ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 25/1: ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΤΡΟΜΑΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ !

No Rating

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 25/1 ΑΠΟ ΤΟ ASTROLOGY.GR

ΚΡΙΟΣ

Ο Ήλιος στον 11ο ηλιακό οίκο σου, σου προσφέρει κοινωνικά αλλά και οικονομικά πλεονεκτήματα κι ίσως τελικά κάποια πράγματα να «τρέξουν» πολύ πιο γρήγορα από όσο υπολόγιζες, μέσω φίλων ή μιας συλλογικότητας. Παράλληλα, το τρίγωνο Άρη-Δία σε κάνει μεν να υπερεκτιμάς τις δυνατότητές σου αλλά πάντα υπάρχει χώρος για ένα μικρό… θαύμα!Ίσως μάλιστα να ευνοηθείς από το «θράσος» σου, παρά τα «λαθάκια» ή τις επιπολαιότητες που θα κάνεις. Επιπλέον διεγείρει τις πνευματικές αναζητήσεις σου αλλά και την ανάγκη σου να έρθεις σε επαφή με διαφορετικές κουλτούρες.

ΤΑΥΡΟΣ

Με τον Ήλιο στον 10ο ηλιακό οίκο σου, μπορείς να διεκδικήσεις το καλύτερο για σένα, έχοντας μάλιστα την υποστήριξη άλλων και δεν αποκλείεται να αλλάξει το status σου μέσα από μια «κομβική» συνεργασία. Επιπλέον φαίνεται να επισημοποιείται μια κατάσταση. Παράλληλα, το τρίγωνο Άρη-Δία σε ωθεί να αξιοποιήσεις και παρασκηνιακές «άκρες», ιδιαίτερα σε σχέση με οικονομικά ζητήματα που σε απασχολούν κι όπως θα διαπιστώσεις τελικά δεν υπάρχει τίποτε που να μη γίνεται! Επιπλέον, αν ξεκινήσεις μια δίαιτα, θα έχεις θεαματικά αποτελέσματα.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Ο Ήλιος στον 9ο ηλιακό οίκο σου ευνοεί σπουδές, σεμινάρια και γενικότερα την επιμόρφωση σου, το πιο… εύκολο όμως είναι να σου φέρει ένα ταξίδι με καλή παρέα! Επιπλέον, θα αποκτήσεις κάποια είδη χρήσιμα για την καθημερινότητά σου.Παράλληλα, το τρίγωνο Άρη-Δία σε ωθεί να γίνεις πιο κοινωνικός/η, αφού στις φιλίες και τις συλλογικότητες θα βρεις την χαρά και την ικανοποίηση που αναζητάς. Κι αν βέβαια αποφασίσεις να συμπορευτείς με άλλους/ες στην συνέχεια θα διαπιστώσεις ότι σου ανοίγονται δρόμοι, που δεν φαίνονται με μια πρώτη ματιά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Ήλιος στον 8ο ηλιακό οίκο σου σε στηρίζει οικονομικά, ίσως μάλιστα λάβεις μια σημαντική βοήθεια ή τις εγγυήσεις που χρειάζεσαι, ώστε να προβείς σε μια επένδυση ή σε μια αγορά, που τουλάχιστον θα σε κάνει να νιώσεις πληρέστερος/η! Παράλληλα, το τρίγωνο Άρη-Δία σε ωθεί να αφήσεις πίσω σου τους όποιους δισταγμούς σου, ζώντας το «σήμερα» και δεν θα αργήσεις να διαπιστώσεις ότι η αισιοδοξία σου «παράγει» από μόνη της θετικά αποτελέσματα, ιδιαίτερα στα επαγγελματικά σου. Επιπλέον, μπορεί να γνωρίσεις ένα διακεκριμένο άτομο, πρόθυμο να σε βοηθήσει.

ΛΕΩΝ

Ο Ήλιος στον 7ο ηλιακό οίκο σου μπορεί να συμβάλλει θετικά σε μια συνεργασία, που θα σου ανοίξει τον δρόμο των επιτυχιών. Ακόμη, οι συνθήκες είναι κατάλληλες για να δικτυωθείς με πρόσωπα που έχουν τον τρόπο και τα μέσα για να σε βοηθήσουν. Παράλληλα, το τρίγωνο Άρη-Δία σε ωθεί να συνδυάσεις επιμόρφωση και διασκέδαση, είτε διαβάζοντας και μαθαίνοντας νέα πράγματα, είτε εντρυφώντας σε μια διαφορετική κουλτούρα. Επιπλέον, υπάρχει το ενδεχόμενο ενός ταξιδιού, όχι απαραίτητα με κάποιο πρακτικό σκοπό αλλά κυρίως για να «ξεφύγεις» και να αλλάξεις παραστάσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο Ήλιος στον 6ο ηλιακό οίκο σου ευνοεί τα εργασιακά σου και δεν έχεις παρά να αξιοποιήσεις τις ευκαιρίες που θα σου τύχουν. Επιπλέον, θα έχεις την ευκαιρία να επωφεληθείς από την συμπάθεια που τρέφει προς το πρόσωπό σου ένα «χαμηλά ιστάμενο» πρόσωπο, που όμως έχει σπουδαίες «άκρες»! Παράλληλα, το τρίγωνο Άρη-Δία μπορεί να συμβάλλει στην βελτίωση των οικονομικών σου και κατ’ επέκταση στην κάλυψη πολλών αναγκών ή την εκπλήρωση επιθυμιών σου αλλά ποτέ μην ξεχνάς την βασική φιλοσοφία που διέπει τα υλικά αγαθά: Μοιράσου τα για να νιώσεις ευτυχέστερος/η!

