ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 24/03 : Η σύνοδος Ήλιου-Αφροδίτης στον Κριό σε κάνει πολύ πιο «αγαπησιάρη/α»!

No Rating

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 24/03 ΑΠΟ ΤΟ ASTROLOGY.GR

ΚΡΙΟΣ

Με την σύνοδο Ήλιου-Αφροδίτης στο ζώδιό σου, η ομορφιά και η γοητεία σου γίνονται τα βασικά «εργαλεία», με τα οποία θα πετύχεις τους στόχους σου, όσο ψηλά ή… χαμηλά κι αν βρίσκονται! Από την άλλη πλευρά όμως τα συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα θα ταλαιπωρήσουν τόσο τον εαυτό σου, όσο και τα πρόσωπα που ενδιαφέρονται για σένα. Παράλληλα βέβαια, το τετράγωνο Ερμή-Άρη πρόσεξε μήπως «ξεμπροστιαστείς» στα μάτια κάποιου/ας, έχοντας «λερωμένη την φωλιά σου». Επιπλέον, είναι πιθανό να ταλαιπωρηθείς από οξείς πόνους, με μικρή όμως διάρκεια.

ΤΑΥΡΟΣ

Η σύνοδος Ήλιου-Αφροδίτης στον Κριό σε βοηθά να ξεκουραστείς και να χαλαρώσεις κοντά στην φύση ή στο «μυστικό μέρος σου». Καλό είναι λοιπόν να «κλέψεις» χρόνο από τις πιο εξωστρεφείς δράσεις σου, για να γεμίσεις τις μπαταρίες σου Παράλληλα βέβαια, το τετράγωνο Ερμή-Άρη σου βάζει δίλημμα για το αν θα προτιμήσεις τα… αισθήματα από τα χρήματα, σε καμία περίπτωση ωστόσο δεν πρέπει να μπερδέψεις τα μεν με τα δε. Επιπλέον, φαίνεται πως κάποιος/α φίλος/η αυθαιρετεί σε βάρος σου ή συμπεριφέρεται αυθαίρετα ή/και χωρίς σεβασμό προς το πρόσωπό σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η σύνοδος Ήλιου-Αφροδίτης στον Κριό ανανεώνει τον κοινωνικό σου κύκλο, παράγοντας νέα ενδιαφέροντα και νέες φιλίες, ενώ δεν αποκλείεται να αναλάβεις διαμεσολαβητικό ρόλο σε ποικίλες υποθέσεις ανεβάζοντας και την αξία των δικών σου «μετοχών». Παράλληλα βέβαια, το τετράγωνο Ερμή-Άρη σε θέλει σε θέση μάχης στις δουλειές σου, ίσως μάλιστα χρειαστεί να αποδείξεις πράγματα σε πρόσωπα ή κύκλους που σε αμφισβητούν, χωρίς να λείψουν και οι «αψιμαχίες». Αν όμως δράσεις μόνος/η, σίγουρα θα διεκπεραιώσεις υποθέσεις που μέχρι τώρα «σέρνονταν».

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η σύνοδος Ήλιου-Αφροδίτης στον Κριό σε βοηθά να «κλέψεις την παράσταση» σε ένα κοινωνικό εγχείρημα ή την καριέρα σου, ενώ είναι πιθανό να αποκτήσεις πρόσβαση και σε κάποια «υψηλά κλιμάκια». Το θέμα βέβαια από εκεί και ύστερα είναι το πώς θα διαχειριστείς προτάσεις που έχουν σίγουρα κι έναν ερωτικό χαρακτήρα. Παράλληλα, το τετράγωνο Ερμή-Άρη σε κάνει να μην σηκώνεις μύγα στο σπαθί σου, κάτι που μπορεί να σε φέρει σε ρήξη με έναν γνωστό ή συγγενή σου. Επιπλέον, είναι πιθανό  να κάνεις ένα ταξίδι-αστραπή, με σκοπό να διευθετήσεις άμεσα μια υπόθεσή σου.

ΛΕΩΝ

Η σύνοδος Ήλιου-Αφροδίτης στον Κριό συνηγορεί σε περισσότερες ευχάριστες στιγμές ή/και σε ψυχαγωγικές δράσεις. Ίσως πάλι να λάβεις μια είδηση που θα σου φτιάξει την διάθεση. Παράλληλα βέβαια, το τετράγωνο Ερμή-Άρη φέρνει έντονα οικονομικά «σκαμπανεβάσματα», που ίσως και να οφείλονται στην υπέρμετρα καταναλωτική διάθεσή σου, μπορεί ωστόσο να προκύψουν έκτακτα έξοδα ή «αφαιμάξεις» από «αρπακτικά», ιδιαίτερα σε δημόσιους χώρους, γι’ αυτό έχε τον νου σου. Επιπλέον μπορεί να έχεις μια κακή εμπειρία από ένα σεξουαλικά «πεινασμένο» άτομο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η σύνοδος Ήλιου-Αφροδίτης στον Κριό βελτιώνει τα πράγματα στα οικονομικά σου, βάζοντας στο «κάδρο» δάνεια ή χρηματοδοτήσεις, που μπορούν να σου προσφέρουν «ανάσες», ενώ δεν αποκλείεται να λάβεις και μια αποζημίωση. Ευκαιρία λοιπόν να χαλαρώσεις την αυστηρή οικονομική σου πολιτική Παράλληλα βέβαια, το τετράγωνο Ερμή-Άρη φέρνει νέες προκλήσεις στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου κι επειδή πολλά είναι αυτά που εξαρτώνται από άλλους, θα χρειαστεί να κάνεις υπομονή απέναντι σε συμπεριφορές που είναι μεν «αγενείς» αλλά διέπονται από ειλικρίνεια και καλές προθέσεις.

