ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 24/10: Προστάτευσε τον εαυτό σου…!

No Rating

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 24/10 ΑΠΟ ΤΟ ASTROLOGY.GR

ΚΡΙΟΣ

Ο Ερμής στον Σκορπιό σου… βρίσκει τρόπους για να κερδίσεις ή να εξασφαλίσεις περισσότερα, είτε άμεσα, μέσα από επενδυτικές κινήσεις ή μια αποζημίωση, είτε έμμεσα, με ρυθμίσεις που σε διευκολύνουν. Επιπλέον, η σύνοδος Δήμητρας-Δία σε βοηθά να επεκτείνεις τις γνώσεις και τους πνευματικούς ορίζοντές σου, ίσως όμως και να σηματοδοτήσει ένα μοναδικό ταξίδι ή την απόκτηση ενός μέσου. Παράλληλα βέβαια, ο Άρης απέναντί σου εξακολουθεί να φέρνει αναταράξεις στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου, με τα νέα πρόσωπα να αποκτούν προτεραιότητα και κάποια παλιά να… παίρνουν πόδι!

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Ερμής απέναντί σου σε παροτρύνει να έρθεις σε επαφή με πρόσωπα που ξέρουν τα κατατόπια και μπορούν να σου παράσχουν πολλές πληροφορίες, ίσως όμως απλά να επωφεληθείς από την επιτυχία ενός συνεργάτη σου. Επιπλέον, η σύνοδος Δήμητρας-Δία ευνοεί τα οικονομικά σου, ίσως μάλιστα να λάβεις μια καίρια χρηματοδότηση ή να προβείς σε μια ρύθμιση-μαμούθ, που θα σου επιτρέψει να «ανοίξεις τα φτερά σου». Παράλληλα βέβαια, ο Άρης στον Ζυγό μπορεί να αναδείξει ένα θέμα υγείας, ενώ στο εργασιακό σου περιβάλλον θα χρειαστεί να συμβιβαστείς, προκειμένου να διατηρηθούν οι υπάρχουσες ισορροπίες.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Με την σύνοδο Δήμητρας-Δία να επηρεάζει θετικά τις σχέσεις τις συνεργασίες σου αλλά και το σύνολο των δραστηριοτήτων σου, δεν έχεις παρά να πεις το «ναι» στις ευκαιρίες που σου παρουσιάζονται και τις προτάσεις που σου γίνονται. Επιπλέον, με τον Ερμή στον Σκορπιό θα έχεις την ευκαιρία να κατοχυρώσεις εργασιακά και ασφαλιστικά δικαιώματα ή να αποκτήσεις ένα ουσιαστικό πλεονέκτημα στην δουλειά σου. Παράλληλα, ο Άρης στον Ζυγό σου δίνει το κίνητρο για να υπερβείς τον εαυτό σου, εκφράζοντας ανοικτά τις επιθυμίες και τα συναισθήματά σου απέναντι σε όποιον/α αγαπάς!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Ερμής στον Σκορπιό ευνοεί τις κερδοσκοπικές δραστηριότητες αλλά και τα πιο δημιουργικά εγχειρήματά σου, σου προσφέρει μάλιστα την δυνατότητα να συνδυάσεις το τερπνόν μετά του ωφελίμου. Επιπλέον, η σύνοδος Δήμητρας-Δία σου δίνει το πλεονέκτημα στα εργασιακά σου, ορίζοντας την αφετηρία εξελίξεων που θα σε ωφελήσουν πολλαπλά, ίσως μάλιστα μια συνεργασία να σε «σηκώσει» και να σου ανοίξει νέους δρόμους. Παράλληλα βέβαια, ο Άρης στον Ζυγό εξακολουθεί να δοκιμάζει την υπομονή σου με έκρυθμες καταστάσεις στο σπίτι, την οικογένειά αλλά και τις συνεργασίες σου.

ΛΕΩΝ

Ο Ερμής στον Σκορπιό φέρνει μια γόνιμη κινητικότητα στο σπίτι ή το γραφείο σου και πέρα από τα πρόσωπα που θα «παρελάσουν», είναι πιθανό να εμπλουτίσεις τον χώρο σου με νέα αποκτήματα ή να αλλάξεις διαρρύθμιση. Επιπλέον, η σύνοδος Δήμητρας-Δία φέρνει κάποιες «επικές» στιγμές στην ζωή σου κι αν «τρέφεσαι» από τις διακρίσεις θα πάρεις αυτό που ζητάς, ενώ αν έχεις παιδιά αναμένονται επιτυχίες και χαρές. Παράλληλα βέβαια, με τον Άρη στον Ζυγό οι επαφές και οι μετακινήσεις σου εξακολουθούν να έχουν έναν μάλλον «περιπετειώδη» χαρακτήρα κι όλο και κάτι θα… σπάσει!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η σύνοδος Δήμητρας-Δία φέρνει νέες –και επίσημες- προοπτικές σε οικογενειακά ή περιουσιακά θέματα, ενώ δεν αποκλείεται να μοιραστείς μια μεγάλη χαρά με τους οικείους σου. Επιπλέον, ο Ερμής στον Σκορπιό εμπλουτίζει την καθημερινότητά σου με ενδιαφέρουσες επαφές, συζητήσεις ή μετακινήσεις, βοηθώντας σε να «τρέξεις» κάποιες υποθέσεις σου με την συνδρομή τρίτων. Παράλληλα βέβαια, ο Άρης στον Ζυγό σε θέλει πιο διεκδικητικό/η σε οικονομικά ζητήματα, αφ’ ενός για να πάρεις το «πακέτο» που σου αναλογεί κι αφ’ ετέρου για να αποτρέψεις ενέργειες ατόμων που πάνε να σε «ρίξουν».

