ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 25/05 : άγνοια κινδύνου ΚΡΥΒΕΙ Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΗΜΕΡΑ !

No Rating

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 25/05 ΑΠΟ ΤΟ ASTROLOGY.GR

ΚΡΙΟΣ

Με την Σελήνη στον Σκορπιό να σε κάνει ανικανοποίητο, είτε από άγνοια κινδύνου, είτε από πλεονεξία είναι εύκολο να πέσεις στα δίχτυα κυκλωμάτων, που δίνουν ένα για να πάρουν δέκα. Ίσως πάλι να έρθουν να σε βρουν… αυτά αλλά σε κάθε περίπτωση ου μπλέξεις! Παράλληλα, ο Άρης στον 4ο ηλιακό οίκο σου μπορεί να προκαλέσει κόντρες ή/και ζημιές στο σπίτι, εκείνο όμως που προέχει είναι το να ιεραρχήσεις σωστά τα πράγματα, δίνοντας προτεραιότητα σε εκείνα που διασφαλίζουν μια κανονικότητα, έστω και σε μίνιμουμ πλαίσιο. Ανάλογα συμβιβαστικός/η οφείλεις να είσαι και σε περιουσιακά ζητήματα.

ΤΑΥΡΟΣ

Με την Σελήνη απέναντί σου κάποιος/α «πατάει» στο συναίσθημά σου. Επιπλέον, μπορεί να σου γίνει μια πρόταση, που ναι μεν σου δίνει πρόσβαση στο χρήμα ή/και σε ανέσεις αλλά σε δεσμεύει τόσο που τελικά ούτε κι εσύ δεν θα το αντέξεις! Παράλληλα, ο Άρης στον 3ο ηλιακό οίκο σου σε κάνει να βιάζεσαι, ας είσαι όμως προσεκτικός/η και προνοητικός/η, ώστε τουλάχιστον να αποφύγεις εκείνα που οφείλονται σε δικές σου παραλείψεις και σε δικά σου λάθη. Αν τώρα σου «την πέσουν», μην επιχειρήσεις να δώσεις συνέχεια με πρακτικές αυτοδικίας αλλά –εφ’ όσον χρειαστεί- με την επιστράτευση ένδικων μέσων.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Με την Σελήνη στον Σκορπιό καλό είναι να αποφύγεις ανθυγιεινά μέρη αλλά και τον συγχρωτισμό με πολύ κόσμο. Επιπλέον φαίνεται να σε περιμένουν πολλές και διαφορετικές μεταξύ τους εργασίες. Παράλληλα, ο Άρης στον 2ο ηλιακό οίκο σου σε ωθεί να ρισκάρεις οικονομικά, το πιθανότερο αποτέλεσμα όμως είναι να πέσεις σε τοίχο, οπότε υποχώρησε σε σχέση με κάποιες από τις απαιτήσεις σου και περίμενε ένα καλύτερο timing. Αν πάλι χρειαστεί να πληρώσεις «τζερεμέδες», δες πρώτα και το πώς θα συνεισφέρουν οι άλλοι σε αυτό, ενώ αν προκύψει κάποια ζημιά, αρκέσου σε μπαλώματα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με την Σελήνη στον Σκορπιό να ενισχύει το δημιουργικό πνεύμα σου, μπορεί να πάρεις αρκετά εύσημα. Επιπλέον όμως τα πάθη σου παίρνουν την ανιούσα και πρόσεξε μήπως εσύ πας αντίθετα στον… κατήφορο! Παράλληλα, ο Άρης στο ζώδιό σου σε ωθεί να αναλάβεις δράση, είτε «κατ’ επιταγήν» τρίτων, είτε για να επιλύσεις, είτε δικά σου θέματα, το momentum όμως δεν σε ευνοεί και το σοφότερο από πλευράς σου θα ήταν να περιμένεις, αναθέτοντας ίσως αυτά που πρέπει να γίνουν σε κάποιον/α ειδικό.. Επιπλέον, μια «κακιά στιγμή» μπορεί να προκαλέσει ατύχημα, γι’ αυτό μείνε στα… κυβικά σου!

