ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 23/10: νέες εργασιακές προτάσεις !

No Rating

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 23/10 ΑΠΟ ΤΟ ASTROLOGY.GR

ΚΡΙΟΣ

Με την Σελήνη στον Λέοντα η ζωή σου αλλά και οι διαπροσωπικές σχέσεις σου αποκτούν πιο διασκεδαστικά χαρακτηριστικά. Ίσως μάλιστα να υπάρξει και ένα παιχνίδι που θα σε φέρει πιο κοντά με πρόσωπα που σε ενδιαφέρουν.Ο βαθμός της ελευθερίας σου βέβαια θα παίξει σημαντικό ρόλο στο κατά πόσο θα μπορέσεις να «το κάψεις» απρόσκοπτα, αφού ο Άρης απέναντί σου το πάει… φιρί-φιρί για καβγά. Ειδικά στην περίπτωση που θα «ξεχάσεις» τις δεσμεύσεις σου, είτε τις προσωπικές, είτε τις επαγγελματικές. Κομμένοι λοιπόν οι πολλοί ενθουσιασμοί, για να μην σου βγει ξινή η διασκέδαση!

ΤΑΥΡΟΣ

Με την Σελήνη στον Λέοντα η έμφαση πέφτει στα περιουσιακά και τα του οίκου σου, ενώ είναι πιθανό, είτε να έρθει κόσμος στο σπίτι σου, είτε να φιλοξενηθείς σε ένα «χάι» μέρος. Από την άλλη πλευρά βέβαια, τα πολλά «σούρτα-φέρτα» μπορεί να σου… χαλάσουν την ζαχαρένια!Παράλληλα, ο Άρης στον Ζυγό σε ωθεί να διεκπεραιώσεις μια σειρά από εργασίες της καθημερινότητας, χωρίς όμως να ξεπεράσεις τις αντοχές σου, αφού η υγεία σου θέλει μια κάποια προσοχή. Επιπλέον ενδέχεται να αναζωπυρωθούν ανταγωνισμοί στο εργασιακό σου περιβάλλον, με νομικές μάλιστα προεκτάσεις.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Με την Σελήνη στον Λέοντα να ευνοεί τα ταξίδια και την κοινωνική ζωή, δεν έχεις παρά να απολαύσεις τα όσα σου προσφέρονται. Ίσως μάλιστα να βρεθείς σε ένα πολυτελές όσο και διασκεδαστικό περιβάλλον. Σε κάθε περίπτωση δε, τα τηλέφωνα θα πάρουν φωτιά!Επιπλέον, μπορεί να αποκτήσεις ένα «χάι» μέσον που θα κάνει την ζωή σου ευκολότερη αλλά και πιο «λαμπερή». Παράλληλα βέβαια, ο Άρης στον Ζυγό φέρνει εντάσεις στις σχέσεις σου με αγαπημένα σου πρόσωπα -κι εδώ αναζητείται μια συμβιβαστική λύση- ενώ μπορεί να επηρεαστεί αρνητικά και η σεξουαλική απόδοσή σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με την Σελήνη στον Λέοντα η ημέρα θα έχει αρκετά έξοδα αλλά και έσοδα, με τον ισολογισμό σου να βγαίνει τελικά ισοσκελισμένος, ενώ σε κάθε περίπτωση θα… λάμψεις διά της ικανότητάς σου στο «παζάρεμα»! Επιπλέον μπορεί να βρεις κι ένα πολύτιμο αντικείμενο.Παράλληλα βέβαια, ο Άρης στον Ζυγό σηματοδοτεί δραστικές μεταβολές στο οικογενειακό σου περιβάλλον. Ίσως μάλιστα προς στιγμή να υπάρξουν καταστάσεις που θα σε «ξεβολέψουν» όσο δεν πάει. Καλό είναι όμως να μην ρίξεις λάδι στην φωτιά, αφού απέναντί σου στέκουν «θηρία», που θα πρέπει να τα πάρεις με το… καλό!

ΛΕΩΝ

Η Σελήνη στο ζώδιό σου καθιστά κομβικό τον ρόλο σου στις εξελίξεις, με αποτέλεσμα να γνωρίσεις την… αποθέωση από το κοινό σου. Φρόντισε ωστόσο να μην αναλωθείς αποκλειστικά και μόνον στα επιδεικτικά σόου σου, που είναι όλο σκέρτσο αλλά χωρίς ουσία!Εξ άλλου με τον Άρη στον Ζυγό θα υπάρξουν σίγουρα και κάποιοι/ες που θα σου πάνε κόντρα αλλά μην σε πιάσει το εγωιστικό σου, αντίθετα δείξε ανωτερότητα. Επιπλέον ενδέχεται να κάνεις ένα ταξίδι-αστραπή για δουλειά. Μην περιμένεις όμως να σου πάνε όλα κατά πως θες, πρόσεξε μάλιστα μην σου συμβεί κάποιο ατύχημα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Σελήνη στον Λέοντα σε καλεί να επικεντρωθείς, τόσο στα εργασιακά σου, όπου η επαφή σου με σημαίνοντα πρόσωπα θα αναδείξει τον επαγγελματισμό σου στην παροχή υπηρεσιών, όσο και σε ζητήματα υγείας ή διατροφής, που… τόσο καλά κατέχεις!Επιπρόσθετα σε αφορούν κι όλα εκείνα που συμβαίνουν στο παρασκήνιο και πρέπει να γνωρίζεις, προκειμένου να είσαι προετοιμασμένος/η για όλα. Παράλληλα, ο Άρης στον Ζυγό φέρνει σκαμπανεβάσματα στα οικονομικά σου, δημιουργώντας μια προσωρινή ανησυχία για την πορεία τους. Κάποιες αγορές ωστόσο… επείγουν!

