ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 25/09: Εκμυστηρεύσου τις επιθυμίες σου σε φιλικά πρόσωπα που εμπιστεύεσαι !

No Rating

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 25/09 ΑΠΟ ΤΟ ASTROLOGY.GR

ΚΡΙΟΣ

Το τετράγωνο Αφροδίτης – Κρόνου σου βάζει… σχετικά δύσκολα, αφού είναι πιθανό να αντιμετωπίσει πρόβλημα ένας δικός σου άνθρωπος. Επιπλέον, μπορεί να «κολλήσει» προσωρινά μια συνεργασία ή συμφωνία, ενώ όσον αφορά στην καριέρα σου, οι αυξημένες υποχρεώσεις θα σε αγχώσουν. Παράλληλα βέβαια, η Σελήνη στον Λέοντα σου προσφέρει εναλλακτικές με την συνδρομή μάλιστα προσώπων που «τα πας» και «σε πάνε» αλλά θα σε στηρίξει ακόμη κι αν προσβλέπεις σε πιο χειροπιαστά οφέλη για τα οποία τον πρώτο λόγο έχει η τύχη. Επιπλέον, αν έχεις παιδιά, ενδέχεται να χαρείς από μια επιτυχία τους.

ΤΑΥΡΟΣ

Με την Σελήνη στον Λέοντα είναι πιθανό να «ξεβολευτείς» από μεταβολές στο οικογενειακό σου περιβάλλον, είτε δεχθείς επισκέψεις, είτε μεταβείς εσύ σε μια άλλη «έδρα». Ωστόσο, οι συνθήκες είναι ιδανικές για να ρυθμίσεις ένα περιουσιακό θέμα και οτιδήποτε σχετίζεται με ακίνητα. Παράλληλα βέβαια, με το τετράγωνο Αφροδίτης – Κρόνου, οφείλεις να είσαι πιο προσεκτικός/η σε θέματα υγείας ή διατροφής, αφού «παραμονεύουν» δυσανεξίες και δερματικά προβλήματα, ενώ αναμένεται και ένα «πακέτο» από αγγαρείες. Επιπλέον, αν έχεις ζώα ή φυτά, τσέκαρε για ενδεχόμενα προβλήματα.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Η Σελήνη στον Λέοντα σε καλεί να επικοινωνήσεις με περισσότερο κόσμο, να ταξιδέψεις ή απλά να εξέλθεις προκειμένου να αποκτήσεις μια διευρυμένη άποψη για τα τεκταινόμενα. Επιπλέον, μια ευχάριστη είδηση ή εξέλιξη θα σου αναπτερώσει το ηθικό, ενώ δεν αποκλείεται να αποκτήσεις κι ένα χρήσιμο gadget ή εργαλείο. Παράλληλα βέβαια, με το τετράγωνο Αφροδίτης – Κρόνου, στο συναισθηματικό «μέτωπο» τα πράγματα δεν θα εξελιχθούν κατά πως τα θέλεις, είναι μάλιστα πιθανό να δοκιμάσεις μια μικρή απογοήτευση. Αν πάλι έχεις παιδιά, θα κληθείς να δώσεις λύσεις σε ένα τους πρόβλημα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Το τετράγωνο Αφροδίτης – Κρόνου αναδεικνύει ένα περιουσιακό ή οικογενειακό ζήτημα, που οφείλεις να χειριστείς με σύνεση και προσοχή, αφιερώνοντας χρόνο σε αυτό και τηρώντας τις ισορροπίες. Ίσως όμως να πάρεις μια στενοχώρια από ένα οικείο σου πρόσωπο, ενώ μια σχετική δυστοκία προβλέπεται και στις σχέσεις σου. Την ίδια στιγμή βέβαια η Σελήνη στον Λέοντα μπορεί να σε «ανεβάσει» ψυχολογικά αφού σου υπόσχεται κέρδη και οφέλη με την συνδρομή της τύχης και ανεξάρτητα από τις δικές σου προσπάθειες, κάτι που θα σου επιτρέψει να καλύψεις τουλάχιστον τις υλικές ανάγκες σου.

ΛΕΩΝ

Η Σελήνη στο ζώδιό σου σε κάνει «το πρόσωπο της ημέρας» και σίγουρα θα έχεις τις ευκαιρίες σου για να αναδείξεις τα ταλέντα σου και να κάνεις το… σόου σου, προσελκύοντας άτομα που σου αρέσουν και τους αρέσεις! Παράλληλα βέβαια, το τετράγωνο Αφροδίτης – Κρόνου απαιτεί να μην μείνεις μόνον σε ψυχαγωγικές δράσεις αλλά να προβείς και σε «πληκτικές» αλλά αναγκαίες δημόσιες σχέσεις. Επιπλέον, είναι πιθανό να κάνεις ένα επαγγελματικό ταξίδι που θα σου «φάει» χρόνο και ενέργεια, χωρίς να μείνεις ικανοποιημένος/η από το αποτέλεσμα, ενώ φαίνεται πως ένα συγγενικό σου πρόσωπο περνά δύσκολα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με την Σελήνη στον Λέοντα είναι πιθανό να σου αποκαλυφθούν πληροφορίες, που είτε θα σε βοηθήσουν να παρακάμψεις τα όποια εμπόδια, είτε απλά θα σε γλιτώσουν από επερχόμενους μπελάδες. Ενδέχεται ωστόσο να προκύψουν και αρρυθμίες στην υγεία σου, ενώ καλό είναι να αποφύγεις τις διατροφικές υπερβολές κι αν νοιώσεις αδιαθεσία, ξεκουράσου. Παράλληλα, το τετράγωνο Αφροδίτης – Κρόνου σου συνιστά να είσαι πιο φειδωλός/η και προνοητικός/η στην διαχείριση των οικονομικών σου, πολύ περισσότερο που ενδέχεται να προκύψουν έξοδα ή μια υποχρέωση που δεν μπορεί να περιμένει.