ΛΕΩΝ

Με την Σελήνη στον Σκορπιό, αναμένονται ανεπιθύμητες επισκέψεις στον χώρο σου . Επιπλέον, μια διαπραγμάτευση για τα περιουσιακά σου δεν είναι της παρούσης. Παράλληλα, με τον Άρη στον 12ο ηλιακό οίκο σου θα χρειαστεί να πάρεις αποφάσεις για την υγεία σου, μπαίνοντας σε μια διαδικασία περιορισμού, ίσως όμως χρειαστεί να προσφέρεις τις υπηρεσίες σου σε ένα πρόσωπο που υποφέρει ή σε ένα pet που βρίσκεται υπό την προστασία σου. Επιπλέον, η αποκάλυψη παρασκηνιακών ενεργειών θα σου κόψει τα φτερά αλλά καλύτερα τώρα παρά αργότερα, που το πράγμα δεν θα… μαζεύεται!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με την Σελήνη στον Σκορπιό θα πολλαπλασιαστούν οι επαφές και οι μετακινήσεις σου, όχι όμως χωρίς προβλήματα. Αν πάλι έχεις παρτίδες με συγγενείς μπορεί να έρθεις αντιμέτωπος/η και με δυσάρεστες καταστάσεις που δεν… ξεγίνονται! Παράλληλα, με τον Άρη στον 11ο ηλιακό οίκο σου να επηρεάζεται από τον Κρόνο, μια φιλία σου μπορεί να βρεθεί σε «στενωπό» και σε μια τέτοια περίπτωση δεν έχεις παρά να κινηθείς ακριβοδίκαια. Αν πάλι κάποιος/α φίλος/η υπερβεί τα εσκαμμένα και μπερδευτεί στις υποθέσεις σου, βαλε μεν τον/την… ανάγωγο/η στην θέση του/της αλλά χωρίς ακρότητες και με συμβιβαστικό πνεύμα.

