικονομικά σου και το καλό σενάριο είναι να αλλάξεις επίπεδο ύστερα από μια κληρονομιά ή χρηματοδότηση αλλά και να ωφεληθείς από ζημιές άλλων. Υπάρχει ωστόσο και το… κακό, που χαρακτηρίζεται από μηδενιστικές τάσεις -να μείνεις στον άσσο δηλαδή- ή την εμπλοκή σου σε κυκλώματα που δίνουν ένα για να πάρουν εκατό, έχοντας τον τρόπο και τα μέσα για να σε «ζορίσουν», αν δεν μπορέσεις να ανταποκριθείς στις υποχρεώσεις σου. Τίποτα δεν δίνεται χωρίς αντίτιμο. Παράλληλα, μπορεί να κλείσει ένα κεφάλαιο στις διαπροσωπικές σχέσεις σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο ενεργός Πλούτωνας σε φορτώνει με «βαρύ» συναίσθημα και αρνητισμό είτε λόγω μιας κακής δικής σου ψυχολογίας, είτε με αφορμή κι αιτία μια δυσάρεστη όσο και αναπότρεπτη εξέλιξη στην ζωή ενός δικού σου ανθρώπου. Σε κάθε περίπτωση όμως δεν έχει νόημα να «τα βάψεις μαύρα» αντίθετα θυμήσου ότι «ουδέν κακόν αμιγές καλού» και χάραξε μια νέα πορεία απελευθερωμένος/η πια από δεσμεύσεις που σε είχαν εγκλωβίσει στα πλαίσια ενός κακώς εννοούμενου συναισθηματισμού. Κατά τα άλλα, η ημέρα δεν προσφέρεται για αισθητικές παρεμβάσεις, αφού το αποτέλεσμα μπορεί να είναι… φρίκη!

ΛΕΩΝ

Ο ενεργός Πλούτωνας σε καλεί να ψάξεις και να βρεις τι κρύβεται πίσω από κάποιες εξελίξεις στην δουλειά σου, αφού φαίνεται ότι κάποιος/α σε κατασκοπεύει ή προσπαθεί να σε χειραγωγήσει. Έχεις όμως κι εσύ τις «άκρες» σου, που μπορείς να χρησιμοποιήσεις, μέχρι του σημείου που δεν ακυρώνεται το αξιακό σου σύστημα. Αλλιώς, καλείσαι είτε να το… κλείσεις το μαγαζί, είτε να προβείς σε μια στροφή 90 μοιρών, ενώ στο μέτωπο της υγείας-διατροφής σου πρόσεξε τι τρως και πίνεις αλλά και κάθε τι τοξικό. Παράλληλα μπορεί να λάβεις κακά μαντάτα για ένα συγγενικό σου πρόσωπο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο ενεργός Πλούτωνας μπορεί να σε φέρει σε επαφή με «σκοτεινούς τύπους» ή/και κυκλώματα κι εδώ χρειάζεται μεγάλη προσοχή, ώστε να μην μπλέξεις σε καταστάσεις από τις οποίες δεν θα είναι εύκολο να αποτραβηχτείς. Ίσως πάλι σου ζητηθεί να συμμετάσχεις σε μια προσπάθεια όπου τα πράγματα δεν είναι τόσο «αθώα», όσο φαίνονται. Επιπλέον, ενδέχεται να μάθεις κάτι δυσάρεστο για ένα φίλο ή μια φίλη ή να κλείσει ένας κύκλος στα προσωπικά σου με σχετικά επώδυνο τρόπο. Παράλληλα βέβαια η Αφροδίτη στον Κριό μπορεί να σου «χρυσώσει το χάπι» με μια αποζημίωση ή κληρονομιά.