ΖΥΓΟΣ

Η σύνοδος Ήλιου-Αφροδίτης απέναντί σου στρέφει την προσοχή και το ενδιαφέρον των άλλων επάνω σου και η θετική τους στάση θα σε βοηθήσει να πετύχεις αυτό που θες. Ίσως μάλιστα να δικαιολογήσουν και κάποια από τα… καπρίτσια σου, αφού όσο να ‘ναι έχεις τον τρόπο σου! Επιπλέον, κάθε αισθητική παρέμβασή σου θα στεφθεί με επιτυχία. Παράλληλα βέβαια, το τετράγωνο Ερμή-Άρη σε ωθεί να «ξεμπερδεύεις» γρήγορα με διάφορες δουλειές, καλό είναι όμως να μην υπερβείς τα όρια της αντοχής σου, ούτε και να αυθαιρετήσεις, Ίσως πάλι να υποφέρεις από έναν οξύ πόνο ή ένα ατύχημα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η σύνοδος Ήλιου-Αφροδίτης στον Κριό συνηγορεί σε νέα και μάλλον ευχάριστα δεδομένα στα εργασιακά σου, ενώ, αν ψάχνεις για δουλειά, είναι μια καλή μέρα για να το κοινοποιήσεις σε πρόσωπα που έχουν «άκρες» και θα σε βοηθήσουν. Επιπλέον, καλείσαι να «κλέψεις» χρόνο για να φροντίσεις τον εαυτό σου και να χαλαρώσεις.  Παράλληλα, το τετράγωνο Ερμή-Άρη σε κάνει πιο «ορεξάτο/η» για ερωτικά ή τυχερά παιχνίδια, καταλαβαίνεις ωστόσο ότι όλη αυτή η έξαψη θα έχει τις καλές αλλά και τις κακές στιγμές της. Ίσως πάλι να προκύψει ένταση με ένα αγαπημένο σου πρόσωπο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η σύνοδος Ήλιου-Αφροδίτης στον Κριό σε κάνει πολύ πιο «αγαπησιάρη/α» και πρόθυμο να συμμετάσχεις σε ποικίλα δρώμενα ψυχαγωγικού χαρακτήρα. Σίγουρα βέβαια θα υπάρξει κι ένας πολύ πιο… προσωπικός χαρακτήρας στις επαφές σου, με τα αγαπημένα σου πρόσωπα να έχουν τον πρώτο λόγο στις… χαρές σου! Παράλληλα βέβαια, το τετράγωνο Ερμή-Άρη σηματοδοτεί εντάσεις στο σπίτι ή το οικογενειακό σου περιβάλλον, με τον συμβιβασμό να είναι το πρώτο ζητούμενο. Επιπλέον, πρόσεξε μήπως σου συμβεί κάποιο ατύχημα σε κλειστό χώρο, εξ αιτίας ενός άτσαλου χειρισμού.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η σύνοδος Ήλιου-Αφροδίτης στον Κριό σε καλεί να επικεντρωθείς σε ζητήματα που αφορούν στο σπίτι ή την οικογένεια σου, αφού εκεί θα βρεις την ευτυχία! Επιπλέον, μπορεί να δεχθείς ευχάριστες επισκέψεις αλλά και να ομορφύνεις τον χώρο σου, ενώ αν ψάχνεις για σπίτι θα βρεις αυτό που ζητάς. Παράλληλα βέβαια, το τετράγωνο Ερμή-Άρη εξάπτει το ενδιαφέρον σου για μια σειρά από πράγματα ή δραστηριότητες με συνέπεια να «ανεβάσεις» ταχύτητα και να εντείνεις τις δράσεις σου, πρόσεξε όμως, μήπως μέσα στον ενθουσιασμό σου… σκοντάψεις ή τσακωθείς λόγω εγωισμού!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η σύνοδος Ήλιου-Αφροδίτης στον Κριό προάγει την κοινωνική σου ζωή και αναμένονται εγκωμιαστικά σχόλια, είτε διαδικτυακά, είτε διά ζώσης, ενώ «παίζει» και μια ευχάριστη είδηση! Επιπλέον είναι πιθανό να εξέλθεις με όμορφη παρέα αλλά και να αποκτήσεις όμορφα ρούχα ή αξεσουάρ. Παράλληλα βέβαια, το τετράγωνο Ερμή-Άρη μπορεί να προκαλέσει «τραμπαλίσματα» στα οικονομικά σου, αφού θα προκύψουν αστάθμητοι παράγοντες αλλά και εμπόδια ή προκλήσεις που θα ανατρέψουν τα δεδομένα. Λειτουργώντας όμως υπό πίεση θα πετύχεις τελικά τους στόχους σου.

ΙΧΘΥΕΣ

Με το τετράγωνο Ερμή-Άρη να επιζητά δράση και εντάσεις, θα πρέπει να βρεις το σωστό timing, προκειμένου να «νικήσεις» ή τουλάχιστον να μην χάσεις. Επιπλέον όμως έχε τον νου σου και στους οικείους σου, αφού ακούσια ή εκούσια μπορεί να σε «κάψουν» με τις ενέργειές τους. Παράλληλα βέβαια, η σύνοδος Ήλιου-Αφροδίτης στον Κριό προσδίδει μια θετική κινητικότητα στα οικονομικά σου και είναι πιθανό να προβείς σε μια ρύθμιση ή συμφωνία αλλά και να αποκτήσεις κάτι που επιθυμείς μέσω… άλλων, ενώ αν ψάχνεις για χρηματοδότηση, θα βρεις τις κατάλληλες «άκρες».