ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 23/04 : σε κάποιες περιπτώσεις δεν «μετράνε» τόσο οι ικανότητες αλλά η τύχη !

No Rating

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 23/04 ΑΠΟ ΤΟ ASTROLOGY.GR

ΚΡΙΟΣ

Η Σελήνη στην Παρθένο σε φέρνει σε επαφή με άτομα που σίγουρα μπορούν να κάνουν την διαφορά στην δουλειά σου, ιδιαίτερα με τις ειδικές γνώσεις που κατέχουν κι εσύ όμως μπορεί να μυηθείς σε μικρά επαγγελματικά μυστικά. Μπορεί ωστόσο να προκύψει και μια «αρρυθμία» στην υγεία σου, ειδικά αν δεν φροντίζεις σωστά τον εαυτό σου. Παράλληλα, ο Ήλιος στον Ταύρο σηματοδοτεί μια «τυχερή» εξέλιξη στα οικονομικά σου, κάτι που με την σειρά του θα σε βοηθήσει να καλύψεις ανάγκες και επιθυμίες. Ίσως όμως να σου προσφερθεί «στο πιάτο» κάτι που θες πολύ, οπότε μην βιαστείς να ξοδευτείς.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Ήλιος στο ζώδιό σου, σου δίνει πολλούς και καλούς λόγους για να αρχίσεις να βλέπεις το «ποτήρι» της ζωής μισογεμάτο, αφού δεν θα λείψουν οι επιτυχίες και οι ευκολίες, που θα σε κάνουν να το… πιστέψεις! Επιπλέον, ένα πρόσωπο που έχει τον τρόπο και τα μέσα να σε προωθήσει, διάκειται πολύ ευνοϊκά απέναντί σου. Παράλληλα, η Σελήνη στην Παρθένο σε φέρνει πιο κοντά σε «συμπάθειες» κι αγαπημένα πρόσωπα, προσφέροντάς σου όμορφες στιγμές φαίνεται ωστόσο να απουσιάζει η σταθερότητα και η συνέπεια στις σχέσεις σου, οπότε… κινήσου αναλόγως!

ΔΙΔΥΜΟΣ

Η Σελήνη στην Παρθένο συνηγορεί σε μεταβολές στο οικογενειακό σου περιβάλλον, είτε αυτές έχουν να κάνουν με επισκέψεις στον χώρο σου, είτε με μια δική σου προσωρινή μετακόμιση. «Παίζει» βέβαια και το ενδεχόμενο μιας περιουσιακής ρύθμισης, Παράλληλα, ο Ήλιος στον Ταύρο προοιωνίζει θετικές εξελίξεις στις εργασιακές σχέσεις σου κι αν σου δοθεί μια ευκαιρία άρπαξέ την από τα μαλλιά! Ίσως πάλι να απαλλαγείς από τα δύσκολα, ενώ θετικοί είναι οι οιωνοί και για ένα θέμα υγείας που τυχόν σε απασχολεί. Επιπλέον βέβαια μπορεί να «βγουν στην φόρα» και κάποια από τα… μυστικά σου!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Σελήνη στην Παρθένο σε κάνει πιο επικοινωνιακό/η και παρά την σχετική… ταλαιπωρία που θα υποστείς από τα διαρκή πήγαινε-έλα και τις αντικρουόμενες πληροφορίες, τελικά θα μάθεις όσα χρειάζεσαι, ιδιαίτερα σε τεχνικό επίπεδο. Παράλληλα, ο Ήλιος στον Ταύρο σηματοδοτεί θετικές εξελίξεις στις διαπροσωπικές σχέσεις σου ή/και μια νέα φιλία, που θα σε βοηθήσει σε πολλά, τουλάχιστον σε υλικό επίπεδο. Κι από την στιγμή που η «ποσότητα» είναι επαρκής, μην… σκοτίζεσαι για την «ποιότητα»! Επιπλέον, μπορεί να ωφεληθείς από την συμμετοχή σου σε έναν συλλογικό φορέα.

ΛΕΩΝ

Ο Ήλιος στον Ταύρο απελευθερώνει τις επαγγελματικές σου δυνατότητες, κάτι που μπορεί να γίνει μέσω της συμπόρευσης σου με κύκλους που σε αυτήν την φάση τα συμφέροντα τους ταυτίζονται με τα δικά σου. Ίσως μάλιστα να δεχθείς την… πολλαπλή εύνοια ενός «ισχυρού προσώπου». Επιπλέον, μπορεί να τύχεις μια διάκρισης. Παράλληλα, η Σελήνη στην Παρθένο αυξάνει την καταναλωτική σου διάθεση αλλά σίγουρα θα υπάρξουν και έξτρα έσοδα που θα σε βοηθήσουν να αποκτήσεις ότι επιθυμείς, Από εκεί και ύστερα καλό είναι να κάνεις και μια έρευνα αγοράς.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Σελήνη στο ζώδιό σου σε καθιστά το πρόσωπο της ημέρας, φρόντισε λοιπόν να ξεδιπλώσεις τις αρετές και τα ταλέντα σου, ιδιαίτερα ως προς την επισήμανση κάποιων λεπτομερειών. Φυσικά θα υπάρξουν και μεταπτώσεις στην διάθεσή σου . Παράλληλα, ο Ήλιος στον Ταύρο κομίζει ευχάριστες ειδήσεις για μια υπόθεση που σε ενδιαφέρει. Επιπλέον, ευνοεί τα ταξίδια, ενώ σου δίνει το δικαίωμα να ελπίζεις και σε ένα «άνοιγμα» στο εξωτερικό ή σε μια διακριτή στήριξη σε οποιαδήποτε δράση συνδέεται με τα ΜΜΕ και τις εκδόσεις. Ίσως πάλι να… καταφτάσει «ο θείος από την Αμερική»!

