ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 23/09: Ο ρομαντισμός και το πάθος ενισχύονται !

No Rating

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 23/09 ΑΠΟ ΤΟ ASTROLOGY.GR

ΚΡΙΟΣ

Η Αφροδίτη στον Ζυγό σου τα… παρουσιάζει όλα ωραία και καλά, φέρνει ωστόσο στο διάβα σου άτομα με… απατηλές προθέσεις κι αν σου γίνει μια πρόταση συνεργασίας καλό είναι να την απορρίψεις, όσο «σούπερ» κι αν φαίνεται. Φρόντισε βέβαια να μην κυνηγάς κι εσύ «Χίμαιρες» στα προσωπικά σου. Παράλληλα, η Σελήνη στον Καρκίνο σε καλεί να βρεις την χρυσή τομή ανάμεσα στα «πρέπει» και τα «θέλω» σου, ιδιαίτερα σε σχέση με το σπίτι και την οικογένειά σου. Αν πάντως θέλεις να απαλλαγείς από βάρη ή να θέσεις τα όριά σου απέναντι σε ποικίλες απαιτήσεις, τώρα είναι η ώρα!

ΤΑΥΡΟΣ

Η Αφροδίτη στον Ζυγό σε κάνει πιο… τεμπέλη και «αραχτό/η»! Κατά τα άλλα βέβαια μπορεί να αναδείξει ένα θέμα υγείας, επειδή όμως πρόκειται για κάτι περαστικό, ας μην βιαστείς να ακολουθήσεις κάποια θεραπεία, που θα επιβαρύνει τον οργανισμό σου. Μπορείς μάλιστα να δοκιμάσεις κάποιο φυσικό σκεύασμα. Παράλληλα, η Σελήνη στον Καρκίνο φέρνει καθυστερήσεις και μια ταλαιπωρία στις μετακινήσεις σου, ιδιαίτερα αν δεν έχεις προνοήσεις για το ενδεχόμενο μιας «αναποδιάς». Επιπλέον, είναι πιθανό να πάρεις μια στενοχώρια από συγγενή ή γείτονα.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Η Αφροδίτη στον Ζυγό σε καλεί «να ζήσεις το όνειρο» και την… ευτυχία σου, ενώ συνάμα σε ωθεί να εμψυχώσεις ή να βοηθήσεις κάποια άτομα που βρίσκονται σε δύσκολη θέση και δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος από αυτόν για να… συγχωρεθούν και οι δικές σου «αμαρτίες»! Παράλληλα βέβαια, η Σελήνη στον Καρκίνο μπορεί να σε βάλει σε δίλημμα σχετικά με μια αγορά ή την χρηματοδότηση μιας προσπάθειας κι εδώ είναι που θα χρειαστείς σύνεση και στρατηγική για να μην «πετάξεις» τα λεφτά σου. Αν πάλι σου ζητηθούν δανεικά, καλό είναι να αρνηθείς, όσο κι αν στενοχωρήσεις κάποιον/α.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Αφροδίτη στον Ζυγό ευνοεί τον εξωραϊσμό ή την διακόσμηση του προσωπικού χώρου σου, καλό είναι όμως να μην «τρέξεις» άλλες πιο πρακτικές υποθέσεις που αφορούν στο σπίτι ή την οικογένεια σου, ενώ τσέκαρε  για μούχλα και υγρασίες. Παράλληλα, η Σελήνη στο ζώδιό σου μπορεί να σε γεμίσει ανασφάλειες κι ενοχές και να σε κάνει πιο εκμεταλλεύσιμο/η από άτομα που επιδιώκουν να σε έχουν υπό τον έλεγχο τους ή απλά τα θέλουν όλα δικά τους. Κι αν δεν θέσεις έγκαιρα τα όριά σου κινδυνεύεις να εξαναγκαστείς σε κάτι που ούτε θέλεις, ούτε σου αρέσει κι ας νομίζεις εσύ αρχικά πως έχεις τον έλεγχο.

ΛΕΩΝ

Η Αφροδίτη στον Ζυγό σε καλεί να «ξεχαστείς» συμμετέχοντας σε καλλιτεχνικά δρώμενα, κατά τα άλλα όμως είναι πιθανό να σε πάει πίσω ή να ακυρώσει ανειλημμένες υποχρεώσεις. Επιπλέον, στον περίγυρό σου λέγονται πολλά ψέματα, περισσότερο όμως για προστασία, -δική σου ή των άλλων- παρά από δολιότητα. Παράλληλα βέβαια, με την Σελήνη στον Καρκίνο οφείλεις να προσέξεις περισσότερο την υγεία και την διατροφή σου για να μην τρέχεις σε φαρμακεία και γιατρούς, ίσως όμως χρειαστεί να προσφέρεις τις υπηρεσίες σου σε ένα οικείο σου πρόσωπο που περνά δύσκολα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Αφροδίτη στον Ζυγό σε χαλαρώνει… υπερβολικά ως προς την οικονομική σου διαχείριση και είναι πιθανό να προβείς σε αχρείαστες αγορές, όπως επίσης και το να πιείς κάτι παραπάνω. Συνάμα όμως μπορεί να σου χαρίσουν κάτι ή να δείξεις κι εσύ την αγάπη σου, χαρίζοντας κάτι που «μιλάει» στην ψυχή. Παράλληλα βέβαια, η Σελήνη στον Καρκίνο φέρνει μάλλον στενόχωρες καταστάσεις στις διαπροσωπικές σχέσεις σου και ίσως κληθείς να συμπαρασταθείς έμπρακτα σε έναν φίλο ή μια φίλη, δεν αποκλείεται όμως και το να πληγωθείς από την στάση ενός «δικού σου» ανθρώπου..