ΖΥΓΟΣ

Με την Σελήνη στον Λέοντα ανοίγει ένας νέος κύκλος γνωριμιών και μάλιστα «υψηλών», ενώ δεν αποκλείεται να συμμετάσχεις και σε μια συλλογική προσπάθεια. Επιπλέον, μπορεί να πάρεις «μέρισμα» από μια επιτυχία ενός φίλου ή μιας φίλης σου.Παράλληλα, ο Άρης στο ζώδιό σου σε ωθεί να διεκπεραιώσεις άμεσα κάποια θέματα που χρονίζουν. Από την άλλη πλευρά όμως θα υπάρξουν και στιγμές όπου οι σπασμωδικές αντιδράσεις σου θα δημιουργήσουν σύγχυση και… πανικό! Επιπλέον, ακολούθησε μια συμβιβαστική πολιτική με τους οικείους σου και πρόσεχε μήπως χτυπήσεις μέσα στο σπίτι σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Σελήνη στον Λέοντα δημιουργεί ευνοϊκές συνθήκες για να έρθεις σε επαφή με ένα ισχυρό πρόσωπο, που μπορεί να σου «ανοίξει πόρτες» και γενικότερα να σε βοηθήσει να δικτυωθείς. Ίσως μάλιστα να πετύχεις και μια σημαντική συμφωνία που θα απελευθερώσει τις δυνατότητές σου.Επιπλέον, μπορεί να κερδίσεις «πόντους» από την συμμετοχή σου σε μια κοινωνική εκδήλωση. Παράλληλα όμως, με τον Άρη στον Ζυγό οφείλεις να ρίξεις μια… ακόμη ματιά και στα παρασκήνια, αφού κάποιος/α σου ετοιμάζει «χουνέρι». Ίσως όμως να δράσεις κι εσύ «συνωμοτικά» για να «σώσεις» μια κατάσταση.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Σελήνη στον Λέοντα προάγει τις επαφές σου με τον έξω κόσμο, με συνέπεια η ημέρα σου να εμπλουτιστεί με νέες γνωριμίες, μετακινήσεις κι ανταλλαγές απόψεων που θα σε συναρπάσουν. Επιπλέον, ένας ξένος ή μια ξένη τρέφει για σένα μια ιδιαίτερη συμπάθεια και δεν έχεις παρά να επωφεληθείς.Παράλληλα βέβαια, ο Άρης στον Ζυγό δημιουργεί «θέματα» στις φιλίες σου. Ίσως μάλιστα να ανακύψει και μια οικονομική διαφωνία που θα τα κάνει όλα «μαντάρα». Από την άλλη πλευρά βέβαια μπορεί να γνωρίσεις κι ένα άτομο που θα σε βοηθήσει να ξεμπλέξεις μια ώρα αρχύτερα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με την Σελήνη στον Λέοντα καλείσαι να διαπραγματευτείς ή να ρυθμίσεις θέματα που μπορεί να αφορούν στην φορολογία, ένα δάνειο, μια κληρονομιά ή μια αποζημίωση, ενώ δεν αποκλείεται να ξοδέψεις το… κάτι τι σου για να κρατήσεις ψηλά το πρεστίζ σου!Παράλληλα, ο Άρης στον Ζυγό σε θέλει σε επαγρύπνηση, προκειμένου να ανταποκριθείς με επιτυχία στις προκλήσεις αυτής της περιόδου κι αν επιστρατεύσεις τις διπλωματικές και διοικητικές αρετές σου μπορείς να πετύχεις πολλά. Από την άλλη πλευρά βέβαια, θα υπάρξουν και κάποια «παρατράγουδα» με… ανυπάκουους/ες!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Σελήνη απέναντί σου σε καλεί να αξιοποιήσεις τις δημόσιες σχέσεις σου και σίγουρα μπορείς να ωφεληθείς, είτε γνωρίζοντας πρόσωπα-κλειδιά της καλής κοινωνίας, είτε μπαίνοντας σε έναν κύκλο ατόμων που ασχολούνται με κάτι πολύ ιδιαίτερο, που ενδιαφέρει κι εσένα.Παράλληλα, ο Άρης στον Ζυγό ανανεώνει τον κύκλο των γνωριμιών σου με πρόσωπα που διακρίνονται για το πάθος και την προσήλωσή τους σε έναν στόχο. Ίσως όμως και να βρεις απέναντί σου κάποιους/ες άλλους/ες με ανάλογο ζήλο. Επιπλέον, όμως πρόσεξε περισσότερο κατά την διάρκεια των μετακινήσεών σου.

ΙΧΘΕΙΣ

Η Σελήνη στον Λέοντα φέρνει μεταβολές στα εργασιακά σου, μην ανησυχείς όμως αφού αν πάρεις «ζεστά» την όλη υπόθεση, η θέση σου θα ενισχυθεί και ο ρόλος σου θα αναβαθμιστεί. Υπάρχει βέβαια και το ενδεχόμενο να «την κάνεις κοπάνα», με αφορμή μια μικρή αδιαθεσία και να πας για… σπα. Έτσι κι αλλιώς όμως οφείλεις να δώσεις μεγαλύτερη σημασία στην υγεία και την διατροφή σου.Παράλληλα, ο Άρης στον Ζυγό σε θέλει λιγότερο παρορμητικό/η στις οικονομικές υποθέσεις σου, ιδιαίτερα αν εμπλακούν σε αυτές φίλοι/ες, αφού είτε δώσεις, είτε… δεν δώσεις, πάλι πρόβλημα θα έχεις!