ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 25/10: Αποφόρτισε το πρόγραμμα των εργασιακών σου !

No Rating

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 25/10 ΑΠΟ ΤΟ ASTROLOGY.GR

ΚΡΙΟΣ

Παρά τις όποιες «ενοχλητικές» ανακατατάξεις, με την Σελήνη στην Παρθένο μπορεί τελικά να υπάρξει πρόοδος στην δουλειά σου ή να αποκτήσεις έξτρα εξοπλισμό. Ξέχνα όμως για την ώρα δίαιτες και περιοριστικά προγράμματα αφού δεν πρόκειται να τηρηθούν για πολύ! Παράλληλα, το εξάγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα διεγείρει τα πάθη σου, κάτι που μπορεί να έχει δυσάρεστες συνέπειες στην τσέπη σου, ιδιαίτερα αν πιστεύεις πως θα κερδίσεις σε μια όλως διόλου «στημένη» κατάσταση. Ωστόσο, μπορεί να ωφεληθείς από απώλειες άλλων ή να λάβεις μια αποζημίωση-κληρονομιά.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Σελήνη στην Παρθένο σε φέρνει σε επαφή με πρόσωπα που τονώνουν το ενδιαφέρον σου για την ζωή, με συνέπεια η όποια «βαρεμάρα» σου να μετατραπεί γρήγορα σε… ενθουσιασμό! Παράλληλα, το εξάγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα «συμφωνεί και επαυξάνει» στις σούπερ απολαύσεις, είναι μάλιστα πιθανό να βρεις «την μοναδική αγάπη σου» ή να τα ζητήσεις όλα και να τα πάρεις! Από την άλλη πλευρά όμως πρόσεξε μήπως στην επιθυμία σου να «δεθείς» αφήσεις ένα παράθυρο ανοικτό σε «τοξικές» καταστάσεις ή πρακτικές χειραγώγησης από τους άλλους.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Με την Σελήνη στην Παρθένο αποκτούν προτεραιότητα οικογενειακά και περιουσιακά ζητήματα αλλά για το κάθε τι υπάρχει και μια λύση. Ίσως μάλιστα να δεχθείς την επίσκεψη μαστόρων και ειδικών, προκειμένου να λειτουργούν όλα στην εντέλεια αλλά αν πιάνουν τα χέρια σου… καν’ τα μόνος/η σου! Παράλληλα, το εξάγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα φέρνει ερωτικές αντιζηλίες στην δουλειά σου, οι οποίες μάλιστα μπορεί να κρίνουν πολλά για την συνέχεια!  Όσο για την υγεία και την διατροφή σου, καθάρισε την βρωμιά γύρω σου και μπες σε ένα πρόγραμμα αποτοξίνωσης.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με την Σελήνη στην Παρθένο οι επαφές και οι μετακινήσεις σου αποκτούν έναν λειτουργικό και χρήσιμο χαρακτήρα, ίσως μάλιστα να αναβαθμίσεις τα μέσα που χρησιμοποιείς, ενώ δεν αποκλείεται να σου γίνει μια εξυπηρέτηση από «ανθρώπους του μόχθου». Παράλληλα, με το εξάγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα μπορεί να ζήσεις σούπερ στιγμές επί… κλίνης, από την άλλη πλευρά όμως βάζει σε πρώτο πλάνο τα συναισθηματικά «κολλήματα» σου και δεν θες και πολύ για να μπεις σε έναν κύκλο ζήλειας και καχυποψίας. Μπορεί ωστόσο να συμβεί και κάτι «καθοριστικό» σε ένα αγαπημένο σου πρόσωπο.

ΛΕΩΝ

Η Σελήνη στην Παρθένο ευνοεί τα οικονομικά σου, αυτό όμως δεν σημαίνει πως θα πρέπει να τα δώσεις… όλα, εξυπηρετώντας εφήμερες και μόνον ανάγκες. Αντίθετα προνόησε για την κάλυψη αναγκών του αύριο, αλλά και την επάρκειά σου σε εργαλεία και εξοπλισμό. Παράλληλα, το εξάγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα μπορεί να «κλειδώσει» μια θετική εξέλιξη σε ένα οικογενειακό ή περιουσιακό σου ζήτημα, αν όμως η μοίρα «σου παίξει παιχνίδι», ενδέχεται να βρεθείς και προ ενός δυσάρεστου τετελεσμένου, Κατά τα άλλα πάρε σκούπα και… απολυμαντικά για να γίνει ο χώρος σου «τζιτζί»!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Σελήνη στο ζώδιό σου αναδεικνύει το ταλέντο σου στην λεπτομερή επεξεργασία θεμάτων κι όσο κι αν διαμαρτύρονται κάποιοι/ες για καθυστερήσεις κλπ, ας μην… ιδρώνει το αφτάκι σου, αφού το αποτέλεσμα θα σε δικαιώσει! Ανάλογη σπουδή μπορεί βέβαια να επιδείξεις και σε ζητήματα υγείας ή διατροφής, με τις συμβουλές σου να είναι «to the point», Παράλληλα, το εξάγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα φέρνει ερωτικά μηνύματα και… σέξι παραστάσεις, υπάρχει ωστόσο και το ενδεχόμενο να παρασυρθείς σε «νυχτοπερπατήματα» ή «αμαρτωλές» αναζητήσεις στο διαδίκτυο.