ΖΥΓΟΣ

Με την Σελήνη στον Σκορπιό καλείσαι να φροντίσεις για την τροφοδοσία σου, συνάμα όμως προστάτεψε τα χρήματα και τα περιουσιακά σου στοιχεία, ώστε να μην πέσεις θύμα μιας οικονομικής υπονόμευσης ή της δράσης παρανόμων. Παράλληλα, με τον Άρη στον 10ο ηλιακό οίκο σου, κάποιες κοινωνικές και επαγγελματικές υποχρεώσεις σου δεν μπορούν να περιμένουν, το… κακό όμως είναι ότι ο ενεργός Κρόνος απαιτεί προσεκτικούς χειρισμούς και την εφαρμογή μιας στρατηγικής ίσων αποστάσεων κι όχι μόνον για τα μάτια του κόσμου. Σε κάθε περίπτωση οι αμοιβαίες παραχωρήσεις είναι η πιο ρεαλιστική λύση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Σελήνη στο ζώδιό σου, σε κάνει λιγότερο… ανθεκτικό στις συναισθηματικές αδυναμίες σου, ενώ τα πάθη σου μπορεί να πιάσουν ταβάνι. Από την άλλη πλευρά βέβαια σου δίνει πρόσβαση στο χρήμα και σε κάθε λογής… μυστήρια! Παράλληλα, ο Άρης στον 9ο ηλιακό οίκο σου σε ωθεί μεν να δράσεις άμεσα και ακαριαία, ο… καιρός όμως σου πάει κόντρα, ενώ «παίζει» και μια βλάβη που θα σου δέσει τα χέρια, οπότε πήγαινέ το «λάου-λάου»! Πρόσεξε ακόμη τις κινήσεις σου, ιδιαίτερα αν οδηγείς ή χειρίζεσαι μηχανήματα που θα μπορούσαν να κάνουν ζημιά. Επιπλέον, μπορεί να προκύψει μια νομική εμπλοκή.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με την Σελήνη στον Σκορπιό, πολλά μπορεί να γίνουν στα μουλωχτά, ενώ δεν αποκλείεται να κυκλοφορήσουν κακόβουλες φήμες για σένα. Εκείνο που προέχει ωστόσο είναι το να δώσεις έμφαση σε ζητήματα υγείας και διατροφής. Παράλληλα, με τον Άρη στον 8ο ηλιακό οίκο σου θα προκύψουν έκτακτες ανάγκες αλλά και διαφωνίες ως προς την άσκηση οικονομικής πολιτικής, σε κάθε περίπτωση όμως με τον Κρόνο «παρόντα» στις εξελίξεις οφείλεις να είσαι συμβιβαστικός/η και φειδωλός/η στα έξοδά σου. Επιπλέον, αν σου τύχει μια σεξουαλική δυσλειτουργία, μην «ζοριστείς» και τα κάνεις… χειρότερα!.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με την Σελήνη στον Σκορπιό, μπορεί να λυπηθείς από αυτά που συμβαίνουν στην ζωή ενός φίλου ή μιας φίλης, ενώ αν συμμετάσχεις σε μια συλλογική προσπάθεια, μπορεί να δεις να συμβαίνουν πολλά… πίσω από τις κουρτίνες! Παράλληλα, με τον Άρη απέναντί σου, έχεις πολλούς λόγους για να είσαι πολύ επιφυλακτικός με τους άλλους, ώστε να αποφευχθούν παρεξηγήσεις, ενώ είναι προς το συμφέρον σου να μην ξεκινήσεις μια νέα συνεργασία, αφού το πιθανότερο είναι να σε δυσκολέψει πολύ για τα… πρώτα εκατό χρόνια! Επιπλέον υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να γίνεις αντικείμενο μιας άδικης κριτικής.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με την Σελήνη στον Σκορπιό, το χρήμα… κυβερνά και ίσως βρεθείς προ διλήμματος για το αν θα ακολουθήσεις έναν δρόμο που δεν συνάδει με τις αρχές σου, με αντάλλαγμα την επιτυχία ή αν θα πας κόντρα με κίνδυνο να κάνεις εχθρούς που δεν θα ήθελες να έχεις. Παράλληλα, με τον Άρη στον 6ο ηλιακό οίκο σου… επείγει να μεριμνήσεις για την υγεία σου, επιβάλλοντας κάποιους αυτοπεριορισμούς, πριν καταστεί αναγκαία μια ιατρική επέμβαση. Επιπλέον, προκύπτουν έξτρα εργασίες αλλά να νοιώθεις πως δεν έχεις ενέργεια, κάνε μόνον τις εντελώς απαραίτητες, αφού αλλιώς κινδυνεύεις με ολική… κατάρρευση!

ΙΧΘΕΙΣ

Η Σελήνη στον Σκορπιό συνηγορεί στην ενασχόλησή σου με μυστήρια και μεταφυσικά θέματα, όσον αφορά όμως στις πιο εξωστρεφείς δράσεις σου πρόσεξε μήπως σε… φάνε τα νυχτοπερπατήματα ή οι αγνώστου προελεύσεως διαδικτυακές γνωριμίες σου! Παράλληλα, ο Άρης στον 5ο ηλιακό οίκο σου σε «βασανίζει» με ζητήματα των αγαπημένων σου κι εδώ είναι που πρέπει να διαχειριστείς «σοφά» τα πράγματα, τηρώντας το μέτρο και αποφεύγοντας να πάρεις μια «τελειωτική» απόφαση, αφού το ζητούμενο είναι ο συμβιβασμός. Επιπλέον, μια διασκέδαση μπορεί να σου βγει «ξινή», εξ αιτίας διαφωνιών και καυγάδων.