ΖΥΓΟΣ

Ο ενεργός Πλούτωνας σηματοδοτεί αναπότρεπτες εξελίξεις είτε στο σπίτι σου, είτε στην καριέρα σου, όπου δεν αποκλείεται να βρεθείς σε ένα πεδίο σύγκρουσης μεγάλων συμφερόντων, μπαίνοντας τελικά σε δίλημμα για το αν θα αποκαλύψεις τις «βρώμικες» συναλλαγές ή απλά θα… εξαγοράσεις την σιωπή σου, ύστερα από μια διόλου ευκαταφρόνητη πρόταση που θα σου γίνει. Παράλληλα, η Αφροδίτη απέναντί σου πετάει το «μπαλάκι» των δυσάρεστων συμβάντων στους άλλους ή σε έναν δικό σου άνθρωπο, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν θα στενοχωρηθείς κι εσύ αν κάτι «στραβώσει» πολύ.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο ενεργός Πλούτωνας σηματοδοτεί ένα ταξίδι στο άγνωστο συνδυασμένο με αποκαλύψεις ή/και εκμυστηρεύσεις, από την άλλη πλευρά ωστόσο διεγείρει την καχυποψία σου σε βαθμό… κακουργήματος, κάτι που μπορεί να σε οδηγήσει σε έναν φαύλο κύκλο καχυποψίας, που επιζητά την κάθαρση μέσα από δραματοποιημένες καταστάσεις. Κι επειδή έρευνα από έρευνα διαφέρει, είναι προτιμότερο να στρέψεις την προσοχή σου στα… μυστήρια του σύμπαντος, παρά στο τι κάνουν οι άλλοι. Παράλληλα βέβαια προστάτεψε τον εαυτό σου από τις αρνητικές συνέπειες μια κακής διατροφής.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο ενεργός Πλούτωνας σηματοδοτεί κομβικές εξελίξεις στα οικονομικά σου και το αρνητικό σενάριο είναι να βρεθείς στο μηδέν, πέρα από αυτό όμως δείχνει σκόπιμο να είσαι πολύ πιο καχύποπτος/η απέναντι σε επενδυτικές προοπτικές ή δυνατότητες χρηματοδότησης , αφού εκτός από το «τυρί» υπάρχει και η «φάκα». Επιπλέον, μην ενδώσεις σε κάποιον/α που πρακτικά σε εκβιάζει, «πατώντας» πάνω στην ανάγκη σου, ούτε όμως και στον… πλεονέκτη εαυτό σου, που μπορεί να πάει για τα πολλά, χάνοντας τελικά και τα λίγα! Το πάθος είναι κακός σύμβουλος και στα προσωπικά σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο ενεργός Πλούτωνας αντανακλά ένα τέλος και μια νέα αρχή στην ζωή σου και είτε πρόκειται για μια καθαρά δική σου υπόθεση, είτε συμβεί κάτι σε έναν «δικό σου» άνθρωπο, το ζητούμενο είναι να απαλλαγείς οριστικά από τις πολιτικές που σε έφεραν σε αδιέξοδο αλλά και τις «τοξικές» σχέσεις. Ίσως μάλιστα να μάθεις ή να… πάθεις κάτι που θα σε βοηθήσει να πάρεις την «μεγάλη απόφαση» αλλά το πιο σπουδαίο και ελπιδοφόρο για σένα είναι το να συνειδητοποιήσεις το «ποιος/α τελικά κυβερνά αυτόν τον τύπο», δηλαδή εσένα! Παράλληλα, κάνε και μια γενική καθαριότητα στον χώρο σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο ενεργός Πλούτωνας σε καλεί να φροντίσεις οτιδήποτε έχει σχέση με την υγεία ή την διατροφή σου, προλαβαίνοντας ενδεχομένως μια δυσάρεστη εξέλιξη. Το αυτό ισχύει για ζώα ή φυτά που έχεις υπό την επίβλεψή σου. Επιπλέον, στα εργασιακά σου φαίνεται πως κάποιος/α έχει αποφασίσει για σένα, χωρίς εσένα και μάλλον θα κληθείς να τοποθετηθείς απέναντι σε «τετελεσμένα». Παράλληλα, η Αφροδίτη στον Κριό σηματοδοτεί ένα δυσάρεστο βίωμα στο περιβάλλον σου ή μια είδηση που θα σε κάνει να μελαγχολήσεις, υπάρχει ωστόσο και το ενδεχόμενο να λάβεις «βρώμικα» μηνύματα.

ΙΧΘΥΕΣ

Ο ενεργός Πλούτωνας σηματοδοτεί «απόλυτες» καταστάσεις στις διαπροσωπικές σχέσεις αλλά και τα οικονομικά σου, με την αίσθηση απώλειας να κάνει αισθητή την παρουσία της, ίσως όμως να είναι και η δική σου υπαρξιακή αγωνία, που βάζει μελανά χρώματα στην ζωή σου. Επικεντρώσου λοιπόν στην αναγέννηση κι όχι στο τέλος. Όσον αφορά πάλι στις νέες γνωριμίες σου, φαίνεται να είναι άτομα που «λύνουν και δένουν» στον τομέα τους αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι έχουν για σένα καλές προθέσεις. Επιπλέον, ένα αγαπημένο σου πρόσωπο περνά «των παθών του τον τάραχο».