ΖΥΓΟΣ

Η Σελήνη στην Παρθένο θα σου αποκαλύψει τεκταινόμενα του παρασκηνίου αλλά μην βιαστείς να βγάλεις συμπεράσματα από όλα αυτά που θα μάθεις, αφού σίγουρα ένα μέρος τους είναι προϊόν «ζυμώσεων» που αποδίδουν μόνον την… μισή αλήθεια! Παράλληλα, ο Ήλιος στον Ταύρο αναβαθμίζει τα οικονομικά σου, δίνοντάς σου την ευκαιρία να αποκτήσεις πολλά από αυτά που θέλεις και το μόνο που απαιτείται από την πλευρά σου είναι το να έχεις μεγαλύτερη εμπιστοσύνη στην… τύχη σου, αφού ακόμη κι αν δεν έχεις εσύ χρήματα, κάποιος/α άλλος/η θα προθυμοποιηθεί να σου λύσει το πρόβλημα!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Ήλιος απέναντί σου σε κάνει πολύ πιο αποδεκτό/η στους άλλους, δημιουργώντας μάλιστα τις προϋποθέσεις για μια πρόταση ή μια συνεργασία που θα σε διευκολύνει… πολλαπλά! Επιπλέον, προδιαγράφει μια γενικότερη βελτίωση των συνθηκών της ζωής σου, τόσο σε προσωπικό, όσο και σε κοινωνικό επίπεδο. Παράλληλα, η Σελήνη στην Παρθένο προσθέτει πολλά νέα πρόσωπα στις γνωριμίες σου, ίσως μάλιστα να ζήσεις τα καλά ενός «παρεΐστικου» κλίματος. Χρειάζεται βέβαια και μια αξιολόγηση από πλευράς σου, ώστε να ξεχωρίσεις τις πραγματικές φιλίες από τις πιο ευκαιριακές.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με την Σελήνη στην Παρθένο είναι πιθανό να αναλάβεις πρωτοβουλίες γύρω από επαγγελματικά και κοινωνικά ζητήματα, υλοποιώντας τις φιλοδοξίες σου και το μόνο που έχεις να κάνεις είναι το να επιστρατεύσεις όλες τις δεξιότητές σου. Παράλληλα, ο Ήλιος στον Ταύρο σηματοδοτεί την έναρξη μιας περιόδου εργασιακών διευκολύνσεων, ενώ μπορείς να αξιοποιήσεις αυτό το διάστημα και για να χαλαρώσεις και να ξεκουραστείς μακριά από εντάσεις. Επιπλέον, θα έχεις την ευκαιρία να αποκαταστήσεις την σωματική και ψυχική σου ευεξία αλλά και να αποκτήσεις ένα pet.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Σελήνη στην Παρθένο σε καλεί να «ξανοιχτείς» ακόμη και με πρόσωπα που δεν γνωρίζεις καλά, αφού οι πληροφορίες που θα συλλέξεις θα σου φανούν ιδιαίτερα χρήσιμες. Ίσως πάλι να κάνεις ένα επαγγελματικό ταξίδι. Παράλληλα, ο Ήλιος στον Ταύρο προάγει τα δημιουργικά σου ενδιαφέροντα, ξεκινώντας από εκείνα που έχουν να σου προσφέρουν ένα σημαντικό κέρδος κι εδώ είναι που θα καταλάβεις ότι σε κάποιες περιπτώσεις δεν «μετράνε» τόσο οι ικανότητες αλλά η τύχη. Επιπλέον, θα βελτιωθούν αισθητά οι σχέσεις σου με αγαπημένα πρόσωπα ή θα υπάρξει μια διακριτή πρόοδος στην ζωή τους.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Σελήνη στην Παρθένο τονίζει την ανάγκη σου να κερδίσεις ακόμη περισσότερα χρήματα και με τον Δία στο ζώδιό σου, η επιθυμία σου γίνεται… διαταγή! Το που και πώς θα τα ξοδέψεις βέβαια είναι ένα ζήτημα αφού έχεις την τάση για σπατάλες Παράλληλα, ο Ήλιος στον Ταύρο εξυπηρετεί κάθε πρόθεσή σου για να κάνεις μια νέα αρχή ή/και να ρυθμίσεις επ’ ωφελεία σου ένα οικογενειακό ή περιουσιακό ζήτημα που σε απασχολεί. Επειδή όμως αυτή η εύνοια δεν θα κρατήσει για πάντα, εκμεταλλεύσου το timing για να διαμορφώσεις την κατάσταση σύμφωνα με τις επιθυμίες σου.

ΙΧΘΕΙΣ

Με την Σελήνη απέναντί σου, σίγουρα θα υπάρξουν μεταπτώσεις στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου, όλη αυτή η αστάθεια όμως είναι προσωρινή και δεν πρέπει να βγάζεις πρόωρα συμπεράσματα, όσο κι αν σου «την σπάει» η επιμονή κάποιων στις λεπτομέρειες. Εξ άλλου, ο Ήλιος στον Ταύρο δημιουργεί θετικές προϋποθέσεις για να έρθεις σε επαφή με πρόσωπα που θέλουν και μπορούν να σε εξυπηρετήσουν, διευκολύνοντας κατά τι την καθημερινότητά σου. Επιπλέον, ευνοούνται τα ταξίδια, οι επαφές-συμφωνίες με άτομα ή φορείς του εξωτερικού αλλά και η αγορά αξεσουάρ και ειδών ένδυσης.