ΖΥΓΟΣ

Ο Ήλιος στον 5ο ηλιακό οίκο σου σε κάνει πιο κοινωνικό, κάτι που μπορεί να «μετρήσει» θετικά, τόσο στις διαπροσωπικές σχέσεις σου, όσο και στην διασκέδαση σου. Ίσως μάλιστα να μοιραστείς μια επιτυχία με ένα αγαπημένο σου πρόσωπο. Παράλληλα, το τρίγωνο Άρη-Δία ευνοεί τις σχέσεις και τις συνεργασίες σου και είτε με δική σου πρωτοβουλία, είτε πάνω στην ροή μπορεί να «ξανοιχτείς» περισσότερο, κερδίζοντας σε υποστήριξη και αναγνώριση. Επιπλέον, «παίζει» δυνατά και μια επωφελής συμφωνία, να θυμάσαι ωστόσο ότι θα υπάρξουν και αντιδράσεις από κάποιον/α, που θίγεται από αυτήν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Ήλιος στον 4ο ηλιακό οίκο σου φέρνει αλλαγές και ανανεώσεις στο σπίτι και την οικογένειά σου, ίσως μάλιστα να οργανώσεις μια συγκέντρωση στον χώρο σου. Μπορείς ακόμη να προβείς σε μια περιουσιακή ρύθμιση αλλά και να αναζητήσεις ή να «κλείσεις» έναν επαγγελματικό χώρο που καλύπτει τις ανάγκες σου. Παράλληλα, το τρίγωνο Άρη-Δία σε ωθεί να ασχοληθείς με την βελτίωση της σωματικής και ψυχικής σου ευεξίας. Επιπλέον φαίνεται πως σε περιμένουν έξτρα εργασίες, δεν αποκλείεται όμως να παράσχεις βοήθειες ή υπηρεσίες σε ένα άτομο που έχει την ανάγκη σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Ήλιος στον 3ο ηλιακό οίκο σου, συμβάλλει θετικά στην διεύρυνση του κύκλου των επαφών και των γνωριμιών σου, φέρνοντας σε κοντά σε πρόσωπα που ξέρουν πολλά τόσο για το προσκήνιο, όσο και για το παρασκήνιο. Ίσως ακόμη να λάβεις μια καλή είδηση ή να κάνεις ένα ταξίδι αναψυχής. Παράλληλα, το τρίγωνο Άρη-Δία σου προσδίδει μια άγνοια κινδύνου, που όμως θα σου «βγει» ενώ δημιουργεί και τις προϋποθέσεις για περισσότερες συγκινήσεις και διασκεδαστικές στιγμές με αγαπημένα πρόσωπα. Επιπλέον, αν έχεις παιδιά, το πιθανότερο είναι να «καμαρώσεις» για μια επιτυχία τους.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με τον Ήλιο στον 2ο ηλιακό οίκο σου, μπορείς σίγουρα να κάνεις βήματα προόδου στον οικονομικό τομέα, αρκεί να αξιοποιήσεις χωρίς δεύτερες σκέψεις τις βοήθειες που παίρνεις. Ίσως μάλιστα να σου τύχει μια μοναδική «κερδοσκοπική» ευκαιρία ή να λάβεις μια αποζημίωση. Παράλληλα, το τρίγωνο Άρη-Δία σε ωθεί να αναλάβεις ενεργό ρόλο σε σχέση με περιουσιακά θέματα αλλά και την φροντίδα ατόμων που φιλοξενείς ή σε… φιλοξενούν! Επιπλέον όμως φαίνεται να αλλάζουν προς το καλύτερο τα δεδομένα στο σπίτι και την οικογένειά σου, έστω κι αν προηγηθεί μια σχετικά «έκρυθμη» κατάσταση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Ήλιος στο ζώδιό σου σε βοηθά να επεκτείνεις τις δραστηριότητες σου και να δικτυωθείς, παίρνοντας μάλιστα και βοήθειες ή τα εύσημα από «ισχυρά» πρόσωπα. Επιπλέον αν σου προταθεί επίσημα μια συνεργασία-συμφωνία, μην διστάσεις να πεις το «ναι». Παράλληλα, το τρίγωνο Άρη-Δία σε ωθεί να βάλεις στην άκρη μακροπρόθεσμα σχέδια κι στρατηγικές, εκφράζοντας άμεσα τα «θέλω» σου. Επιπλέον μπορεί να έχεις τα «τυχερά» σου στις επαφές και τις μετακινήσεις σου, ενώ μια «πρόσκαιρη» φιλία θα αποδειχθεί πολύ αποτελεσματική ως προς τις επιδιώξεις σου.

ΙΧΘΕΙΣ

Ο Ήλιος στον 12ο ηλιακό οίκο σου σε προστατεύει από τις κακοτοπιές, μέσα από μυστικές βοήθειες ή και την αποκάλυψη πληροφοριών για τα τεκταινόμενα στο παρασκήνιο. Επιπλέον μια νομική υπόθεσή σου εξελίσσεται υπέρ σου, βγάζοντάς σε από ανεπιθύμητους μπελάδες. Παράλληλα, το τρίγωνο Άρη-Δία ευνοεί τα οικονομικά σου και σε κάνει σχετικά πιο δοτικό/η και γαλαντόμο/α, κάτι που σίγουρα είναι… εκμεταλλεύσιμο από άτομα που ξέρουν καλά τον τρόπο να ζητούν περισσότερα. όσα κι αν έχουν! Κάνε το καλό λοιπόν αλλά εκεί που θα πιάσει πραγματικά τόπο.