ΖΥΓΟΣ

Η Σελήνη στην Παρθένο σε καλεί να εκμεταλλευτείς την θετική συγκυρία ως προς τις παρασκηνιακές υποστηρίξεις από στελέχη κι εργαζόμενους/ες, ενώ αν ταλαιπωρείσαι από κάποιο θέμα υγείας, η λύση μπορεί να έρθει από «πρακτικούς» θεραπευτές της διπλανής πόρτας! Επιπλέον, μπορεί να δεις ένα «σημαδιακό» όνειρο. Παράλληλα, το εξάγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα φέρνει νέα δεδομένα στα οικονομικά σου, κι αν μεν χάσεις κάτι, μην επιμείνεις σε μια προοπτική που τελικά θα σε «χώσει» πιο βαθιά στο πρόβλημα. Αν όμως είσαι τυχερός/η, τότε θα λάβεις μια σημαντική αποζημίωση ή κληρονομιά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Σελήνη στην Παρθένο σε καλεί να επικεντρωθείς σε φιλίες και συλλογικές προσπάθειες, αφού όλο και κάτι… καλό θα βγει από αυτές και το μόνο που σου μένει είναι να μην κλείσεις «πόρτες». Παράλληλα, το εξάγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα σε στρέφει σε πολιτικές του τύπου «ή όλα ή τίποτα», πέρα όμως από το απόλυτο δόσιμο και τα… καλά του, μπορεί να «βαρύνει» την ψυχολογία σου και να προκαλέσει μια αίσθηση «πνιγμού» σε πρόσωπα που αγαπάς. Ιδού η ευκαιρία όμως για να αποκοπείς οριστικά από εξαρτήσεις και παθογένειες του παρελθόντος, ξεκινώντας μια νέα πορεία.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Σελήνη στην Παρθένο σε… αναγκάζει να αποδεχθείς διαφορετικές αντιλήψεις και προσεγγίσεις, προκειμένου να γίνει η δουλειά σου, όμως το αποτέλεσμα είναι που μετράει, οπότε πήγαινε πάσο! Επιπλέον όπως θα διαπιστώσεις οι «μικροί» που κατέχουν θέσεις κλειδιά είναι πολύ πιο χρήσιμοι από τα «μεγάλα μέσα». Παράλληλα, το εξάγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα σε καλεί να ενδιαφερθείς περισσότερο για την υγεία σου, που απειλείται από δερματικά προβλήματα. Επιπλέον, δεν αποκλείεται να «τρομάξεις» με την εκδήλωση κάποιων απωθημένων σου αλλά και να στενοχωρηθείς για ένα αγαπημένο σου pet.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Σελήνη στην Παρθένο σου φέρνει ταξίδια και ποικίλες επαφές ή συνομιλίες, με συνέπεια να μάθεις… δωρεάν χρήσιμες αλλά και άχρηστες πληροφορίες που θα πρέπει να αξιολογήσεις για να μην χάνεις τον καιρό σου. Αν μάλιστα δώσεις προτεραιότητα στην περαιτέρω τεχνική κατάρτισή σου, τότε θα έχεις το τέλειο αποτέλεσμα. Παράλληλα βέβαια, το εξάγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα φέρνει ένα μάλλον δυσάρεστο περιστατικό σε έναν φίλο ή μια φίλη, μπορεί ωστόσο να σημάνει το τέλος της συμμετοχής σου σε μια συλλογική προσπάθεια για καθαρά προσωπικούς λόγους.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με την Σελήνη στην Παρθένο θα υπάρξει μια κινητικότητα στις δοσοληψίες σου, από πληρωμές που πρέπει να γίνουν, μέχρι τα… κεράσματα, που θα σε διευκολύνουν, μην περιμένεις ωστόσο να σου μείνουν χρήματα στην τσέπη. Παράλληλα, το εξάγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα σε βάζει σε δίλημμα για το αν θα ενδώσεις σε μια κατάσταση που ναι μεν σου υπόσχεται πολλά, από την άλλη πλευρά όμως, στερεί αρκετές από τις ελευθερίες σου, αφού θα πρέπει να «ταχθείς» ολοκληρωτικά κάπου. Επιπλέον, ίσως σου προταθεί να «κάνεις τα στραβά μάτια» ή να υιοθετήσεις μεθόδους, ηθικά επιλήψιμες.

ΙΧΘΕΙΣ

Όσο κι σε ταλαιπωρήσει με συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα, η Σελήνη απέναντί σου σε καλεί να βγεις από την «νιρβάνα» και τον υποκειμενισμό σου και να δεις θετικά μια πρόταση συνεργασίας, αφού θα σου προσφέρει όλα αυτά που… δεν έχεις ή δεν κατέχεις. Εξ άλλου η χρησιμότητα είναι που μετράει σήμερα. Παράλληλα, το εξάγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα σε βάζει σε… υποψίες, καλό είναι όμως να μην αφήσεις τις αρνητικές σκέψεις να επηρεάσουν το συναίσθημά σου και να στραφείς σε πιο πνευματικούς ορίζοντες, ανακαλύπτοντας μυστικά και συνειδητοποιώντας αλήθειες.