ΖΥΓΟΣ

Το τετράγωνο Αφροδίτης – Κρόνου σε καλεί να κάνεις πολύ προσεκτικά βήματα και να τηρήσεις τα δέοντα αφού το «σοβαρό» προφίλ σου είναι εκείνο που θα σε βγάλει «ασπροπρόσωπο/η». Επιπλέον, είναι πιθανό να ζητηθεί η συνδρομή σου στην επίλυση προβλημάτων άλλων και μην… βαρυγκωμάς, αφού με αυτόν τον τρόπο θα ξεχάσεις τα δικά σου και θα αναθαρρήσεις. Παράλληλα βέβαια, δες τι βοήθειες μπορείς να πάρεις από φίλους/ες και γνωστούς/ες, αφού με την Σελήνη στον Λέοντα όλο και κάτι καλό θα προκύψει από αυτούς/ες. Επιπλέον, είναι το «αποκούμπι» σου για κάθε τι στενόχωρο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Σελήνη στον Λέοντα δεν σε αφήνει να… κρυφτείς, όλη αυτή η έκθεση όμως θα έχεις θετικές συνέπειες, είτε στην καριέρα, είτε στα οικονομικά σου, ίσως μάλιστα να λάβεις και μια τιμητική διάκριση. Μπορείς ακόμη να αναζητήσεις την στήριξη ενός ισχυρού παράγοντα, ποντάροντας στην δουλειά σου και τις δεξιότητές σου. Παράλληλα βέβαια, με το τετράγωνο Αφροδίτης – Κρόνου δείχνει απαραίτητο το να ξαποστάσεις κάπου μόνος/η σου, ώστε να «τα βρεις» με τον εαυτό σου, ενώ καλό είναι να περιορίζεις ή να κόψεις μια κακή συνήθεια, πριν προκύψει θέμα με την υγεία σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Σελήνη στον Λέοντα σε καλεί να είσαι ο… εαυτός σου, δίνοντας προτεραιότητα σε ταξίδια, εκδρομές κι εξόδους, που σε ευχαριστούν αλλά και τις σπουδές ή την επιμόρφωσή σου. Ακόμη, με την συνδρομή του Δία στο ζώδιό σου, μπορεί να ωφεληθείς από την απόκτηση ή την χρήση ενός μέσου, που θα κάνει την ζωή σου ευκολότερη. Παράλληλα βέβαια, σε σχέση με τις φιλίες αλλά και τις συλλογικές δράσεις σου, το τετράγωνο Αφροδίτης – Κρόνου σε θέλει λιγότερο ενθουσιώδη, αφού δεν αποκλείεται να κοπιάσεις για χατίρι άλλων και συνάμα να απογοητευτείς από την στάση τους.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με το τετράγωνο Αφροδίτης – Κρόνου η ημέρα σου δεν θα εξελιχθεί τόσο… ξεκούραστα, αφού αναμένεται να προκύψουν έκτακτες εργασίες αλλά και δύσκολες διαπραγματεύσεις, που θα σου «φάνε» πολύ από τον ελεύθερο χρόνο σου, με το αποτέλεσμα ωστόσο να σε δικαιώνει. Παράλληλα, με την Σελήνη στον Λέοντα καταφθάνουν ενθαρρυντικά μηνύματα για τα οικονομικά σου, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να ξοδευτείς πριν… λάβεις ανά χείρας το παραδάκι. Επιπλέον, είναι πιθανό να ρυθμίσεις επ’ ωφελεία σου ένα δάνειο ή μια φορολογική υπόθεσή σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με την Σελήνη απέναντί σου να τριγωνίζεται με τον Δία, πέρα από τα «τυχερά» που θα έχεις, οι συνθήκες είναι κατάλληλες για να αναζητήσεις συνεργάτες που όχι μόνον θα σε βγάλουν από το όποιο αδιέξοδο αλλά θα σου προσφέρουν και επιπλέον προοπτικές. Παράλληλα βέβαια, με το τετράγωνο Αφροδίτης – Κρόνου μπορεί να δεις ή να ακούσεις κάτι στενόχωρο, ενώ οι επαφές και οι μετακινήσεις σου θα χρωματιστούν από δουλειές και καθήκοντα, ίσως κι ένα θέμα υγείας, οπότε είναι προτιμότερο να παραμείνεις «εντός των τειχών». Επιπλέον, ένας γείτονας ή συγγενής σου βάζει δύσκολα.

ΙΧΘΕΙΣ

Η Σελήνη στον Λέοντα σου προσφέρει ευκαιρίες στα εργασιακά σου, ενώ στην περίπτωση που αντιμετωπίζεις οποιοδήποτε πρόβλημα δεν έχεις παρά να απευθυνθείς σε κάποιον «ισχυρό». Επιπλέον, σε ζητήματα υγείας και διατροφής θα υπάρξουν βελτιώσεις και προσφορές. Παράλληλα βέβαια, με το τετράγωνο Αφροδίτης – Κρόνου μια οικονομική υπόθεσή σου μπορεί να κριθεί στις λεπτομέρειες, γι’ αυτό μην αμελήσεις κάποια «τυπικά» ζητήματα. Επιπλέον καλό είναι να αποφύγεις αγορές και επενδύσεις, αφού δεν θα σου «βγουν», χώρια που όλο και κάποιο έκτακτο έξοδο θα προκύψει!