ΖΥΓΟΣ

Ο Ερμής στον Σκορπιό ευνοεί τα οικονομικά σου κι είναι πιθανό να αποκτήσεις κάτι που επιθυμείς αλλά και να προβείς σε μια επιτυχημένη επένδυση. Επιπλέον, η σύνοδος Δήμητρας-Δία σε καλεί να επικοινωνήσεις και να ταξιδέψεις, αφού θα αποκομίσεις μοναδικές εμπειρίες, ενώ δεν αποκλείεται να σημάνει και την έναρξη ενός κύκλου επιμόρφωσης ή την απόκτηση ενός μέσου που θα αναβαθμίσει τις δυνατότητές σου. Παράλληλα, με τον Άρη στο ζώδιό σου ενδέχεται να εκνευριστείς από την στάση και τις αυθαιρεσίες κάποιων, ίσως όμως να είναι αυτή η ευκαιρία σου για να «πατήσεις πόδι»!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Ερμής στο ζώδιό σου σε καθιστά επικοινωνιακό «κόμβο», ενώ είναι πιθανό να αυξηθούν οι επαφές και οι μετακινήσεις σου, με τα αποτελέσματά τους να σε ικανοποιούν πλήρως. Επιπλέον, η σύνοδος Δήμητρας-Δία διώχνει μακριά κάθε οικονομικό άγχος σου, εξασφαλίζοντάς σου όσα χρειάζεσαι κι ακόμη περισσότερα, φρόντισε μόνον να μην μείνεις στα έτοιμα και να «αβγατίσεις» τις προοπτικές σου. Παράλληλα βέβαια, ο Άρης στον Ζυγό εξακολουθεί να αναπαράγει ίντριγκες και «πισώπλατα μαχαιρώματα» και αν θες να… την βγάλεις καθαρή θα χρειαστεί να λάβεις τα μέτρα σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η σύνοδος Δήμητρας-Δία στο ζώδιό σου «ευλογεί» μια νέα αρχή στην ζωή σου και δεν έχεις παρά να διεκδικήσεις το καλύτερο για σένα! Αν μάλιστα το εγχείρημά σου απευθύνεται στο κοινό, τότε θα έχει την μάξιμουμ απόδοση. Επιπλέον, ο Ερμής στον Σκορπιό σου φέρνει «στο πιάτο» πληροφορίες και μυστικά, ενώ ευνοεί την προμήθεια εξοπλισμού και την πρόσληψη προσωπικού. Παράλληλα βέβαια, με τον Άρη στον Ζυγό ενδέχεται να προκύψει «θέμα» με φίλο ή φίλη, που «φυτρώνει εκεί που δεν τον/την σπέρνουν», από την άλλη πλευρά όμως φαίνεται να γεννιέται και μια νέα «δυνατή» φιλία.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Ερμής στον Σκορπιό σου προτείνει να βγεις έξω με παρέα, ενώ δίνει νόημα και ουσία στις επαφές σου με συλλογικότητες. Επιπλέον, με την σύνοδο Δήμητρας-Δία μπορεί να ωφεληθείς από μια κρυφή υποστήριξη ή συμμαχία, από την άλλη πλευρά όμως μπορεί να εκνευριστείς από τα «δύο μέτρα και δύο σταθμά» που εφαρμόζουν κάποιοι/ες στο εργασιακό σου περιβάλλον. Παράλληλα, με τον Άρη στον Ζυγό κάποιες επείγουσες υποθέσεις θα σε «τρέξουν», με συνέπεια να… τρέξεις κι εσύ όσους/ες είναι επιφορτισμένοι/ες με τα σχετικά καθήκοντα, προκειμένου να καλυφθεί το πλάνο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Ερμής στον Σκορπιό σε φέρνει σε επαφή με «ισχυρά» πρόσωπα, που θέλουν και μπορούν να συμβάλλουν στην πρόοδό σου, ίσως μάλιστα να ρυθμιστούν και κάποιες λεπτομέρειες, μέσα από συμβόλαια και εμπορικές πράξεις. Επιπλέον, η σύνοδος Δήμητρας-Δία θα σε βοηθήσει να κερδίσεις έναν καλό φίλο αλλά και να μπεις σε ένα «κλαμπ», διευρύνοντας την απήχησή σου στο κοινό. Παράλληλα βέβαια, ο Άρης στον Ζυγό σε θέλει πιο προσεκτικό/η στις μετακινήσεις σου και τον χειρισμό εργαλείων ή συσκευών, ώστε τουλάχιστον να μην γίνει η «ζημιά», εξ αιτίας δικών σου σφαλμάτων.

ΙΧΘΕΙΣ

Η σύνοδος Δήμητρας-Δία στηρίζει μια νέα αρχή στην ζωή σου και δεν έχεις παρά να κάνεις το μεγάλο βήμα! Αν μάλιστα το εγχείρημά σου απευθύνεται στο κοινό, τότε θα έχεις την μέγιστη δυνατή υποστήριξη, ενώ «παίζει» και η πρόοδός σου μέσω μιας συνεργασίας. Επιπλέον, ο Ερμής στον Σκορπιό σε προτρέπει να ταξιδέψεις ή να «κυκλοφορήσεις» στον έξω κόσμο, όπου σε περιμένουν πολλά ενδιαφέροντα. Παράλληλα, βέβαια, με τον Άρη στον Ζυγό αν θες να κερδίσεις ή έστω να μην χάσεις, θα χρειαστεί τόσο να ρισκάρεις ως «κυνηγός», όσο και να αμυνθείς σθεναρά απέναντι σε έξωθεν επιβουλές!