ΖΥΓΟΣ

Η Αφροδίτη στο ζώδιό σου φέρνει περισσότερες ευτυχισμένες στιγμές στην ζωή σου, έστω κι αν πολλά από αυτά που ονειρεύεσαι δεν θα γίνουν ποτέ. Σε κάθε περίπτωση όμως μπορεί να περάσεις φίνα σε μια έξοδο ή εκδρομή, ιδιαίτερα αν αυτή συμπεριλαμβάνει και πολιτιστικά δρώμενα.  Επιπλέον αναδεικνύει την φινέτσα σου και τις πιο καλλιτεχνικές πλευρές σου. Στον αντίποδα βέβαια, η Σελήνη στον Καρκίνο σε πιέζει να πάρεις επάνω σου ένα εγχείρημα που μάλλον αφορά σε άλλους/ες και την «σωτηρία» τους, θυσιάζοντας τελικά τον ελεύθερο χρόνο σου επί… ματαίω!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Αφροδίτη στον Ζυγό σε καλεί να χαλαρώσεις απολαμβάνοντας υπηρεσίες ευεξίας, ίσως μάλιστα να σου κάνουν μια σχετική προσφορά, μπορείς όμως κι εσύ να χαρίσεις κάτι σε κάποιον/α που αγαπάς. Επιπλέον, μπορεί να δεις ένα «αισθησιακό» όνειρο, στις… κανονικές επαφές σου όμως κινδυνεύεις από μυκητιάσεις. Παράλληλα, η Σελήνη στον Καρκίνο σε οδηγεί στα μονοπάτια μιας παραδοσιακής γνώσης, ως προς τις εξωστρεφείς δράσεις σου όμως θέτει εμπόδια, γι’ αυτό είναι προτιμότερο να παραμείνεις «εντός των τειχών». Επιπλέον μπορεί να προκύψει κι ένα νομικό ζήτημα, με γείτονα ή συγγενή.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με την Αφροδίτη στον Ζυγό να σου φέρνει τύχη και να… σκορπίζει την χαρά στις παρέες σου, η ημέρα προσφέρεται για εξόδους και ψυχαγωγικές δράσεις, με το μόνο μειονέκτημα να είναι το ότι πολλά από αυτά που «θα πέσουν στο τραπέζι» ως υποσχέσεις ή προοπτικές δεν θα πραγματοποιηθούν ποτέ. Παράλληλα, η Σελήνη στον Καρκίνο σε πιέζει να κάνεις κάποιες περικοπές στα έξοδα σου και να χαράξεις πιο ορθολογικά την οικονομική σου πολιτική, δεν αποκλείεται ωστόσο να καταφύγεις και σε παρατυπίες, πιστεύοντας –λανθασμένα- πως έτσι θα ξεπεράσεις τις δυσκολίες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Αφροδίτη στον Ζυγό σε βοηθά να εμφανιστείς προς τα έξω με έναν «ιδανικό» τρόπο, όπως όμως εσύ ξέρεις να κρύβεις τις αδυναμίες σου, έτσι και οι άλλοι μπορεί να σε «παραμυθιάσουν»! Επιπλέον, είναι πιθανό να πέσεις θύμα  μιας μικρής συνωμοσίας που υφαίνεται στα προσωπικά σου, αν βέβαια δεν την υποκινήσεις… εσύ. Παράλληλα, η Σελήνη απέναντί σου επιχειρεί να σε «στριμώξει» συναισθηματικά, ενεργοποιώντας ενοχές και ανασφάλειες. Ίσως μάλιστα να νιώσεις απόρριψη από ένα πρόσωπο που «μετράει» για σένα, ενώ αν σου προταθεί μια συνεργασία, μην την αποδεχθείς.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σήμερα μπορεί να κάνεις όνειρα και σχέδια για το μέλλον, όπως επίσης και να περάσεις όμορφα με την παρέα σου, όλα αυτά όμως φαίνεται να χρησιμεύουν μόνον στην βελτίωση της ψυχολογίας σου και μόνον, αφού στην παρούσα φάση η Αφροδίτη στον Ζυγό… ονειρεύεται μεν αλλά δεν πραγματοποιεί! Παράλληλα πάντως, η Σελήνη στον Καρκίνο σε καλεί να βάλεις τα όριά σου απέναντι σε απαιτήσεις που καθιστούν την εργασία σου πιο δύσκολη αλλά και σε όσους/ες κοιτούν μόνον την βολή τους, ενώ οφείλεις να προσέξεις περισσότερο την υγεία και την διατροφή σου, αποφεύγοντας τις καταχρήσεις.

ΙΧΘΕΙΣ

Η Αφροδίτη στον Ζυγό σε βάζει να ονειρεύεσαι τι θα γινόταν αν… ήσουν πλούσιος/α, κάτι που σίγουρα μπορεί να εμψυχώσει εσένα και την παρέα σου αλλά… μέχρι εκεί, αφού τα «ταξίματα» δεν θα υλοποιηθούν. Συνάμα όμως μπορεί να χαρίσεις ή να σου χαρίσουν κάτι όμορφο. Παράλληλα βέβαια, η Σελήνη στον Καρκίνο σε φέρνει στα πρόθυρα δύσκολων αποφάσεων, ιδιαίτερα στις σχέσεις σου με αγαπημένα σου πρόσωπα. Πριν όμως «σε πιάσουν στο φιλότιμο» εκείνα, ζήτησε να γίνουν οι δέουσες υποχωρήσεις και από την πλευρά τους κι ας πικράνεις κάποιες καρδιές.